Lassan 2 éves ez a topik!
Mikor tűnsz már végleg a búsba???!!!
Kedves Zombiee!
Nyiltan valalom a pudli,majom,ökör,tudatlan szolgalelkü szerepemet,addig mig kitüzött celomhoz vezet,es azt elertem mar masodszor egy par nap alatt,itt a forumban.
Bevallom,szeretem az embereket "manipulalni"...
Jo erzes...
Ö ha azt irta Beke,akkor igy is gondolja,felöle nem lesz több gond ilyen iranyban.
Tisztelem az altalad valasztott utat es sok sikert kivanok!A "lakotelepi"-t meg hagyd a tetübe,ami volt az volt es kesz.
Kellemes vasarnapot!
Nyiltan valalom a pudli,majom,ökör,tudatlan szolgalelkü szerepemet,addig mig kitüzött celomhoz vezet,es azt elertem mar masodszor egy par nap alatt,itt a forumban.
Bevallom,szeretem az embereket "manipulalni"...
Jo erzes...
Ö ha azt irta Beke,akkor igy is gondolja,felöle nem lesz több gond ilyen iranyban.
Tisztelem az altalad valasztott utat es sok sikert kivanok!A "lakotelepi"-t meg hagyd a tetübe,ami volt az volt es kesz.
Kellemes vasarnapot!
Nem teljesen értem, hogy mi lett volna ebben a kitűzött cél, de örülök , ha elérted. Katicikával így is úgy is ez lett volna, csak mellékesen megemlítem. Volt már ilyen, és szinte biztos vagyok abban, hogy lesz is. Az utolós két sort most megint nem értem , de nem baj.
HA TÖBBSZÖR ATOLVASOD BIZTOS MEGERTED!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 19. vasárnap 15:27
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (38040)
Nem teljesen értem, hogy mi lett volna ebben a kitűzött cél, de örülök , ha elérted. Katicikával így is úgy is ez lett volna, csak mellékesen megemlítem. Volt már ilyen, és szinte biztos vagyok abban, hogy lesz is. Az utolós két sort most megint nem értem , de nem baj.
Egy javaslat a felbaszott agy ellen:
http://www.**********.com (kimoderálva)
ezt beirod minden topicba vagy csak 1-2be?
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 02:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 20. hétfő 02:08
Egy javaslat a felbaszott agy ellen:
A "lakotelepi"-t meg hagyd a tetübe,ami volt az volt es kesz. Ezt nem értem...Ezer és egy olvasás után sem... És kezd agyilag berhelni. Egyáltalán nekem írtad?
Kedves Doctorbalu!
Doki!
Nyiss egy topicot!!
Minden süki nyit,szinte minden nap,ertelmetlen blablaaaa...
Valahogy igy: DOKTORBALU (Becsi) VAROTERME...
A többit radbizom.
Doki!
Nyiss egy topicot!!
A többit radbizom.
mi történt a nappaliban, h nem jársz be?
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 23. csütörtök 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 23. csütörtök 16:46
Kedves Doctorbalu!
Doki!
Nyiss egy topicot!!
A többit radbizom.
Doki!
Nyiss egy topicot!!
A többit radbizom.
Cirkusz
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 23. csütörtök 16:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Megbuktak a teszten, minden vonalon...
Es ez nem az EN vilagom.... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 23. csütörtök 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Es ez nem az EN vilagom.... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 23. csütörtök 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Szamomra Katinka...Nem Katalin!
A Katalin görög eredetű női név. Jelentése: korona, mindig tiszta, érintetlen, ártatlan.
Rokon nev:
Katinka
Névnap:
március 9. . Alakváltozat:
Katica,Katicika...kicsinyitö(bezezö)-kepzö(???)
A Katinka női név a Katalin orosz becenevéből önállósult.
Híres Katinkák:
Károlyi Mihályné Andrássy Katinka grófnő, Károlyi Mihály gróf felesége
Kunovics Katinka, a Romantic együttes egyik énekesnője.

