A téma fagyasztva! OFF-topic (archivum)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
A téma fagyasztva lett, nem lehetséges a hozzászólás!

Az eddigi hozzászólások

... 83 84 85 86 87 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1869   2007. 02. 09. péntek 06:50
Moncy Moncy
Baccus 13 perc alatt ennyit írtál???? Vagy már előre megírtad és csak bemásoltad?? Nem mondod h. gyors és gépíró vagy... Én voltam gépíró versenyen anno... Igaz csak 3-ik voltam megyei szinten és már nem igazán emlékszem hány fokon hány leütésem volt... De Te túlteszel nyes nyes worship worship worship wave
#1868   2007. 02. 09. péntek 00:01
DrAnthony DrAnthony VIP
És még csak ennyit:

"DrAnthony[VIP] #2317 | tegnap 11:25
homepictures írta a Felhívások Fórumozóknak és Adminoknak topicban rólam:

"Nyíltan bevallja, hogy nem fogja abbahagyni a topicok bomlasztását, és a kötözködést, ez nem elegendő arra hogy kitiltsátok?
Én nem akarom elhagyni a fórumot, azért kértem a magam tiltását az ővével eggyütt, mert voltam olyan hülye, és asszisztáltam neki ehhez"

Válaszom erre:

Nos. Tisztel Adminok! hp!

Ezennel nyíltan FELSZÓLÍTOM homepictures-t, és kérem az Adminokat, hogy ők is szólítsák fel erre, hogy igazolja ezen állításának valódiságát:

"Nyíltan bevallja, hogy nem fogja abbahagyni a topicok bomlasztását...". Jelölje meg azt a topicok vagy topicokat (hiszen több is van!!!), melyben nyíltan bevallom, hogy szét fogom vagy akarom a topicot bomlasztani!

Jelölje meg a helyét és idejét, mert ez így ebben a formában ALÁVALÓ ÉS MOCSKOS RÁGALOM, HAZUGSÁG, amivel kitiltásomat akarja elérni.

Itt jegyzem meg, hogy feltehetően arra gondol, hogy ide azt írtam, hogy nem fogom hagyni, hogy az övé legyen az utolsó szó! Itt, ebben a topickban! Nem azt állítottam, hogy kötözködni fogok vele, de nem fogom hagyni, hogy a kialakult vitánkban itt az OFF-ban felemelt fővel, mintegy győztesként, utolsó hsz-t gyakorolva vonuljon el.

Nem állítottam olyat sem nyíltan, sem burkoltan, hogy más topicot szét fogok bomlasztani, sem olyat, hogy más topicban kötözködni fogok vele, MINT AHOGY NEM IS TETTEM!!!

Mi lesz a következő rágalom, amivel el akarja érni az eltávolításom? Tiltott pedofil oldalakat reklámozok? VAGY MICSODA!!

Ismételten felszólítom ezt a hazugsággyárost, hogy igazolja állítását!!! Melyben azt írom, hogy szét fogok bomlasztani topicot, vagy kötözködni fogok vele az OFF-on kívül!!!

Felkérem az Admin-okat, hogy amennyiben ezt nem tudja megtenni (és nem fogja tudni, mert NINCS ILYEN!!!), legalább figyelmeztessék (amennyiben tiltani nem lehet), hogy rágalmakkal és hazugságokkal NE próbálja meg elérni más tiltását!!!

A KVÍZ-ben történtek miatt hoztam át a vitánkat ide, az OFF-ba. Ennek ellenére és ezek után is volt még ott 1 "beszólása", mellyel további vitát keresett éls szított, mellyel ő volt az, aki a topic szétbomlasztására törekedett (bár nem nyíltan bevallva, de ez volt a szándéka), és most a Felhívás topic-ot is kezdi szézoffolni, megint hajtogatva az "igazát".

ISMÉTLEM: Rágalom volt az állítása, melynek igazolására felszólítom! Amennyiben nem teszi ezt meg (és nem azzal, amit írtam, hogy "nerm fogom hagyni, hogy tiéd legyen az utolsó szó", hanem azzal amit írt, hogy "szét fogom bomlasztani ez + azt a topicot"), akkor ezzel bevallja, hogy rágalmazott, hazudott!!! Akkor is beismeri állításának rágalmazó és hazug voltát, ha minden figyelmeztetésem ellenére ezt fogja beollózni.

