Helyes!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 25. péntek 23:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Az a szerencsétek h. baromi hulla vagyok... most végeztem az s.o.s. anyaggal...
Különben elküldenélek Benneteket valami naggggyon meleg éghajlatra...
Sztem para átlát a monitoron... és látja h. macik ülnek rajta meg a kinyúlt kuttyos pizsim meg az állandó evésem...
Végülis minden stimmel csak hemüveg nincs
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 05. 25. péntek 23:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Különben elküldenélek Benneteket valami naggggyon meleg éghajlatra...

Sztem para átlát a monitoron... és látja h. macik ülnek rajta meg a kinyúlt kuttyos pizsim meg az állandó evésem...
Végülis minden stimmel csak hemüveg nincs

csak szeretnéd
, de ő nem szokott offolni,
én másra aszociáltam...
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 05. 25. péntek 23:29), amit ide kattintva olvashatsz)

én másra aszociáltam...

nem tudom miért,nekem rögtön Moncy jutott eszembe...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 25. péntek 23:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Kezd kihaéni ez a topik is! Nem hagyom süllyedni.
Egy kis érdekesség: A Goldengate.hu a világon összes oldala közűl 2235. leglátogatottab oldal.
Az origo.hu a 840.; Iwiw.hu 117.; 1101. Forrás: www.alexa.com
Top 10:
01. Yahoo.com
02. Msn.com
03. Google.com
04. youtube.com
05. myspace.com
06. live.com
07. baidu.com
08. orkut.com
09. qq.com
10. wikipedia.org
Magyarország TOP 100
Klikk ide, hogy lásd!
Az origo.hu a 840.; Iwiw.hu 117.; 1101. Forrás: www.alexa.com
Top 10:
01. Yahoo.com
02. Msn.com
03. Google.com
04. youtube.com
05. myspace.com
06. live.com
07. baidu.com
08. orkut.com
09. qq.com
10. wikipedia.org
Magyarország TOP 100
Klikk ide, hogy lásd!
de ha ez nem az a topic akkor bocs
ha offolok akkor mit csinálok??? mert én arra gondoltam hogy: bas*a meg a bánatos qrva ég ezt a ge*i gépet miiköor nem jóóóóóóóó!!!!

Simon; Simon;
miért is szokott erről eszembe egy zenei irányzat a Pop?
ja mán tudom: PopSimon!

aszondod Ő is skizofrén?
tudod Surdi legfőbb tulajdonsága a ponty vadászat!
ponty szeretem a nappalis csajokat, mint ezt bizonyára láttad, és ponty levadásznám Őket! (Ez egy válasz simon01 üzenetére (2007. 05. 09. szerda 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)

lehet, hogy valaki magában beszél...lol..
(vagy ez a hsz. pontvadászgyanús?)

simon!
leléphetsz, megtetted a kötelességedet!
OFF a helyedre!
(Ez egy válasz simon01 üzenetére (2007. 05. 09. szerda 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 09. szerda 17:48
leléphetsz, megtetted a kötelességedet!
OFF a helyedre!

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 09. szerda 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)

jöttél egy seggbelövésre?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 09. szerda 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)

"Doki vagy Szoni?..Szoni vagy Doki?" -gyere-gyere grafikon!
(Ez egy válasz melcsi2 üzenetére (2007. 05. 08. kedd 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 08. kedd 12:50

..jesszus!..benéztem és mit látok?..Doki-VS-Szoni
..marha jókat röhögtem.....de felesleges volt ennyit irnotok mert csak az a jó vitapartner akivel lehet is vitázni
..h kettötők közűl kinek szurkolók azt meg ide se merem irni,nehogy én is kapjak a szép szavakból....Doki vagy Szoni?..Szoni vagy Doki?..hm...ki lesz a győztes?..jók vagytok mind2en jókedvet csináltatok nekem köcce

..jesszus!..benéztem és mit látok?..Doki-VS-Szoni
..marha jókat röhögtem.....de felesleges volt ennyit irnotok mert csak az a jó vitapartner akivel lehet is vitázni
..h kettötők közűl kinek szurkolók azt meg ide se merem irni,nehogy én is kapjak a szép szavakból....Doki vagy Szoni?..Szoni vagy Doki?..hm...ki lesz a győztes?..jók vagytok mind2en jókedvet csináltatok nekem köcce

Nem tűnt viccesnek, de ha annak szántad, akkor fátylat rá.
(Ez egy válasz kumasz üzenetére (2007. 05. 07. hétfő 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 07. hétfő 20:34
(Ez egy válasz kumasz üzenetére (2007. 05. 07. hétfő 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)

eszemben sincs tanítgatni Téged. szerintem ha végig olvasod a mondatot, nem csak kiragadod a Neked tetsző , vagy nem tetsző részletet, akkor egészen másképp hangzik. nem vagy véletlenül ujságíró vagy politikus? azt viszont végképp nem értem, hogyan szűrted le ebből hogy nem érdekel egy másik ember véleménye.
egyébként meg nem értem miért kaptad fel annyira a vizet, mert megmondom őszintén viccnek szántam, és ha tényleg annyira felidegesítettelek akkor ne haragudj, lehet hogy tényleg kicsit rosszul fogalmaztam.
üdv: kumasz
egyébként meg nem értem miért kaptad fel annyira a vizet, mert megmondom őszintén viccnek szántam, és ha tényleg annyira felidegesítettelek akkor ne haragudj, lehet hogy tényleg kicsit rosszul fogalmaztam.
üdv: kumasz
eszemben sincs tanítgatni Téged. szerintem ha végig olvasod a mondatot, nem csak kiragadod a Neked tetsző , vagy nem tetsző részletet, akkor egészen másképp hangzik. nem vagy véletlenül ujságíró vagy politikus? azt viszont végképp nem értem, hogyan szűrted le ebből hogy nem érdekel egy másik ember véleménye.
üdv: kumasz (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 07. hétfő 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 07. hétfő 09:23
üdv: kumasz (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 07. hétfő 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

élvezésstop, kumasz #86
Kedves Kumasz!
Talán ne egy olyan ember akarjon engem illemtanra tanítani, akit eleve nem érdekel egy másik ember véleménye (idézlek: "ha tetszik Nektek, ha nem"), mert ez ugyebár nagyfokú modortalanság.
Nem a flegmától nem láttam, mikor neked írtam, hanem a méregtől...
Üdv: c.
Kedves Kumasz!
Talán ne egy olyan ember akarjon engem illemtanra tanítani, akit eleve nem érdekel egy másik ember véleménye (idézlek: "ha tetszik Nektek, ha nem"), mert ez ugyebár nagyfokú modortalanság.
élvezésstop, kumasz #86
Kedves Kumasz!
Kedves Kumasz!
a topic nyitva, lehet tovább offolni

csatlakozom admin kolléganőmhöz
csak én fagyasztok is kicsit
pihenjetek

csak én fagyasztok is kicsit