A téma fagyasztva! OFF-topic (archivum)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
A téma fagyasztva lett, nem lehetséges a hozzászólás!

Az eddigi hozzászólások

... 81 82 83 84 85 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1909   2007. 02. 09. péntek 19:34
DrAnthony DrAnthony VIP
Az ovis szintre valóban lesüllyedtem, amikor szóbaálltam veled. De nem, tévedés, akkor egy egsejtű szintjére kellett lesüllyednem. Tudod, ezeket a szinteket én az általad leírt módon, csak fordított sorrendben értem el, te viszont megrekedtél a törzsfejlősés igen egyszerű és primitív szintjén. Akkor kellett volna engedni az abortuszt, amikor... szóval onnan kikecmeregtél. Ja, akkor azt modták az orvosok: "Mi erőlködtünk, de kiküzdötte magát". Hiába, pedig a bába is felsírt, amikor meglátott téged.
#1908   2007. 02. 09. péntek 19:31
MmePrune MmePrune VIP Admin
dehogy zárom, mindjárt kijavítom a címet:)
#1907   2007. 02. 09. péntek 19:30
DrAnthony DrAnthony VIP
Az észt nem kellett adni: Vol, van és lesz is. Kultúra? Könyörgöm, a szó jeletését se ismered!!! Több kultúra szorult a körmöm alá, mint neked az egész szánalmas lelkivilágodba. Hidd el, ez nem diploma kérdése, ez szocializáció, ami nálad hiányzik.
#1906   2007. 02. 09. péntek 19:28
DrAnthony DrAnthony VIP
LOL LOL LOL!!! Hidd el, dako, én is remekül szórakozom, ilyen jókat régen röhögtem. Csak kezd a droid kifáradni, mert eléggé unalmas lett mostanság. Próbálom felrázni, de hát annyi tellett tőle, hogy gagyi viccekkel próbál meg szórakoztatni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 09. péntek 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 02. 09. péntek 19:27
Ezeket a hsz.-eket rögzítse valaki! Szerintem tutti jó kis kabarét lehetne belőle csinálni! Én ebbe a magasröptű eszmecserébe már nem szólok bele. Az én óvodai szintemnek ez magas! Megyek inkább módosítom a relativitás elméletét, mert valami sántít a dologban! Mindig is gyanús volt nekem ez az Einstein!

hehe eplus2
#1905   2007. 02. 09. péntek 19:27
DrAnthony DrAnthony VIP
Ez a valaki TE VAGY!!
#1904   2007. 02. 09. péntek 19:27
X Törölt felhasználó (69371)
Ezeket a hsz.-eket rögzítse valaki! Szerintem tutti jó kis kabarét lehetne belőle csinálni! Én ebbe a magasröptű eszmecserébe már nem szólok bele. Az én óvodai szintemnek ez magas! Megyek inkább módosítom a relativitás elméletét, mert valami sántít a dologban! Mindig is gyanús volt nekem ez az Einstein!

