A téma fagyasztva! OFF-topic (archivum)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
A téma fagyasztva lett, nem lehetséges a hozzászólás!

Az eddigi hozzászólások

... 43 44 45 46 47 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2669   2007. 05. 06. vasárnap 17:16
édespille édespille
nem lehetne priviben? annyira, de annyira unalmas már! úúútááálooom! úúútááálooom! úúútááálooom! úúútááálooom! úúútááálooom! úúútááálooom! úúútááálooom! úúútááálooom! úúútááálooom! úúútááálooom! úúútááálooom! úúútááálooom! úúútááálooom! úúútááálooom! úúútááálooom! úúútááálooom! úúútááálooom! úúútááálooom!
#2668   2007. 05. 06. vasárnap 17:11
zelli zelli
Kedves, Szoni!
Én úgy tudom a fórumozáshoz nem is kell Word!
DrAnthony jó és keménykezű pedagógus!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 05. 06. vasárnap 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 06. vasárnap 16:47
4 sorosz -t nem tok... Mi van vazze nem mükszik a Word ? Ma mar beszeltünk a dologrol !!!!!!
#2667   2007. 05. 06. vasárnap 16:56
DrAnthony DrAnthony VIP
Buta rossz kutya Szoni! A gazdi 4 soros hsz-re utasított!!! Na, ennyit a jutifalatodról...
De azért ügyes vagy, mert végül is engedelmeskedtél, csak nem pont úgy, ahogy a gazdi előírta!
Na, ugorjunk neki még 1X!

A gazdi utasít, Szoni kutya, hogy legalább 5 soros hsz-t gyárts! Na, buta kutya, erőltesd meg magad, tudsz te, ha akarsz!!!

Ugorj! Hopp!!!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 05. 06. vasárnap 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 06. vasárnap 16:47
4 sorosz -t nem tok... Mi van vazze nem mükszik a Word ? Ma mar beszeltünk a dologrol !!!!!!
#2666   2007. 05. 06. vasárnap 16:47
Szoni Szoni
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 05. 06. vasárnap 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 06. vasárnap 16:41
Ahogy már írtam, buzika Szoni: Mint a Bourbon ház a restauráció után: Nem tanulsz és nem felejtesz. Állandóan megszopatlak, beégeted magad, cumizol, ugrasz, ha hívlak, de nem tanulsz, nem tanulsz...

Mazochista vagy, őszintén??? Más már rég kussolna, amennyit kapott, de te még mindig itt vered a nyálad, erőlködsz, mint törpe a magas piszoárban, de vagy az én szavaimat szajkózod vissza, vagy ha írsz valamit, azzal meg csak beégsz, mert hülyeség...

Na, mindegy, ha ez neked jó, engem szórakoztat, ha cumiztatlak, aztán hidd, hogy ez a te műsorod... Na, hajrá! Most pedig (szokásokhoz híven) utasítalak, hogy egy legalább 4 soros magyarázkodó-mocskolódó hsz-t firkálj ide!

Ugorj, Szoni kutya!
#2665   2007. 05. 06. vasárnap 16:41
DrAnthony DrAnthony VIP
Ahogy már írtam, buzika Szoni: Mint a Bourbon ház a restauráció után: Nem tanulsz és nem felejtesz. Állandóan megszopatlak, beégeted magad, cumizol, ugrasz, ha hívlak, de nem tanulsz, nem tanulsz...

Mazochista vagy, őszintén??? Más már rég kussolna, amennyit kapott, de te még mindig itt vered a nyálad, erőlködsz, mint törpe a magas piszoárban, de vagy az én szavaimat szajkózod vissza, vagy ha írsz valamit, azzal meg csak beégsz, mert hülyeség...

Na, mindegy, ha ez neked jó, engem szórakoztat, ha cumiztatlak, aztán hidd, hogy ez a te műsorod... Na, hajrá! Most pedig (szokásokhoz híven) utasítalak, hogy egy legalább 4 soros magyarázkodó-mocskolódó hsz-t firkálj ide!

