A téma fagyasztva! OFF-topic (archivum)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
A téma fagyasztva lett, nem lehetséges a hozzászólás!

Az eddigi hozzászólások

... 79 80 81 82 83 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1949   2007. 02. 10. szombat 14:21
Szoni Szoni
Faci din taran rege,si obtii un tiran.
Ezert nem lehet mindenkiböl Admin. wink nyes wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 10. szombat 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 02. 10. szombat 11:41
csak azért mert beismertem, hogy igen is szeretnék admin lenni (bár nem vagyok alkalmas rá), mindenki jön nekem, ez roppantúl lelomboz! és nem azért írtam a TUNING-topicba, hogy ne töltsön több képet, mert azt akarom hogy úgy legyen ahogy én akarom, de egy idő után kifogyunk mindenből és a topic megy a süllyesztőbe! érted ezt?
#1948   2007. 02. 10. szombat 14:18
DrAnthony DrAnthony VIP
Na, erről ennyit.

Most ismét mennem kell, de ne azért, mert megijedtem, ennyire volt időm. De nyugodt lehetsz droid-kiméra-hp, még visszajövök. Megmondtam neked, sosem lesz a tiéd az utolsó szó!!!

CSAK SZOPATUNK!!!! CSAK SZOPATUNK!!!
#1947   2007. 02. 10. szombat 14:16
DrAnthony DrAnthony VIP
Nem azért léptem le, mert befejeztem, hanem mert azért, mert én komolyan gondoltam, hogy "megbeszélem" veled ezt a dolgot személyesen, és ha mertél volna eljönni, akkor feltehetően ma már nem ugatnál itt, mint egy idegbajos rendőrkutya. Nem adtam fel, csak ellentétben veled, én nem a levegőbe beszélek.
#1946   2007. 02. 10. szombat 14:13
DrAnthony DrAnthony VIP
Üdvözöllek. Kérdeznék tőled valamit barátom: Te mit tennél, ha békés, örömmel teli fórumozásod közben valaki beléd kötne? Szerintem nem hagynád. Mit tennél akkor, ha emiatt ez a személy felháborodna, és nagyképűen, lekezelően beszélne veled, azt éreztetné, hogy te egy senki vagy, és egyáltalán, arra sincs jogod, hogy visszaszólj neki. Ha még ez után a magatartása után is válaszolni mernél neki, ez az illető el kezdene veled a lehető legundorítóbb, legmocskosabb módon viselkedni, becsmérelne, szidalmazna, becsületedbe gázolna. TE TŰRNÉD? Nem hiszem. Ha ezen fel lennél háborodva, akkor mit tennél, ha ezek után provokátorod meg próbálna befeketíteni, hamis rágalmakkal, hazugságokkal elérni, hogy tiltsanak a fórumról? Hagynád? Nem hiszem. Te mit tennél, ha azt látnád, hogy sokan rászólnak, hogy hagyja abba a mocskolódását, de azt le se szarná, csak folytatná a rágalmazó és mocskolódó hadjáratát ellened? Mit tennél, ha azt látnád, hogy az Adminok is figyelmeztetik, hogy az OFF-on kívüli topicokban ne hergelje tovább az embereket, ne veszekedjen, de ennek ellenére ezt csinálná? Mit tennél, ha te régen befejezted volna már a vitát, de ez az illető mindenhol megtalálna magának, provokálna, hergelne, szitkozódna és mocskolódna veled? Belenyugodnál? Nem hiszem...

MERT homepictures EZT MŰVELTE VELEM!!!

Tudod, barátom, ez az ALAPVETŐ különbség közte és közöttem. Ő pusztán a mocskolódás, a vita, a szennyes és gusztustalan viselkedés öröméért csinálja ezt az egészet, míg én csak az igazamért harcolok, és MINDENKIÉRT. Mert ha ezt most ráhagyom, akkor el fog itt szabadulni a pokol. Lehet, hogy Te leszel a következő. Mert ha ezt ráhagyom, ennél jobban el fog vele szaladni a paci, és azt fogja hinni, hogy innentől kezdve bármit megtehet bárkivel. Érted?

