Prosztatamaszázs? Rendben, de csak ha Te csinálod.
Köszönöm, hogy szeretett és nagyrabecsült Hofi Gézánkhoz hasonlítassz, de őhozzá, Én nagyon kisfiú vagyok.
Haragot kiválltani belőllem pedig nehezebb, mint Katicikát bármiről is meggyőzni...(nem véletlen az ikonom)
Maradok tiszteletlenül: gKm.
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 17. péntek 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Miert nem dugod ezeket az ujjakat a sajat seggedbe???
Különben csak az egesz proba volt,lassam mire vagy kepes,ne csak banalis hsz.-bol iteljek.
Ha megsertettelek,bocsass meg(ismetlem csak teszt volt).
Nem tudom ki vagy ,nem artottal, igy nem is haragudhatok rad,nem is celom veled küszkölödni.
Hozzaszolasaidat tovabba is nagy erdeklödessel követem,szamomra jobb vagy Hofinal.
Maradok barati üdvözlettel
Különben csak az egesz proba volt,lassam mire vagy kepes,ne csak banalis hsz.-bol iteljek.
Nem tudom ki vagy ,nem artottal, igy nem is haragudhatok rad,nem is celom veled küszkölödni.
Hozzaszolasaidat tovabba is nagy erdeklödessel követem,szamomra jobb vagy Hofinal.
Miert nem dugod ezeket az ujjakat a sajat seggedbe???
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 11. 17. péntek 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 17. péntek 14:25
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 11. 17. péntek 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem szorulok egyikőtök segítségére sem.
Önnállóan malackodom...
Önnállóan malackodom...
Minek? Hogy más is élvezze?
Még mit nem!
Még mit nem!
Wazze, akkor szerezz egy barátnőt
Nem szorulok egyikőtök segítségére sem.
Önnállóan malackodom...
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 17. péntek 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 17. péntek 14:11
Önnállóan malackodom...
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 17. péntek 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
En csak beledoblak!
Ha nem tudsz egyedül belemaszni!
A többit intezd egyedül,ugy ahogy szoktad...mikor rad süt a nap
En csak beledoblak!
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 11. 17. péntek 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 17. péntek 13:39
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 11. 17. péntek 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerinted az Én törölközőm... ,de Te vagy a mosdató...
Ha 16 éves vagy és csinos, biztos tudsz, egyébként kizárt...
gonoszKismalac #1020(GG és a modik) | ma 11:04
Újra kérdezem, mihez kértem Én segítséget???
Válasz Alina üzenetére (1018)
Reflexió gonoszKismalac üzenetére :
Gondolkodni, édes kis puszpángom, gondolkodni!
2006. 11. 17. péntek 13:39
Újra kérdezem, mihez kértem Én segítséget???
Válasz Alina üzenetére (1018)
Reflexió gonoszKismalac üzenetére :
Gondolkodni, édes kis puszpángom, gondolkodni!
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 17. péntek 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 17. péntek 13:33
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 17. péntek 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajna,a te sajad törölközöd...
Nekem nincs.
Es ezek a "mokas" ujjak! Milyen hamar elökerülnek!
Milyen komplekszusban szenvedsz?
Talan tudok segiteni rajtad ,ha megengeded..
Nekem nincs.
Sajna,a te sajad törölközöd...
Nekem nincs.
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 11. 17. péntek 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem nincs.
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 11. 17. péntek 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Amilyen a "mosdató", olyan a törölköző...
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 17. péntek 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 17. péntek 13:03
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 17. péntek 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Hat akkor en, mokabol,meg itt a hetvege is,akaratod ellenere megfürösztlek (megfördetlek) ha nem ertened,mert nagyon rad fer,testileg meg szellemileg is.

Vakargassam a hasad hozza? Allitolag jobban esik,nem visitasz annyira...
Csak a joindulat beszel..!

Hat akkor en, mokabol,meg itt a hetvege is,akaratod ellenere megfürösztlek (megfördetlek) ha nem ertened,mert nagyon rad fer,testileg meg szellemileg is.

(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 11. 17. péntek 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 17. péntek 12:37

(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 11. 17. péntek 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Alina drága, nem attól leszel "érett", hogy elmúltál negyven, hanem attól ahogy gondolkodol...
ez a szájli, pedig legkevésbé sem a feltartott középső újjról, sokkal inkább, "mókás bosszantásról" szól...
Tehát:
ez a szájli, pedig legkevésbé sem a feltartott középső újjról, sokkal inkább, "mókás bosszantásról" szól...Tehát:
ja és ez az aláírásod is!
2006. 11. 17. péntek 12:37
Alina drága, nem attól leszel "érett", hogy elmúltál negyven, hanem attól ahogy gondolkodol...
ez a szájli, pedig legkevésbé sem a feltartott középső újjról, sokkal inkább, "mókás bosszantásról" szól...
Tehát:
ez a szájli, pedig legkevésbé sem a feltartott középső újjról, sokkal inkább, "mókás bosszantásról" szól...Tehát:
Tehát:
Tudod, Katicikát mi életeti?
Ha rá tudja erőltetni az akaratát az emberekre.
Amíg ezt nállam nem sikerül elérnie, addig Ő áll vesztésre és nem velem szemben, hanem a saját önérzete és egója előtt és ez sokkal jobban bosszantja, mint ÉN!
Ha rá tudja erőltetni az akaratát az emberekre.
Amíg ezt nállam nem sikerül elérnie, addig Ő áll vesztésre és nem velem szemben, hanem a saját önérzete és egója előtt és ez sokkal jobban bosszantja, mint ÉN!
Szia Napsugár!Tulajdonképpen én kérdezhetném,hiszen te tüntél el,köszönöm,jól vagyok,remélem a te gondjaid is megoldódtak és gyakrabban leszel újra az oldalon!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 17. péntek 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 17. péntek 08:44
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 17. péntek 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (10061)
Admin
Szia Drága.. Rég láttalak ...miujság veled?
Szia Drága.. Rég láttalak ...miujság veled?
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 16. csütörtök 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
hová tünt szüzességem
nem tudom már....
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 16. csütörtök 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 16. csütörtök 21:38

Bezony!!!
nem tudom már....
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 16. csütörtök 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

Bezony!!!

Bezony!!!
Azt nem értem, minek pofázol teljesen feleslegesen...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 16. csütörtök 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 16. csütörtök 16:43
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 16. csütörtök 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
Nem baj: majd az agyas húsgombóc-leveshez vásárolunk még a hentestől, kipótolandó a hiányt!...

riska

Bambi 2