Ugorj, Szoni kutya!
#2664   2007. 05. 06. vasárnap 16:36
DrAnthony DrAnthony VIP
Okos kutya, most gyorsan ugrottál a szavamra!!!
Na, pitizz a gazdinak!
Hiába magyarázkodsz, nyomikám, a seggemből szoptad a Ford-os dumát, mert egy önálló gondolatod sincs...
Rángatom a zsinórod, kis pöcs, te meg táncolsz nekem.
Na, ugass még, kutyuli, ugass...
Miért nem magyarázkodsz, kis nyomoronc, hogy "nem magyarul gondolkodsz", az még hihetőbb, mint a tájszólás... Még a legtanyasibb tájszólás sem ismeri a "tőle"-t 2 "l"-lel, tán még a "kezdel" hihető lett volna, na de ez csak primitív agyad hagymázas szüleménye megint.
Nem beszélve arról, hogy megint beégtél, pofáraestél, és ezen semmiféle magyarázkodásod nem segít.
De köszi, hogy szórakoztatsz, most, hogy Katicika nincsen, neked jutott ez a szerep!
Szóval húzz bele, buizika, mert elég gyenge a mai teljesítményed!
Engedd ki a féket a tolókocsidon, mert így nem jutsz előre!
Na, ha szépen pitizel, kapsz jutifalatot, és nem rúgok beléd túl nagyot!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 05. 06. vasárnap 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 06. vasárnap 16:29
Tudod van olyan is,hogy tajszolas (keress ra,ha nem erted). Öndicsereted csodalatra melto,habar nem is vartam egyebet.
Nem szoptam csak visszadobtam,de te ezt nem erted es nem is fogod megerteni soha,mivel tul hülye vagy az egeszhez.
Ket nap alatt ketszer csöbe futtal,nem volt eleg ? Ugatasod,kutyulizasod mar röhelyes,ismetled magad,valahogy ugy nezel ki mint egy partra huzott hal...nem kapsz levegöt...
Heehe-he ...Tenyleg röhögtetsz... smile
#2663   2007. 05. 06. vasárnap 16:29
Szoni Szoni
Tudod van olyan is,hogy tajszolas (keress ra,ha nem erted). Öndicsereted csodalatra melto,habar nem is vartam egyebet.
Nem szoptam csak visszadobtam,de te ezt nem erted es nem is fogod megerteni soha,mivel tul hülye vagy az egeszhez.
Ket nap alatt ketszer csöbe futtal,nem volt eleg ? Ugatasod,kutyulizasod mar röhelyes,ismetled magad,valahogy ugy nezel ki mint egy partra huzott hal...nem kapsz levegöt...
Heehe-he ...Tenyleg röhögtetsz... smile
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 05. 06. vasárnap 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 06. vasárnap 15:48
Megjöttél, kutyika??? Megint késtél, napokat, rossz kutya, rossz kutya...
(A Ford Fairlane-t is az én seggemből szoptad, télnyleg, nincs egy saját gondolatod sem???)

Ja, és a nincs magyar ékezet már elég arra, hogy ne tudd, hogy a "tőle" az nem 2 "l"???

Megint szopod a faszt, cumizol, rúgod az öngólokat, látod, elértem, hogy ide is begyere ugatni... Na, buzikám, akkor ki is égett le? Segítek, Te voltál, megint!!!

Ja, és nem "kezdel", hanem "kezdesz"... Ja, ez is az ékezet nélküli billentyűzet hibája?????

Téged kellene átengedni valahol... Aztán bezárni a kijáratokat...

Na, pizitt, kutyuli, hív a gazdi!

