A téma fagyasztva! OFF-topic (archivum)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
A téma fagyasztva lett, nem lehetséges a hozzászólás!

Az eddigi hozzászólások

... 85 86 87 88 89 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1829   2007. 02. 07. szerda 11:25
DrAnthony DrAnthony VIP
homepictures írta a Felhívások Fórumozóknak és Adminoknak topicban rólam:

"Nyíltan bevallja, hogy nem fogja abbahagyni a topicok bomlasztását, és a kötözködést, ez nem elegendő arra hogy kitiltsátok?
Én nem akarom elhagyni a fórumot, azért kértem a magam tiltását az ővével eggyütt, mert voltam olyan hülye, és asszisztáltam neki ehhez"

Nos. Tisztel Adminok! hp!

Ezennel nyíltan FELSZÓLÍTOM homepictures-t, és kérem az Adminokat, hogy ők is szólítsák fel erre, hogy igazolja ezen állításának valódiságát:

"Nyíltan bevallja, hogy nem fogja abbahagyni a topicok bomlasztását...". Jelölje meg azt a topicok vagy topicokat (hiszen több is van!!!), melyben nyíltan bevallom, hogy szét fogom vagy akarom a topicot bomlasztani!

Jelölje meg a helyét és idejét, mert ez így ebben a formában ALÁVALÓ ÉS MOCSKOS RÁGALOM, HAZUGSÁG, amivel kitiltásomat akarja elérni.

Itt jegyzem meg, hogy feltehetően arra gondol, hogy ide azt írtam, hogy nem fogom hagyni, hogy az övé legyen az utolsó szó! Itt, ebben a topickban! Nem azt állítottam, hogy kötözködni fogok vele, de nem fogom hagyni, hogy a kialakult vitánkban itt az OFF-ban felemelt fővel, mintegy győztesként, utolsó hsz-t gyakorolva vonuljon el.

Nem állítottam olyat sem nyíltan, sem burkoltan, hogy más topicot szét fogok bomlasztani, sem olyat, hogy más topicban kötözködni fogok vele, MINT AHOGY NEM IS TETTEM!!!

Mi lesz a következő rágalom, amivel el akarja érni az eltávolításom? Tiltott pedofil oldalakat reklámozok? VAGY MICSODA!!

Ismételten felszólítom ezt a hazugsággyárost, hogy igazolja állítását!!! Melyben azt írom, hogy szét fogok bomlasztani topicot, vagy kötözködni fogok vele az OFF-on kívül!!!

Felkérem az Admin-okat, hogy amennyiben ezt nem tudja megtenni (és nem fogja tudni, mert NINCS ILYEN!!!), legalább figyelmeztessék (amennyiben tiltani nem lehet), hogy rágalmakkal és hazugságokkal NE próbálja meg elérni más tiltását!!!

A KVÍZ-ben történtek miatt hoztam át a vitánkat ide, az OFF-ba. Ennek ellenére és ezek után is volt még ott 1 "beszólása", mellyel további vitát keresett éls szított, mellyel ő volt az, aki a topic szétbomlasztására törekedett (bár nem nyíltan bevallva, de ez volt a szándéka), és most a Felhívás topic-ot is kezdi szézoffolni, megint hajtogatva az "igazát".

