csak azért mert beismertem, hogy igen is szeretnék admin lenni (bár nem vagyok alkalmas rá), mindenki jön nekem, ez roppantúl lelomboz! és nem azért írtam a TUNING-topicba, hogy ne töltsön több képet, mert azt akarom hogy úgy legyen ahogy én akarom, de egy idő után kifogyunk mindenből és a topic megy a süllyesztőbe! érted ezt?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 10. szombat 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 10. szombat 11:38
nem vagy szaralak, én még most is szeretlek, csak ne kötözködj, mert a térdemre fektetlek, és elfenekellek:)
nem vagy szaralak, én még most is szeretlek, csak ne kötözködj, mert a térdemre fektetlek, és elfenekellek:)
úgy érzem szar alak vagyok! csak hirtelen mindenki nekem esik, és ilyenkor minden egyes mozdulatot személyem elleni bántásnak minősítek!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 10. szombat 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 10. szombat 11:32
(azt olvastam, hogy vitatkozni itt lehet)
kedves dako!
-átléptem azon, hogy a kvíz szobádban közölted, hogy érdemi megfejtésem nem volt, miért lettem ott admin...erre a választ megkapod az üzenőfalban
-valóban nem vagyok matekzseni, az általában a férfiak kiváltsága...és nem fogok kérkedni az eszemmel sem, aki ismer, az tudja értelmi képességeimet...mellesleg mia két rejtvényét én fejtettem meg, te azokon átsiklottál, mint ahogy én is a ti faktoriálisaitokon(hozzá nem értésem miatt)
-az emberek többsége nem azért nyit itt a gg-n egy szobát, hogy rátelepedjen, és onnantól kezdve csak az történjen, amit ő akar...ez egyedül a te stílusod...
-és ne izgulj, a továbbiakban nem látogatom a tuning szobádat, mert alapvetően a gg-re nem az okos matematikai feladványaid és néhány roncsautó képe miatt járok, hanem a SZEX miatt
maradok hűtlen híved: szilvi
kedves dako!
-átléptem azon, hogy a kvíz szobádban közölted, hogy érdemi megfejtésem nem volt, miért lettem ott admin...erre a választ megkapod az üzenőfalban
-valóban nem vagyok matekzseni, az általában a férfiak kiváltsága...és nem fogok kérkedni az eszemmel sem, aki ismer, az tudja értelmi képességeimet...mellesleg mia két rejtvényét én fejtettem meg, te azokon átsiklottál, mint ahogy én is a ti faktoriálisaitokon(hozzá nem értésem miatt)
-az emberek többsége nem azért nyit itt a gg-n egy szobát, hogy rátelepedjen, és onnantól kezdve csak az történjen, amit ő akar...ez egyedül a te stílusod...
-és ne izgulj, a továbbiakban nem látogatom a tuning szobádat, mert alapvetően a gg-re nem az okos matematikai feladványaid és néhány roncsautó képe miatt járok, hanem a SZEX miatt
(azt olvastam, hogy vitatkozni itt lehet)
kedves dako!
kedves dako!
a doki a szobájában volt...halaszthatatlan tárgyalása akadt
annyira nem érdekel már!
már tiszta ilyen virtuális valósággá fajul ez a téma! úgy mondod mintha ott lettél volna, és közben végig itt voltál a fórumon! mire jó ez! most nem kötöszködni akarok! hidd el!

Azért hozzám átléphetsz: váltanám a masszőrömet!

Home is elfoglaltságot talált, csak a másik oldalon: rejtvénynek való testrészecskét keres a "Nappali"-ban megejtendő rejtvény-képbeszúráshoz...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 10. szombat 06:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Na szép jó reggelt!!! Még sehol senki???? Na... meséljetek már.. alig bírtam aludni...
Volt valami az Aranybikánál?????

A doktor kellemes diskurzusba mélyedt valakivel...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 10. szombat 06:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Na szép jó reggelt!!! Még sehol senki???? Na... meséljetek már.. alig bírtam aludni...
Enyém az utólsó szó kussoljanak!!!!
Na picinyeim, mostmár tényleg legyen elég!
Egy OFF topicot is szét lehet offolni, ezt most tökéletesen bemutattátok!
Felnőtt (?????) emberek azon baszakodnak, hogy kié legyen az utolsó szó, ez közröhely! Az elmúlt 3 napban csak ismételgettétek magatokat, ez már kicsit sok.
Mindketten viszonylag rég vagytok itt, lehetne annyi eszetek, hogy ezzel a viselkedéssel elüldözitek azokat az új fórumozókat, akik nem csak a pontokért írnának, hanem lenne gondolatuk is.
Legyen béke!
Egy OFF topicot is szét lehet offolni, ezt most tökéletesen bemutattátok!
Felnőtt (?????) emberek azon baszakodnak, hogy kié legyen az utolsó szó, ez közröhely! Az elmúlt 3 napban csak ismételgettétek magatokat, ez már kicsit sok.
Mindketten viszonylag rég vagytok itt, lehetne annyi eszetek, hogy ezzel a viselkedéssel elüldözitek azokat az új fórumozókat, akik nem csak a pontokért írnának, hanem lenne gondolatuk is.
Legyen béke!
Na, kiméra-droid! Most itt hagylak, este 9-kor várlak. Ha nem jössz, szánalmas GYÁVA alak vagy.
CSAK SZOPATUNK!!! CSAK SZOPATUNK!!!
(folyamatos nagybetű használatért a GG fórumban tiltás jár!!!)
(folyamatos nagybetű használatért a GG fórumban tiltás jár!!!)
Na, most akkor döntsd már el mi vagy? DISZNÓ? PAPAGÁJ? KUTYA?? Vagy mind összesen? Egyfajta Kiméra? Mert már annyi állatfajtát összehoztál magadról, hogy nem tudom követni...
A tények meg kisfiam itt vannak leírva.
Na, változtass neved Kiméra-droid-ra.
A tények meg kisfiam itt vannak leírva.
Na, változtass neved Kiméra-droid-ra.
Bakker már olyan unalmas vagy... Tényleg, ollózod be a szavaimat, egy új gondolatod sincs, bazze, ez is megdöglött. Eddig legalább szórakoztató volt, de most már csak ásítozok. Ki kell, hogy dobjalak, droid, mert már nem vagy használható az eredti célra.
Pedig olyan jó volt szopatni téged.
Pedig olyan jó volt szopatni téged.
Na, ezt is az én s.ggemből szoptad. Bazze, tényleg nincs már egy önálló gonmdolatod? Tényleg nem tudsz már semmit se mondani? Tényleg ennyire piti lennél? Tényleg ennyi voltál?
Akkor tényleg:
YESSS VICTORY!! Győztem!
Akkor tényleg:
YESSS VICTORY!! Győztem!
Azt hiszem ezt meg sem kell válaszolnom. Hiába bizonygatod hazug szavaidat, aki követte az eseményeket, pontosan tudja és látja, hogy te vagy az, aki már csak erőlködik, és próbálja fenntartani alávaló hazugságainak a látszatát. De ezt is bebuktad, kisfiam!
Na, droid, hol is az a kapcsolód?
Na, droid, hol is az a kapcsolód?
EZEK A TÉNYEK, kisfiam. Mivel nem tudsz újat mutatni, mivel ugyanazokat a szavakat ismétled, azokat is tőlem összeollózva, következik, hogy vesztettél. Ennyi. Ja, pelenka. Azért, mert te inkontinens vay gyermekkori siralmas élményeid miatt, mások még szobatiszták, ne általánosíts saját nyomorodra.

riska

Kezdőpáros21