Egy szót kérésre mellőzök, de sajnálni tudom nyomoronc lelked...
#2662   2007. 05. 06. vasárnap 15:56
DrAnthony DrAnthony VIP
Na, gyere kutyuli, magyarázkodj, hogy "így+úgy"... Hol marad a szokásos idiótizmusod??? Nehogymár ennyi légy... Szórakoztass még egy kicsit, kiskutyám!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 05. 06. vasárnap 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 06. vasárnap 15:43
Nannaa...te fürödsz füttyögtetösöm,mivel a PC-men nincs magyar,ekezetes (EEEKEZET),tehat üresbe puffogtatsz.Söt nincs magyar Word se !!!
Te elfelejtetted idetlen szöveged atengedni rajta,es idejutottunk !
De ahogy Ford Fairlane mondta: "Nagy égés volt, Julien!".

Kezdel röhelyes lenni. Hehe-he
#2661   2007. 05. 06. vasárnap 15:53
DrAnthony DrAnthony VIP
#2660   2007. 05. 06. vasárnap 15:50
édespille édespille
köszönet
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 05. 06. vasárnap 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 06. vasárnap 15:36
A ny.mo.o.c lehett helyette??? nyes
De akkor a sz.nni.v.ló, a szá.ak.zom és a sz.nl.k is tiltómezős innentől kezdve.
Akkor csak mezeibe sajnálom... nyes
#2659   2007. 05. 06. vasárnap 15:48
DrAnthony DrAnthony VIP
Megjöttél, kutyika??? Megint késtél, napokat, rossz kutya, rossz kutya...
(A Ford Fairlane-t is az én seggemből szoptad, télnyleg, nincs egy saját gondolatod sem???)

Ja, és a nincs magyar ékezet már elég arra, hogy ne tudd, hogy a "tőle" az nem 2 "l"???

Megint szopod a faszt, cumizol, rúgod az öngólokat, látod, elértem, hogy ide is begyere ugatni... Na, buzikám, akkor ki is égett le? Segítek, Te voltál, megint!!!

Ja, és nem "kezdel", hanem "kezdesz"... Ja, ez is az ékezet nélküli billentyűzet hibája?????

Téged kellene átengedni valahol... Aztán bezárni a kijáratokat...

Na, pizitt, kutyuli, hív a gazdi!

Egy szót kérésre mellőzök, de sajnálni tudom nyomoronc lelked...
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 05. 06. vasárnap 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 06. vasárnap 15:43
Nannaa...te fürödsz füttyögtetösöm,mivel a PC-men nincs magyar,ekezetes (EEEKEZET),tehat üresbe puffogtatsz.Söt nincs magyar Word se !!!

#2658   2007. 05. 06. vasárnap 15:43
Szoni Szoni

(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 05. 06. vasárnap 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 06. vasárnap 15:19
Szoni a Kvízben:

"Tevedsz ! Nem mindenki....a tökök mar nem egyszer szetszedett emberkeket elütött billentyük miatt ! Tehat elvarando lenne tölle nem hibazni"

Na lássuk a nagy magyarost, aki egy elgépelés miatt ugat:

- "Tévedsz" és nem "Tevedsz";
- "szétszedett" és nem "szetszedett";
- "emberkéket" és nem "emberkeket";
- "billentyűk" és nem "billentyük";
- "Tehát" és nem "Tehat";
- "elvárandó" és nem "elvarando";
- "tőle" és nem "tölle" (ez a legszánalmasabb);
- "hibázni" és nem "hibazni".

8 hiba 2 mondatban... És még ez ugat???

Ráadásul megint hazudsz, kis buzi Szonika (mondjuk megszoktuk már)...
Te ugattál le egyszer engem szintén egy elgépelés miatt, és csak téged kértelek számon, hogy ameddig képtelen vagy magyarul írni és fogalmazni, addig engem emiatt ne kritizálj! Senki mást nem basztattam a helyesírása miatt...

