A téma fagyasztva! OFF-topic (archivum)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
A téma fagyasztva lett, nem lehetséges a hozzászólás!

Az eddigi hozzászólások

... 80 81 82 83 84 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1929   2007. 02. 10. szombat 06:57
X Törölt felhasználó (7767)

Home is elfoglaltságot talált, csak a másik oldalon: rejtvénynek való testrészecskét keres a "Nappali"-ban megejtendő rejtvény-képbeszúráshoz... vigyor2 wave
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 10. szombat 06:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 10. szombat 06:42
Na szép jó reggelt!!! Még sehol senki???? Na... meséljetek már.. alig bírtam aludni...
Volt valami az Aranybikánál????? nyes nyes nyes nyes
#1928   2007. 02. 10. szombat 06:54
X Törölt felhasználó (7767)

A doktor kellemes diskurzusba mélyedt valakivel... vigyor2 wave
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 10. szombat 06:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 10. szombat 06:42
Na szép jó reggelt!!! Még sehol senki???? Na... meséljetek már.. alig bírtam aludni...
#1927   2007. 02. 10. szombat 06:42
Moncy Moncy
#1926   2007. 02. 09. péntek 22:53
new1 new1
Enyém az utólsó szó kussoljanak!!!! boxer mf1 wink
#1925   2007. 02. 09. péntek 20:06
Fögenyó Fögenyó
Na picinyeim, mostmár tényleg legyen elég!
Egy OFF topicot is szét lehet offolni, ezt most tökéletesen bemutattátok!
Felnőtt (?????) emberek azon baszakodnak, hogy kié legyen az utolsó szó, ez közröhely! Az elmúlt 3 napban csak ismételgettétek magatokat, ez már kicsit sok.
Mindketten viszonylag rég vagytok itt, lehetne annyi eszetek, hogy ezzel a viselkedéssel elüldözitek azokat az új fórumozókat, akik nem csak a pontokért írnának, hanem lenne gondolatuk is.
Legyen béke!
#1924   2007. 02. 09. péntek 19:50
DrAnthony DrAnthony VIP
Na, kiméra-droid! Most itt hagylak, este 9-kor várlak. Ha nem jössz, szánalmas GYÁVA alak vagy.
#1923   2007. 02. 09. péntek 19:49
DrAnthony DrAnthony VIP
CSAK SZOPATUNK!!! CSAK SZOPATUNK!!!

(folyamatos nagybetű használatért a GG fórumban tiltás jár!!!) ejnye1
#1922   2007. 02. 09. péntek 19:49
DrAnthony DrAnthony VIP
Na, most akkor döntsd már el mi vagy? DISZNÓ? PAPAGÁJ? KUTYA?? Vagy mind összesen? Egyfajta Kiméra? Mert már annyi állatfajtát összehoztál magadról, hogy nem tudom követni...
A tények meg kisfiam itt vannak leírva.
Na, változtass neved Kiméra-droid-ra.
#1921   2007. 02. 09. péntek 19:47
DrAnthony DrAnthony VIP
Bakker már olyan unalmas vagy... Tényleg, ollózod be a szavaimat, egy új gondolatod sincs, bazze, ez is megdöglött. Eddig legalább szórakoztató volt, de most már csak ásítozok. Ki kell, hogy dobjalak, droid, mert már nem vagy használható az eredti célra.
Pedig olyan jó volt szopatni téged.

#1920   2007. 02. 09. péntek 19:45
DrAnthony DrAnthony VIP
Na, ezt is az én s.ggemből szoptad. Bazze, tényleg nincs már egy önálló gonmdolatod? Tényleg nem tudsz már semmit se mondani? Tényleg ennyire piti lennél? Tényleg ennyi voltál?

