A téma fagyasztva! OFF-topic (archivum)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
A téma fagyasztva lett, nem lehetséges a hozzászólás!

Az eddigi hozzászólások

... 84 85 86 87 88 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1849   2007. 02. 08. csütörtök 18:37
Sonkás Sonkás
boxer boxer boxer violent violent violent mf1 mf1 mf3 mf3 mf2 mf2 [#ejnye1 ] ejnye1 Dr Anthony és homepictures má eléggggggggg hagyátok má abba okos enged bolond szenved offffff
#1848   2007. 02. 08. csütörtök 18:33
hzu hzu
Hi! Mettől meddig kell mérni a péniszt?
#1847   2007. 02. 08. csütörtök 18:27
DrAnthony DrAnthony VIP
A "nyavalyás" speciel "ly"... Látszik, h nem vagy magyar... Ezzel nem mondtál újat. Nem a nick-emet féltem, hanem attól, hogy egy ilyen ember miatt, mint ami te vagy, tiltsanak. A kettő nem ugyanaz. Ha meg ennyire odáig + vissza vagy a tiltásodért, akkor miért magyarázkodsz a FIGYELEM topic-ban? Írd be oda vagy 15-ször, hogy tiltásod-törlésed kéred, és hidd el, meg fogják tenni. Vagy szokás szerint káromold le párszor az Adminokat, hidd el, megteszik.

De te csak rizsázol, mellébeszélsz, úgysem mered ezt megtenni... Gyáva nyuszika vagy... Félted te a kis nick-edet, mert ha nem, nem próbálnád még mindig mentegetni magad és magyaráznád nem létező igazadat.

