Igenis, a szabályzatot tudomásul vettem. Jelentkezem NEKATO-tagnak!
Zelli
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 06. 30. szombat 01:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 30. szombat 01:05
Zelli

Na, hogy igazi OFF is legyen:
A NEKATO (NEm írunk a KA TOpicba) szervezet alapszabályzata:
1./ Ahogy a szervezet neve is mondja, a tagok vállalják, hogy soha és semmilyen körülmények között nem írnak a KA topicba.
2./ Ezt akkor is vállalják, ha a KA topicot "egyesek" felhozzák, provokálva a NEKATO tagok jóérzését.
3./ A tagok érzésük és idejük szerint vállalják, hogy KA topic esetleges felhozatala esetén a Hírességek kategória egyéb topicjaiba (természetesen a topicnak megfelelő, nem semmitmondó) megfelelő hozzászólást írnak, így gondoskodnak a KA topic top10-ből való eltüntetéséről.
4./ A tagok idejük és lehetőségükhöz mérten erősítik egyéb esetekben is a Hírességek kategória egyéb topicjait, hogy belátható időn belül a KA topic hozzászólások tekintetében is a többi topic mögé (megérdemelt helyére) kerüljön.
5./ Amennyiben a tagok mégis véleményezni kívánnak valamit KA-val vagy a topicjával kapcsolatban, akkor azt kizárólag itt, az OFF-ban vagy a Dühöngőben teszik meg. Ekkor is minden más fórumozó maximális tiszteletben tartásával, főleg az Adminok irányában.
6./ Amennyiben a tagokat nyíltan is provokálják KA-val más topicban, vagy a KA topic felhozatalával, akkor is tudomásul veszik, h más szabad fórumozását nem korlátozhatják, ennek hangot nem adhatnak, sem sértéssel sem más módon. (Dühöngeni persze ér..., de személyeskedés nélkül). Tiltakozásunk egyetlen módja a topic bojkottja és az egyéb Hírességek topicok erősítése.
Tagok:
DrAnthony
surdapapa
gazosgyuri
édespille (?)
Várom a jelentkezőket!!!
1./ Ahogy a szervezet neve is mondja, a tagok vállalják, hogy soha és semmilyen körülmények között nem írnak a KA topicba.
2./ Ezt akkor is vállalják, ha a KA topicot "egyesek" felhozzák, provokálva a NEKATO tagok jóérzését.
3./ A tagok érzésük és idejük szerint vállalják, hogy KA topic esetleges felhozatala esetén a Hírességek kategória egyéb topicjaiba (természetesen a topicnak megfelelő, nem semmitmondó) megfelelő hozzászólást írnak, így gondoskodnak a KA topic top10-ből való eltüntetéséről.
4./ A tagok idejük és lehetőségükhöz mérten erősítik egyéb esetekben is a Hírességek kategória egyéb topicjait, hogy belátható időn belül a KA topic hozzászólások tekintetében is a többi topic mögé (megérdemelt helyére) kerüljön.
5./ Amennyiben a tagok mégis véleményezni kívánnak valamit KA-val vagy a topicjával kapcsolatban, akkor azt kizárólag itt, az OFF-ban vagy a Dühöngőben teszik meg. Ekkor is minden más fórumozó maximális tiszteletben tartásával, főleg az Adminok irányában.
6./ Amennyiben a tagokat nyíltan is provokálják KA-val más topicban, vagy a KA topic felhozatalával, akkor is tudomásul veszik, h más szabad fórumozását nem korlátozhatják, ennek hangot nem adhatnak, sem sértéssel sem más módon. (Dühöngeni persze ér..., de személyeskedés nélkül). Tiltakozásunk egyetlen módja a topic bojkottja és az egyéb Hírességek topicok erősítése.
Tagok:
DrAnthony
surdapapa
gazosgyuri
édespille (?)
Várom a jelentkezőket!!!
Hát nekem eddig sem esett nehezemre megállni,hogy ne írjak bele úgyhogy miért ne...jelentkezem tagnak.
Ha tényleg ennyire útáljátok a KA topicot akkor én leteszem az esküt,hogy amint feljön én megpróbálom -egyéb topicokba való írással- lejjebb csusszantani(persze érdemben).
Na most T/1-ben beszélek mitha már tag lennék.
Ha tényleg betartjuk az általad leírtakat,akkor valahogy jelezni kellene,hogyha emiatt írtunk valamelyik topicba.
Pl a sarokba írnánk valami olyasmit,hogy: /NEKATO!/
Vagy valamit,hogy nyoma legyen. (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 06. 30. szombat 01:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 30. szombat 01:05
Ha tényleg ennyire útáljátok a KA topicot akkor én leteszem az esküt,hogy amint feljön én megpróbálom -egyéb topicokba való írással- lejjebb csusszantani(persze érdemben).
Na most T/1-ben beszélek mitha már tag lennék.