De a jokivansagokhoz en is csatlakozom!
A Katalin görög eredetű női név. Jelentése: korona, mindig tiszta, érintetlen, ártatlan.
Rokon nev:
Katinka
Névnap:
március 9. . Alakváltozat:
Katica,Katicika...kicsinyitö(bezezö)-kepzö(???)
A Katinka női név a Katalin orosz becenevéből önállósult.
Híres Katinkák:
Károlyi Mihályné Andrássy Katinka grófnő, Károlyi Mihály gróf felesége
Kunovics Katinka, a Romantic együttes egyik énekesnője.

De a jokivansagokhoz en is csatlakozom!
hat köszi az elismerest meg a batoritast,söt a jo ötletet is, de sztem nincs szükseg ilyen topicra!vagy van?,sztem nincs!enelkül is naponta nyitnak komolytalan dolgokrol,vlkinek pedig biztos szurna a szemet,h "ez egy sexoldal,topic zarolva,nyitoja tiltasra jelölve",vagy hasonlo!
de azert köszi,jol esett
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 23. csütörtök 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 23. csütörtök 16:46
de azert köszi,jol esett
Kedves Doctorbalu!
Doki!
Nyiss egy topicot!!
A többit radbizom.
Doki!
Nyiss egy topicot!!
A többit radbizom.
Nem arra gondoltam,hogy valakinek benött a körme,mit tegyen?::)) szörös a hata?-leborotvalja vagy ne?
Eleg tema van ami a sexhez kapcsolodik,igy nem lehet tiltas a vege!
Söt hasznos lehet: ma lattam a TV-ben,nemetben egy 16 eves lany kerdezte a tanacsadot:ha lenyeli terhes lehet?
Hihetetlen de van ilyen.
"Doctorbalu becsi rendelöje"----jol hangzik!!! (Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2006. 11. 26. vasárnap 02:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 26. vasárnap 02:42
Söt hasznos lehet: ma lattam a TV-ben,nemetben egy 16 eves lany kerdezte a tanacsadot:ha lenyeli terhes lehet?
Hihetetlen de van ilyen.
"Doctorbalu becsi rendelöje"----jol hangzik!!! (Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2006. 11. 26. vasárnap 02:42), amit ide kattintva olvashatsz)
hat köszi az elismerest meg a batoritast,söt a jo ötletet is, de sztem nincs szükseg ilyen topicra!vagy van?,sztem nincs!enelkül is naponta nyitnak komolytalan dolgokrol,vlkinek pedig biztos szurna a szemet,h "ez egy sexoldal,topic zarolva,nyitoja tiltasra jelölve",vagy hasonlo!
de azert köszi,jol esett
de azert köszi,jol esett
Katicikának vagy/és Alinának, nem akarsz egy diliházat nyitni???
Bár ők azt
Bár ők azt
hi
, hogy a alf
sz alf
ikfó
és rajtuk kívűl mindenki beteg, ők meg a dokik... alf
ru alf
m alf
az
Ajánlom Veres Pali bácsi archívumát!
pl:
-lehet-e WC-n teherbe esni?
-lehet csak kényelmetlen! (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 26. vasárnap 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 26. vasárnap 19:32
pl:
-lehet-e WC-n teherbe esni?
-lehet csak kényelmetlen! (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 26. vasárnap 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem arra gondoltam,hogy valakinek benött a körme,mit tegyen?::)) szörös a hata?-leborotvalja vagy ne?
Hihetetlen de van ilyen.
"Doctorbalu becsi rendelöje"----jol hangzik!!!
Hihetetlen de van ilyen.
"Doctorbalu becsi rendelöje"----jol hangzik!!!
mivel off topic ide írom
Kedves szerkesztők a kép sorozatoknál az extrém részleget miért nem frissítették már kb egy éve, ugyanez a helyzet a letölthet filmeknél is az extrém kategóriában csak ott kb fél éve nemvolt új mű? lesz még v várható v miért nincs az animal is megszűnt pedig biztos népszerű volt
Kedves szerkesztők a kép sorozatoknál az extrém részleget miért nem frissítették már kb egy éve, ugyanez a helyzet a letölthet filmeknél is az extrém kategóriában csak ott kb fél éve nemvolt új mű? lesz még v várható v miért nincs az animal is megszűnt pedig biztos népszerű volt
Hello Tom!
Meglepetés!!!
Meglepetés!!!

riska

Gyula196
Honey