hehe eplus2
#1903   2007. 02. 09. péntek 19:27
DrAnthony DrAnthony VIP
Le ne zárd, mert most jönnek hp intelmei az életről! Továbbá:
- hp és akukák rejtelmei avagy a csirkecomb és annak porcogója;
- a kannásbor hatása hp-ra;
- milyen az élet a hajléktalaszálló felső ágyán, by hp.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 09. péntek 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 02. 09. péntek 19:24
#1902   2007. 02. 09. péntek 19:25
DrAnthony DrAnthony VIP
De még ezzel a nagyon kevéssel is MAGASAN verlek. Ellened ennyi is bőven elegednő. Nem kell megerőltetnem magam, a hozzád hasonló piti alakok még a legminimálisabb erőfeszítést sem igénylik tőlem.
#1901   2007. 02. 09. péntek 19:24
DrAnthony DrAnthony VIP
Istenem, tudom, hogy a magyar nyelv alapvető szavaival is gondjaid vannak, de ezen nem tudok segíteni. Alapvető iskolázottság és szocializációd hiányát már késő orvosolni. Hátha van ott valaki mellette (valamelyik kannásboros-ivócimbid?), kérdezd meg, hátha ő tudja a választ.
#1900   2007. 02. 09. péntek 19:24
MmePrune MmePrune VIP Admin
#1899   2007. 02. 09. péntek 19:23
DrAnthony DrAnthony VIP
Ügyes kismadár. Na, kapsz a gazditól egy kis magot a csőrödbe. Hogy kussban legyél addig is!!! Hahahahahaha!
Na, droid papagájom, kimerült az elemd, vagy hol kell téged felhúzni? Mert már olyan unalmas vagy, hogy lassan kidoblak a szeméttelepre mint használhatatlan kacatot.
#1898   2007. 02. 09. péntek 19:21
DrAnthony DrAnthony VIP
Na, most mi a baj? Ha hosszan írok, az abaj. Ha röviden, az is baj? Hát mi a jó neked? Sajnos nem tudok a 6 elemid szintjére lesüllyedni, próbálok hozzád mérten a lehető legegyszerűbben fogalmazni, de sajnos feltehetően bent a hajléktalanszállón 10-en teszitek össze a fejeteket, hogy elolvassátok az üzijeimet, és még úgy sem sikerül mindig. Hidd el, kisfiam, kisujjból többet rázok ki, mint amit te egész életedben összeerőlködsz.
#1897   2007. 02. 09. péntek 19:19
DrAnthony DrAnthony VIP
Nem ismered az "ember" szó jelentését? Hiába, amikor reggelente a hajléktalanszállóban bemész a mosdóba, és a tükörbe nézel, nem embert látsz, csak egy szánnivaló roncsot, így valóban nem tudhatod, milyen is az EMBER. OLyan, mint én, és amilyen sosem leszel már.
#1896   2007. 02. 09. péntek 19:18
DrAnthony DrAnthony VIP
Ez mos vicc lett volna? Na, egye fene, értékelem az erőlködésedet, hahahahaha.... Amikor azt modtam, droid, kapcsolj más üzemmódba, nem arra akartalak kérni, bogy ilyen bugyuta viccekkel szórakoztass. Más üzemmódod nincs, droid?
#1895   2007. 02. 09. péntek 19:16
DrAnthony DrAnthony VIP
Abban az évben, amikor a legelső húsoscsontodat meglelted a kukában... Emlékszel, nagy nap volt... Leöblítetted kannásborral, és te voltál a jani. Azóta hiszed magadról, hogy vagy is valaki, pedig hát tudjuk, egy senki vagy.
#1894   2007. 02. 09. péntek 19:16
Moncy Moncy
Fiúk.. az Én kedvemért.. csak mert szép nap vár Rám holnap.. nem lehetne békejobbot nyújtani?? Vagy legalább holnap nem torokra mennetek Egymással?? szomoru1 szomoru1 szomoru1 Léccciiiiiii Danke...
#1893   2007. 02. 09. péntek 19:15
DrAnthony DrAnthony VIP
Te adtad ezt már réges régen fel. Már csak erőlködzs, vered a nyálad, de semmi újat nem tudsz felhozni.
Mondtam, drood, kapcsolj más üzemmódba, untatsz.
#1892   2007. 02. 09. péntek 19:14
DrAnthony DrAnthony VIP
DE BIZONY VAN OKA!!! Még ha (megint) el is akarja ferdíteni a valóságot ez a háryjános.
Az ok: hp önmagát tévedhetetlennek és a világ legokosabb emberének képzelte, de szembejöttem, és rávertem százszor, hogy ez nem így van! Rá kellene erre döbbenie, de nárcisztikus önhittsége és gőgje nem engedi, hogy ezt felfogja.
Hülyewségeket hordott össze a KVÍZ-ben, és amikor ezerszer bebizonyítottam buta szavainak ellentétét, akkor átváltott a legaljasabb mocskolódó stílusba, el kezdett szidalmazni, förtelmesebbnél förtelmesebb vádakat és szitkokat okádva rám. Csak azért, mert belebukott a hülyeségébe, és nem tudta ezt elviselni.
Szerette volna nagyon a "behúztam a csőbe" dolgot erőltetni, de hát tudjuk, esténként szokta a macskáját a kályhacsőbe behúzni, ugye, tudjuk, miért is?
Aztán rávertem minden hazug állítását, bebizonyítottam rágalmainak aljasságát és légbőlkapott mivoltát, és ezt nem tudja lenyelni!
Kb. ennyi.
Szánnivaló piti alak, aki itt erőlködik, pedig már régen valahol máshol lenne a helye...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 09. péntek 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 09. péntek 17:38
Csak úgy halkan szeretném megkérdezni... Mi is volt az igazi ok amiért összeugrottatok? Tán véletlen folytán "sógorok" lettetek?? Vagy miért? Már totál elvesztettem a fonalat... De még életemben nem láttam két pasit ennyit vitázni nyes nyes nyes
#1891   2007. 02. 09. péntek 19:09
DrAnthony DrAnthony VIP
Tudod, rájöttem az a baj veled, hogy reggelente amikor felkelsz, azzal kell kezdened a napot, hogy szembeköpöd magad szánalmas karaktered és torzód miatt, átkozod miden napod, mert primitív lelkületed és gyatra értelmed az emberiség és a páriák mocskába sodort téged. De reménykedj, talán reinkarnációd során nem az általad oly kedves malacka képében születsz majd újjá, hanem végre EMBER lehetsz, ha már ezen életedben nem lehettél az.
Számkivetett, olcsó pária vagy, ez a sorsod, de nyugodj ebbe bele, mint megváltoztathatatlanba.
#1890   2007. 02. 09. péntek 19:06
DrAnthony DrAnthony VIP
Ahhoz te GYÁVA VAGY! Gyávább a nyuszinál!

... 81 82 83 84 85 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: riska riska
Nyitás ideje: 2005. 01. 09. vasárnap
Üzenetek: 3549db
Utolsó üzenet: 2008. 04. 13. vasárnap

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!