Ha tényleg betartjuk az általad leírtakat,akkor valahogy jelezni kellene,hogyha emiatt írtunk valamelyik topicba.
Pl a sarokba írnánk valami olyasmit,hogy: /NEKATO!/
Vagy valamit,hogy nyoma legyen. (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 06. 30. szombat 01:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Na, hogy igazi OFF is legyen:
Tagok:
DrAnthony
surdapapa
gazosgyuri
édespille (?)
Várom a jelentkezőket!!!
Tagok:
DrAnthony
surdapapa
gazosgyuri
édespille (?)
Várom a jelentkezőket!!!
Höhö!
Ez tetszik...naná lesz segítek...kiwáncsi lettem
nagyon az ellen lépéseire...
Csináltatok magamnak polót,hogy NEKATO TAG WAOK A GéGé-n....
Ez tetszik...naná lesz segítek...kiwáncsi lettem
nagyon az ellen lépéseire...

Csináltatok magamnak polót,hogy NEKATO TAG WAOK A GéGé-n....

Hehe-heee... NEKATO...forradalom-ellenforradalom,hogy mik vannak !
Most hogy tovabb ?
Meg lesz alapitva a MEDUGAN ? (megdugnamannacskat)

Most hogy tovabb ?

Meg lesz alapitva a MEDUGAN ? (megdugnamannacskat)

aki belép a NEKATO-ba azt tiltom 1 hétre!

ne csináld már teee
nem látod a nagy lehetőséget benne?
én majd mindig felhozom kannát...erre ők teleírják a hírességek többi topicját...teljesen fellendül a fórum
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 30. szombat 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)

sőőőt! nyitok a szex kategóriában egy "kanna szexuális szokásai" topicot...a képes kategóriában egy "kanna élete képekben"-t...a társkeresőben: "ki akar velem dugni közben kannára gondolva?"-t...a nappaliban pedig "kanna hálószobájában"-t
akkora pörgés lesz itt
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 30. szombat 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 30. szombat 20:50
akkora pörgés lesz itt

ne csináld már teee
nem látod a nagy lehetőséget benne?
én majd mindig felhozom kannát...erre ők teleírják a hírességek többi topicját...teljesen fellendül a fórum

egyetértek, mehet!
és ha ez sem elég, akkor én is nyitok még vagy 5 kannás topicot! és akkor csak mi maradunk ketten a fórumban játszani, szórakozni és szexelni!
(és toll a fülükbe a NEKATO-soknak!)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 30. szombat 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 30. szombat 20:54
és ha ez sem elég, akkor én is nyitok még vagy 5 kannás topicot! és akkor csak mi maradunk ketten a fórumban játszani, szórakozni és szexelni!

sőőőt! nyitok a szex kategóriában egy "kanna szexuális szokásai" topicot...a képes kategóriában egy "kanna élete képekben"-t...a társkeresőben: "ki akar velem dugni közben kannára gondolva?"-t...a nappaliban pedig "kanna hálószobájában"-t
akkora pörgés lesz itt
akkora pörgés lesz itt

