Nem ismered az "ember" szó jelentését? Hiába, amikor reggelente a hajléktalanszállóban bemész a mosdóba, és a tükörbe nézel, nem embert látsz, csak egy szánnivaló roncsot, így valóban nem tudhatod, milyen is az EMBER. OLyan, mint én, és amilyen sosem leszel már.
Ez mos vicc lett volna? Na, egye fene, értékelem az erőlködésedet, hahahahaha.... Amikor azt modtam, droid, kapcsolj más üzemmódba, nem arra akartalak kérni, bogy ilyen bugyuta viccekkel szórakoztass. Más üzemmódod nincs, droid?
Abban az évben, amikor a legelső húsoscsontodat meglelted a kukában... Emlékszel, nagy nap volt... Leöblítetted kannásborral, és te voltál a jani. Azóta hiszed magadról, hogy vagy is valaki, pedig hát tudjuk, egy senki vagy.
Fiúk.. az Én kedvemért.. csak mert szép nap vár Rám holnap.. nem lehetne békejobbot nyújtani?? Vagy legalább holnap nem torokra mennetek Egymással??
Léccciiiiiii Danke...
Léccciiiiiii Danke...
Te adtad ezt már réges régen fel. Már csak erőlködzs, vered a nyálad, de semmi újat nem tudsz felhozni.
Mondtam, drood, kapcsolj más üzemmódba, untatsz.
Mondtam, drood, kapcsolj más üzemmódba, untatsz.
DE BIZONY VAN OKA!!! Még ha (megint) el is akarja ferdíteni a valóságot ez a háryjános.
Az ok: hp önmagát tévedhetetlennek és a világ legokosabb emberének képzelte, de szembejöttem, és rávertem százszor, hogy ez nem így van! Rá kellene erre döbbenie, de nárcisztikus önhittsége és gőgje nem engedi, hogy ezt felfogja.
Hülyewségeket hordott össze a KVÍZ-ben, és amikor ezerszer bebizonyítottam buta szavainak ellentétét, akkor átváltott a legaljasabb mocskolódó stílusba, el kezdett szidalmazni, förtelmesebbnél förtelmesebb vádakat és szitkokat okádva rám. Csak azért, mert belebukott a hülyeségébe, és nem tudta ezt elviselni.
Szerette volna nagyon a "behúztam a csőbe" dolgot erőltetni, de hát tudjuk, esténként szokta a macskáját a kályhacsőbe behúzni, ugye, tudjuk, miért is?
Aztán rávertem minden hazug állítását, bebizonyítottam rágalmainak aljasságát és légbőlkapott mivoltát, és ezt nem tudja lenyelni!
Kb. ennyi.
Szánnivaló piti alak, aki itt erőlködik, pedig már régen valahol máshol lenne a helye...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 09. péntek 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 09. péntek 17:38
Az ok: hp önmagát tévedhetetlennek és a világ legokosabb emberének képzelte, de szembejöttem, és rávertem százszor, hogy ez nem így van! Rá kellene erre döbbenie, de nárcisztikus önhittsége és gőgje nem engedi, hogy ezt felfogja.
Hülyewségeket hordott össze a KVÍZ-ben, és amikor ezerszer bebizonyítottam buta szavainak ellentétét, akkor átváltott a legaljasabb mocskolódó stílusba, el kezdett szidalmazni, förtelmesebbnél förtelmesebb vádakat és szitkokat okádva rám. Csak azért, mert belebukott a hülyeségébe, és nem tudta ezt elviselni.
Szerette volna nagyon a "behúztam a csőbe" dolgot erőltetni, de hát tudjuk, esténként szokta a macskáját a kályhacsőbe behúzni, ugye, tudjuk, miért is?
Aztán rávertem minden hazug állítását, bebizonyítottam rágalmainak aljasságát és légbőlkapott mivoltát, és ezt nem tudja lenyelni!
Kb. ennyi.
Szánnivaló piti alak, aki itt erőlködik, pedig már régen valahol máshol lenne a helye...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 09. péntek 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak úgy halkan szeretném megkérdezni... Mi is volt az igazi ok amiért összeugrottatok? Tán véletlen folytán "sógorok" lettetek?? Vagy miért? Már totál elvesztettem a fonalat... De még életemben nem láttam két pasit ennyit vitázni
Tudod, rájöttem az a baj veled, hogy reggelente amikor felkelsz, azzal kell kezdened a napot, hogy szembeköpöd magad szánalmas karaktered és torzód miatt, átkozod miden napod, mert primitív lelkületed és gyatra értelmed az emberiség és a páriák mocskába sodort téged. De reménykedj, talán reinkarnációd során nem az általad oly kedves malacka képében születsz majd újjá, hanem végre EMBER lehetsz, ha már ezen életedben nem lehettél az.
Számkivetett, olcsó pária vagy, ez a sorsod, de nyugodj ebbe bele, mint megváltoztathatatlanba.