Ideges meg nem vagyok, mondtam már, kisfiam, engem nagyon szórakoztat, hogy magam elé képzelek vörös fejjel, ahogy vered a géped idegességedben, és nekem csak öröm, hogy minden hsz-emmel csak SZOPATLAK!!!
#1846   2007. 02. 08. csütörtök 18:16
DrAnthony DrAnthony VIP
Majd ha jön egy Admin, mondom, majd ha kifejezetten nem tiltja meg, hogy válaszoljak a koholmányaidra. Addig ne is reménykedj, öcsi. De utána kösd fel a gatyókát!
#1845   2007. 02. 08. csütörtök 17:59
DrAnthony DrAnthony VIP
Igen azért ezt ügyesen csinálta. Kérte a tiltását, majd bedobdta a köztudatba, hogy ilyen-olyan haverok vagyunk az Adminokkal. Ügyes. Alattomos, de roppant ügyes húzás volt. Lincselés nem is lenne, de tudod, korábban írtam, valóban nem lenne igazságos. Illetve nem lett volna akkor, amikor még nem kérte saját maga a saját tiltását. Akkor meg lehetett volna tenni, de nem tették meg, és ez neki csakm olaj volt a tűzre, nem kicsit szemtelendett ezen el.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 08. csütörtök 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 02. 08. csütörtök 17:57
Az ADMIN-ok azért nem tiltják, mert ha azt tennék, akkor lehet meglincselnék őket, hogy Te tényleg benyaltad magad és kivételeznek veled. Pedig ők is látják, hogy hp túl ment már jócskán a határon! Szerintem lelkiismeret furdalás nélkül tiltani kellene azokután, amilyen hsz.-eket írt! Ha ADMIN lennék 30 mp-re, tutti már rég kivágtam volna!
#1844   2007. 02. 08. csütörtök 17:57
X Törölt felhasználó (69371)
Az ADMIN-ok azért nem tiltják, mert ha azt tennék, akkor lehet meglincselnék őket, hogy Te tényleg benyaltad magad és kivételeznek veled. Pedig ők is látják, hogy hp túl ment már jócskán a határon! Szerintem lelkiismeret furdalás nélkül tiltani kellene azokután, amilyen hsz.-eket írt! Ha ADMIN lennék 30 mp-re, tutti már rég kivágtam volna!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 08. csütörtök 17:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 08. csütörtök 17:50
Sajna ezzel se mész semmire: maga kérte a tiltását, 19-re laopt kért, és bejött neki, NEM TILTOTTÁK. Ad apropó felhatalmazva érzi magát a még undorítóbb mocskolódásra és szitkozódásra. Ha ezek miatt nem tiltották, ha a rágalmai és hazugságai matt nem tiltották, ezért se fogják, sajnos. Már ott tart, hogy az Adminokat kóstolgatja, és még azért se. Akkor ezért a kis "rágalom"-ért?? Ugyan már, te sem gondold komolyan...
Tudom, hogy az agyara megy, de MOST ne hagyd magad, ne süllyedj az ő alpári lovári szintjére, mert a célja csak a provokálás, hogy te vagy én is lesüllyedjünk oda és mi is olyan alpáriak legyünk, hátha vele együtt tiltanak.
#1843   2007. 02. 08. csütörtök 17:54
DrAnthony DrAnthony VIP
Én még megvárom, h egy admin ma esetleg bejelentkezzen, és ha nem tilták meg KIFEJEZETTEN, hogy válaszoljak az itteni és a FIGYELEM topic-ban közzétett rágalmaira és mocskolódására, akkor megválaszolom neki. De nem az ő stílusában. AZ lesz neki a nagy pofon, hogy ő mocskolódik, szodalmaz, átkozódik, és én ezek nélkül söpröm le...
#1842   2007. 02. 08. csütörtök 17:50
DrAnthony DrAnthony VIP
Sajna ezzel se mész semmire: maga kérte a tiltását, 19-re laopt kért, és bejött neki, NEM TILTOTTÁK. Ad apropó felhatalmazva érzi magát a még undorítóbb mocskolódásra és szitkozódásra. Ha ezek miatt nem tiltották, ha a rágalmai és hazugságai matt nem tiltották, ezért se fogják, sajnos. Már ott tart, hogy az Adminokat kóstolgatja, és még azért se. Akkor ezért a kis "rágalom"-ért?? Ugyan már, te sem gondold komolyan...
Tudom, hogy az agyara megy, de MOST ne hagyd magad, ne süllyedj az ő alpári lovári szintjére, mert a célja csak a provokálás, hogy te vagy én is lesüllyedjünk oda és mi is olyan alpáriak legyünk, hátha vele együtt tiltanak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 08. csütörtök 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 08. csütörtök 17:46
a 2341-et korábban el akartam küldeni csak szarakodott a router, ezért a tiéd után tudtam csak és nem láttam mit írtál! de egyszerűen az agyamra megy, még azt mondja, hogy én Te vagyok! óóóóóóóóó! nem hiszem el!

Kérek egy ADMIN-t, hogy nézze meg, hogy DrAnthony és dako84 ugyanaz a személy-e! Amennyiben nem, abban az esetben tiltsátok homepictures-t!
#1841   2007. 02. 08. csütörtök 17:46
a 2341-et korábban el akartam küldeni csak szarakodott a router, ezért a tiéd után tudtam csak és nem láttam mit írtál! de egyszerűen az agyamra megy, még azt mondja, hogy én Te vagyok! óóóóóóóóó! nem hiszem el!