Most játssza itt a mártírt, hogy sajnálja, hogy nem vetettek ennek véget, meg eljátssza a nagyhalált, hogy ilyen+olyan igazad van, pedig ez is csak egyike álszent hazugságainak. Többször lett figyelmeztetve a veszekedés befejezésére, én többször jeleztem mindenkinek, hogy befejeztem, 1 egész napig nem vettem tudomást róla, ezért ő volt az, aki a figyelmeztetések ellenére folytatta a vitát, 1 napon át provokált, szidalmazott. SOSEM akarta ezt befejezni, tehát ha neked ezt állítja, HAZUDIK. Olvass vissza, ha nem hiszel nekem.

#1945   2007. 02. 10. szombat 14:13
DrAnthony DrAnthony VIP
Na, tom, ha arra jártál, azért nem láttál semmit, mert ez a szájhős nem mert eljönni. ÉN OTT VOLTAM. Ha tényleg arra jártál, láthattál azon a padon, barna bőrkabátban voltam, kék farmerben, fehér ingben. Mme Prune ismeri az arcom is, ha gondolod, kérd el tőle a fényképem, és ha tényleg arra jártál, láthattál is, arcról is felismerhetsz. Azért nem volt balhé, mert vártam rá 30 percet. Ennyi egy randira is elég, NEM JÖTT EL, ennyi nekem elég volt arra, hogy láthassam, egy gyáva senkiházi.
#1944   2007. 02. 10. szombat 14:12
DrAnthony DrAnthony VIP
Na, én 19.45-kor léptem le innen. Úgy, hogy Debrecenben voltam. Te még 20.29-kor nagyban fórumoztál. Szóval nem elég, hogy egy GYÁVA FÉREG vagy, de még ráadásul HAZUG IS.

GYÁVA ÉS HAZUG ALAK VAGY, ez nem vitás.
#1943   2007. 02. 10. szombat 14:11
DrAnthony DrAnthony VIP
Mielőtt bárki mást gondolna:

MEGINT HAZUDOTT hp!

Én ott voltam azon az ominózus padon, 20.45.-21.15. között. Barna bőrkabátban, farmerben, fehér ingben voltam. Elszívtam 2 cigit, de senki nem jött oda, hogy "Bakker, te vagy DrAnthony? Na, én meg hp vagyok, akkor rendezzük le a dolgot!". Egy hajléktalankülsejű fószer ugyan ott sündörgött (először azt hittem, ő az), de csak cigit lejmolt.

Szóval:

NEM MERT ELJÖNNI, így BESZARI, GYÁVA ÉS NAGYPOFÁJÚ alak! Aki csak a száját jártatja, hogy így szétverné a fejem, meg úgy, meg a fogaim, de eljönni nem mert. Féltette a tyúkszaros életét. De az is lehet, hogy csak berúgott a kannásbortól, és nem tudott lábra állni. Mindegy, miért, de egy a lényeg:

NEM JÖTT EL, ÍGY ÖRÖKRE MAGÁRA ÉGETTE A GYÁVASÁG BÉLYEGÉT!!!