MIVEL EZEN ÁLLÍTÁSÁNAK IGAZÁT NEM TUDTA IGAZOLNI, így a fentiek alapján ismét beismerte, hogy HAZUDOTT!!! Hazug hazug hazug hp hazug hazug hazug hp hazug hazug hazug hp, ráadásul gyáva nyúl
#1867   2007. 02. 08. csütörtök 23:54
DrAnthony DrAnthony VIP
Kérdezem és meg is válaszolom:

Ki az, aki minden helyzetben folytatni akarta ez a vitát? Ki az, aki minden lehetőséget megragadott, hogy szemétkedjen, mocskolódjon, rágalmazzon, hazugságaival meg próbáljon bemártani, besározni, önmagáéhoz hasonlóvá tenni. Le akart alacsonyítani a saját alpári szintjére és amikor ez nem sikerült, akkor hazugságokkal próbál ellehetetleníteni.

Összegezve mindezeket. Ez a hp mumus azt állította, hogy az Adminok mindent megengednek nekem, mert "benyaltam" nekik, és hogy nekem mindent megengednek.

Pedig a fentiekből NYILVÁNVALÓ, hogy ő az, akinek sokkal többet megengednek, ő az, aki a figyelmeztetések ellenére is offolhat a "FIGYELEM" topicban, ő az, aki mindenféle retorzió vagy szankció nélkül szidalmazhat és sértegethet.

Mindez azért, mert azt szokta meg, hogy eddig ez így volt. Ha valahol megjelent őurasága, feltehetően nem mertek visszaszólni neki. NA EZT NEM HAGYOM! Ez ellen lépek fel, ez ellen küzdök, hogy nehogy azt higgye, itt is működik ez!!!

Már csak zárszóként, hogy ez a magából kikelt "úriember" eljutott arra szintre, hogy szétverné a fejem, hogy az agyvelőm szétloccsanjon. Magyarul elért az agresszió azon szintjére, ahol már mivel verbálisan is képtelen újat mutatni, ahol már verbális agressziója is csak szánakozásra és méltatlankodásra talál, hogy a fizikai erőszak eszközéhez nyúl.
Legyen, egy ilyen paprikajancsitól nem félek.

Na és még annyit: Engem ez az egész roppantul szórakoztat. Egy ilyen lény kekeckedése lepereg rólam, és csak röhögök, amikor (le is írta kétszer is) már a haát tépi dühében és olyan ideges, hogy a falat meg az asztalt veri. Na, szóval ez az egész nekem csak szórakozás, egy vicc, egy kis agytorna. Nála sokkal keményebb észbeli ellenfelekhez vagyok szokva, őt reggelire előételnek fogyasztom, mert ahogy már írtam: EZZEL CSAK SZOPATOM!!!

Na, erről ennyit.
#1866   2007. 02. 08. csütörtök 23:54
DrAnthony DrAnthony VIP
Politizálás? Mire gondolsz? Hogy komcsi TSZ elnöknek véllek? Akkor a politika és a politizálás szavak jelentése is ismeretlen fogalom számodra.
Tudod ez egy jelzős szerkezet. A régi kommunistákra volt jellemző mindaz a mentalitás, mind az a felfuvalkodott tévedhetetlen gondolkodásmód, AMI RÁD IS. Tudod, úgy hívják ezt, hogy HASONLAT! A régi TSZ elnökök gondolták magukat olyan kiskirályoknak, mint ahogy te véled magad, ők voltak olyan hihetetlenül otrombák és buták, ahogy te viselkedsz és ahogy beszélsz. Ez nem politizálás, bármennyire is szeretnéd ezt így beállítani.

További szép beszéd:

- "kibaszott"
- burkolt célzás arra, hogy top Admin és én is homokosok vagyunk (Kék osztriga bár)
- "szarházi", "szaros", "szar"...a kúltúrember megnyilvánulásai...
- "szemét"
- "köpködnivaló"
- "rontod itt a levegőt"
- "bűn a létezésed"
- "csontig benyal"
- "kibaszott", "basznak"

és még sorolhatnám napestig mindazt a mocskot, mindazt az emberi aljasságot és undormányt, ami ennek a lénynek a száján kifröcsögött. Sorolhatnám mindazt a sarat és gennyet, amit kiokádott magából, mely förtelemmel beszennyezte ezt az egész fórumot.
Nem elég, hogy jellemével megmérgezte az egész fórum közöségét, de ilyen alantas, emberi mivoltából kivetkőzött magatartásával sok mindenki kedvét elvette a jókedvű fórumozástól. Mert ugye nem sok mindenkinek van kedve olvasni alávaló pocskondiázásait, undorító és förtelmes gyalázkodásait.

