Hadd ne ismételjem önmagam. Kettőnk közül te vagy a droid papagáj, aki csak ismételni tud. Olvass vissza, ollózd be a szavaimat, és kész az eredmény!
Látod, megint hazudsz. A "disznó" speciel a te szánalmas agyszüleményed volt, minden mást tőlem ollózol össze.
Meghasonulásod (elmebetegség: skizofrénia) nem újság, mindenki előtt nyilvánvaló.
Semmit nem tanultam tőled, minden szavad csak papagájos ismétlése és ferdítése a szavaimnak. Mindent az én s.ggemből cumiztál ki, semmi önálló gondolatod nincs.
YESSS? VICTORY!!
Adminok! Ki lehet hirdetni a győztest: DrAnthony-t!! hp feladta, bedobta a törülközőt, miután hatalmas pofonjaimtól megrogyva el kellett ismernie, hogy a nyomomba se érhet!
YESSS? VICTORY!!
Adminok! Ki lehet hirdetni a győztest: DrAnthony-t!! hp feladta, bedobta a törülközőt, miután hatalmas pofonjaimtól megrogyva el kellett ismernie, hogy a nyomomba se érhet!
YESSS? VICTORY!!
módosítottam, rátok van bízva...magamtól 100ig megbirkózom a római számokkal, 100-on felül dako segítségét kérem
hát Anthony Te sem vagy semmi! az tutti én rég feladtam volna! már majd halálra röhögöm magam! pedig azt hittem szar napom lesz! de Anthony egy tanács, csak is baráti! ne mond hogy hp hajléktalan, mert akkor őt erősíted abban, hogy hazug vagy! egy hajléktalan nem igazán vágja a témát a IT-ben! másrészt ez magyarország, nincs olyan hajléktalan szálló hazánkban, ahol a hajléktalanok internetezni tudnának!
Na, legalább beismerted, hogy egyszerű vagy, mint a százas szög. Mit nyertél te meg? A kocsmában a nagyfröccs ivóversenyt. Rég lemostalak már a pályáról, és kívülről is ezt kiabálod, hogy "győztél". Kisfiam, legutoljára az előbb említett küzdelmedben győztél, se azóta, és se azon túl.
Unalmas vagy és semmitmondó, én legalább újítok, de te? Ezt a vigyél több italt is az én s.ggemből szptad. Mert neked kell még egy adag kannásbort adnod a hajléktalanszállós cimbijeidnek, hogy segítsenek.
Unalmas vagy és semmitmondó, én legalább újítok, de te? Ezt a vigyél több italt is az én s.ggemből szptad. Mert neked kell még egy adag kannásbort adnod a hajléktalanszállós cimbijeidnek, hogy segítsenek.
Az ovis szintre valóban lesüllyedtem, amikor szóbaálltam veled. De nem, tévedés, akkor egy egsejtű szintjére kellett lesüllyednem. Tudod, ezeket a szinteket én az általad leírt módon, csak fordított sorrendben értem el, te viszont megrekedtél a törzsfejlősés igen egyszerű és primitív szintjén. Akkor kellett volna engedni az abortuszt, amikor... szóval onnan kikecmeregtél. Ja, akkor azt modták az orvosok: "Mi erőlködtünk, de kiküzdötte magát". Hiába, pedig a bába is felsírt, amikor meglátott téged.
dehogy zárom, mindjárt kijavítom a címet:)
Az észt nem kellett adni: Vol, van és lesz is. Kultúra? Könyörgöm, a szó jeletését se ismered!!! Több kultúra szorult a körmöm alá, mint neked az egész szánalmas lelkivilágodba. Hidd el, ez nem diploma kérdése, ez szocializáció, ami nálad hiányzik.
LOL LOL LOL!!! Hidd el, dako, én is remekül szórakozom, ilyen jókat régen röhögtem. Csak kezd a droid kifáradni, mert eléggé unalmas lett mostanság. Próbálom felrázni, de hát annyi tellett tőle, hogy gagyi viccekkel próbál meg szórakoztatni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 09. péntek 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 09. péntek 19:27
Törölt felhasználó (69371)
Ezeket a hsz.-eket rögzítse valaki! Szerintem tutti jó kis kabarét lehetne belőle csinálni! Én ebbe a magasröptű eszmecserébe már nem szólok bele. Az én óvodai szintemnek ez magas! Megyek inkább módosítom a relativitás elméletét, mert valami sántít a dologban! Mindig is gyanús volt nekem ez az Einstein!
Ez a valaki TE VAGY!!
Ezeket a hsz.-eket rögzítse valaki! Szerintem tutti jó kis kabarét lehetne belőle csinálni! Én ebbe a magasröptű eszmecserébe már nem szólok bele. Az én óvodai szintemnek ez magas! Megyek inkább módosítom a relativitás elméletét, mert valami sántít a dologban! Mindig is gyanús volt nekem ez az Einstein!
Le ne zárd, mert most jönnek hp intelmei az életről! Továbbá:
- hp és akukák rejtelmei avagy a csirkecomb és annak porcogója;
- a kannásbor hatása hp-ra;
- milyen az élet a hajléktalaszálló felső ágyán, by hp. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 09. péntek 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
- hp és akukák rejtelmei avagy a csirkecomb és annak porcogója;
- a kannásbor hatása hp-ra;
- milyen az élet a hajléktalaszálló felső ágyán, by hp. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 09. péntek 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
De még ezzel a nagyon kevéssel is MAGASAN verlek. Ellened ennyi is bőven elegednő. Nem kell megerőltetnem magam, a hozzád hasonló piti alakok még a legminimálisabb erőfeszítést sem igénylik tőlem.
Istenem, tudom, hogy a magyar nyelv alapvető szavaival is gondjaid vannak, de ezen nem tudok segíteni. Alapvető iskolázottság és szocializációd hiányát már késő orvosolni. Hátha van ott valaki mellette (valamelyik kannásboros-ivócimbid?), kérdezd meg, hátha ő tudja a választ.
Ügyes kismadár. Na, kapsz a gazditól egy kis magot a csőrödbe. Hogy kussban legyél addig is!!! Hahahahahaha!
Na, droid papagájom, kimerült az elemd, vagy hol kell téged felhúzni? Mert már olyan unalmas vagy, hogy lassan kidoblak a szeméttelepre mint használhatatlan kacatot.
Na, droid papagájom, kimerült az elemd, vagy hol kell téged felhúzni? Mert már olyan unalmas vagy, hogy lassan kidoblak a szeméttelepre mint használhatatlan kacatot.
Na, most mi a baj? Ha hosszan írok, az abaj. Ha röviden, az is baj? Hát mi a jó neked? Sajnos nem tudok a 6 elemid szintjére lesüllyedni, próbálok hozzád mérten a lehető legegyszerűbben fogalmazni, de sajnos feltehetően bent a hajléktalanszállón 10-en teszitek össze a fejeteket, hogy elolvassátok az üzijeimet, és még úgy sem sikerül mindig. Hidd el, kisfiam, kisujjból többet rázok ki, mint amit te egész életedben összeerőlködsz.

riska

páratlanpárospest
Marie H