Home is elfoglaltságot talált, csak a másik oldalon: rejtvénynek való testrészecskét keres a "Nappali"-ban megejtendő rejtvény-képbeszúráshoz...

Na szép jó reggelt!!! Még sehol senki???? Na... meséljetek már.. alig bírtam aludni...
Volt valami az Aranybikánál?????

A doktor kellemes diskurzusba mélyedt valakivel...

Na szép jó reggelt!!! Még sehol senki???? Na... meséljetek már.. alig bírtam aludni...

Enyém az utólsó szó kussoljanak!!!!

Na picinyeim, mostmár tényleg legyen elég!
Egy OFF topicot is szét lehet offolni, ezt most tökéletesen bemutattátok!
Felnőtt (?????) emberek azon baszakodnak, hogy kié legyen az utolsó szó, ez közröhely! Az elmúlt 3 napban csak ismételgettétek magatokat, ez már kicsit sok.
Mindketten viszonylag rég vagytok itt, lehetne annyi eszetek, hogy ezzel a viselkedéssel elüldözitek azokat az új fórumozókat, akik nem csak a pontokért írnának, hanem lenne gondolatuk is.
Legyen béke!
Egy OFF topicot is szét lehet offolni, ezt most tökéletesen bemutattátok!
Felnőtt (?????) emberek azon baszakodnak, hogy kié legyen az utolsó szó, ez közröhely! Az elmúlt 3 napban csak ismételgettétek magatokat, ez már kicsit sok.
Mindketten viszonylag rég vagytok itt, lehetne annyi eszetek, hogy ezzel a viselkedéssel elüldözitek azokat az új fórumozókat, akik nem csak a pontokért írnának, hanem lenne gondolatuk is.
Legyen béke!
Na, kiméra-droid! Most itt hagylak, este 9-kor várlak. Ha nem jössz, szánalmas GYÁVA alak vagy.
CSAK SZOPATUNK!!! CSAK SZOPATUNK!!!
(folyamatos nagybetű használatért a GG fórumban tiltás jár!!!)
(folyamatos nagybetű használatért a GG fórumban tiltás jár!!!)

Na, most akkor döntsd már el mi vagy? DISZNÓ? PAPAGÁJ? KUTYA?? Vagy mind összesen? Egyfajta Kiméra? Mert már annyi állatfajtát összehoztál magadról, hogy nem tudom követni...
A tények meg kisfiam itt vannak leírva.
Na, változtass neved Kiméra-droid-ra.
A tények meg kisfiam itt vannak leírva.
Na, változtass neved Kiméra-droid-ra.
Bakker már olyan unalmas vagy... Tényleg, ollózod be a szavaimat, egy új gondolatod sincs, bazze, ez is megdöglött. Eddig legalább szórakoztató volt, de most már csak ásítozok. Ki kell, hogy dobjalak, droid, mert már nem vagy használható az eredti célra.
Pedig olyan jó volt szopatni téged.
Pedig olyan jó volt szopatni téged.
Na, ezt is az én s.ggemből szoptad. Bazze, tényleg nincs már egy önálló gonmdolatod? Tényleg nem tudsz már semmit se mondani? Tényleg ennyire piti lennél? Tényleg ennyi voltál?
Akkor tényleg:
YESSS VICTORY!! Győztem!
Akkor tényleg:
YESSS VICTORY!! Győztem!
Azt hiszem ezt meg sem kell válaszolnom. Hiába bizonygatod hazug szavaidat, aki követte az eseményeket, pontosan tudja és látja, hogy te vagy az, aki már csak erőlködik, és próbálja fenntartani alávaló hazugságainak a látszatát. De ezt is bebuktad, kisfiam!
Na, droid, hol is az a kapcsolód?
Na, droid, hol is az a kapcsolód?
EZEK A TÉNYEK, kisfiam. Mivel nem tudsz újat mutatni, mivel ugyanazokat a szavakat ismétled, azokat is tőlem összeollózva, következik, hogy vesztettél. Ennyi. Ja, pelenka. Azért, mert te inkontinens vay gyermekkori siralmas élményeid miatt, mások még szobatiszták, ne általánosíts saját nyomorodra.
Hadd ne ismételjem önmagam. Kettőnk közül te vagy a droid papagáj, aki csak ismételni tud. Olvass vissza, ollózd be a szavaimat, és kész az eredmény!
Látod, megint hazudsz. A "disznó" speciel a te szánalmas agyszüleményed volt, minden mást tőlem ollózol össze.
Meghasonulásod (elmebetegség: skizofrénia) nem újság, mindenki előtt nyilvánvaló.
Semmit nem tanultam tőled, minden szavad csak papagájos ismétlése és ferdítése a szavaimnak. Mindent az én s.ggemből cumiztál ki, semmi önálló gondolatod nincs.
YESSS? VICTORY!!
Adminok! Ki lehet hirdetni a győztest: DrAnthony-t!! hp feladta, bedobta a törülközőt, miután hatalmas pofonjaimtól megrogyva el kellett ismernie, hogy a nyomomba se érhet!
YESSS? VICTORY!!
Adminok! Ki lehet hirdetni a győztest: DrAnthony-t!! hp feladta, bedobta a törülközőt, miután hatalmas pofonjaimtól megrogyva el kellett ismernie, hogy a nyomomba se érhet!
YESSS? VICTORY!!
módosítottam, rátok van bízva...magamtól 100ig megbirkózom a római számokkal, 100-on felül dako segítségét kérem

hát Anthony Te sem vagy semmi! az tutti én rég feladtam volna! már majd halálra röhögöm magam! pedig azt hittem szar napom lesz! de Anthony egy tanács, csak is baráti! ne mond hogy hp hajléktalan, mert akkor őt erősíted abban, hogy hazug vagy! egy hajléktalan nem igazán vágja a témát a IT-ben! másrészt ez magyarország, nincs olyan hajléktalan szálló hazánkban, ahol a hajléktalanok internetezni tudnának!
Na, legalább beismerted, hogy egyszerű vagy, mint a százas szög. Mit nyertél te meg? A kocsmában a nagyfröccs ivóversenyt. Rég lemostalak már a pályáról, és kívülről is ezt kiabálod, hogy "győztél". Kisfiam, legutoljára az előbb említett küzdelmedben győztél, se azóta, és se azon túl.
Unalmas vagy és semmitmondó, én legalább újítok, de te? Ezt a vigyél több italt is az én s.ggemből szptad. Mert neked kell még egy adag kannásbort adnod a hajléktalanszállós cimbijeidnek, hogy segítsenek.
Unalmas vagy és semmitmondó, én legalább újítok, de te? Ezt a vigyél több italt is az én s.ggemből szptad. Mert neked kell még egy adag kannásbort adnod a hajléktalanszállós cimbijeidnek, hogy segítsenek.