szerettem régen! azóta nem is nagyon láttam!
aham. a miki mókatára. s a tábla csoki. :) tudod. :)
hakapeszi maki? vagy ki!
OKÉ rendben én befejeztem!
emlékeztek rá? egyik kedvencem volt rég. :)

javaslom a figyelmedbe! szal ki okoskodik?
tom1019[VIP][ADMIN] #21599 | ma 21:26
Katicika igaz, hogy a párom egy kicsit felbaszta az agyamat, ezért most visszafogom magamat és állandó és KURVA uncsi okoskodásodat benyelem (na meg egy kicsit valóban félreérthető volt a hsz-m is)
magyarul = fonetikusan kiejtve (puszi)
vazzzeg én is tudom szótár nélkül is hogy mit jelent a pussy!
PINA? PINA? PINA és PINA! mint az okos eszed és tudálékos - kioktató agyad!
Legközelebb, ha ilyen baromsággal beszólsz, kapásból brigittánknak foglak nézni és kibaszlak, mint macskát szarni az udvarra! (kell valami elfogadható indok is)
Válasz Katicika üzenetére (21589)
Tom bocs de be kellett szúrnom ide! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 18. vasárnap 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 18. vasárnap 21:24
tom1019[VIP][ADMIN] #21599 | ma 21:26
Katicika igaz, hogy a párom egy kicsit felbaszta az agyamat, ezért most visszafogom magamat és állandó és KURVA uncsi okoskodásodat benyelem (na meg egy kicsit valóban félreérthető volt a hsz-m is)
magyarul = fonetikusan kiejtve (puszi)
vazzzeg én is tudom szótár nélkül is hogy mit jelent a pussy!
PINA? PINA? PINA és PINA! mint az okos eszed és tudálékos - kioktató agyad!
Legközelebb, ha ilyen baromsággal beszólsz, kapásból brigittánknak foglak nézni és kibaszlak, mint macskát szarni az udvarra! (kell valami elfogadható indok is)
Válasz Katicika üzenetére (21589)
Tom bocs de be kellett szúrnom ide! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 18. vasárnap 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

Ne kárörvendezz, Te, mert gombostűre szúrlak, oszt feszenghetsz a hungarocellen!
.
Egyébként, lécci, közöld vele, hogy hess, mert én már "elpilledtem"!

katicika, ne szúrkálj, te meg dako hess! :)
egyébként nem is kárörvendek. próbálom itten a feszültséget oldani épp.
egyébként nem is kárörvendek. próbálom itten a feszültséget oldani épp.
nem hess! Hassis, alkossis, gyarapítsis! :)))
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 18. vasárnap 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 18. vasárnap 21:24

Ne kárörvendezz, Te, mert gombostűre szúrlak, oszt feszenghetsz a hungarocellen!
.

.

Vin
nyugodtság van, dako, nyugodtság.
nevess egyet: van diesel

Az agyamra megy, hogy végig sem olvassa amit írok! Tutti szőke! Az avatorból is látszik!

Te sem vagy 100-as! Nem látod, hogy nem azért mondtam amit mondtam, nem kötözködni akarok! Tanulj meg olvasni baszod! Különben is Te szoktál okoskodni!
Vedd észre magad! Csak egy percre! Lécci! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 18. vasárnap 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 18. vasárnap 21:12

Már sajnálom is, kispille, de úgy látszik, ez már az öregedés jele...Lassan nem bírom cérnával a tudálékoskodást, de hát nekem is szabad néha kiborulni...:)Azért bocsánatot kérek tőle, és megkérem, hogy legalább két napig ne keresztezze semmiletteképpen a hszeimet, mert nem állok jót magamért! Hogyisne: az ember segíteni akar, aztán holmi akadékoskodásokban kapja ki a bérét... :)
Szép hetet Nektek!
Vedd észre magad! Csak egy percre! Lécci! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 18. vasárnap 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Már sajnálom is, kispille, de úgy látszik, ez már az öregedés jele...Lassan nem bírom cérnával a tudálékoskodást, de hát nekem is szabad néha kiborulni...:)Azért bocsánatot kérek tőle, és megkérem, hogy legalább két napig ne keresztezze semmiletteképpen a hszeimet, mert nem állok jót magamért! Hogyisne: az ember segíteni akar, aztán holmi akadékoskodásokban kapja ki a bérét... :)
Szép hetet Nektek!

Szép hetet Nektek!

látom, bekeményitettél!

Komoly dolgokban soha nem viccelek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 18. vasárnap 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 18. vasárnap 20:51
Törölt felhasználó (69371)

Te OFF-oltad megint! A faszomat nem fogok szerkesztésekkel szarakodni!
Látom nem érted a magyar nyelvet!
Írtam, hogy kössz a segítséget, de szerintem nem jó ötlet! És azt is írtam, hogy nem kötözködöm! Mert legalább kiírom! Nem úgy sértegetem a másikat, hogy ha észre veszi, akkor azt mondom neki, hogy csak vicceltem! Mert ez a Te szokásod! Néha észre vehetnéd magad is!
Írtam, hogy kössz a segítséget, de szerintem nem jó ötlet! És azt is írtam, hogy nem kötözködöm! Mert legalább kiírom! Nem úgy sértegetem a másikat, hogy ha észre veszi, akkor azt mondom neki, hogy csak vicceltem! Mert ez a Te szokásod! Néha észre vehetnéd magad is!
Te OFF-oltad megint! A faszomat nem fogok szerkesztésekkel szarakodni!
Írtam, hogy kössz a segítséget, de szerintem nem jó ötlet! És azt is írtam, hogy nem kötözködöm! Mert legalább kiírom! Nem úgy sértegetem a másikat, hogy ha észre veszi, akkor azt mondom neki, hogy csak vicceltem! Mert ez a Te szokásod! Néha észre vehetnéd magad is! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 18. vasárnap 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 18. vasárnap 20:48
Írtam, hogy kössz a segítséget, de szerintem nem jó ötlet! És azt is írtam, hogy nem kötözködöm! Mert legalább kiírom! Nem úgy sértegetem a másikat, hogy ha észre veszi, akkor azt mondom neki, hogy csak vicceltem! Mert ez a Te szokásod! Néha észre vehetnéd magad is! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 18. vasárnap 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Katicika #804 | ma 20:45
Mi a faszodat okoskodsz, próbáld meg, s azután verd a szádat! KELL szerkeszteni, mert ha a GG szerkeszti, akkor a betűket mikroszkópon nézed majd, s akkor sem látod! A már megszerkesztett mezőbe szerkeszted bele a kellő méretű betűket, te török!És ne OFFold ezt a topikot, ez itt figyelemfelhívásokra volt kitalálva.
Válasz dako84 üzenetére (803)
Mi a faszodat okoskodsz, próbáld meg, s azután verd a szádat! KELL szerkeszteni, mert ha a GG szerkeszti, akkor a betűket mikroszkópon nézed majd, s akkor sem látod! A már megszerkesztett mezőbe szerkeszted bele a kellő méretű betűket, te török!És ne OFFold ezt a topikot, ez itt figyelemfelhívásokra volt kitalálva.

Katicika #804 | ma 20:45