A téma fagyasztva! OFF-topic (archivum)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
A téma fagyasztva lett, nem lehetséges a hozzászólás!

Az eddigi hozzászólások

... 75 76 77 78 79 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2029   2007. 02. 18. vasárnap 20:48
X Törölt felhasználó (69371)
Katicika #804 | ma 20:45
Mi a faszodat okoskodsz, próbáld meg, s azután verd a szádat! KELL szerkeszteni, mert ha a GG szerkeszti, akkor a betűket mikroszkópon nézed majd, s akkor sem látod! A már megszerkesztett mezőbe szerkeszted bele a kellő méretű betűket, te török!És ne OFFold ezt a topikot, ez itt figyelemfelhívásokra volt kitalálva.

Válasz dako84 üzenetére (803)
#2028   2007. 02. 18. vasárnap 15:42
X Törölt felhasználó (7767)
A Google-be írd be a képkeresőbe: ceratosoma amoena , hátha rátalálsz arra, amit keresel...
#2027   2007. 02. 17. szombat 15:27
Szoni Szoni
Ooo...te draga Szobafestmenyek....
Nem vagyok aggastyan,Katyo meg... meg kevesbbe...
Es elek..elünk,mindig egy nagy testverhez kapaszkodva.....abban a remenyben elve,hogy nem veszünk el,nem hagynak minket elveszni,mi is tartozunk "valahova ".....Es ha nem is segit senki,legalabb az erzest megadni....nem kerül semmibe.
Fekete barany,kerül mindig. De a nyajunk HOFEHER,tiszta lelekkel...
#2026   2007. 02. 17. szombat 14:53
MmePrune MmePrune VIP Admin
nem szabad...az emberek manapság már nem tudnak higgadtan beszélni róla....maradjunk a szexnél finom smile
#2025   2007. 02. 17. szombat 14:11
Szoni Szoni
A Tünderkerteben BIZTOS NEM !!! ejnye1 ejnye1 ejnye1
Mashol sajat felelössegre.... wave
Jaa,nem valaszoltal,tehat elfogadom,igy ahogy van. wave
#2024   2007. 02. 15. csütörtök 17:25
Szoni Szoni
Halas köszönet ! De miert nem megy kek linknek ? szomoru1 wave
#2023   2007. 02. 15. csütörtök 17:12
Szoni Szoni
Szia Tom ! Legyszi segits ki a Tünderkertben,mind cseszem el.. wave
#2022   2007. 02. 14. szerda 20:05
Szoni Szoni
Diszno...de rosszul interpretaltal....
(tenyleg van egy sajatos,utanozhatatlan stilusa,mar mint az en szememben.) wink wink wink wink wave
(Ez egy válasz riska üzenetére (2007. 02. 14. szerda 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 14. szerda 19:58
Dehogy! Csak ezt nem lehetett kihagyni nyes wave
#2021   2007. 02. 14. szerda 19:59
Szoni Szoni
Az hat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 14. szerda 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2007. 02. 14. szerda 19:33

vigyor2 wave
#2020   2007. 02. 14. szerda 19:58
riska riska
Dehogy! Csak ezt nem lehetett kihagyni nyes wave
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 02. 14. szerda 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 14. szerda 19:18
Fel akarod fujni ? smile
#2019   2007. 02. 14. szerda 19:33
X Törölt felhasználó (7767)

vigyor2 wave
#2018   2007. 02. 14. szerda 19:18
Szoni Szoni
#2017   2007. 02. 14. szerda 19:16
Szoni Szoni
Most erre mit mondjak?
Tenyleg tetszett a "sepregetese"...
Nyalja ki nektek egy "smirligep" !