Számkivetett, olcsó pária vagy, ez a sorsod, de nyugodj ebbe bele, mint megváltoztathatatlanba.
Ahhoz te GYÁVA VAGY! Gyávább a nyuszinál!
Bocs, 6 elemis az a pásztor...
Figyel droid? Hogyan lehet téged más üzemmódra kapcsolni? hangutasítás? Kapcsoló? vagy még mechanikus vagy? Mert eddig szórakoztattál, de kezdesz egyre unalmasabbá és sótlanabbá válni. Csak ásítozok unalmas frázisaidon, unásig ismert önigazoló baromságaidon. Eddig mondom szórakoztattál, szóval droidkám, kapcsolj más üzemmódba, mert már nem töltöd be a szereped.
Na igen, tudod itt a zártosztályon körbeüljük a gépet, és röhögünk rajtad, hogy ennyi "bolond" hülyévé tett és folyamatosan hülyévé teszi az überintelligencses hp Uraságot! Nem érzed, nevetségesnek magad, hogy egy egész zártosztály képes téged hülyévé tenni és felidegesíteni?
Öngól rúgtál megint, kisfiam!
(Antony NEM pontvadászkodunk: tom!!!
)
Öngól rúgtál megint, kisfiam!
(Antony NEM pontvadászkodunk: tom!!!
)
Nem ízlett a kaja? Tudod miért? Mert nem ettél még ilyet... Nem ismerted fel, hogy EZ A NORMÁLIS EMBERI ÉTEK, ÉLELMISZER. Azért, mert neked szánalmas földi léted során annyi jutott, hogy kukázásaid során örülj, hogy csak kicsit penészes a kenyér, és tapsikolj, ha a csonton rajta van a porcogó... Neked ünnepnap, ha az általad kikukázott kaja csak kissé romlott, de figyelj, most felnyitom a szemed: Tudod, azt mi, tisztességes emberek azért dobjuk ki, mert emberi fogysztásra alkalmatlan. Azért, mert te nem tartozol ebbe és megeszed, azért nem kell kritizálni azt, amit nem ismersz. Tudom, hogy neked ünnep, ha a szomszédod odaenged a malacai közé, hogy négykézláb állva beleehess a moslékoskondérba, de nyugodj meg, NEM az a normális viselkedés.
Nézzünk oda, a válogatós kódis! Nem elég, hogy megszánom egy kis emberi élelmiszerrel, még kritizálja is azt!
Nézzünk oda, a válogatós kódis! Nem elég, hogy megszánom egy kis emberi élelmiszerrel, még kritizálja is azt!
Tudod a "rajongótábor"ból TÖBBEN is írtak már neked, hogy fogd vissza magad, hogy túl hosszú a láncod, csak azt sem vetted észre, mint oly sok mindent. Sokan pedig egész egyszerűen undorodnak a magadfajta senkiháziaktól és egész egyszerűen nem óhajtanak hozzá lealacsonyodni.
Tudod, a "rajongótábor"-t úgy hívják, hogy haverok, barátok. Azárt, mert neked nincs ilyen, illetve a kocsmacimbid is csak addig cimborád míg megosztod vele a kannásborod, azért hidd el, másoknak lehetnek haverjaik, barátzaik, atgtól függetlenül, hogy neked max ivócimboráid lehetnek.
Tudod, a "rajongótábor"-t úgy hívják, hogy haverok, barátok. Azárt, mert neked nincs ilyen, illetve a kocsmacimbid is csak addig cimborád míg megosztod vele a kannásborod, azért hidd el, másoknak lehetnek haverjaik, barátzaik, atgtól függetlenül, hogy neked max ivócimboráid lehetnek.
Csak úgy halkan szeretném megkérdezni... Mi is volt az igazi ok amiért összeugrottatok? Tán véletlen folytán "sógorok" lettetek?? Vagy miért? Már totál elvesztettem a fonalat... De még életemben nem láttam két pasit ennyit vitázni

Akkor olvasgass csak! Van mit!
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 02. 09. péntek 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Egész jó a műsor!
Többen, mint te REMÉLNÉD: kapom a priviket, hogy mennyire igazam van, és mindenki ki van akadva primitív, gyökér mentalitásodon. SZóval aki kettőnk közül a hülye, az te vagy, bármennyire is próbálod ennek az ellenkezőjét bizonygatni.
Nem bármit MINDENT bizonyítottam, MINDEN SZAVAD MEGCÁFOLTAM, minden alávaló rágalmad, hantgázásod élből lesöpörtem az asztalról.
Erőlködhetsz itt nyugodtan, de mondom, olyan vagy, mint törpe a magas piszoárban: ehhez sem érsz fel.
Nem bármit MINDENT bizonyítottam, MINDEN SZAVAD MEGCÁFOLTAM, minden alávaló rágalmad, hantgázásod élből lesöpörtem az asztalról.
