A téma fagyasztva! OFF-topic (archivum)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
A téma fagyasztva lett, nem lehetséges a hozzászólás!

Az eddigi hozzászólások

... 47 48 49 50 51 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2589   2007. 04. 10. kedd 18:21
DrAnthony DrAnthony VIP
Ennyi??? Már csak üres smilei-k??? Nagyon halovány vagy kicsirigó, de semmi baj, ezzel csak elismered, hogy szavaim igazak, beismered, hogy minden, amit rólad és veled kapcsolatban leírtam IGAZ!!!
Nekem elég ennyi is.
Mondjuk jogos, nem is lehet nagyon mit mondani szavaimra, túlontúl elevenbe vágóak.
Ja, találtál egy új álreget, és most az írogat a KA topicba? Rádismerek a stílusa alapján. Nevetséges és szánalmas vagy!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 10. kedd 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2007. 04. 10. kedd 16:10
wink finom crazya wave
#2588   2007. 04. 10. kedd 16:10
X Törölt felhasználó (7767)
wink finom crazya wave
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 04. 10. kedd 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 15:49
Azért nem kell, nem várhatom el, hogy meghasonulj önmagaddal, a többes álrgeiddel így is eléggé hasadt személyiség vagy (keresd a skizofréniánál), maradj csak ilyen... Meg nyájassádog (tudván) úgyis csak álca, ezért hiteltelen... Szóval elegendő lesz, ha szépen csöndben maradsz.
#2587   2007. 04. 10. kedd 15:49
DrAnthony DrAnthony VIP
Azért nem kell, nem várhatom el, hogy meghasonulj önmagaddal, a többes álrgeiddel így is eléggé hasadt személyiség vagy (keresd a skizofréniánál), maradj csak ilyen... Meg nyájassádog (tudván) úgyis csak álca, ezért hiteltelen... Szóval elegendő lesz, ha szépen csöndben maradsz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 10. kedd 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 15:45
eljen wave eljen
#2586   2007. 04. 10. kedd 15:45
eljen wave eljen
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 04. 10. kedd 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 15:31
Látod, nekem csak icipicit kell változnom, hogy még neked is elfogadható legyen a modorom, neked viszont 180 fokot kellene fordulnod, ki kellene bújnod a bőrödből, kb. Mount-Everest méretű változáson kellene átmenned, és még akkor sem lenne elfogadható a modorod... Ez van, ezt benyelted...
Látod, mennyivel jobb lenne nélküled ez a Fórum?
#2585   2007. 04. 10. kedd 15:31
DrAnthony DrAnthony VIP
Látod, nekem csak icipicit kell változnom, hogy még neked is elfogadható legyen a modorom, neked viszont 180 fokot kellene fordulnod, ki kellene bújnod a bőrödből, kb. Mount-Everest méretű változáson kellene átmenned, és még akkor sem lenne elfogadható a modorod... Ez van, ezt benyelted...
Látod, mennyivel jobb lenne nélküled ez a Fórum?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 10. kedd 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 14:53
Na, ha még egy egészen icipicit javítasz rajta, egész elfogadható lesz a modorod! vigyor2 wave Hát nem jobb így? wave
#2584   2007. 04. 10. kedd 14:53
Na, ha még egy egészen icipicit javítasz rajta, egész elfogadható lesz a modorod! vigyor2 wave Hát nem jobb így? wave
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 04. 10. kedd 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 13:54
Ezt te már csak tudhatod. Nyugodt lehetsz, amióta átlátok aljas szándékaidon, nem húzol fel, lepereg rólam a szemétkedésed...
Szóval erőlködj nyugodtan tovább, kis naíva.
#2583   2007. 04. 10. kedd 13:54
DrAnthony DrAnthony VIP
Ezt te már csak tudhatod. Nyugodt lehetsz, amióta átlátok aljas szándékaidon, nem húzol fel, lepereg rólam a szemétkedésed...
Szóval erőlködj nyugodtan tovább, kis naíva.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 10. kedd 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 13:38
eljen Csak így tovább! De vigyázz, az epeömlés komoly betegségnek is lehet kórisméje! vigyor2 wave
#2582   2007. 04. 10. kedd 13:38
eljen Csak így tovább! De vigyázz, az epeömlés komoly betegségnek is lehet kórisméje! vigyor2 wave
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 04. 10. kedd 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 13:31
Hahahaha!!! A kipontozott részeket miért nem idézted, jómadár? Tán kellemetlen, tán elevenbe vágott, tán igazul szóltak??? Bruhahahaaaa...
Az ominózus 35-ös hsz-em a "Adminok fogadóórája" topicban az adminok munkájáról szólt, te pedig hsz-edben engem és dakot minősítetted és gyaláztál. Hogyan is jön össze a kettő? Tudod mit, nem is érdekel a magyarázkodásod és szerecsenmosdatásod, megint befürödtél, mint Szoni haverod rendszeresen a hazugságaitokkal.
Az meg hogy oda válaszoltam, az roppant egyszerű: Ha minden mocskolódó, szemétkedő, ostoba, alpári, gerinctelen, gáncsoskodó nekem szóló hsz-edre ide hoznám a választ, akkor az OFF úgy nézne ki, hogy te írkálsz nagy nyugodtan mindenhova, engem meg leköt, hogy ide válaszoljak rájuk. Na, ne, ebből sem eszel, jómadár. mf1
Ha téged a "beszólás miatt" és az adott topic offolása miatt nem tiltanak, a válasz miatt is igazságtalan lenne engem tiltani.
Ja a "MAGYARÁZATOD A BIZONYÍTVÁNYODRA" linked nem érdekel, nem néztem meg, Szoni haverod ilyen linkjei sem hatottak meg. Próbálsz hülyét csinálni belőlem, de gyarló próbálkozás, nem fog menni. mf1 nyes

