jjjj
velem pl nem igazan altatok szoba ugyhogy en nem tudom a topicot feljebb vinni
Hmm a HWSW fórumon is aktív tag vagy?
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 03. csütörtök 23:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Ja nem, összekevertelek valakivel....
(Ez egy válasz NagyLevin üzenetére (2006. 08. 04. péntek 07:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem a Felvidékről vagy, rosszul emlékeztem volna?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 03. csütörtök 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 03. csütörtök 19:43
Törölt felhasználó (368273)

Hogy érted ezt, hogy "felföldim"?
Amúgy ne várd annyira, nem vagyok bomba nő, csak exhibicionista:-)
De azért kösz.
Amúgy ne várd annyira, nem vagyok bomba nő, csak exhibicionista:-)
De azért kösz.
Azt, hogy mit tud az én szívem, leírtam alább. Valóban nem kíván megerősítést.
(Ez egy válasz roccojoco üzenetére (2006. 08. 03. csütörtök 23:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 03. csütörtök 23:07
(Ez egy válasz roccojoco üzenetére (2006. 08. 03. csütörtök 23:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Amit a szived tud, nem kíván külön megerőssítést... de most menny szépségem vár a kelyhecskéd:))

Törölt felhasználó (21812)

Látod, mondtam, hogy kétféle változat van.
Látod, mondtam, hogy kétféle változat van.
(Ez egy válasz riska üzenetére (2006. 08. 03. csütörtök 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz riska üzenetére (2006. 08. 03. csütörtök 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Na, mit mondtam?!!!
(Ez egy válasz riska üzenetére (2006. 08. 03. csütörtök 23:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Közben a topik elérte a 6. helyezetet.
A Redviper a weboldala?
Amit a szived tud, nem kíván külön megerőssítést... de most menny szépségem vár a kelyhecskéd:))
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 03. csütörtök 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 03. csütörtök 23:00

Hát, ez furcsa következtetés. Kifejtenéd?
Köszi az info-t!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 03. csütörtök 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 03. csütörtök 21:44

Nehezet kérsz, és minimum kétféle verziót fogsz olvasni, ami szöges ellentétben áll egymással. Nekem is van egy verzióm. Megpróbálom pár mondatban elmondani, hogy velem mi történt.
Én pár hónappal ezelőtt kezdtem el fórumozni, és a Brigittával kedélyesen beszégettem, csipkelődtünk. Jó fejnek ismertem meg, akinek sajátos stílusa van. Én bírtam. Aztán történt vele valami, és kifordult önmagából. Más emberek nevén bejelentkezett és írogatott. Egy ideig tagadta, de aztán már Infester nevén is beregelt, és akkor úgy írta alá a hsz-t, hogy Brigitta, szóval leleplezte magát.
Aztán az én nevemen is írogatott, és akkor nagyon megharagudtam rá.
(Katicika mindjárt tagadni fogja, hogy Brigitta volt az ál-charlotte, de egyértelmű, hogy ő volt, a stílusa elárulta.)
Van egy honlapja, ahol eltorzított képeket tesz fel azokról a fórumozókról, akiket utál. Többek között rólam is.
És a saját képe is ott van, és az az aláírás: a száműzött.
Ha-ha...
Én pár hónappal ezelőtt kezdtem el fórumozni, és a Brigittával kedélyesen beszégettem, csipkelődtünk. Jó fejnek ismertem meg, akinek sajátos stílusa van. Én bírtam. Aztán történt vele valami, és kifordult önmagából. Más emberek nevén bejelentkezett és írogatott. Egy ideig tagadta, de aztán már Infester nevén is beregelt, és akkor úgy írta alá a hsz-t, hogy Brigitta, szóval leleplezte magát.
Aztán az én nevemen is írogatott, és akkor nagyon megharagudtam rá.
(Katicika mindjárt tagadni fogja, hogy Brigitta volt az ál-charlotte, de egyértelmű, hogy ő volt, a stílusa elárulta.)
Van egy honlapja, ahol eltorzított képeket tesz fel azokról a fórumozókról, akiket utál. Többek között rólam is.
És a saját képe is ott van, és az az aláírás: a száműzött.
Ha-ha...
Fent vagyok. Megkaptad a privit? Vegyél fel, mert én nem tudom a te azonosítódat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 03. csütörtök 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 03. csütörtök 22:55
Törölt felhasználó (368273)

Szia! át tudsz most jönni? Van egy kis időm most, előbb is lett volna, csak éjszakás vagyok.
ÓÓhhh.... mennyei ihlet, ki engem az őrület poklába kergetsz!!!!
(még a végén költő leszek :))
(még a végén költő leszek :))
Hát, ez furcsa következtetés. Kifejtenéd?
(Ez egy válasz roccojoco üzenetére (2006. 08. 03. csütörtök 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 03. csütörtök 22:57
(Ez egy válasz roccojoco üzenetére (2006. 08. 03. csütörtök 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Te is tudod hogy nem őrült..nézz magadba...ha az lenne nem hagyott volna benned nyomot.
Ki ez a valaki aki ne is szép???