Na, menjünk tovább. Írja, hogy ássak elő még egy pár sértést a netről. Erre csak az a válaszom, hogy mivel ezt ő írta, így feltehetően még ehhez is amatőr, hogy saját maga találjon sértéseket, neki még ehhez is internet kell.

Na, aztán megint jön a hazugságaival (topic rombolásom, stb.), na és a vége nem semmi: Írja ez a hp alak: "minden helyzetben amikor csak megjelenek belém köt és gyalázkodik velem...".

Nos, akinek még ezek után sem tiszta és világos: Ezt a vitát többször be akartam fejezni. Többször leírtam, jeleztem többeknek, hogy nem offolok a KVÍZ-ben és máshol. Na, ezek UTÁN, illetve azután, hogy a KVÍZ-ben 1 teljes napig nem vettem róla tudomást, ő volt, az, aki 10 off hsz-el kötekedett velem ő volt az, aki minden lehetséges topicban belémkötött, tovább provokálta a veszekedést, tovább sértegetett. Könyörgöm, akkor mit kér számon??? Ő volt az, aki a topicok szétcseszésére törekedett, ennek megfelelően járt el, és amikor a topicokban a vitáit áthoztam ide, akkor annyi volt a reakciója, hogy félelemből tettem. Pedig NEM. Ellentétben vele nem akartam, hogy több topic is a szennyes mocskolódásától hemzsegjen, nem akartam több tipoct szétcseszni, ezért hoztam át ide ezt a vitát.

#1865   2007. 02. 08. csütörtök 23:53
DrAnthony DrAnthony VIP
Folytatás:

Nos, ha nem volna tiszta, akkor ez azt jelenti (mert EGYÉRTELMŰ), hogy ITT, AZ OFF-topicban nem fogom hagyni, hogy hp-jé legyen az utolsó szó. Nem máshol, nem más topic, vagy topicokban fogok belekötni, nem máshol nem hagyom, hogy megnyilvánuljon, EGYEDÜL ÉS KIZÁRÓLAG ebben a vitában, itt és most nem hagyom, hogy övé legyen az utolsó szó.

Ebből következik, hogy amikor "beárult" az adminoknál, hogy szét akarom züleszteni a topicokat (többet), és ezt nyiltan felvállalom, akkor HAZUDOTT. Szándékosan félre akarta vezetni az embereket, az Adminokat, rágalmazott, valótlanul állított be tényeknek dolgokat. Sosem állítottam, hogy más topicokban bele fogok kötni (ELLENTÉTBEN VELE, AKI AZÓTA IS EZT MÁVELI!!!), nem állítottam, hogy más topicokban, más helyzetben nem fogom hagyni, hogy megszólaljon, ezen kijelentésem csakis erre a vitára és csakis az OFF topicra vonatkozott. Mivel ezt a tényt szándékosan kerülte el, így szándékosan rágalmazott meg és hazudozott rólam. EZ TÉNY. Ez a cáfolatom az OFF #2320-ra.

Az is tény, hogy sérelemként hozza fel, hogy "disznózok". Na, akkor nézzük csak vissza a dolgokat: ki is volt az, aki először "disznózott", aki elsőként "ledisznózta" a másikat:

"homepictures #2278 | 2007.02.06

Te meg egy hazug disznó vagy és pont."

Előtte vele szemben nem alkalmaztam ezt a kifejezést, ismét ő volt az, aki ELSŐNEK sértegetett, aki ELSŐNEK alkalmazott velem szemben sértő kifejezést. Hogy utána én is éltem vele? Magatartásával felhatalmazott rá.

Menjünk tovább, a sértegetések terén. Csak egy pár a szegény megsértett hp "kultúrember" szavai közül:

- "nagyképű elbizakodott arrogáns alak".

Bagoly mondja verébnek! Nagyképűségének és beképzeltségének épp elégszer hangot adott ez a jómadár. Épp elégszer éreztette, hogy ha ő beszél, akkor mindenkinek hallgass a neve, és senki nem merjen kontrázni rá. Hitvány elbizakodottsága nem tudom, honnan és miből ered, de épp itt volt az ideje, hogy valaki kiossza, és megrendítse ezen fals hitét.

