Csakhamar elérjük a 2000. hozzászólást!
Azon leszek és ha RAJTAM MÚLIK OTT LESZEK!!!
Üdv: Romeo
Üdv: Romeo

Hé "öreg", elloptad az áláírásomat!
(Ez egy válasz Romeo üzenetére (2006. 11. 29. szerda 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Hello Tom!
Meglepetés!!!
Meglepetés!!!

mivel off topic ide írom
Kedves szerkesztők a kép sorozatoknál az extrém részleget miért nem frissítették már kb egy éve, ugyanez a helyzet a letölthet filmeknél is az extrém kategóriában csak ott kb fél éve nemvolt új mű? lesz még v várható v miért nincs az animal is megszűnt pedig biztos népszerű volt
Kedves szerkesztők a kép sorozatoknál az extrém részleget miért nem frissítették már kb egy éve, ugyanez a helyzet a letölthet filmeknél is az extrém kategóriában csak ott kb fél éve nemvolt új mű? lesz még v várható v miért nincs az animal is megszűnt pedig biztos népszerű volt
Ajánlom Veres Pali bácsi archívumát!
pl:
-lehet-e WC-n teherbe esni?
-lehet csak kényelmetlen! (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 26. vasárnap 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 26. vasárnap 19:32
pl:
-lehet-e WC-n teherbe esni?
-lehet csak kényelmetlen! (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 26. vasárnap 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem arra gondoltam,hogy valakinek benött a körme,mit tegyen?::)) szörös a hata?-leborotvalja vagy ne?
Eleg tema van ami a sexhez kapcsolodik,igy nem lehet tiltas a vege!
Söt hasznos lehet: ma lattam a TV-ben,nemetben egy 16 eves lany kerdezte a tanacsadot:ha lenyeli terhes lehet?
Hihetetlen de van ilyen.
"Doctorbalu becsi rendelöje"----jol hangzik!!!
Söt hasznos lehet: ma lattam a TV-ben,nemetben egy 16 eves lany kerdezte a tanacsadot:ha lenyeli terhes lehet?
Hihetetlen de van ilyen.
"Doctorbalu becsi rendelöje"----jol hangzik!!!
Katicikának vagy/és Alinának, nem akarsz egy diliházat nyitni???
Bár ők azt hiszik, hogy a fórum az és rajtuk kívűl mindenki beteg, ők meg a dokik...
Bár ők azt hiszik, hogy a fórum az és rajtuk kívűl mindenki beteg, ők meg a dokik...

Nem arra gondoltam,hogy valakinek benött a körme,mit tegyen?::)) szörös a hata?-leborotvalja vagy ne?
Hihetetlen de van ilyen.
"Doctorbalu becsi rendelöje"----jol hangzik!!! (Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2006. 11. 26. vasárnap 02:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 26. vasárnap 02:42
Hihetetlen de van ilyen.
"Doctorbalu becsi rendelöje"----jol hangzik!!! (Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2006. 11. 26. vasárnap 02:42), amit ide kattintva olvashatsz)

hat köszi az elismerest meg a batoritast,söt a jo ötletet is, de sztem nincs szükseg ilyen topicra!vagy van?,sztem nincs!enelkül is naponta nyitnak komolytalan dolgokrol,vlkinek pedig biztos szurna a szemet,h "ez egy sexoldal,topic zarolva,nyitoja tiltasra jelölve",vagy hasonlo!
de azert köszi,jol esett
de azert köszi,jol esett

hat köszi az elismerest meg a batoritast,söt a jo ötletet is, de sztem nincs szükseg ilyen topicra!vagy van?,sztem nincs!enelkül is naponta nyitnak komolytalan dolgokrol,vlkinek pedig biztos szurna a szemet,h "ez egy sexoldal,topic zarolva,nyitoja tiltasra jelölve",vagy hasonlo!
de azert köszi,jol esett
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 23. csütörtök 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 23. csütörtök 16:46
de azert köszi,jol esett

Kedves Doctorbalu!
Doki!
Nyiss egy topicot!!
Minden süki nyit,szinte minden nap,ertelmetlen blablaaaa...
Valahogy igy: DOKTORBALU (Becsi) VAROTERME...
A többit radbizom.
Doki!
Nyiss egy topicot!!
A többit radbizom.

Szamomra Katinka...Nem Katalin!
A Katalin görög eredetű női név. Jelentése: korona, mindig tiszta, érintetlen, ártatlan.
Rokon nev:
Katinka
Névnap:
március 9. . Alakváltozat:
Katica,Katicika...kicsinyitö(bezezö)-kepzö(???)
A Katinka női név a Katalin orosz becenevéből önállósult.
Híres Katinkák:
Károlyi Mihályné Andrássy Katinka grófnő, Károlyi Mihály gróf felesége
Kunovics Katinka, a Romantic együttes egyik énekesnője.

De a jokivansagokhoz en is csatlakozom!
A Katalin görög eredetű női név. Jelentése: korona, mindig tiszta, érintetlen, ártatlan.
Rokon nev:
Katinka
Névnap:
március 9. . Alakváltozat:
Katica,Katicika...kicsinyitö(bezezö)-kepzö(???)
A Katinka női név a Katalin orosz becenevéből önállósult.
Híres Katinkák:
Károlyi Mihályné Andrássy Katinka grófnő, Károlyi Mihály gróf felesége
Kunovics Katinka, a Romantic együttes egyik énekesnője.

De a jokivansagokhoz en is csatlakozom!

Megbuktak a teszten, minden vonalon...
Es ez nem az EN vilagom.... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 23. csütörtök 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Es ez nem az EN vilagom.... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 23. csütörtök 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Cirkusz
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 23. csütörtök 16:48), amit ide kattintva olvashatsz)
mi történt a nappaliban, h nem jársz be?
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 23. csütörtök 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 23. csütörtök 16:46

Kedves Doctorbalu!
Doki!
Nyiss egy topicot!!
A többit radbizom.
Doki!
Nyiss egy topicot!!
A többit radbizom.

Kedves Doctorbalu!
Doki!
Nyiss egy topicot!!
A többit radbizom.
Doki!
Nyiss egy topicot!!
A többit radbizom.

A "lakotelepi"-t meg hagyd a tetübe,ami volt az volt es kesz. Ezt nem értem...Ezer és egy olvasás után sem... És kezd agyilag berhelni. Egyáltalán nekem írtad?
ezt beirod minden topicba vagy csak 1-2be?
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 02:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 20. hétfő 02:08

Egy javaslat a felbaszott agy ellen:
http://www.**********.com (kimoderálva)
Egy javaslat a felbaszott agy ellen:
HA TÖBBSZÖR ATOLVASOD BIZTOS MEGERTED!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 19. vasárnap 15:27

Törölt felhasználó (38040)

Nem teljesen értem, hogy mi lett volna ebben a kitűzött cél, de örülök , ha elérted. Katicikával így is úgy is ez lett volna, csak mellékesen megemlítem. Volt már ilyen, és szinte biztos vagyok abban, hogy lesz is. Az utolós két sort most megint nem értem , de nem baj.