Ejnye!
Így nem éri, majdnem minden NEKATO-tag távol van most! Egyedül meg nehéz lesz küzdenem, mert ma nem vagyok a topon!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 30. szombat 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 30. szombat 20:58

Így nem éri, majdnem minden NEKATO-tag távol van most! Egyedül meg nehéz lesz küzdenem, mert ma nem vagyok a topon!

egyetértek, mehet!

hát jah...vagy elmennek, mert nem bírják majd a sok kannát...vagy nagyon-nagyon aktívak lesznek
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 30. szombat 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 30. szombat 20:58

egyetértek, mehet!

majd kiderül melyikünk "verziója" jön be jobban (addig is tiltom zellit, hogy ne zavarja elmélkedésemet a címek kitalációs csuherációs vakerációjában!)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 30. szombat 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 30. szombat 21:08

hát jah...vagy elmennek, mert nem bírják majd a sok kannát...vagy nagyon-nagyon aktívak lesznek

"Nem félek a macskásembörtől!" Most a nagyokat idéztem!
Amúgy meg
!

Amúgy meg

na, csak vigyázz, fáradtabban gyorsabban (véletlen) rákattintok egy csúnya piros gombra a neved mellett...lol...
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 30. szombat 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 30. szombat 21:14

"Nem félek a macskásembörtől!" Most a nagyokat idéztem!
Amúgy meg
!

Amúgy meg

NEKATO:
Zelli tagsági kérelme elfogadva, felvéve!
f1ck0 tagsági kérelme elfogadva, felvéve!
Na, csak gyűlünk, gyűlögetünk...
tomnak meg ne álljon fel ma este!
Már csak a fenyegetésért is, hogy aki belép a NEKATO-ba, az tiltást kap. Ne ijedjünk meg elvtársak az elnyomó burzsoá terrortól!
Éljen a NEKATO!!!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 30. szombat 01:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 30. szombat 01:53

Már csak a fenyegetésért is, hogy aki belép a NEKATO-ba, az tiltást kap. Ne ijedjünk meg elvtársak az elnyomó burzsoá terrortól!

Éljen a NEKATO!!!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 30. szombat 01:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Igenis, a szabályzatot tudomásul vettem. Jelentkezem NEKATO-tagnak!
Zelli
Zelli

Nem félek!
"Indulj tovább,
Ne nézd a tegnap bűnét!"

"Indulj tovább,
Ne nézd a tegnap bűnét!"

ba×d meg!
éljen a kelemenannalizmus!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 06. 30. szombat 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 30. szombat 21:20

éljen a kelemenannalizmus!

NEKATO:
Éljen a NEKATO!!!

Éljen a NEKATO!!!
na vigyázzatok a fórumra, megyek pihi, mert tom ma este hulla (marad az állásnak a holnap reggel!)

Csendes bojkottunkkal harcolunk a NEKATO nevében a kelemenannalizmus ellen!
Neked meg amit kívántam ma estére, de hát úgyis alunni indultál...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 30. szombat 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)

na, megyek keresek egy képet annácskáról (ha már ilyen sokat dolgoztál a TOP10-ből való száműzése érdekében! (ez egy igazi off volt)!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 06. 30. szombat 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 30. szombat 21:27

Csendes bojkottunkkal harcolunk a NEKATO nevében a kelemenannalizmus ellen!
Neked meg amit kívántam ma estére, de hát úgyis alunni indultál...

engem hogyan tiltasz mikor én, mint alapító tag vagyok benne a NEKATOBA!
bár pénteken megszegtem az alapszabály 1. pontját egy hasonló képpel:

hűűűűűűűjjjjeeeee!
kelemenannizmus!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 30. szombat 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
bár pénteken megszegtem az alapszabály 1. pontját egy hasonló képpel:

hűűűűűűűjjjjeeeee!
kelemenannizmus!