Arrogancia: Szerintem a szó jelentését se ismeri, mert akkor nagyon gyorsan magára kellene ismernie. De segítek neki: Arrogancia: gőg, mely során a gőgös a másikat magánál kevesebbre tartja. UGYE MAGADRA ismersz, hp? MERT EZ VAGY, egy gőgös, lekezelő gigerli, aki szerint mindenki csak az alattvalód, mindenkinél több és jobb vagy! Ezen érzésednek (mely természetesen nem felel meg a valóságnak) többször is hangot adtál.

- "disznózás, a politizálás". Na, a "disznózást" már kitárgyaltam, de ismétlem, ő használta először ezt a kifejezést, hogy sértegessen vele, akkor meg miért van felháborodva? Vagy úgy gondolod, hp kisfiam, hogy neked lehet, nekem nem? Nem így rajzolják ezt a világot, ne hidd..
#1864   2007. 02. 08. csütörtök 23:52
DrAnthony DrAnthony VIP
Na, akkor menjünk szépen sorban, mert úgy az illendő.

Az előzményekkel szerintem mindenki tisztában van, aki meg nem, az lapozzon vissza, olvasson vissza a KVÍZ-topicban, és elolvashatja.

Elöljáróban leszögeznék pár dolgot. Az erőszakot, a vitákban történő agressziót elítélem. Úgy gondolom, hogy aki egy vitában az agresszió-erőszak eszközéhez nyúl, legyen az verbális vagy fizikai, 3 dolgot ér el:

1./ Beismeri, hogy vitapartnerének van igaza.
2./ Beismeri, hogy nincs igaza, nincs több érve, ezért nyúlt (nem lévén több lehetősége) az agresszió és az erőszak fizikai vagy verbális eszközéhez.
3./ Az agresszió ELSŐ alkalmazásával FELHATALMAZZA a vitapartnerét, hogy ugyanazzal az eszközökkel éljen (verbális vagy fizikai). Hiszen mindenkit megillet a jogos védelem, és ha bármilyen élethelyzetben valakit jogellenes támadás ér, a védelmi helyzetben lévő jogosult legalább ugyanolyan mértékű agresszióval-erőszakkal válaszolni, megvédeni magát.

Azért írtam le ezeket, mert homepictures volt az aki RLŐSZÖR A VERBÁLIS AGRESSZIÓ eszközéhez nyúlt! Ő volt az első MINDEN topicban, aki először sértegetett, aki először alkalmazott velem szemben sértő, megalázó, gyalázkodó kifejezéseket.

A KVÍZ-topic volt az első, hogy amikor már nem volt érve, először nyúlt a "hülye vagy", a "nem vagy normális", az "idióta" jelzőkhöz. Ő volt az, aki ELSŐNEK verbálisan inzultált, aki először sértegetett. Így nem értem felháborodását, hogy az általa ELSŐKÉNT alkalmazott eszközökkel éltem vele szemben. Nagymértékű beképzeltségre és önhittségre utal, ha valaki azt képzeli, hogy csak ő sértegethet, ennek a lehetősége csak neki adatott meg, vitapartnerének nem.

MINDEN sértő megjegyzésem, minden kifejezésem, melyet vele szemben alkalmaztam, csak REAKCIÓ és védekezés volt az általa elsőnek használt verbális erőszakra. Minden általa felhánytorgatott sértés kizárólag az általa alkalmazott verbális agresszió miatti felhatalmazásom alapján születtek meg.

Menjünk tovább:

Na, az OFF-ban ezt írtam én:

"DrAnthony[VIP] #2268 | 2007.02.06

Igen, mint nahogy Te is. Nem fogom hagyni, hogy egy ilyen műveletlen tuskóé legyen az utolsó szó! Már csak azért sem! De ebben te sem vagy jobb nálam, te is már csak azért a bizonyos utolsó szóért vered a nyálad, semmi másért. A KVÍZ-ből meg nem "kellett" eljönnöm, hanem önszántamból hoztam ide az off-ot (hahahaha, melléfogtál, kis bárgyú csacsi), MERT ELLENTÉTBEN VELED ÉS TÉNYLEG!!!!! NEM AKAROM SZÉTOFFOLNI azt a topicot. Mert én figyelembe veszem (ellentétben veled), hogy mások erre nem kíváncsiak, hogy nem erről szól a topic!!! Ezért hoztam át ide!"