P.S.: Milyen jogon vádolod dakot- "rendőrösdivel", amikor az, aki leginkább bemártja forumozó társait, az te vagy, dako legalább őszintén és a fórum iránti jószándékból teszi, te viszont alantas önző és személyes okok miatt. Melyik is a rosszabb???
#2581   2007. 04. 10. kedd 13:31
DrAnthony DrAnthony VIP
Hahahaha!!! A kipontozott részeket miért nem idézted, jómadár? Tán kellemetlen, tán elevenbe vágott, tán igazul szóltak??? Bruhahahaaaa...
Az ominózus 35-ös hsz-em a "Adminok fogadóórája" topicban az adminok munkájáról szólt, te pedig hsz-edben engem és dakot minősítetted és gyaláztál. Hogyan is jön össze a kettő? Tudod mit, nem is érdekel a magyarázkodásod és szerecsenmosdatásod, megint befürödtél, mint Szoni haverod rendszeresen a hazugságaitokkal.
Az meg hogy oda válaszoltam, az roppant egyszerű: Ha minden mocskolódó, szemétkedő, ostoba, alpári, gerinctelen, gáncsoskodó nekem szóló hsz-edre ide hoznám a választ, akkor az OFF úgy nézne ki, hogy te írkálsz nagy nyugodtan mindenhova, engem meg leköt, hogy ide válaszoljak rájuk. Na, ne, ebből sem eszel, jómadár. mf1
Ha téged a "beszólás miatt" és az adott topic offolása miatt nem tiltanak, a válasz miatt is igazságtalan lenne engem tiltani.
Ja a "MAGYARÁZATOD A BIZONYÍTVÁNYODRA" linked nem érdekel, nem néztem meg, Szoni haverod ilyen linkjei sem hatottak meg. Próbálsz hülyét csinálni belőlem, de gyarló próbálkozás, nem fog menni. mf1 nyes