#1942   2007. 02. 10. szombat 12:55
X Törölt felhasználó (7767)
Az általam beszúrt képek is ott készültek, csak éppen belső és nem külső felvételek! :)
#1941   2007. 02. 10. szombat 12:13
X Törölt felhasználó (69371)
ti meg pláne nem! eplus2 eplus2 eplus2
jeah! vamzer vagyok!
#1940   2007. 02. 10. szombat 12:00
.M.A.N. .M.A.N.
Sziasztok nem szeretném hogy miattam legyen vita én hibáztam mert sok képet raktam sajnos késön nézegetem a többi topikot és ott is láttam hogy nem raknak be 10-15 képet egyszer sajnálom kérlek titeket ne vitázatok!
#1939   2007. 02. 10. szombat 11:54
kár, hogy nem érted!
#1938   2007. 02. 10. szombat 11:42
MmePrune MmePrune VIP Admin
nem értem...nő vagyok wink smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 10. szombat 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 02. 10. szombat 11:41
csak azért mert beismertem, hogy igen is szeretnék admin lenni (bár nem vagyok alkalmas rá), mindenki jön nekem, ez roppantúl lelomboz! és nem azért írtam a TUNING-topicba, hogy ne töltsön több képet, mert azt akarom hogy úgy legyen ahogy én akarom, de egy idő után kifogyunk mindenből és a topic megy a süllyesztőbe! érted ezt?
#1937   2007. 02. 10. szombat 11:41
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 10. szombat 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 02. 10. szombat 11:38
nem vagy szaralak, én még most is szeretlek, csak ne kötözködj, mert a térdemre fektetlek, és elfenekellek:)
#1936   2007. 02. 10. szombat 11:38
nem vagy szaralak, én még most is szeretlek, csak ne kötözködj, mert a térdemre fektetlek, és elfenekellek:)
#1935   2007. 02. 10. szombat 11:37
úgy érzem szar alak vagyok! csak hirtelen mindenki nekem esik, és ilyenkor minden egyes mozdulatot személyem elleni bántásnak minősítek!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 10. szombat 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 02. 10. szombat 11:32
(azt olvastam, hogy vitatkozni itt lehet)
kedves dako!
-átléptem azon, hogy a kvíz szobádban közölted, hogy érdemi megfejtésem nem volt, miért lettem ott admin...erre a választ megkapod az üzenőfalban
-valóban nem vagyok matekzseni, az általában a férfiak kiváltsága...és nem fogok kérkedni az eszemmel sem, aki ismer, az tudja értelmi képességeimet...mellesleg mia két rejtvényét én fejtettem meg, te azokon átsiklottál, mint ahogy én is a ti faktoriálisaitokon(hozzá nem értésem miatt)
-az emberek többsége nem azért nyit itt a gg-n egy szobát, hogy rátelepedjen, és onnantól kezdve csak az történjen, amit ő akar...ez egyedül a te stílusod...
-és ne izgulj, a továbbiakban nem látogatom a tuning szobádat, mert alapvetően a gg-re nem az okos matematikai feladványaid és néhány roncsautó képe miatt járok, hanem a SZEX miatt
maradok hűtlen híved: szilvi
#1934   2007. 02. 10. szombat 11:32
(azt olvastam, hogy vitatkozni itt lehet)
kedves dako!
-átléptem azon, hogy a kvíz szobádban közölted, hogy érdemi megfejtésem nem volt, miért lettem ott admin...erre a választ megkapod az üzenőfalban
-valóban nem vagyok matekzseni, az általában a férfiak kiváltsága...és nem fogok kérkedni az eszemmel sem, aki ismer, az tudja értelmi képességeimet...mellesleg mia két rejtvényét én fejtettem meg, te azokon átsiklottál, mint ahogy én is a ti faktoriálisaitokon(hozzá nem értésem miatt)
-az emberek többsége nem azért nyit itt a gg-n egy szobát, hogy rátelepedjen, és onnantól kezdve csak az történjen, amit ő akar...ez egyedül a te stílusod...
-és ne izgulj, a továbbiakban nem látogatom a tuning szobádat, mert alapvetően a gg-re nem az okos matematikai feladványaid és néhány roncsautó képe miatt járok, hanem a SZEX miatt
maradok hűtlen híved: szilvi
#1933   2007. 02. 10. szombat 10:21
a doki a szobájában volt...halaszthatatlan tárgyalása akadt

#1932   2007. 02. 10. szombat 10:16
annyira nem érdekel már!
#1931   2007. 02. 10. szombat 10:14
már tiszta ilyen virtuális valósággá fajul ez a téma! úgy mondod mintha ott lettél volna, és közben végig itt voltál a fórumon! mire jó ez! most nem kötöszködni akarok! hidd el!
#1930   2007. 02. 10. szombat 07:21
X Törölt felhasználó (7767)

Azért hozzám átléphetsz: váltanám a masszőrömet! vigyor2 wave

... 79 80 81 82 83 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: riska riska
Nyitás ideje: 2005. 01. 09. vasárnap
Üzenetek: 3549db
Utolsó üzenet: 2008. 04. 13. vasárnap

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!