Inkabb megdöglök mint hogy adminseggnyalo legyek...talan egy kivetellel...
eplus2 wave
#2016   2007. 02. 14. szerda 19:12
riska riska
#2015   2007. 02. 14. szerda 18:59
Szoni Szoni
Vazi !!!
Veled meg nem volt dolgom,de jo vagy !!!
Egyenes...ezt szeretem ! Nem hizelges,meg fogunk talalkozni...talan..de nem lehet haragudni rad ! nyes wave
#2014   2007. 02. 14. szerda 00:14
DrAnthony DrAnthony VIP
Elnézést, akkor rosszul fogalmaztam, arra értettem, h BÁRMILYEN kérdés feltehető, ebben adtál úgy érzem igazat. Bocsánat, ha félreérthető voltam. Sry.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 13. kedd 23:55), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 02. 13. kedd 23:55
ejnye1 ejnye1 nem minősítettem senkit semmilyen formában...objektíven nyilatkoztam a topic témáját illetően
#2013   2007. 02. 13. kedd 23:55
MmePrune MmePrune VIP Admin
ejnye1 ejnye1 nem minősítettem senkit semmilyen formában...objektíven nyilatkoztam a topic témáját illetően
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 13. kedd 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 13. kedd 22:57
Na, erről ennyit, kisfiam. Azt hiszem, ismét mindenkinek példáját adtad az emberi rosszindulatnak, gáncsosságnak és alpári mocsoknak.
Egyrész Mme Prune mint témaadmin nekem adott igazat a Kívz-ben, hogy te voltál a hülye és a kocsog , így nincsen miről beszélgetnünk itt tovább. Nem tudsz már újat mutatni, ugyanazokat szajkózod. Ráduntam, kis csicska droidom, szóval írkálj ide nyugodtan, monoligizálj és döngesd a melled, hogy milyen fasza gyerek vagy, csak hogy tudd: Be sem nézek ide, el sem fogom olvasni, így mintha a falnak beszélnél.
Rég eltértél attól, ami eredetileg a mostani vita kiváltója volt, hogy belémkötöttél és szarháziskodtál, így nincs min vitázni már.
Szóval a magam részéről ezt a vitát ITT ÉS MOST lezártnak tekintem, aztán írkálj nyugodtan, míg itt vered a nyálad, addig se rontod máshol a levegőt.

DE HOGY EL NE FELEDD: CSAK SZOPATUNK, CSAK SZOPATUNK!!!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
#2012   2007. 02. 13. kedd 22:57
DrAnthony DrAnthony VIP
Na, erről ennyit, kisfiam. Azt hiszem, ismét mindenkinek példáját adtad az emberi rosszindulatnak, gáncsosságnak és alpári mocsoknak.
Egyrész Mme Prune mint témaadmin nekem adott igazat a Kívz-ben, hogy te voltál a hülye és a kocsog , így nincsen miről beszélgetnünk itt tovább. Nem tudsz már újat mutatni, ugyanazokat szajkózod. Ráduntam, kis csicska droidom, szóval írkálj ide nyugodtan, monoligizálj és döngesd a melled, hogy milyen fasza gyerek vagy, csak hogy tudd: Be sem nézek ide, el sem fogom olvasni, így mintha a falnak beszélnél.
Rég eltértél attól, ami eredetileg a mostani vita kiváltója volt, hogy belémkötöttél és szarháziskodtál, így nincs min vitázni már.
Szóval a magam részéről ezt a vitát ITT ÉS MOST lezártnak tekintem, aztán írkálj nyugodtan, míg itt vered a nyálad, addig se rontod máshol a levegőt.

DE HOGY EL NE FELEDD: CSAK SZOPATUNK, CSAK SZOPATUNK!!!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
#2011   2007. 02. 13. kedd 22:38
DrAnthony DrAnthony VIP
Apropó én is elfejeltettem valamit:

