A téma fagyasztva! OFF-topic (archivum)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
A téma fagyasztva lett, nem lehetséges a hozzászólás!

Az eddigi hozzászólások

... 78 79 80 81 82 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1969   2007. 02. 12. hétfő 18:35
X Törölt felhasználó (69371)
Azért a nyelvi helyességeket ellenőrizte dako84! (Kazincy leszármazott)

nyes nyes nyes
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 02. 12. hétfő 18:05
#1968   2007. 02. 12. hétfő 18:33
DrAnthony DrAnthony VIP
LEZÁRHATÓ, KIADHATÓ, én fenntartom a copyrigh-ot!! nyes nyes hehe crazya hehe eplus2
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 02. 12. hétfő 18:05
#1967   2007. 02. 12. hétfő 18:05
MmePrune MmePrune VIP Admin
#1966   2007. 02. 12. hétfő 17:06
Szoni Szoni
Nna mijen joo..ingem esmen lebasztak,pegig nem es veszekettünk ! Kotnyelesnek es titulaltak..
Na mindegy.
( Ochii care nu se vad se uita)
#1965   2007. 02. 11. vasárnap 16:46
DrAnthony DrAnthony VIP
Én is furcsállottam, hogy hirtelen bedobtad a törülközőt, de azt is megértettem, miért tetted. Nem kizárólag magad miatt v miattam, lényegesebb volt bébé gondolatébresztő hsz-e. Így neked is jár az a bizonyos "feljődőképességi" pont! eljen
#1964   2007. 02. 11. vasárnap 08:16
Szoni Szoni
wink wave
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 11. vasárnap 03:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 11. vasárnap 03:50
Szóval maradjunk annyiban (visszatérve pár szó erejéig az eredti témánkhoz): Persze, pár idegen nyelvű hsz. miatt még nem irányítanak át. Nem volt bennem rossz szándék, hogy lehetőség szerint magyar nyelven szólj hozzá, és emiatt a félreértés miatt elnézésedet is kértem és kérem most is.
Nem óhajtok egy befejezett vita után újabbat kezdeni, szóval tisztelettel kérlek, hogy a későbbiekben is maradjunk meg ennél a kultúrált hangnemnél egymás között, akár itt, akár más topicban.
Remélem te is tudod, ezt mire értem.
#1963   2007. 02. 11. vasárnap 03:50
DrAnthony DrAnthony VIP
Szóval maradjunk annyiban (visszatérve pár szó erejéig az eredti témánkhoz): Persze, pár idegen nyelvű hsz. miatt még nem irányítanak át. Nem volt bennem rossz szándék, hogy lehetőség szerint magyar nyelven szólj hozzá, és emiatt a félreértés miatt elnézésedet is kértem és kérem most is.
Nem óhajtok egy befejezett vita után újabbat kezdeni, szóval tisztelettel kérlek, hogy a későbbiekben is maradjunk meg ennél a kultúrált hangnemnél egymás között, akár itt, akár más topicban.
Remélem te is tudod, ezt mire értem.
#1962   2007. 02. 11. vasárnap 03:45
DrAnthony DrAnthony VIP
Nem "bubukáltam" Sanyikám, dehogy... Csak jobb dolgom volt, mint hogy itt időzzek.
Ha téged kellene idéznem, nekem is csak egyfajta arcom van és volt, és lesz is, a "másik" (csak hogy ismét téged idézzelek) egyedül hp-nak szólt. Nekem is célom volt vele, hogy elérjek valamit, amit el is értem nagy nehezen. Mindannyian kénytelenek vagyunk bizonyos élethelyzetekben önmagunktól életidegen "arcot" vagy "arcokat" felvenni, sőt néha az is előfordulhat, hogy olyan "arcot" vagyunk kénytelenek felvenni, mely önmagunknak sem tetszik sőt, az sem elképzelhetetlen, hogy a felvett "másik" arc még önmagunkat is megrémíti, de néha kénytelenek vagyunk erre. Ki ezért, ki azért. Én is csak "céllal" használtam a "felvett" arcot, mely nem én vagyok, s melytől gyakran én is undorodtam.
Ennyi. Nem kezdek el magyarázni, hogy mily sokszor be akartam fejezni, s mily sokszor hangot is adtam ezen elhatározásomnak, ha érdekel, visszakeresheted, ha nem, úgy is jó. De elhatározásaim sajnos akadályba ütköztek, és folytatnom kellett.
Közmondásod értem, annyi hozzáfűznivalóm lenne, hogy sajnos ezt már többször megjegyezték (hivatalos helyeken, pl.: bíróságon is), hogy írásos munláim gyakran túl terjengősek, túlontúl bő lére eresztettek, s ezzel magam is tisztában vagyok. Sajnos ilyen vagyok (ez is egyike sok hibámnak), hogy nem tudom magam röviden kidófejezni. Mindig tartok tőle, hogy kimarad valami lényeges, fontos, ami sokszor ahhoz vezet, hogy "Sok bába közt elvész a gyermek" (ez meg egy magyar szólás tán).
