Na, megreggeliztem čs megyek mocizni!
Ha akarod elviszlek egy kort...:)
Utŕna meglŕtod, hogy ityeg vagy fityeg..-)
De lehet, hogy motorra nem ulsz tobbet...:-) (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 12. vasárnap 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 12. vasárnap 08:49
Ha akarod elviszlek egy kort...:)
Utŕna meglŕtod, hogy ityeg vagy fityeg..-)
De lehet, hogy motorra nem ulsz tobbet...:-) (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 12. vasárnap 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
Hahó, vén tenge....akarom mondani: országutak réme! Hogy ityeg a fityeg? Vagy a mozog izeg?
nem Harlym van, hanem Suzuki Hayabusa!
Azon jobban szalad az ido....:-) (Ez egy válasz birlik üzenetére (2005. 06. 12. vasárnap 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Azon jobban szalad az ido....:-) (Ez egy válasz birlik üzenetére (2005. 06. 12. vasárnap 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem is itt gondoltam. Egy levelet írtál, igaz? És én válaszoltam rá, azt megkaptad, nem?
(Ez egy válasz zeri üzenetére (2005. 06. 12. vasárnap 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 12. vasárnap 08:35
1-2 napja küldtem egy pü-t. Asszem abban megemlítem. De nem emléxem pontosan, h. mit is írtam akkor. Itt nem szeretnék erről beszélni.
Egyet küldtem. Választ nem kaptam meg. Hiba van a mátrixban :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 12. vasárnap 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 12. vasárnap 11:40
Törölt felhasználó (368461)
Admin
Nem is itt gondoltam. Egy levelet írtál, igaz? És én válaszoltam rá, azt megkaptad, nem?
Pedig elküldtem mindjárt azután, hogy írtál. ezek a privát üzik nem minden esetben jutnak el a címzetthez, ezt már észrevettem. Most megyek, mert mindjárt leszédülök a székről, nem jól vagyok. Szia!
(Ez egy válasz zeri üzenetére (2005. 06. 12. vasárnap 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Hi! Jobbulást!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 12. vasárnap 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 12. vasárnap 11:49
Admin
Pedig elküldtem mindjárt azután, hogy írtál. ezek a privát üzik nem minden esetben jutnak el a címzetthez, ezt már észrevettem. Most megyek, mert mindjárt leszédülök a székről, nem jól vagyok. Szia!
Hat nagyon sajnalom,hogy gyengelkedtek.
En iszok egy
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 12. vasárnap 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 12. vasárnap 11:49
En iszok egy
ku
szilvapalinkat az egeszsegetekre! alf
pi alf
ca(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 12. vasárnap 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin
Kösz, de az nem segít..rajtam legalábbis:-) Bár a gondolatnak is gyógyító hatása van, mert kicsit most jobb tényleg.
Majd néha bekukkantok.
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2005. 06. 12. vasárnap 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 12. vasárnap 11:51
Majd néha bekukkantok.
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2005. 06. 12. vasárnap 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Hat nagyon sajnalom,hogy gyengelkedtek.
En iszok egy
En iszok egy
ku
szilvapalinkat az egeszsegetekre! alf
pi alf
ca
Látom elég aktív lett az OFF topic! Helyes
Igenis, tanfelügyelő bácsi!
(Ez egy válasz riska üzenetére (2005. 06. 13. hétfő 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz riska üzenetére (2005. 06. 13. hétfő 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Ne aggódj, kedves riska, míg engem látsz, ez a topic élni fog!
Most azon gondolkodom, hogy aludjak-e, vagy lakkozzam-e be a lábujjaim...Örök probléma....
szavazzatok! Még kb. 10 perc, s ettől függően cselekszem majd, feltéve, ha nem alszom el!
szavazzatok! Még kb. 10 perc, s ettől függően cselekszem majd, feltéve, ha nem alszom el!
Hogy itt mennyi pszichológus van!:-)))) a napokban tanácsolta valaki, hogy fejlesszem a problémamegoldó képességem! Szóval megint egyedül kellett döntenem ilyen fontos témában!:-) De neked külön köszönet Bogyo, hogy besegítettél, pusz!
Helyes, Helyes!!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 13. hétfő 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 13. hétfő 16:18
Admin
Ne aggódj, kedves riska, míg engem látsz, ez a topic élni fog!
Igen, csak az a baj, hogy este 6-tól aludtam kb. 10-ig és most totál kipihent vagyok, de hogy fogok felkelni 4-kor?
Lehet, hogy le sem kellene feküdni:-) a körömlakkozáshoz úgy 10 után viszont már nem volt kedvem, így csak egy áttetsző fényt tettem rá:-)
Lehet, hogy le sem kellene feküdni:-) a körömlakkozáshoz úgy 10 után viszont már nem volt kedvem, így csak egy áttetsző fényt tettem rá:-)
Ery!
Nezd mar mega "gorbe vagy egyenes"-ben a #38-at.
Te szaki vagy.Mit szolsz hozza?
Most látod, mit tettél? elment, mert velem "fenyegetőztél":-)
nem volt még ilyen görbületekkel "dolgom", de szerintem izgalmas! a mérete is tökéletes!
Csak túl lelkis, mert nem fogja kihasználni a kolléganője segítőkészségét:-( Mondjuk, ennyi idős koromban én is ilyen voltam és állandóan tanultam. /Mondjuk, ennek nem lett sok eredménye../
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2005. 06. 14. kedd 00:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 14. kedd 00:31
nem volt még ilyen görbületekkel "dolgom", de szerintem izgalmas! a mérete is tökéletes!
Csak túl lelkis, mert nem fogja kihasználni a kolléganője segítőkészségét:-( Mondjuk, ennyi idős koromban én is ilyen voltam és állandóan tanultam. /Mondjuk, ennek nem lett sok eredménye../
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2005. 06. 14. kedd 00:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Ery!
Ne tudd meg, el is aludtam hajnalban! Többet nem hallgatok Bogyora!
hmmm....most már tudom, miért vagyok ilyen beteg. Mert nem jutok elegendő tápanyaghoz:-)
Most egy kicsit meg vagyok gyógyúlva, de mi lesz holnap?
Most egy kicsit meg vagyok gyógyúlva, de mi lesz holnap?

riska

abacs