na megen egy mari féle idétlen összefüggéstelen hsz-elő...
(Ez egy válasz WhiteHand üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 19. hétfő 18:03

Hmm......talán......legyen tengeri állat-növény-és minden ami nem nézki normálisan NAP!!!!
ronda tengeri izék rulez!
Hát nem ronda, csak rusnya. Mind1 nem az én eseteim ezek a tengei bigyók. Szép szinesek, meg minden, a képek is jók, de akkor is rondák.
(elnézést a tenger-randa-színes-soklábú állattok védelmi szövetségétől):D
(elnézést a tenger-randa-színes-soklábú állattok védelmi szövetségétől):D
Hmm......talán......legyen tengeri állat-növény-és minden ami nem nézki normálisan NAP!!!!

Kép rólam!
Glossodoris, Chromodoris,Hexabrancus, Halgerda...

Na bazze, ha veszekszünk assejó, ha szerelmeskednek, assejó... Na, megyek, belekötök homepictures-be, csak hogy örülj, tom!!!

Talán ilyenekre gondoltál???
Meglincselsz megint, ha beteszek a KVÍZ-be egy történelmi kérdést???

lol lol

OK, de azóta beírtam a megfejtést... Na, majd egy következőt...
Csak megjegyzem, hogy a Tuning topicban vannak csajokról is képek! Kérem látogassátok!

Üdv a fedélzeten! A KVÍZ-ben besértődtél a "kakis" beszólásomon? Poénnak szántam... Csak mert utána le is léptél, és nem válaszoltál tegnap. Vagy megint meló volt?
hogy még több hülye legyen????
így sem jó az oktatási rendszer!
így sem jó az oktatási rendszer!
dako84 #464 | ma 15:49
Hát megnyugtatlak, hogy nem írsz olyat ami miatt össze lehetne hozni valakivel! Ott áll a hátadmögött? Akkor ketten vagytok ennyire okosak! Gratulálok!
Válasz mari18 üzenetére (463)
mari18 #463 | ma 15:45
sziasztok nekem is néha tényleg tele van a hócipőm a párommal kapcsolatba, mert mindig amikor a forumon vagyok akkor, mindig a hátam mögött áll és olvassa azt amit irok és ha olyat irok ami nem teszik neki akor, fétékeny és össze szokot hozni mindenkivel és én néha a falra mászok tölle meg különben nem adtol lesz hosszú párkapcsolata valakinek ha mindennap sexelnek ez nem igaz én már kétszer is csalodtam az életben mert mindig az idösebb nöket kereste és meg csalt vele, mind a két pasim pedig mindent meg tetem és csak két évig, tartot mire rá jötem, hogy mit tett velem mostani kapcsolatom már 10 éve tart és nem sexelünk minden pillanatban pedig megtehetnénk de nem remélem nem bántotam meg senkit további szép napt mindenkinek puszika
Hát megnyugtatlak, hogy nem írsz olyat ami miatt össze lehetne hozni valakivel! Ott áll a hátadmögött? Akkor ketten vagytok ennyire okosak! Gratulálok!
Válasz mari18 üzenetére (463)
mari18 #463 | ma 15:45
sziasztok nekem is néha tényleg tele van a hócipőm a párommal kapcsolatba, mert mindig amikor a forumon vagyok akkor, mindig a hátam mögött áll és olvassa azt amit irok és ha olyat irok ami nem teszik neki akor, fétékeny és össze szokot hozni mindenkivel és én néha a falra mászok tölle meg különben nem adtol lesz hosszú párkapcsolata valakinek ha mindennap sexelnek ez nem igaz én már kétszer is csalodtam az életben mert mindig az idösebb nöket kereste és meg csalt vele, mind a két pasim pedig mindent meg tetem és csak két évig, tartot mire rá jötem, hogy mit tett velem mostani kapcsolatom már 10 éve tart és nem sexelünk minden pillanatban pedig megtehetnénk de nem remélem nem bántotam meg senkit további szép napt mindenkinek puszika
Baccameg, jó sokáig nem volt GG az éjszaka... Meg ahogy nézem, még kora délelőtt sem... Már azt hittem, az új fórumot nyomták be, azért nem volt GG, de ezek szerint tévedtem...