Kérek egy ADMIN-t, hogy nézze meg, hogy DrAnthony és dako84 ugyanaz a személy-e! Amennyiben nem, abban az esetben tiltsátok homepictures-t!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 08. csütörtök 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 08. csütörtök 17:43
Mondom, hagyd, csak provokál!!! Ha nem veszi észre, hogy teljesen más az írásbeli stílusunk, vehemenciánk, egyebek... Ráadásul tze már akkor megjelentél, amikor ez a vita még a fasorban se volt... Vagy úgy gondolja, hogy már akkor 2 nick-kel készültem önnön megvédésére? Ügyes lenne.
Szóval hagyd, direkt provokál, neki már az is győzelemel érne fel, ha téged is tiltanának vele együtt, ha lesüllyedsz az ő szintjére.
#1840   2007. 02. 08. csütörtök 17:43
DrAnthony DrAnthony VIP
Mondom, hagyd, csak provokál!!! Ha nem veszi észre, hogy teljesen más az írásbeli stílusunk, vehemenciánk, egyebek... Ráadásul tze már akkor megjelentél, amikor ez a vita még a fasorban se volt... Vagy úgy gondolja, hogy már akkor 2 nick-kel készültem önnön megvédésére? Ügyes lenne.
Szóval hagyd, direkt provokál, neki már az is győzelemel érne fel, ha téged is tiltanának vele együtt, ha lesüllyedsz az ő szintjére.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 08. csütörtök 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 08. csütörtök 17:37
na Te bazdmeg tök hülye vagy! magadat vedd már észre! mivel valóban hülye vagy, ezért nem vetted észre, hogy nem egyszer előfordult, hogy egyszerre jött 2 hsz. Anthonytól és Tőlem! neked üldözési mániád van! lehet, hogy tényleg jobb lenne ha tiltanának! sőt a legjobb ha saját magad mennél el! és egy jótanács: sürgősen vizsgáltasd ki magad egy pszichiáternél! nagyon rád fér!
#1839   2007. 02. 08. csütörtök 17:37
na Te bazdmeg tök hülye vagy! magadat vedd már észre! mivel valóban hülye vagy, ezért nem vetted észre, hogy nem egyszer előfordult, hogy egyszerre jött 2 hsz. Anthonytól és Tőlem! neked üldözési mániád van! lehet, hogy tényleg jobb lenne ha tiltanának! sőt a legjobb ha saját magad mennél el! és egy jótanács: sürgősen vizsgáltasd ki magad egy pszichiáternél! nagyon rád fér!
#1838   2007. 02. 08. csütörtök 17:32
DrAnthony DrAnthony VIP
Hagyd, dako, most már elszabadult nála az indulat, már fékezhetetlen... Oly mélyre süllyedt, hogy onnan nem lehet felhozni... Egyértelmá amostani hsz-ei is itt és a FIGYELEM-ben is, direkt provokál, azért mocskolódik, káromkodik, szitkozódik, hogy felvegyem a kesztyűt, és tiltást kapjak. Egyértelmű a szándéka.
Hazugsággyára bebukott, minden aljas rágalma megbukott az Amdinok és mindenki előtt, most már csak arra megy ki a játéka, hogy magával rántson a fertőbe. Reméli, hogy felveszem az ő alpári stílusát, és akkor joggal tiltanak-törölnek engem is. Tudja, hogy már nincs több esély, ezért provokálta az Adminokat, és ezért provokál most engem is. Ráadásul idegbeteg is lett, mert elmentem az aljasabbnál aljasabb szidalmai mellett, nem sikerült lesüllyednem az ő lovári szintjére. Illetve nem sikerült lerántania oda a fertőbe.
De egyértelmű, provoklál, téged, engem, tomot, mindenkit, hátha esetleg más is annyira alpári lenne, és akkor magával ránthatna.