Nos, akinek nem nyilvánvaló, leírom még egyszer, bár hp-nek felesleges, úgy fog ezen is átlépni (HISZEN CÁFOLJA SZAVAIT), mintha itt sem lennének:
#1863   2007. 02. 08. csütörtök 23:50
DrAnthony DrAnthony VIP
Folytatás, előzmények:

"Ugye nem gondolod te sem komolyan hogy ezt tűrnöm kellene szótlanul, hogy minden helyzetben amikor csak megjelenek belém köt és gyalázkodik velem valaki? Ki meri jelenteni, hogy nem is fogja abbahagyni, sőt miután már minden jelét megadom annak, hogy valóban be szeretném befejezni, és kérem hogy töröld a nickemet, még akkor is itt erőlködik. Persze mostmár majd felrobban, de nem meri beírni a további mocskolódásokat, mert fél hogy letiltod.

Itt is van szerv akinek meg kellene védeni a userek jogait. Ti vagytok azok, adminok. Kértem, hogy tegyetek már valamit, de napokon át csak tanácsokkal láttatok el, ebből köszönöm nem kérek, én magam is tudom, hogy nem kellene tudomást vennem róla, de ki az a birka aki ezek után nem válaszolja neki azt hogy úgy odaverném a fejét az asztfalthoz, hogy smirglivel kellene lekaparni az agyvelejét róla?"
#1862   2007. 02. 08. csütörtök 23:50
DrAnthony DrAnthony VIP
Folytatás, előzmények:

"homepictures #2355 | ma 20:05

Majd pont te fogsz engem beugratni. Nem miattam kellene tiltani téged, hanem magad miatt.
Kettőnk közül én vagyok az aki kérte a nickje törlését, te pedig aki összeizgulta magát azonnal ahogy rászóltak. Cserélj alsót aztán menj játszani szépen a többi ovissal.
Bemutattad már az emberi rosszindulat és magyar nyelv mocskolódásainak tárházát. Nyugodtan hajhatod álomra a fejedet, ma is sikerült megúsznod a bolondokházát.
Azt meg hogy egy köpködnivaló kis looser vagy, akitől a nagyfiúk elveszik az uzsiját, azt abból gondolom, hogy egyrészt általában az ilyeneknek mániája a rangkórság, (méghogy megdolgoztál a két betűdért, talán az őseid kifizették a 8 évedet az egyetemen, a tanáraid meg beléd untak, és inkább adtak egy papírt, ami ezzel a stílussal nem csoda) másrészt aki ezt a stílust az életben meg merné engedni magának az nem élne sokáig, és te még itt rontod a levegőt."

"homepictures #2370 | ma 21:03

Áss elő még egypár válogatott sértést a netről, többre úgyse vagy képes, és örömmel tapasztalom magamon, hogy kezdek immunissá válni rájuk, mert amelyik kutya ugat az nem harap."

Eddigiek az OFF-topic-ból.

FIGYELEM felhívások (fórumozóknak és adminoknak) topic

"homepictures #659 | tegnap 20:01

Ez a topic arra született, hogy az adminok és a userek kommunikálhassanak egymással, és megtehessék észrevételeiket.
Ha a disznózás, a politizálás meg a többi, amit elengedtek az irányomban, nálad nem meríti a másik szándékos megsértésének, és a topic rendjének megsértésének fogalmát, akkor azt hiszem nincs miről beszélni.
Engem elég durván megsértettek itt, és kérésem ellenére nem történt semmi.

Én kérem hogy töröld a nickemet, mert megrendült a bizalmam az adminokban.

Mindenkinek további jó fórumozást, de ezután csak azokat a részeit látogatom a GGnek, ami névtelen."

"homepictures #671 | ma 13:50

Nagyon kár volt, mert kurvául igaza van.
Anthonynak mindent szabad ezen a fórumon mert csontig benyalt.
Kisvegh, köszönöm, hogy mellém álltál, de ne tedd mert nincs értelme.
Ezen a fórumon nem azért vannak az adminok, hogy rendet tarsanak, hanem hogy a haverkáikat istápolgassák, mint ahogy ezt az is nagyon szápen bemutatja, hogy hiába kérem hogy töröljék a kibaszott regisztrált tagságomat, basznak vele vele foglalkozni."

homepictures #676 | ma 16:59

Ne haragugdj, hogy már neked is neked esek emiatt a marhaság miatt, de ez az idióta nagyon felmérgel és fel nem foghatom, hogy mért nem tartatjátok be a fórum rendjét.

Te magad mondtad, hogy ha valakinek a becsületébe igyekeznek gázolni az már túlmegy azon, amit megengedtek.
Itt már éppen csak az anyázás nem volt, és azt hiszem teljesen jogosan kértem, hogy vessetek neki véget. Személyesen ezt nem merné megtenni a kis mocsok, de így az internet névtelensége mögé bújva kiélheti a hajlamait.