A leghálásabb bodybuildergirl[VIP]-nek vagyok, mert ő nem írt be, hogy fejezzük be, nem ránkszólt, csak betett egy hsz-t. Mely úgy gondolom, mindkettőnke ráébresztett vitánk gyarló voltára. Ráébresztett szerintem mindkettőnket, hogy mi itt vívtuk nevetséges "csatánkat", addig valaki az életéért közdött. De vesztett. Ahogy mi is vesztettünk MINDKETTEN hp-vel. Emberséget, méltóságot, büszkeséget, tartást... MINDKETTEN. Mert egyikőnk se volt jobb a másiknál, sőt azon küzdöttünk, hogyan tudjuk alulmúlni a másikat.
Ezért ért pofonként bodybuildergirl[VIP] hsz-e...
Annyit bánok az egészben, hogy csak beraktam a word-ben megírt hsz-eimet, és csak utána néztem meg a topic-ot, és sajnos hsz-eim bodybuildergirl[VIP] hsz-e után íródtak be. Pedig akkor már tök feleslegesek voltak...
Ennyi.
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 02. 10. szombat 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 10. szombat 21:15
Csak egy arcom van. A "masikat" mindig valami cellal hasznaltam,hogy hamarabb elerjek,lassak valamit. A tiltasokat is szo nelkül vallaltam,mivel be volt szamitva.
Egy par elejtett idegennyelvü szoert nem fognak senkit atiranyitani. Sehova. A mai vilagban egyszerüen hozzatartozik a tarsadalom többszinüsegehez,es ez jol van igy.
Szereny megjegyzes,szemelyeskedes nelkül:
"Kinek igaza van,nem kell sokat magyarazzon."
(Szekely közmondas)
Tudod mire ertem.
#1961   2007. 02. 10. szombat 21:52
Szoni Szoni
Na man bubukalsz?
Mint eszrevettetek mindenkinek az agyara ment a hülyesegetek. Biztos nehez beismerni,föleg ha eddig fajultak a dolgok,de akkor is lehet huzni egy vonalat,es mondani: Ok,ez volt felejtsük el,mivel egyik se gondolta ugy,ahogy irta (tul sok indulat meg büszkeseg vezerelte ujjacskaitokat).Mindketten müvelt embernek tartjatok magatokat,de egy felcentis lepesre nem vagytok kepesek? Mindegy melyik üti be elöször: Le van baszva ne haragudj..
Es vonjatok boldogann tovabb a gyököt...
#1960   2007. 02. 10. szombat 21:15
Szoni Szoni
Csak egy arcom van. A "masikat" mindig valami cellal hasznaltam,hogy hamarabb elerjek,lassak valamit. A tiltasokat is szo nelkül vallaltam,mivel be volt szamitva.
Egy par elejtett idegennyelvü szoert nem fognak senkit atiranyitani. Sehova. A mai vilagban egyszerüen hozzatartozik a tarsadalom többszinüsegehez,es ez jol van igy.
Szereny megjegyzes,szemelyeskedes nelkül:
"Kinek igaza van,nem kell sokat magyarazzon."
(Szekely közmondas)
Tudod mire ertem.
#1959   2007. 02. 10. szombat 20:53
DrAnthony DrAnthony VIP
Egy válasz: IGAN, akkor főleg, de sztem akkor az Adminok is átirányíottak volna a GG angol vagy német szekciójába.
A "román népi bölcsesség"-et nem én találtam ki, így találtam a neten, mivel nem tudok románul. Rákerestem, ezt dobta.
Azt hiszem, én normálisan és kultúráltan szóltam hozzád, kérlek, maradjunk is ennél a hangnemnél. Hogy ki milyen arcát mutatja, azt nem kell hangsúlyoznunk, hiszen te már régen, többször is bemutatkoztál. MINDEN arcoddal.
Szóval javaslom, a későbbiekben maradjunk annál a kultúrált hangnemnél, amivel én szóltam hozzád, tisztességes és bántás legkisebb szándéka nélküli kéréssel. Ha ezzel megbántottalak, ne haragudj, és kérlek, ne kezdj el személyeskedni, a kérésem nem erről szólt. Megértettél?
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 02. 10. szombat 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 10. szombat 20:37
Egy kerdes:
-Ha francia vagy angol forditasban teszem be...akkor is megkertel volna hogy "lehetőleg magyarul történjenek már meg a hsz-ek." ?
(különben Ch.Pinot Duclos -tol van az idezet, Editura Albatros, Cugetari franceze, Colectia Cogito 1972) ( 3 lej 20 bani)
Roman nepi bölcsesseg? Sokmindent a magukenak nyilvanitottak...ha tetszett nekik...
Egyebkent mutuj szekely vagyok.Hogy milyen nyelven nyilatkozom,az en szabad valasztasom.Az idezet szerintem romanul a "legzamatosabb",a legkifejezöbb,tehat ezert romanul. Sajnos,minden nyelvnek meg van a sajat szepsege. akkor is ha nem tetszik.
Viszaterve hozzad:
-A most ket heti piszkallasom (tudatosan,tervezve,nem indulatbol) fölösleges volt. Az utobbi napokban bemutattad sajat magadtol a "masik" arcodat.