Én elhatároztam, hogy szidalmait szó nélkül hagyom, épp elég nagy pofon neki az élettől, hogy hazugságait rendre megcáfoltam és az is, hogy most nem veszem fel a kesztyűt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 08. csütörtök 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 08. csütörtök 17:12
ez a nagy baj amit most csinálsz! ugye, hogy uszító szándékú vagy! most Tomot és Anthonyt akarod egymásnak ugrasztani. eddig nem írtam csak olvasgattam, de már a belem is kifordúl tőled! aki nem vak az látja milyen ember vagy Te! és akármit is mondasz uszító vagy, most bizonyítottad be! megint Anthonynak volt igaza! tudod az a baj, hogy minden egyes megnyílvánulásoddal Anthony igazát erősíted! buta vagy nagyon! ebből a szempontból! másrészt Te mondod Anthonynak, hogy benyalt csontig az ADMIN-oknak? a 2337 hsz.-ben nem gyengén azt csinálod! saját magad hazudtolod meg!
#1837   2007. 02. 08. csütörtök 17:12
ez a nagy baj amit most csinálsz! ugye, hogy uszító szándékú vagy! most Tomot és Anthonyt akarod egymásnak ugrasztani. eddig nem írtam csak olvasgattam, de már a belem is kifordúl tőled! aki nem vak az látja milyen ember vagy Te! és akármit is mondasz uszító vagy, most bizonyítottad be! megint Anthonynak volt igaza! tudod az a baj, hogy minden egyes megnyílvánulásoddal Anthony igazát erősíted! buta vagy nagyon! ebből a szempontból! másrészt Te mondod Anthonynak, hogy benyalt csontig az ADMIN-oknak? a 2337 hsz.-ben nem gyengén azt csinálod! saját magad hazudtolod meg!
#1836   2007. 02. 08. csütörtök 16:46
DrAnthony DrAnthony VIP
Rendben van, tom, ezt el is hiszem. De megértheted, az alábbiakban ismét elhangzott pár rágalom és hazugság hp részéről, és úgy érzem, megérdemlem az önvédelem jogát a rágalmakkal szemben. Csak ezért kérdem. Így ugyanis "nyeregben" érzi magát az illető, és úgy gondolhatja, nemhogy következmények, de reakció és válasz nélkül rágalmazhat és hazudozhat. Így meg azért nem túl fair a dolog.
Megértem az állsápontodat, mert nem akarsz "felhatalmazni" egy további vitára, teljesen igazad van. De azt is meg kell értened, hogy rágalémakat, alaptalan vádakat nem szabad szó nélkül hagyni, mert akkor az illető elszemtelenedik, és a jövőben még többet enged meg magának. Csak kultúrhangnemben tenném, nem lealjasodva az ő szintjére.
#1835   2007. 02. 08. csütörtök 16:25
DrAnthony DrAnthony VIP
Ismételten kérdeznélek, tom, hogy hp korábbi hsz-eire engedélyezed-e, hogy ITT, az OFF-ban válaszoljak? Nem máshol, nem a "FIGYELEMBEN", csak itt? Avagy hallgatásod beleegyezésednek minősül?
#1834   2007. 02. 08. csütörtök 15:03
new1 new1
Sztm tehet az anyja arról milyen gyereket nevel milyen emberré válunk,psyhologus gyakori kérdése "édesanyád jó ember volt" hát az övé nem .ennyi
#1833   2007. 02. 08. csütörtök 01:25
DrAnthony DrAnthony VIP
Szeretném tudni, hogy hp törlése vagy maradása után ezekre reagálhatok-e? Engedélyezitek-e, ill. tom, engedélyezed-e, hogy akár marad, akár megy hp, reagáljak ezekre is?
#1832   2007. 02. 07. szerda 19:46
DrAnthony DrAnthony VIP
Akkor tisztelettel kérdezlek Téged, tom1019[VIP][ADMIN], hp itt felhozott dolgaira sem válaszolhatok akkor? (#2320, #2322)?
Itt sem? Ugyanis volna válaszom, de nem óhajtom a provokáció miatt tiltásomat "kiharcolni".
Tehát válaszolhatok a fenti két hsz-re ITT, vagy sem?
#1831   2007. 02. 07. szerda 13:06
DrAnthony DrAnthony VIP
tom1019[VIP][ADMIN] #637 | ma 10:23