#1861   2007. 02. 08. csütörtök 23:48
DrAnthony DrAnthony VIP
Na akkor:

OFF topic:

"homepictures #2320 | tegnap 16:38

Mi ez vazze? Boszorkánybulla? Aki tagadja az boszorkány, és aki védeni meri az is?
Ott van világosan leírva általad, hogy nem fogod abbahagyni, és már nem is először. Ki vagy te, illetve kinek képzeled magadat, hogy mitha egy bíróságon lennél komplett vádiratokat állítasz itt össze, de előre kikötöd, hogy mik azok amiket nem lehet felhasználni ellened?
Írtad vagy nem írtad? Igen írtad, innentől a dolog el van döntve.

Mostmár tényleg nem tudom, hogy mikor fog valaki csinálni valamit, mert ez egész egyszerüen felháborító, hogy te bármit megtetsz, anélkül, hogy egyáltalán figyelmeztének, sőt végleg kitiltanának, amikor nyíltan bomlasztasz, sőt kijelented, hogy abba sem fogod hagyni, merta tid kell legyen az utolsó szó, emellett tényként állítasz kitalált hazugságokat rólam, és szándékosan többször megsértesz emberi mivoltomban, és rágalmazol.

Mégis mik a szabályok akkor? DrAnthonynak mindent lehet, másnak meg kuss?

Válasz DrAnthony[VIP] üzenetére (2317)"

"homepictures #2322 | tegnap 16:54

Ezt ugye nem mondod komolyan?

Egyikőtök sem meri felvállani a döntést, és mindannyian bedőltök ennek a nagyképű elbizakodott arrogáns alaknak a szövegének?"

"homepictures #2326 | tegnap 19:59

Nézd Tom, ha a disznózás, a politizálás meg a többi, amit elengedtek az irányomban, nálad nem meríti a másik szándékos megsértésének, és a topic rendjének megsértésének fogalmát, akkor azt hiszem nincs miről beszélni.
Engem elég durván megsértettek itt, és kérésem ellenére nem történt semmi.

Én kérem hogy töröld a nickemet, mert megrendült a bizalmam az adminokban.

Mindenkinek további jó fórumozást, de ezután csak azokat a részeit látogatom a GGnek, ami névtelen."

"homepictures #2330 | ma 13:51

Te is elmehetsz az Anthonyddal eggyütt a Kék Osztriga bárba. Mi kell ahhoz, hogy kitörlöljétek a kibaszott nickemet???
Le kell anyázzalak?

Válasz tom1019[VIP][ADMIN] üzenetére (232)"

"homepictures #2337 | ma 17:05

Nem is kérdeztem komolyan csak már nem tudok mit írni, hogy teljesítsd a kérésemet:
töröld a regisztrált tagságomat.

A hsz -eim se érdekelnek nagyon, egyrészt azt mondanám hagyd bent, hogy hátha más tanul belőle, hogy ezt nem szabad.
Másrészt meg azt, hogy töröld őket, mert szégyen, hogy ennyire felvettem a stílusát, és nem csak legyintettem rá hogy eggyel több hülye szaladgál szabadon.

De látod vazze még most se adja fel ez a szarházi!!! Még a távozásom után is tovább akarja folytatni a mocskolódást, és most hogy velem már nem mer vitázni, mert félti a szaros kis nickjét, veled próbálkozik be!!!!!!!!!!"

"homepictures #2339 | ma 17:25

Itt a másik fogadatlan prókátor, aki akár ikertestvére is lehetne ennek a szemétnek, sőt az sem lepne meg, ha egy user álnna a két nick mögött, és önnön sztárolása érdekében tromfolgatna saját magának."
#1860   2007. 02. 08. csütörtök 22:41
DrAnthony DrAnthony VIP
Na, nekem megért egy intés-pontot, hogy lássam, a "bírák" valóban a szemüket a mérkőzésen tartjék... Már csak azért is, mert a továbbiakban úgy fel fogom húzni hp-t, hogy igencsak magamr "benyeli" majd feltehetően a 3 intését. Na, szval Adminok szeme a pályán, hadd szóljon a mérkőzés. A továbbiakban az elmúlt idők eseményeit fogom taglalni. Egy kis türelmet a nézőktől, egy kicsit hosszabb lére engedem a dolgokat, de mint látni fogjátok, oka lészen majd annak!
Szóval türelem, I'll back!
#1859   2007. 02. 08. csütörtök 21:18
Moncy Moncy
Na Én inkább... ágyikóba bújok... Fiúk... Nektek nincs barátnő, feleség?? Bújjatok már inkább melléjük... vagy... piros napok és attól lettetek Ti is ilyen zizisek?? Biz Isten... még Én sem vagyok ilyen gyagyás azokon a napokon wow3 wow3 wow3 wow3

Na csak még egy reagálás... aztán Én tleg off...
"...mert ennyire hülye tényleg nem lehet senki hogy saját magával beszélget..." hp ezt írta....