wink wave
#1958   2007. 02. 10. szombat 20:53
X Törölt felhasználó (62015) VIP
vannak ilyen földreszállt angyalok akiknek a végső másodpercig ott csillog az élni akarás a szemükben és a hihetetlen szenvedések mellett is képesek arra h példát mutassanak h vegyük észre mennyi szépség van körülöttünk amit mi természetesnek veszünk ők viszont meglátják...rövid kis élete erre volt hivatott felhívni a figyelmet és arra h gondolkodjunk el mikor panaszkodunk piti hülyeségeken:((
#1957   2007. 02. 10. szombat 20:37
Szoni Szoni
Egy kerdes:
-Ha francia vagy angol forditasban teszem be...akkor is megkertel volna hogy "lehetőleg magyarul történjenek már meg a hsz-ek." ?
(különben Ch.Pinot Duclos -tol van az idezet, Editura Albatros, Cugetari franceze, Colectia Cogito 1972) ( 3 lej 20 bani)
Roman nepi bölcsesseg? Sokmindent a magukenak nyilvanitottak...ha tetszett nekik...
Egyebkent mutuj szekely vagyok.Hogy milyen nyelven nyilatkozom,az en szabad valasztasom.Az idezet szerintem romanul a "legzamatosabb",a legkifejezöbb,tehat ezert romanul. Sajnos,minden nyelvnek meg van a sajat szepsege. akkor is ha nem tetszik.
Viszaterve hozzad:
-A most ket heti piszkallasom (tudatosan,tervezve,nem indulatbol) fölösleges volt. Az utobbi napokban bemutattad sajat magadtol a "masik" arcodat.

wink wave
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 10. szombat 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 10. szombat 20:02
"Ha egy földművesből király lesz, zsarnokká válik". (szabad fordítás, román népi bölcsesség).

Nagy tisztelettel arra kérnélek, hogy ez egy magyar fórum, magyar site, lehetőleg magyarul történjenek már meg a hsz-ek.

Minden tiszteletem a romániai magaroknak, a székelyeknek, az erdélyi magyaroknak, mert gyakran magyarabbak nálunk, gyakran hazafiabbak is. Nem tudom, te ez vagy-e, de román nyelvű hsz-edből erre következtetek. Ha nem így van, elnézést.
De kérlek szépen, magyarul nyilatkozz meg. Köszönöm.
#1956   2007. 02. 10. szombat 20:02
DrAnthony DrAnthony VIP
"Ha egy földművesből király lesz, zsarnokká válik". (szabad fordítás, román népi bölcsesség).

