Az ovis szintre valóban lesüllyedtem, amikor szóbaálltam veled. De nem, tévedés, akkor egy egsejtű szintjére kellett lesüllyednem. Tudod, ezeket a szinteket én az általad leírt módon, csak fordított sorrendben értem el, te viszont megrekedtél a törzsfejlősés igen egyszerű és primitív szintjén. Akkor kellett volna engedni az abortuszt, amikor... szóval onnan kikecmeregtél. Ja, akkor azt modták az orvosok: "Mi erőlködtünk, de kiküzdötte magát". Hiába, pedig a bába is felsírt, amikor meglátott téged.
dehogy zárom, mindjárt kijavítom a címet:)
Az észt nem kellett adni: Vol, van és lesz is. Kultúra? Könyörgöm, a szó jeletését se ismered!!! Több kultúra szorult a körmöm alá, mint neked az egész szánalmas lelkivilágodba. Hidd el, ez nem diploma kérdése, ez szocializáció, ami nálad hiányzik.
LOL LOL LOL!!! Hidd el, dako, én is remekül szórakozom, ilyen jókat régen röhögtem. Csak kezd a droid kifáradni, mert eléggé unalmas lett mostanság. Próbálom felrázni, de hát annyi tellett tőle, hogy gagyi viccekkel próbál meg szórakoztatni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 09. péntek 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 09. péntek 19:27
Törölt felhasználó (69371)

Ezeket a hsz.-eket rögzítse valaki! Szerintem tutti jó kis kabarét lehetne belőle csinálni! Én ebbe a magasröptű eszmecserébe már nem szólok bele. Az én óvodai szintemnek ez magas! Megyek inkább módosítom a relativitás elméletét, mert valami sántít a dologban! Mindig is gyanús volt nekem ez az Einstein!

Ez a valaki TE VAGY!!
Ezeket a hsz.-eket rögzítse valaki! Szerintem tutti jó kis kabarét lehetne belőle csinálni! Én ebbe a magasröptű eszmecserébe már nem szólok bele. Az én óvodai szintemnek ez magas! Megyek inkább módosítom a relativitás elméletét, mert valami sántít a dologban! Mindig is gyanús volt nekem ez az Einstein!

Le ne zárd, mert most jönnek hp intelmei az életről! Továbbá:
- hp és akukák rejtelmei avagy a csirkecomb és annak porcogója;
- a kannásbor hatása hp-ra;
- milyen az élet a hajléktalaszálló felső ágyán, by hp. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 09. péntek 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
- hp és akukák rejtelmei avagy a csirkecomb és annak porcogója;
- a kannásbor hatása hp-ra;
- milyen az élet a hajléktalaszálló felső ágyán, by hp. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 09. péntek 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
De még ezzel a nagyon kevéssel is MAGASAN verlek. Ellened ennyi is bőven elegednő. Nem kell megerőltetnem magam, a hozzád hasonló piti alakok még a legminimálisabb erőfeszítést sem igénylik tőlem.
Istenem, tudom, hogy a magyar nyelv alapvető szavaival is gondjaid vannak, de ezen nem tudok segíteni. Alapvető iskolázottság és szocializációd hiányát már késő orvosolni. Hátha van ott valaki mellette (valamelyik kannásboros-ivócimbid?), kérdezd meg, hátha ő tudja a választ.

Ügyes kismadár. Na, kapsz a gazditól egy kis magot a csőrödbe. Hogy kussban legyél addig is!!! Hahahahahaha!
Na, droid papagájom, kimerült az elemd, vagy hol kell téged felhúzni? Mert már olyan unalmas vagy, hogy lassan kidoblak a szeméttelepre mint használhatatlan kacatot.
Na, droid papagájom, kimerült az elemd, vagy hol kell téged felhúzni? Mert már olyan unalmas vagy, hogy lassan kidoblak a szeméttelepre mint használhatatlan kacatot.
Na, most mi a baj? Ha hosszan írok, az abaj. Ha röviden, az is baj? Hát mi a jó neked? Sajnos nem tudok a 6 elemid szintjére lesüllyedni, próbálok hozzád mérten a lehető legegyszerűbben fogalmazni, de sajnos feltehetően bent a hajléktalanszállón 10-en teszitek össze a fejeteket, hogy elolvassátok az üzijeimet, és még úgy sem sikerül mindig. Hidd el, kisfiam, kisujjból többet rázok ki, mint amit te egész életedben összeerőlködsz.
Nem ismered az "ember" szó jelentését? Hiába, amikor reggelente a hajléktalanszállóban bemész a mosdóba, és a tükörbe nézel, nem embert látsz, csak egy szánnivaló roncsot, így valóban nem tudhatod, milyen is az EMBER. OLyan, mint én, és amilyen sosem leszel már.
Ez mos vicc lett volna? Na, egye fene, értékelem az erőlködésedet, hahahahaha.... Amikor azt modtam, droid, kapcsolj más üzemmódba, nem arra akartalak kérni, bogy ilyen bugyuta viccekkel szórakoztass. Más üzemmódod nincs, droid?
Abban az évben, amikor a legelső húsoscsontodat meglelted a kukában... Emlékszel, nagy nap volt... Leöblítetted kannásborral, és te voltál a jani. Azóta hiszed magadról, hogy vagy is valaki, pedig hát tudjuk, egy senki vagy.
Fiúk.. az Én kedvemért.. csak mert szép nap vár Rám holnap.. nem lehetne békejobbot nyújtani?? Vagy legalább holnap nem torokra mennetek Egymással??
Léccciiiiiii Danke...