Droid, akkor takarodj dolgozni, lássam is valami hasznodat. Ez az, kis CSICSKA robotom, dolgozz meg a gazdinak! Akkor ki is a looser? Te, kis csicskám, aki dolgozol nekem, hogy legyen diplomám, meg tudjak enni. Na, hajrá, vár a meló. nem kell nekem melóznom, ha va egy ilyen ügyes kis házirobotom, aki elvégez helyettem mindent.
Csak olyan szemtelen, na majd állítok a pofáján!
#2010   2007. 02. 13. kedd 22:36
DrAnthony DrAnthony VIP
Na persze, kis nyuszikám, hazug robotom, hát persze, hogy nem írtad, hogy nem voltál ott, csak utaltál rá, meg hogy nem mertem elmenni, stb., stb., stb., végül is az utalás nem tényszerű állítás, csak azt érezteti az emberekkel. Én sem állítom, hogy nőnemű egyenesági felmenőd testével keresi a napi betevőjét, csak finoman utalok rá. Aki akarja, elhiszi, aki akarja, nem, aki úgy véli, lehet benne valami, úgy is jó, aki szerint nem az is rendben van.
Nem állítom egyetelen szóval sem, hogy azért vagy ilyen elferdült személyiség, mert pederasztaként nem jut semmi a végére, csak finoman utalok rá. Aztán valaki vagy elhiszi, vagy nem, az utalás már csak ilyen dolog, kiben milyen gondolatokat kelt.
Tudod, lelki sérült kis droidom, az a nagy helyzet, hogy megint belesétáltál a csapdámba, és miost is úgy szopod a farkam, hogy beszívtad a seggembe a lepedőt. Csak ne felejts el nyelni is közben. A malacka meg a te mániád, te hozakodsz állandóan elő vele, lehet, hogy túl sokat állsz be közéjük lefetyelni a moslékot, és már teljesen azonosultál velük. A cumi meg: hát, tudod, amikor szopodsz, öcsi, akkor nehéz azt beismerni. Számodra persze, hogy "rossz" az oldal, amelyik végén vagyok, hiszen az én farkam van a pofádban, te szopsz, így ez neked természetesen rossz oldal, de hidd el, nekem ennél felemelőbb érzés nem kell nekem, minthogy permanensen szoptalak.
A "mindenekfölöttiségről" meg mondtam már, ne nyissunk vitát, te meg főleg nem, aki a nácikat megszégyenítő überalles mentalitással vert meg a Jóisten.
Azt, hogy mit bizonyítottam, természetesen megint nem kérdés, nem is neked akartam bármit is bizonyítani, neked az 1X1 is megoldhatatlan feladat. Mindenki másnak viszont bizonyítottam szavaim igazságát és hazugságaidat.
Az meg, hülyegyerek, hogy TE nem tudod felfogni írott szavaim lényegét, ismét a te szégyened, hidd el, akit érdekel, bőven felfogja!!! Ez a lényeg, nem is vártam, hogy neked csöppnyi agyadig eljusson egyetlen szavam is. Annál te jóval ostobább vagy. No meg primitívebb.

Na és végezetül, ezen annyira röhögtem, hogy majd leestem a székről:
"Gondoltál valaha magadon kívül másra is vagy mindig csak az "én, én, én,"?
Néha a legbutább embertől is tanulhatunk valamit, ezért nem ártana ha kinyitnád a szemedet.".

EZT PONT te KÉRDEZED??? Te, akinek egoizmusát csak nárcisztikussága múlja felül? Akinek csőlátású szemléltétél csak sötétsége a nagyobb? Akinél nem tudni, hogy mi zavar jobban, a sötétség a fejedben vagy a zabszem a seggedben?

Majd amikor rajtad legelőször észreveszem ennek a leghaloványabb nyomát, majd akkor kérdezd ezt meg újra.

Tudod, lehet, hogy a buta embertől is lehet tanulni, de erre is van válasz: A buta ember sokkal többet tud tanulni a nálánál okosabbtól. Szóval neked se volna szégyened, ha végre tanulnál tőlem.

... 75 76 77 78 79 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: riska riska
Nyitás ideje: 2005. 01. 09. vasárnap
Üzenetek: 3549db
Utolsó üzenet: 2008. 04. 13. vasárnap

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!