olcsó kis nyomi vagy, Szonika, de megint befürödtél!
#2657   2007. 05. 06. vasárnap 15:36
DrAnthony DrAnthony VIP
A ny.mo.o.c lehett helyette??? nyes
De akkor a sz.nni.v.ló, a szá.ak.zom és a sz.nl.k is tiltómezős innentől kezdve.
Akkor csak mezeibe sajnálom... nyes
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 05. 06. vasárnap 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 06. vasárnap 15:34
csak egyre kérlek: egy szót ne használj: sz.al.as. lécci.
#2656   2007. 05. 06. vasárnap 15:34
édespille édespille
csak egyre kérlek: egy szót ne használj: sz.al.as. lécci.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 05. 06. vasárnap 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 06. vasárnap 15:27
Hááá azééé, meee egy nyomoronc buzi... nyes
Ha pl. te hajigálnád azt a kesztyűt, biztos nem venném fel...
Na, bedőltem, de ne fájjon nagyon!!!
#2655   2007. 05. 06. vasárnap 15:27
DrAnthony DrAnthony VIP
Hááá azééé, meee egy nyomoronc buzi... nyes
Ha pl. te hajigálnád azt a kesztyűt, biztos nem venném fel...
Na, bedőltem, de ne fájjon nagyon!!!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 05. 06. vasárnap 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 06. vasárnap 15:24
mi a faszér veszed fel, ha egy nyomoronc buzi kesztyűt dob eléd????
megfordulás! célzok! vigyor vigyor vigyor
aztán sorbaállhat a következő a seggbelövésért!
#2654   2007. 05. 06. vasárnap 15:24
édespille édespille
mi a faszér veszed fel, ha egy nyomoronc buzi kesztyűt dob eléd????
megfordulás! célzok! vigyor vigyor vigyor
aztán sorbaállhat a következő a seggbelövésért!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 05. 06. vasárnap 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 06. vasárnap 15:20
Mi a faszér kell egy nyomoronc buzinak provokálnia?????
#2653   2007. 05. 06. vasárnap 15:20
DrAnthony DrAnthony VIP
Mi a faszér kell egy nyomoronc buzinak provokálnia?????
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 05. 06. vasárnap 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 06. vasárnap 15:17

no, társulok az eszem-faszom megállhoz!
legszivesebben úgy, de úgy seggbedurrantanék most valakit...
mifenéért kell marakodni folyamatosan?
#2652   2007. 05. 06. vasárnap 15:19
DrAnthony DrAnthony VIP
Szoni a Kvízben:

"Tevedsz ! Nem mindenki....a tökök mar nem egyszer szetszedett emberkeket elütött billentyük miatt ! Tehat elvarando lenne tölle nem hibazni"

Na lássuk a nagy magyarost, aki egy elgépelés miatt ugat:

- "Tévedsz" és nem "Tevedsz";
- "szétszedett" és nem "szetszedett";
- "emberkéket" és nem "emberkeket";
- "billentyűk" és nem "billentyük";
- "Tehát" és nem "Tehat";
- "elvárandó" és nem "elvarando";
- "tőle" és nem "tölle" (ez a legszánalmasabb);
- "hibázni" és nem "hibazni".

8 hiba 2 mondatban... És még ez ugat???

Ráadásul megint hazudsz, kis buzi Szonika (mondjuk megszoktuk már)...
Te ugattál le egyszer engem szintén egy elgépelés miatt, és csak téged kértelek számon, hogy ameddig képtelen vagy magyarul írni és fogalmazni, addig engem emiatt ne kritizálj! Senki mást nem basztattam a helyesírása miatt...

olcsó kis nyomi vagy, Szonika, de megint befürödtél!
#2651   2007. 05. 06. vasárnap 15:17
édespille édespille

no, társulok az eszem-faszom megállhoz!
legszivesebben úgy, de úgy seggbedurrantanék most valakit...
mifenéért kell marakodni folyamatosan?
#2650   2007. 05. 06. vasárnap 15:11
DrAnthony DrAnthony VIP
Hiába erőlködsz, kis buher Szoni, megint pofáraesés lesz a vége... Ugatsz, mint egy idegbajos rendőrkutya, de hát tudjuk: A kutyaugatás nem hallatszik az égig...
Na, ugass még, ugass, kis looser...

... 43 44 45 46 47 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: riska riska
Nyitás ideje: 2005. 01. 09. vasárnap
Üzenetek: 3549db
Utolsó üzenet: 2008. 04. 13. vasárnap

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!