...

aki nyíltan offol egy topicot, vagy bomlassza a normális működését azt nyíltan tiltani is szoktuk!

addig nem szólunk bele a fórumozók vitájába, amíg emberi méltóságában v. személyiségi jogaiban nem sérti a másikat, illetve nem használnak obszcén szavakat egymás lejáratása érdekében!

Erre:

homepictures #639 | ma 12:11

Nem tette meg elégszer? Olvassátok már el akkor légyszives ha eddig nem tettétek

Nos, erre a reakcióm:

Az Adminok (bármennyire is szeretnéd), se nem vakok, se nem hülyék. Épp elégszer olvasták el ezt az egész szemétkedést és mocskolódást, ímit itt műveltél, és művelsz most is!!!

Nem kell, hogy visszaolvassanak, hogy lássák:

1./ Te voltál az, aki ELŐSZÖR pocskondiázó, és emberi méltóságomban vagy személyiségi jogaiban sértő kifejezéseket használtál, illetve obszcén szavakat egymás lejáratásom érdekében. Ezen "fegyverekkel" elsőként te éltél, minden már csak reakció volt a részemről.

2./ Az Admonok PONTOSAN láűtják és tudják, hogy te voltál az, aki a KVÍZ szoba szabályait magadra nézva nem fogadtal el, sőt felháborodtál rajta, te voltál, aki permanensen veszekedést provokáltál és szítottál - ad apropó aki a topic szétbomlasztására törekedett.
3./ Azt is látják és tudják, hogy ezen kéréseddel és magatartásoddal azt akarod elérni, hogy magaddal együtt tiltsanak engem is, hiszen már ez elégtétel lenne neked és úgy érezhetnéd, hogy neked volt igazad és győztesként vonulhatnál le a színpadról.
Ugyanis eddig nagyon keményen belebuktál a hazugságaidba, rágalmaidba, vitázásodba, és már nem látsz más megoldást, magaddal akarsz rántani!

DE AZ ADMINOK NEM HÜLYÉK!!! Látják hátsó szándékaid és ezért nem tiltanak se téged, se engem, MERT NEM VOLNA IGAZSÁGOS!!! Nem volna igazságos külön-külön tiltani bennünket, még akkor sem, amikor az Adminok figyelmeztetése után én BEFEJEZTEM a veszekedést, és te TOVÁBB folytattad és provokáltál. Nem lenne igazságos, de sztem ha tovább törekedsz a Felhívások topic szétzüllesztésére, feltehetően egy idő után meg fogják unni!
#1830   2007. 02. 07. szerda 11:31
DrAnthony DrAnthony VIP
Azt sem tartom kizuárni, hogy ez a semmirekellő azt akarja elérni, hogy hozzá hasonló módon kikeljek magamból, felhúzzam magam. De sajnálom, kisöcsi, nem fog menni. Nem fogok a te alpári és hazug szintedre lesüllyedni. Nem fogok, MERT NEM TUDOK!!!
Egy valamit ne felejts el: Ezt az OFF topic-ot nem lehet szétoffolni, mert erre van. Na és továbbra is fenntartom, hogy ebbe na vitában ha beledöglesz is, ha a fejed tetejére is állsz, akkor sem fogom hagyni, hogy tiéd legyen az utolsó szó!!! Mert nem vagy akkora ember ITT! Lehet, hogy a TSZ-ben ezt megszoktad, de itt nem lesz ez!!! Épp itt az ideje, hogy valaki az orrodra koppintson, és valaki szembeszálljon zsarnoki magatartásoddal, kivagyiságoddal és komcsi beidegződéseiddel!!!
Különben meg mit vergődsz! Pár hsz-szel korábban nagy arcod volt, hogy a mobil IP-del akkor jössz vissza, amikor akarsz!!! Na, akkor takarodj el a sunyiba, kérd a törlésed és gyere vissza más nick-kel!
Hidd el, hp senkinek nem fog hiányozni!

... 84 85 86 87 88 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: riska riska
Nyitás ideje: 2005. 01. 09. vasárnap
Üzenetek: 3549db
Utolsó üzenet: 2008. 04. 13. vasárnap

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!