Nagy tisztelettel arra kérnélek, hogy ez egy magyar fórum, magyar site, lehetőleg magyarul történjenek már meg a hsz-ek.

Minden tiszteletem a romániai magaroknak, a székelyeknek, az erdélyi magyaroknak, mert gyakran magyarabbak nálunk, gyakran hazafiabbak is. Nem tudom, te ez vagy-e, de román nyelvű hsz-edből erre következtetek. Ha nem így van, elnézést.
De kérlek szépen, magyarul nyilatkozz meg. Köszönöm.
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 02. 10. szombat 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 10. szombat 14:21
Faci din taran rege,si obtii un tiran.
Ezert nem lehet mindenkiböl Admin. wink nyes wave
#1955   2007. 02. 10. szombat 19:59
DrAnthony DrAnthony VIP
Akkor feladtad tehát. Beismerted, hogy HAVZUG GYÁVA ALAK VAGY, egy SZÁJHŐS, egy lelki toprongy, egy amorf torzó!

YESSSS!!!! GYŐZTEM!!!! hp-senkiházi-droid-kiméra FELADTA!!!

YESSS!!! GYŐZELEM!!!
#1954   2007. 02. 10. szombat 19:58
DrAnthony DrAnthony VIP
K.O. neked, mert megint HAZUDTÁL, mint permanenesen tetted itt. MINDE gyalázatos szavad csak egy hazugság, minden szavai rágalom és mocskolódás.

Hazug nyomoronc vagy!
#1953   2007. 02. 10. szombat 19:57
DrAnthony DrAnthony VIP
Na, akkor te hazug szájhős, te nyomorult hazug, te gyáva féreg:

A pad mellet van egy fa. Na, mit reklámozott a plakát, ami a fára volt kiragasztva??? Ha ott voltál, látnod kellett, mert eléggé feltűnő volt.

Na????????????
#1952   2007. 02. 10. szombat 19:55
ment 1 privi. már linkbeszúrást annyiszor elszúrtam h Rádhagyom ha gondolod linkeld be...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 10. szombat 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2007. 02. 10. szombat 19:47
Nyugodjon békében.
Esetleg közelebbit, a blog linkjét nem lehetne???
#1951   2007. 02. 10. szombat 19:47
X Törölt felhasználó (7767)
Nyugodjon békében.
Esetleg közelebbit, a blog linkjét nem lehetne???
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 10. szombat 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015) VIP
2007. 02. 10. szombat 19:41
Tegnap hajnalban egy 16 éves bajai kislány sok-sok szenvedés árán eltávozott tőlünk...
Életének utolsó 12 hónapja alatt blogot írt és ezzel ezreket döbbentett rá, hogy bár az életben vannak rossz dolgok, de koránt sem azok a legrosszabbak amiket mi annak hiszünk...sokan tanulhatnánk tőle.....igen én is de még mennyit....aki esetleg olvasta,végigkísérte az tudja miről van szó:(((remélem ide az off topikban meg lehet tűrni a hozzászólásomat
szomoru1 szomoru1 szomoru1 szomoru1 szomoru1 szomoru1 szomoru1 tov ábbi szép estét....
#1950   2007. 02. 10. szombat 19:41
Tegnap hajnalban egy 16 éves bajai kislány sok-sok szenvedés árán eltávozott tőlünk...
Életének utolsó 12 hónapja alatt blogot írt és ezzel ezreket döbbentett rá, hogy bár az életben vannak rossz dolgok, de koránt sem azok a legrosszabbak amiket mi annak hiszünk...sokan tanulhatnánk tőle.....igen én is de még mennyit....aki esetleg olvasta,végigkísérte az tudja miről van szó:(((remélem ide az off topikban meg lehet tűrni a hozzászólásomat
szomoru1 szomoru1 szomoru1 szomoru1 szomoru1 szomoru1 szomoru1 tov ábbi szép estét....

... 78 79 80 81 82 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: riska riska
Nyitás ideje: 2005. 01. 09. vasárnap
Üzenetek: 3549db
Utolsó üzenet: 2008. 04. 13. vasárnap

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!