ISMÉTLEM: Rágalom volt az állítása, melynek igazolására felszólítom! Amennyiben nem teszi ezt meg (és nem azzal, amit írtam, hogy "nerm fogom hagyni, hogy tiéd legyen az utolsó szó", hanem azzal amit írt, hogy "szét fogom bomlasztani ez + azt a topicot"), akkor ezzel bevallja, hogy rágalmazott, hazudott!!! Akkor is beismeri állításának rágalmazó és hazug voltát, ha minden figyelmeztetésem ellenére ezt fogja beollózni.
#1828   2007. 02. 06. kedd 22:08
DrAnthony DrAnthony VIP
NANA!!! Ha nem is 100%-ig, de rólam azért tudsz egyet-s-mást.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 06. kedd 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 06. kedd 21:29
úgy értettem, hogy momentán basztatják egymást, ahelyett, hogy szexelnének...és hogy fiúk-e? nem tudom:):):):)még nem győződtem meg róla:)
#1827   2007. 02. 06. kedd 21:29
MmePrune MmePrune VIP
úgy értettem, hogy momentán basztatják egymást, ahelyett, hogy szexelnének...és hogy fiúk-e? nem tudom:):):):)még nem győződtem meg róla:)
#1826   2007. 02. 06. kedd 21:29
DrAnthony DrAnthony VIP
Végül is külön-külön... Miért is ne??? vigyor1
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 06. kedd 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 06. kedd 21:22
miért nem szexelnek? egymás basztatása helyett:)
#1825   2007. 02. 06. kedd 21:22
MmePrune MmePrune VIP
miért nem szexelnek? egymás basztatása helyett:)
#1824   2007. 02. 06. kedd 21:13
DrAnthony DrAnthony VIP
Ja, jut még eszembe, hogy sosem tudtam elismerni, ha nem volt igazam, illetve nem tudtam elnézést kérni, ha hibáztam. Na, ha visszaemléxel, volt egy kérdésed, ahol azt kérted, hogy "aki ismeri ne oldja meg azonnal, hadd gondolkodjanak mások is.". Na, én kb 3 perc alatt megfejtettem, de úgy, hogy nem ismertem. Számonkérted, de nem kezdtem el vitázni, hogy "arról volt szó, hogy az ne nyögje be, aki ismeri, megfejteni ismeretlenül lehet", hanem elnézést kértem tőled.
Csak utalva a 2 "beismerésemre". Na, he te is felhozol 3 ilyet magaról, tán megengedem, hogy elgondolkodom az uccsó szó jogán.
#1823   2007. 02. 06. kedd 21:03
DrAnthony DrAnthony VIP
Naná, hogy nem bírom ki. De speciel ezzel nem megsérteni akartalak, a fő hangsúly az első 2 mondaton volt. Az azt követő meg csak azért, hogy a történtek és a viselkedésed után nehogy már el kezdjek hasraesni előtted, mert beraksz ide egy levelet. De a szándékom nem a sértés volt, bármennyire is furcsa.
Tudod, kettőnk között ez az ALAPVETŐ különbség: Te a vitáért, a vita és a harag puszta önérdekű céjáért küzdesz, én meg az igazamért.
Szándékom az volt, amit az első 2 mondatban írtam.
Illetve az, hogy mivel ide írtad, NEHOGY A TIÉD LEGYEN AZ UTOLSÓ SZÓ!!!!!
#1822   2007. 02. 06. kedd 20:59
X Törölt felhasználó (69371)
én csak tanácsoltam! na mentem! csákány!
#1821   2007. 02. 06. kedd 20:57
ha nem lépsz le, akkor jobb ha hozzá szoksz! az őrületbe fog kergetni!

nyes eplus2 hehe crazya alien2 sniffles
#1820   2007. 02. 06. kedd 20:56
DrAnthony DrAnthony VIP
Istenem, bárcsak korábban kaptad volna ezt meg... Talán nem tzartanánk itt. Bár lehet, hogy semmit nem fogsz fel belőle, és ha korábban kaood is meg, nem használsz fel belőle semmit.
De remélem, ha csak egy mikronnyit, de majdan hasznodra válik.
#1819   2007. 02. 06. kedd 18:16
DrAnthony DrAnthony VIP
Nos, most mentél kitiltásunkat kérni az Adminoktól??? Hmmm.... Remélve, hátha te megúszod és el tudsz távolítani.

Kérdem: A "hazug disznó" nem sértés??????????

Már csak arra a kijelentésedre, hogy "te nem adtál erre okot". Te voltál, aki legelőször alpári kifejezésekkel illettél, lehülyéztél a KVÍZ-ben.

Erről ennyit.
#1818   2007. 02. 06. kedd 18:11
DrAnthony DrAnthony VIP
Úgyis mindig meg tudom cáfolni minden hazug szavad, hantázhatsz kisfiam, akkor is szerencsétlen hülye maradsz. Végezd el a maradék 2 elemit, rád férne!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 06. kedd 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 06. kedd 18:08
Ja, ki nem tudja beismerni? Lássuk csak? doctorbalu kérdésénél azt hittem, hogy szubjektív annak megítélése, hogy hány % alatt kellene "gyanakodni". doctorbalu írta, hogy 0,5% alatt az esély közel 0%, illetve annak veszik, beismertem és elfogadtam. dako (épp most tért vissza rá) egy kérdésemben megfogott, EZ előtt elismertem, hogy nem tudom, tévedtem. TE????