Erőlködhetsz itt nyugodtan, de mondom, olyan vagy, mint törpe a magas piszoárban: ehhez sem érsz fel.
Na, csak hogy SENKI EL NE FELEDJE, KI IS VAGY:
Ahogy nézem, hp a roppant buta és primitív emberek alávaló sunyiságával dolgozik, ez egyértelmű. Amikor nincs érve, akkor jön a mocskolódás. A hsz-eimet vagy kiforgatja, saját szája íze szerint megmásítja, módosítja és ennek megfelelően tárja a közvélemény elé. Tipikus példája volt ennek az a rágalma, hogy szét akarok cseszni TÖBB topicot és ezt nyíltan bevállalom. (Orwell: 1984)
HA ez nem jön be, tehát megcáfolom az állításait, akkor azon hsz-eimet, melyekben pontosan és szóról szóra cáfolom a hazugságait, azokat egyszerűen átlépi, átugorja, mintha ott se lennének. Majd újabb rágalmakat és hazugságokat kohol, mocskolódik, förtelmesebbnél förtelmesebb gusztustalanságokat vág a fejemhez. Na és itt jön a slusszpoén, amikor ezekre reagálni merek, visszavágok, akkor fel van háborodva, hogy hogyan, miért, milyen jogon teszem ezt? Válaszolok: az ő mocskolódásának, az ő szidalmainak a jogán, a jogos védelem és a reakció jogán.
Számonkéri, hogy miért nem lehet az övé az utolsó szó. Hát ezért. Hogy ne érezze, hogy kiskirály, hogy hazugságokkal, mocsokkal meg lehet embereket félemlíteni. Ne ringassa magát abba a tévhitbe, hogy egy ilyen mentalitással mindenkit el tud nyomni, ne higgye azt, hogy egy ilyen alávaló viselkedéssel mindenkit el lehet hallgattatni. Itt ő egy ugyanolyan user, mint én, se több, se kevesebb joggal. Nem fogom hagyni, hogy ITT ÉS EBBEN A VITÁBAN az övé legyen az utolsó szó. SOHA!
Legfeljebb agyvérzést vagy szívinfarktust kap a sok idegeskedéstől... Na bumm, egy semmirekellővel kevesebb.
Na szóval, sunyi, alattomos módon dolgozik, az egyszer szentigaz.
Ahogy nézem, hp a roppant buta és primitív emberek alávaló sunyiságával dolgozik, ez egyértelmű. Amikor nincs érve, akkor jön a mocskolódás. A hsz-eimet vagy kiforgatja, saját szája íze szerint megmásítja, módosítja és ennek megfelelően tárja a közvélemény elé. Tipikus példája volt ennek az a rágalma, hogy szét akarok cseszni TÖBB topicot és ezt nyíltan bevállalom. (Orwell: 1984)
HA ez nem jön be, tehát megcáfolom az állításait, akkor azon hsz-eimet, melyekben pontosan és szóról szóra cáfolom a hazugságait, azokat egyszerűen átlépi, átugorja, mintha ott se lennének. Majd újabb rágalmakat és hazugságokat kohol, mocskolódik, förtelmesebbnél förtelmesebb gusztustalanságokat vág a fejemhez. Na és itt jön a slusszpoén, amikor ezekre reagálni merek, visszavágok, akkor fel van háborodva, hogy hogyan, miért, milyen jogon teszem ezt? Válaszolok: az ő mocskolódásának, az ő szidalmainak a jogán, a jogos védelem és a reakció jogán.
Számonkéri, hogy miért nem lehet az övé az utolsó szó. Hát ezért. Hogy ne érezze, hogy kiskirály, hogy hazugságokkal, mocsokkal meg lehet embereket félemlíteni. Ne ringassa magát abba a tévhitbe, hogy egy ilyen mentalitással mindenkit el tud nyomni, ne higgye azt, hogy egy ilyen alávaló viselkedéssel mindenkit el lehet hallgattatni. Itt ő egy ugyanolyan user, mint én, se több, se kevesebb joggal. Nem fogom hagyni, hogy ITT ÉS EBBEN A VITÁBAN az övé legyen az utolsó szó. SOHA!
Legfeljebb agyvérzést vagy szívinfarktust kap a sok idegeskedéstől... Na bumm, egy semmirekellővel kevesebb.
Na szóval, sunyi, alattomos módon dolgozik, az egyszer szentigaz.
Az a baj kisfiam, hogy nekem semennyi erőfeszítésembe nem kerül, hogy itt szopassalak, míg neked egész napos fejtörést okoz, hogy kitalálj valami újat, de az utóbbi hsz-eid is ugyanazt szajkózzák (looser, uzsonna, nagyfiúk, stb.). Szóval ha nem akarsz "pátyolgatni", menj vissza ahonnan jöttél... Tudod?...
CSAK SZOPATUNK, CSAK SZOPATUNK!!!
CSAK SZOPATUNK, CSAK SZOPATUNK!!!

riska

petinnyo