Hujujuuujjjjjj demég hány emberke beszélget Önmagával... főleg a chaten... bármelyik kabaré vetekedhet az ingyen cirkusszal... nyes nyes nyes wave wave wave wave

Na by by fiúk! Jó vitatkozást... ha már a "szeretkezz ne háborúzz" elcsépelt szlogent nem alkalmazzátok
wave wave wave wave wave wave
#1858   2007. 02. 08. csütörtök 21:11
X Törölt felhasználó (69371)
persze, hogy fáj rá a fogam. mert akkor Te már rég nem lennél itt az tutti! és már csak a szaros pontvadászokkal kellene foglalkoznom, nem egy ilyen szefos-sal!
#1857   2007. 02. 08. csütörtök 21:04
ez az utolsó mondat nagyon jó volt! tetszett! szurkolok neked! remélem megpukkadsz! hehe
#1856   2007. 02. 08. csütörtök 20:58
DrAnthony DrAnthony VIP
HAJRÁ!!!
#1855   2007. 02. 08. csütörtök 20:57
DrAnthony DrAnthony VIP
Lehet, hogy létezésem neked (ÉS CSAK NEKED!!) bűn, de legalább engem AKARTAK a szüleim... Ellentétben veled, aki egy balul sikerült abrtusznak köszönheted csak az életed. Hiába, mit nem eredményez egy rossz kaparás. Szüleid annakidején csontot tettek a nyakadba, h legalább a kutya játsszon veled...
Na, kisfiam, mi lesz a következő? Mert ez nagyon mellé ment.
Tudod, nagyon rossz fát pisáltál le, amikor belém kötöttél. Megeszlek reggelire, és utána (érdemeid szerint) végzed, mint végtermék...
#1854   2007. 02. 08. csütörtök 20:46
DrAnthony DrAnthony VIP
Tutod, tom, én komolyan kérdeztem. Amennyiben Te, vagy bárki más Admin hatalmin szóval megtiltja, hogy válaszoljak hp hozzám intézett hsz-eire, bármenyire is sértőek rám nzve, bármennyire is aljasak, elfogadom a döntésed. Nem azért, mert beijedtem, nem azért, mert féltem a nick-em, hanem azért, mert én szabályok szerint kívánok játszani, be óhajtom tartani a GG Fórum rendjét, az Adminok szava nekem szent.
Tudom, hogy most azt gondolod, hogy ha nem törölted hp-t kérése ellenére, akkor nem volna igazságos, ha engem hatalmi szóval elhallgattatnál. De ellentétben hp-vel, én elfogadom a döntésed, és ígérem, nem foglak sem itt, sem priviben bombázni egyetlen levéllel sem ezügyben, sem Téged, sem a Szerkesztőket.
Ha megfigyelted, a "FIGYELEM" topicban is volt 1-2 keresetlen szava ellenemben, de nem reagáltam rájuk, épp azért, mert felszólítóttál mint témaadmin és mind Fórum Admin, MINDKETTŐNKET, hogy oda ezek nem valók. Ezt tudomásul vettem (attól függetlenül, hogy hp NEM vette ezt a figyelmeztetést tudomásul).
Rendben, nem kérem, hogy "engedélyezd" a válaszomat, de mivel a magam részéről volna még mondanivaló, így ha úgy érzed, hogy ez megoldás, hatalmi szóval tiltsd meg, hogy válaszoljak. Akár itt, akár máshol.
(Csak zárójelben jegyzem meg, hogy ha nem is válaszolok, ettől függetlenül újra meg fog találni valószínűleg, amire ismét meg fogom kérdezni, hogy reagálhatok-e).
Szóval?
#1853   2007. 02. 08. csütörtök 20:38
DrAnthony DrAnthony VIP
ISTENEM, DE IGAZAT SZÓLTÁL!!! Köszönöm!!! worship worship eljen eljen
Ebből is kiviláglik a szájhősködés! Ha nem akarna itt tovább feszültséget szítani, ha nem azért jönne CSAKIS és KIZÁRÓLAG, hogy minél mocskosabb dolgokat írkáljon be, ha VALÓBAN töröltetni akarná magát, itt hagyná ezt az egészet és minden törlés nélkül lelépne!! MENNYIRE IGAZ!!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 08. csütörtök 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 08. csütörtök 20:29
Egyet nem értek....
Miért kell önként kérni h. tiltsanak...
Bárki szabadon dönthet h. nem jövök többet és kész.. ennyi...
#1852   2007. 02. 08. csütörtök 20:29
Moncy Moncy
Egyet nem értek....
Miért kell önként kérni h. tiltsanak...
Bárki szabadon dönthet h. nem jövök többet és kész.. ennyi...
#1851   2007. 02. 08. csütörtök 20:25
DrAnthony DrAnthony VIP
Akar a fene téged beugratni. Te TÉNYLEG paranoiás vagy... Hahahahahaha... Kérted a nick-ed törlését, csak hogy kipróbáld meddig mehetsz el az Adminoknál, aztán miután rájöttél, hogy ez is belefér, nem tiltottak, úgy érzed, szabad a pálya undormány viselkedésednek, és most ezt nyomod... Szánalmas vagy kisfiam, minden megmuzdulásod az.
Tudod, csak ismétlem önmagam: rosszindulatból, aljasságból tőled csak tanulhatok, mocskolódásból, szidalmakból meg egy jó érzésű kocis is példát venne tőled, ha nem pirulna bele alpári viselkedésedbe.
Szóval nyomd nyugodtan a marhaságaidat, ha befekázol, akkor is csak szánakozva nézek rád, de közben meg nagyon szórakoztat az, hogy szopatlak, szopatlak, szopatlak!!!
Tudod, ezt csinálod permanensen (ja, bocs nem ismered a szót: állandóan):
- Hazudsz, vagy elferdíted a tényeket;
- ha ez nem jön be, mert megcáfolják a koholmányaidat, akkor jön a fenyegetőzés;
- ha ez sem, akkor jön a mártíromkodás ("tiltásomat kértem"), de ez is csak SZÁJHŐSKÖDÉS volt a részedről. Nem gondoltad egy percig se komolyan, ezért írtam amit írtam, te kis csacsi!
Hazudsz - cáfolom. Szájhősködsz - igazolom.