Te adtad ezt már réges régen fel. Már csak erőlködzs, vered a nyálad, de semmi újat nem tudsz felhozni.
Mondtam, drood, kapcsolj más üzemmódba, untatsz.
Mondtam, drood, kapcsolj más üzemmódba, untatsz.
DE BIZONY VAN OKA!!! Még ha (megint) el is akarja ferdíteni a valóságot ez a háryjános.
Az ok: hp önmagát tévedhetetlennek és a világ legokosabb emberének képzelte, de szembejöttem, és rávertem százszor, hogy ez nem így van! Rá kellene erre döbbenie, de nárcisztikus önhittsége és gőgje nem engedi, hogy ezt felfogja.
Hülyewségeket hordott össze a KVÍZ-ben, és amikor ezerszer bebizonyítottam buta szavainak ellentétét, akkor átváltott a legaljasabb mocskolódó stílusba, el kezdett szidalmazni, förtelmesebbnél förtelmesebb vádakat és szitkokat okádva rám. Csak azért, mert belebukott a hülyeségébe, és nem tudta ezt elviselni.
Szerette volna nagyon a "behúztam a csőbe" dolgot erőltetni, de hát tudjuk, esténként szokta a macskáját a kályhacsőbe behúzni, ugye, tudjuk, miért is?
Aztán rávertem minden hazug állítását, bebizonyítottam rágalmainak aljasságát és légbőlkapott mivoltát, és ezt nem tudja lenyelni!
Kb. ennyi.
Szánnivaló piti alak, aki itt erőlködik, pedig már régen valahol máshol lenne a helye...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 09. péntek 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 09. péntek 17:38
Az ok: hp önmagát tévedhetetlennek és a világ legokosabb emberének képzelte, de szembejöttem, és rávertem százszor, hogy ez nem így van! Rá kellene erre döbbenie, de nárcisztikus önhittsége és gőgje nem engedi, hogy ezt felfogja.
Hülyewségeket hordott össze a KVÍZ-ben, és amikor ezerszer bebizonyítottam buta szavainak ellentétét, akkor átváltott a legaljasabb mocskolódó stílusba, el kezdett szidalmazni, förtelmesebbnél förtelmesebb vádakat és szitkokat okádva rám. Csak azért, mert belebukott a hülyeségébe, és nem tudta ezt elviselni.
Szerette volna nagyon a "behúztam a csőbe" dolgot erőltetni, de hát tudjuk, esténként szokta a macskáját a kályhacsőbe behúzni, ugye, tudjuk, miért is?
Aztán rávertem minden hazug állítását, bebizonyítottam rágalmainak aljasságát és légbőlkapott mivoltát, és ezt nem tudja lenyelni!
Kb. ennyi.
Szánnivaló piti alak, aki itt erőlködik, pedig már régen valahol máshol lenne a helye...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 09. péntek 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Csak úgy halkan szeretném megkérdezni... Mi is volt az igazi ok amiért összeugrottatok? Tán véletlen folytán "sógorok" lettetek?? Vagy miért? Már totál elvesztettem a fonalat... De még életemben nem láttam két pasit ennyit vitázni

Tudod, rájöttem az a baj veled, hogy reggelente amikor felkelsz, azzal kell kezdened a napot, hogy szembeköpöd magad szánalmas karaktered és torzód miatt, átkozod miden napod, mert primitív lelkületed és gyatra értelmed az emberiség és a páriák mocskába sodort téged. De reménykedj, talán reinkarnációd során nem az általad oly kedves malacka képében születsz majd újjá, hanem végre EMBER lehetsz, ha már ezen életedben nem lehettél az.
Számkivetett, olcsó pária vagy, ez a sorsod, de nyugodj ebbe bele, mint megváltoztathatatlanba.
Számkivetett, olcsó pária vagy, ez a sorsod, de nyugodj ebbe bele, mint megváltoztathatatlanba.
Ahhoz te GYÁVA VAGY! Gyávább a nyuszinál!