Akkor tényleg:

YESSS VICTORY!! Győztem!
#1919   2007. 02. 09. péntek 19:44
DrAnthony DrAnthony VIP
Azt hiszem ezt meg sem kell válaszolnom. Hiába bizonygatod hazug szavaidat, aki követte az eseményeket, pontosan tudja és látja, hogy te vagy az, aki már csak erőlködik, és próbálja fenntartani alávaló hazugságainak a látszatát. De ezt is bebuktad, kisfiam!
Na, droid, hol is az a kapcsolód?
#1918   2007. 02. 09. péntek 19:43
DrAnthony DrAnthony VIP
EZEK A TÉNYEK, kisfiam. Mivel nem tudsz újat mutatni, mivel ugyanazokat a szavakat ismétled, azokat is tőlem összeollózva, következik, hogy vesztettél. Ennyi. Ja, pelenka. Azért, mert te inkontinens vay gyermekkori siralmas élményeid miatt, mások még szobatiszták, ne általánosíts saját nyomorodra.
#1917   2007. 02. 09. péntek 19:42
DrAnthony DrAnthony VIP
Hadd ne ismételjem önmagam. Kettőnk közül te vagy a droid papagáj, aki csak ismételni tud. Olvass vissza, ollózd be a szavaimat, és kész az eredmény!
#1916   2007. 02. 09. péntek 19:41
DrAnthony DrAnthony VIP
Látod, megint hazudsz. A "disznó" speciel a te szánalmas agyszüleményed volt, minden mást tőlem ollózol össze.
#1915   2007. 02. 09. péntek 19:40
DrAnthony DrAnthony VIP
Meghasonulásod (elmebetegség: skizofrénia) nem újság, mindenki előtt nyilvánvaló.
#1914   2007. 02. 09. péntek 19:39
DrAnthony DrAnthony VIP
Semmit nem tanultam tőled, minden szavad csak papagájos ismétlése és ferdítése a szavaimnak. Mindent az én s.ggemből cumiztál ki, semmi önálló gondolatod nincs.
#1913   2007. 02. 09. péntek 19:38
DrAnthony DrAnthony VIP
YESSS? VICTORY!!
Adminok! Ki lehet hirdetni a győztest: DrAnthony-t!! hp feladta, bedobta a törülközőt, miután hatalmas pofonjaimtól megrogyva el kellett ismernie, hogy a nyomomba se érhet!
YESSS? VICTORY!!
#1912   2007. 02. 09. péntek 19:38
MmePrune MmePrune VIP Admin
módosítottam, rátok van bízva...magamtól 100ig megbirkózom a római számokkal, 100-on felül dako segítségét kérem nyes nyes
#1911   2007. 02. 09. péntek 19:37
X Törölt felhasználó (69371)
hát Anthony Te sem vagy semmi! az tutti én rég feladtam volna! már majd halálra röhögöm magam! pedig azt hittem szar napom lesz! de Anthony egy tanács, csak is baráti! ne mond hogy hp hajléktalan, mert akkor őt erősíted abban, hogy hazug vagy! egy hajléktalan nem igazán vágja a témát a IT-ben! másrészt ez magyarország, nincs olyan hajléktalan szálló hazánkban, ahol a hajléktalanok internetezni tudnának!
#1910   2007. 02. 09. péntek 19:37
DrAnthony DrAnthony VIP
Na, legalább beismerted, hogy egyszerű vagy, mint a százas szög. Mit nyertél te meg? A kocsmában a nagyfröccs ivóversenyt. Rég lemostalak már a pályáról, és kívülről is ezt kiabálod, hogy "győztél". Kisfiam, legutoljára az előbb említett küzdelmedben győztél, se azóta, és se azon túl.
Unalmas vagy és semmitmondó, én legalább újítok, de te? Ezt a vigyél több italt is az én s.ggemből szptad. Mert neked kell még egy adag kannásbort adnod a hajléktalanszállós cimbijeidnek, hogy segítsenek.

... 80 81 82 83 84 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: riska riska
Nyitás ideje: 2005. 01. 09. vasárnap
Üzenetek: 3549db
Utolsó üzenet: 2008. 04. 13. vasárnap

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!