P.S.: Milyen jogon vádolod dakot- "rendőrösdivel", amikor az, aki leginkább bemártja forumozó társait, az te vagy, dako legalább őszintén és a fórum iránti jószándékból teszi, te viszont alantas önző és személyes okok miatt. Melyik is a rosszabb???
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 10. kedd 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 10:37
Adminok fogadóórája | Nyitotta: Törté-Net[VIP][ADMIN] (2007.04.06 12:27)
DrAnthony[VIP] #50 | ma 00:45
"Szerintem ezt rossz helyre írtad!!! Van topic arra, ha az új topiccal kapcsolatos észrevételeket, javaslatokat, a leendő fórum szabályzattal kapcsolatos ötleted vagy észrevételed van, ez speciel (ahogy jelezték) pozitív-negetív kritikák ügyén jött létre az Adminokkal kapcsolatban.
Ráadásul hazudozol is (....)Szóval Katicika, sztem te nem játszol sem most, sem később szabályok szerint, és hidd el, ha végre eltakarodsz innen, nem lesz gyalázkodás, mert nélküled az okafogyottá fog válni!"
Válasz Katicika üzenetére (2007.04.08)

Ha nem jó helyre írtam, abban is Te meg szerelmetes #35-öd volt a ludas, én csak követtem példád botorul! smile Nos, kiváncsian várom válaszod, kedves doki, Te miért írtad ide(Adminok fogadóórája)? Hiszen "van topic arra, ha az új topiccal kapcsolatos észrevételeket, javaslatokat, a leendő fórum szabályzattal kapcsolatos ötleted vagy észrevételed van, ez speciel (ahogy jelezték) pozitív-negetív kritikák ügyén jött létre az Adminokkal kapcsolatban." smile ))
Szép keddnapot neked, dokikám!
MAGYARÁZAT A BIZONYÍTVÁNYRA!
#2580   2007. 04. 10. kedd 10:37
Adminok fogadóórája | Nyitotta: Törté-Net[VIP][ADMIN] (2007.04.06 12:27)
DrAnthony[VIP] #50 | ma 00:45
"Szerintem ezt rossz helyre írtad!!! Van topic arra, ha az új topiccal kapcsolatos észrevételeket, javaslatokat, a leendő fórum szabályzattal kapcsolatos ötleted vagy észrevételed van, ez speciel (ahogy jelezték) pozitív-negetív kritikák ügyén jött létre az Adminokkal kapcsolatban.
Ráadásul hazudozol is (....)Szóval Katicika, sztem te nem játszol sem most, sem később szabályok szerint, és hidd el, ha végre eltakarodsz innen, nem lesz gyalázkodás, mert nélküled az okafogyottá fog válni!"
Válasz Katicika üzenetére (2007.04.08)

Ha nem jó helyre írtam, abban is Te meg szerelmetes #35-öd volt a ludas, én csak követtem példád botorul! smile Nos, kiváncsian várom válaszod, kedves doki, Te miért írtad ide(Adminok fogadóórája)? Hiszen "van topic arra, ha az új topiccal kapcsolatos észrevételeket, javaslatokat, a leendő fórum szabályzattal kapcsolatos ötleted vagy észrevételed van, ez speciel (ahogy jelezték) pozitív-negetív kritikák ügyén jött létre az Adminokkal kapcsolatban." smile ))
Szép keddnapot neked, dokikám!
MAGYARÁZAT A BIZONYÍTVÁNYRA!
#2579   2007. 04. 10. kedd 08:01
Szép kedd-reggelt mindenkinek!

