Katicikának vagy/és Alinának, nem akarsz egy diliházat nyitni???
Bár ők azt hiszik, hogy a fórum az és rajtuk kívűl mindenki beteg, ők meg a dokik...
Bár ők azt hiszik, hogy a fórum az és rajtuk kívűl mindenki beteg, ők meg a dokik...
Ajánlom Veres Pali bácsi archívumát!
pl:
-lehet-e WC-n teherbe esni?
-lehet csak kényelmetlen! (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 26. vasárnap 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 26. vasárnap 19:32
pl:
-lehet-e WC-n teherbe esni?
-lehet csak kényelmetlen! (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 26. vasárnap 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem arra gondoltam,hogy valakinek benött a körme,mit tegyen?::)) szörös a hata?-leborotvalja vagy ne?
Eleg tema van ami a sexhez kapcsolodik,igy nem lehet tiltas a vege!
Söt hasznos lehet: ma lattam a TV-ben,nemetben egy 16 eves lany kerdezte a tanacsadot:ha lenyeli terhes lehet?
Hihetetlen de van ilyen.
"Doctorbalu becsi rendelöje"----jol hangzik!!!
Eleg tema van ami a sexhez kapcsolodik,igy nem lehet tiltas a vege!
Söt hasznos lehet: ma lattam a TV-ben,nemetben egy 16 eves lany kerdezte a tanacsadot:ha lenyeli terhes lehet?
Hihetetlen de van ilyen.
"Doctorbalu becsi rendelöje"----jol hangzik!!!
mivel off topic ide írom
Kedves szerkesztők a kép sorozatoknál az extrém részleget miért nem frissítették már kb egy éve, ugyanez a helyzet a letölthet filmeknél is az extrém kategóriában csak ott kb fél éve nemvolt új mű? lesz még v várható v miért nincs az animal is megszűnt pedig biztos népszerű volt
Kedves szerkesztők a kép sorozatoknál az extrém részleget miért nem frissítették már kb egy éve, ugyanez a helyzet a letölthet filmeknél is az extrém kategóriában csak ott kb fél éve nemvolt új mű? lesz még v várható v miért nincs az animal is megszűnt pedig biztos népszerű volt
Hello Tom!
Meglepetés!!!
Meglepetés!!!
Hé "öreg", elloptad az áláírásomat!
(Ez egy válasz Romeo üzenetére (2006. 11. 29. szerda 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Romeo üzenetére (2006. 11. 29. szerda 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Azon leszek és ha RAJTAM MÚLIK OTT LESZEK!!!
Üdv: Romeo
Üdv: Romeo
Csakhamar elérjük a 2000. hozzászólást!
nos...valamiért nekem úgy tűnik, hogy már túl is vagyunk rajta
(Ez egy válasz riska üzenetére (2006. 11. 29. szerda 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz riska üzenetére (2006. 11. 29. szerda 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez így van egyszer már túl léptük, de sajnos a topik története során sok volt a moderálás, és így csak 1982 hozzászólás van.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 29. szerda 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 29. szerda 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Tom.
Ok, csak a farkam a jányoké legyen...
Ok, csak a farkam a jányoké legyen...
Csak van annyi rutinjuk, hogy nem fogaznak...
Elköszönő topic: Mára ennyi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lassan egy éve nem frissült a chat ranglista.....
Kurvára örülök neki, hogy egy rohadt szemét fel akarjta törni az oldalt, és az Enternetesek nem érhetik el. A fene az email lopós fajátáját! Én is Enternetes vagyok, egy szutyok proxin keresztűl látogatom az oldalt, remélem minél előbb megoldjátok, mert így elég gáz.
Látom sikerült megoldani a problémát :)
????????? Mi történt, mondd már nekem is?
(Ez egy válasz riska üzenetére (2006. 12. 02. szombat 23:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 02. szombat 23:14
Kurvára örülök neki, hogy egy rohadt szemét fel akarjta törni az oldalt, és az Enternetesek nem érhetik el. A fene az email lopós fajátáját! Én is Enternetes vagyok, egy szutyok proxin keresztűl látogatom az oldalt, remélem minél előbb megoldjátok, mert így elég gáz.
Le akarták nyúlni az összes email címet illetve a felhasználó adatokat, ha jól tudom, és azonosították az illetőt akkor egy Enternetes ügyfél volt. Mivel, hogy ez sikerült ezért blokkolták az összes Enternet felhasználót, így akinek az ENTERNETnél van előfizetése (mint ahogy nekem is), nem látogathatta az oldalt.
Mondjuk proxin keresztül sikerült elérnem, de olyan lassú volt, hogy lejárt a személyi igazolványom mire eljutottam az OFF Topikhoz :) A dühhöngőbe szerettem volna bejutni, de nem vártam meg mire betölt. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 03. vasárnap 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 03. vasárnap 10:21
Mondjuk proxin keresztül sikerült elérnem, de olyan lassú volt, hogy lejárt a személyi igazolványom mire eljutottam az OFF Topikhoz :) A dühhöngőbe szerettem volna bejutni, de nem vártam meg mire betölt. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 03. vasárnap 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
????????? Mi történt, mondd már nekem is?
Most akkor lenyulták a címeket,vagy nem?
Azonkívül,hogy az enterneteseket blokkolták,tettek-e jogi,biztonsági intézkedéseket?
Azonkívül,hogy az enterneteseket blokkolták,tettek-e jogi,biztonsági intézkedéseket?

riska

extrpa
Martina K