Az össze hsz-ed bazze, amiben "lesöpröd" a válaszaimat, MIND ilyen "nagyképű" hsz. MIND, az összes!! Most ollózzam be ide mindet?? Kevés lenne ahhoz a hely... Ja és csak úgy gondolom... Mint mindenki más. Hiába, képzelődünk...
#1817   2007. 02. 06. kedd 18:09
DrAnthony DrAnthony VIP
A lakhelyed nem ismerem, de ahol disznók vannak a laksában, az csak putri lehet. Ez meg a te lakásod. Ennyi. Ez nem cirkuszi akrobatika, egyszerá logika, amivel te nem rendelkezel, öcsi.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 06. kedd 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 06. kedd 18:08
Ja, ki nem tudja beismerni? Lássuk csak? doctorbalu kérdésénél azt hittem, hogy szubjektív annak megítélése, hogy hány % alatt kellene "gyanakodni". doctorbalu írta, hogy 0,5% alatt az esély közel 0%, illetve annak veszik, beismertem és elfogadtam. dako (épp most tért vissza rá) egy kérdésemben megfogott, EZ előtt elismertem, hogy nem tudom, tévedtem. TE????

Az össze hsz-ed bazze, amiben "lesöpröd" a válaszaimat, MIND ilyen "nagyképű" hsz. MIND, az összes!! Most ollózzam be ide mindet?? Kevés lenne ahhoz a hely... Ja és csak úgy gondolom... Mint mindenki más. Hiába, képzelődünk...
#1816   2007. 02. 06. kedd 18:08
DrAnthony DrAnthony VIP

#1815   2007. 02. 06. kedd 18:05
DrAnthony DrAnthony VIP
Akkor se lesz a tiéd az utolsó szó, ha megfeszülsz!! Én csak röhögök rajtad, míg te szánalmasan erőlködsz...
#1814   2007. 02. 06. kedd 18:04
engem nem zavar! tőlem azt ír amit akar! tényleg hülye! azt hitte tényleg bírósághoz fordulok! már ügyvédet is kerített! vagy lehet saját magát képviseli a vádlottak padján? mondjuk tutti skrizofrén a csávó!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 06. kedd 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 06. kedd 18:00
Na, rajtam nincs fogás, most jön szegény dako!
#1813   2007. 02. 06. kedd 18:04
DrAnthony DrAnthony VIP
Na, most meg majd jönnek a Lexikonból kiollózott nagy "élet-igazságok". Lássuk, jöhetnek!!!
#1812   2007. 02. 06. kedd 18:02
DrAnthony DrAnthony VIP
Érdekes, még nem jártam a putridban... De ha te úgy gondold, legyen... Ez is a te nyomorod, hogy bent él egy disznó... Ezzel megint öngólt lőttél, kisfiam!! Na, TSZ-elnök bácsi, tessék még csinálni, lassan kezd uncsi lenni a dolog. Valami újat, vagy legalább a régieket kicsit átfogalmazva, de ez így kezd leülni.. Annyira élvezem, hogy szopatom a fejed...
#1811   2007. 02. 06. kedd 18:00
DrAnthony DrAnthony VIP
Na, rajtam nincs fogás, most jön szegény dako!
#1810   2007. 02. 06. kedd 17:57
DrAnthony DrAnthony VIP
Különben meg amit akartam, leírtam. Te meg belinkeltél sok szart, aminek a 90%-ánmak köze nem volt ahhoz, amit írtam. Mindek írjak még, megcáfoltam már rég MINDEN szavad ezerszer, fölöslegesen nem verem a billentyűket.

... 85 86 87 88 89 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: riska riska
Nyitás ideje: 2005. 01. 09. vasárnap
Üzenetek: 3549db
Utolsó üzenet: 2008. 04. 13. vasárnap

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!