(Ha valakinek hiányzik a fess húsvét-hajnalozó, az utcaárkunk martján felébresztgetheti a torma-tojás-sonka aszpikban tartósított ipsét)!(poén) vigyor2 wave
#2578   2007. 04. 10. kedd 00:52
DrAnthony DrAnthony VIP
Azért ezt még elírom, mindenki okulására:
Szoni szépséget alávaló magatartása miatt tiltották, így Katicika elvesztette legfőbb támogatóját és segítőjét, aki melléállt, ha közösen kellett valakit (jellemzően engem) baszogatni.
Na, ez nem tetszett ennek a jómadárnak, és (mint ahogy látható) több topicban el kezdett provokálni. Nagyon mocskos, nagyon szemét dolgokat írt rólam, gyalázkodása egekbe kiáltott és vért kívánt, mégsem reagáltam le itt a fórumban, mert (ellentétben vele) ígéretet tettem az Ünnepek tiszteletben tartására, és erre kifejezetten kértek is engem és mindenkit.
Szándéka egyértelmű volt: Olyan mélységesen rágalmazott és mocskolódott, provokált, hogy úgy vélte, ezek mellett nem tudok elmenni (több topicban is undormány véleményeket írt, ja ennyit a "nyakló nélküli gyalázkodásról", el ne feledd!!!), esetleg elveszítem a fejemet, és olyat írok, amiért engem is tiltanak.

HÁT NEM, EBBŐL NEM ESZEL!!!

Átlátok szándékaidon és rajtad is, ezt is csak azért írtam le, hogy mindenki okuljon belőle, mennyire sunyi és alattomos gazember vagy!
#2577   2007. 04. 09. hétfő 09:01
Hát..Te tudod, Fenség, ha akarod, megszünök...Sok locsolkodót!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 00:22), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 04. 09. hétfő 00:22
tom1019[VIP][ADMIN] #3339| 2007.04.07

Remélem Húsvét vas. és az ünnepnap szüneteltek!

katicika és anthony felkialtas szóbeli figyelmeztetés-tomra hivatkozva
#2576   2007. 04. 09. hétfő 00:22
MmePrune MmePrune VIP Admin
tom1019[VIP][ADMIN] #3339| 2007.04.07

Remélem Húsvét vas. és az ünnepnap szüneteltek!

katicika és anthony felkialtas szóbeli figyelmeztetés-tomra hivatkozva
#2575   2007. 04. 09. hétfő 00:06
MmePrune MmePrune VIP Admin
ezek részemről általános reagálások lesznek, nem csak az utóbbi vitákra vonatkoznak:
1. felnőtt emberek vagyunk, nem értem, hogy miért kell az éppen megcélzott fórumozótárs mögé teljes vérttel felszerelkezve beállni, és a háta mögül szitkokat szórni a vitapartnerre...értem ezalatt, hogy ha x és y vitába keveredik, akkor ne szálljon be z is, éppen x-et védve...mint mondtam felnőtt emberek vagyunk, mindenki képes megvédeni magát, ha nem, akkor arra ott lesznek az adminok (pusztán hivatalból)
2. kezdem unni az örökös kukacoskodást, például: igéző tekintetek 1510, 1516 #
ha nem tetszik valakinek egy kép, vagy egy vélemény, akkor lapozza át, és kussoljon, vagy próbáljon meggyőző érvekkel reagálni rá(inkább a hsz-ekre gondolok)
3. és egészen konkrétan: kezdem unni, hogy ha vita van a fórumon, akkor az egyik fél általában szoni...nem érdekel, hogy ki kezdte, hol kezdte, miért kezdte...amit én most megnéztem az a 2. pontban van jelezve, ez egyértelműen basztatás szoni részéről...ha tom nem tiltotta volna, most megtenném én
#2574   2007. 04. 08. vasárnap 17:21
Doki!
Reagálásaimat mindig akkor ejtem meg, ha hsz-eidben "hozzámnyúlsz". Ha nem teszed, én hallgatok, isten lássa a fekete lelkemet! smile
Hogy Te miként tiszteled az ünnepet, dicséretes az én szememben is, gratula! Csakhogy nálam van egy kis bibi: a válaszadásban is tartom magam az "Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra!" igazához.
Készülj a locsolásra: a vízipuskát rendesen ki kell vikszolni-próbálgatni, nehogy pont öntöző hétfőn mondjon csütörtököt! vigyor2 wave
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 08. vasárnap 14:31
Kelemen Anna topic: "Katicika #1723 | ma 13:43
Hát eléggé skizofrén alkat: ezt is hiheti magáról!Ám szerintem még sokat kell gyakorolnia, amíg "deviáns egója" az Annácska szintjét feléri!Szurkolunk neki!".
Előzmény: "quatermain #1721 | 2007.04.06
Dr.Anthony akkor most Kelemen Anna?"
Mivel ígéretet tettem az Ünnepek tiszteletben tartására (úgy látszik ez másra nem vonatkozik) így ezt most nem reagálom le. Semmi gond, nincs elfeledve, majd kedden.