Azért, mert nálad a putriban "köpködnivaló" minden, nem kell azt gondolnod, hogy kultúrkörökben ez elfogadott magatartás. Azért, mert neked a "köpködés" teljesen mindennapos magatartási forma (mewrt ezt láttad "szocializációd" során), még nem jelenti az, hogy az az általánosan elfogadott emberi norma. Felétek, rokonságodban, családodban lehetséges, hogy ettől leszel nagylegény, de itt sajnos csak lenézést váltasz ki ezzel.
Azzal meg, hogy tovább vered a nyálad, provokálsz és otrombábnál otrombább sértéseket vágsz a fejemhez, csak azt éred el, hogy egyre tovább süllyedsz abba a bizonyos posványba, amiben amúgy is tipródsz. Dagonyázz hát ebben a posványban, nem ereszkedem le erre az alpári szintre. Szitkozódj nyugodtan, mint ahogy írtam, ez lepereg rólam, téged meg nevetségessé tesz.

Nekem legalább kifizették az őseim az iskolámat (sőt, megvettem pénzért!! ez jobb!!!), de legalább én fel tudok mutatni valami iskolázottságot, ellentétben veled, aki megnyilvánulásai alapján a "6 elemi" a részemről erős túlzás volt.
Szóval, van keményebb hangnem is? Vagy ennyi voltál, szájhős? Megint csak a szád járt, vagy tiudsz keményebb is lenni? Mert ez elég haloványka volt.
#1850   2007. 02. 08. csütörtök 18:38
erre tudom a választ!!!

homepictures fejétől a lába ujjáig! ezt nem hagyhattam ki!!!

eplus2 eplus2 eplus2
(Ez egy válasz hzu üzenetére (2007. 02. 08. csütörtök 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 08. csütörtök 18:33
Hi! Mettől meddig kell mérni a péniszt?

... 83 84 85 86 87 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: riska riska
Nyitás ideje: 2005. 01. 09. vasárnap
Üzenetek: 3549db
Utolsó üzenet: 2008. 04. 13. vasárnap

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!