#2573   2007. 04. 08. vasárnap 14:31
DrAnthony DrAnthony VIP
Kelemen Anna topic: "Katicika #1723 | ma 13:43
Hát eléggé skizofrén alkat: ezt is hiheti magáról!Ám szerintem még sokat kell gyakorolnia, amíg "deviáns egója" az Annácska szintjét feléri!Szurkolunk neki!".
Előzmény: "quatermain #1721 | 2007.04.06
Dr.Anthony akkor most Kelemen Anna?"
Mivel ígéretet tettem az Ünnepek tiszteletben tartására (úgy látszik ez másra nem vonatkozik) így ezt most nem reagálom le. Semmi gond, nincs elfeledve, majd kedden.

#2572   2007. 04. 08. vasárnap 01:10
X Törölt felhasználó (29760)
wave wave
#2571   2007. 04. 07. szombat 22:23
DrAnthony DrAnthony VIP
Ügyes kutya, jó kutya!!! Nesze, itt a csontod, rágódj rajta egy kicsit...
Azért ezt szeretem, ha egy kutyuli ennyire gyorsan ugrik a gazdi hívó szavára. Sztem a Kárpátok géniusza is ezért szeretett téged annyira, mert hűséges ölebe voltál.
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 04. 07. szombat 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 07. szombat 22:19
Ilyesmire varok....erdekes...add ki magad rendesen,mutasd meg ki vagy... nyes
Uff
#2570   2007. 04. 07. szombat 22:19
Szoni Szoni
Ilyesmire varok....erdekes...add ki magad rendesen,mutasd meg ki vagy... nyes
Uff
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 04. 07. szombat 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 07. szombat 22:12
Éjfélig még van idő válaszolni erre a szánalomra...
Kinek habzik a szája, nyomika??? Nagyon feledékeny vagy, egyszer megtaláltam egy gyenge pontodat, és átkozódtál, szidalmaztál, aztán veréssel, taslizással fenyegettél... Ennyit a "habzó szájról".
Kit döfsz meg kisrigó? Ja, tudom, a "kaszálás"... Tudod, inkább fűnyírás körömollóval, de már ezt írtam. A te döfködéseid kb. egy impotens, Chemotox-szal lefújt szúnyog csípésénél is erőtlenebbek...
A legnagyobb "visszavágód" a "Te tiszta hülye vagy" hsz... Ez a "nagy" Szoni???
Maradjunk annyiban, tükörtojás, hogy táncolsz, ahogy fütyülök, ugrasz, amikor mondom és olyan magasra, ahogy én mondom. Kutyulim lettél, akinek elég csettintenem, és jössz a gazdihoz.
Regények? Ugyan már... Te, aki még könyvet se láttál, a legnagyobb olvasmányod a sportrovat az újságban... Nevetséges vagy, de nekem ez így jó, legalább van, akit tudok szopatni. Ha ez jó neked, csak szívességet teszel.
Na, pitizz még a gazdinak!!!

... 47 48 49 50 51 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: riska riska
Nyitás ideje: 2005. 01. 09. vasárnap
Üzenetek: 3549db
Utolsó üzenet: 2008. 04. 13. vasárnap

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!