A Te bőröndödben valószínüleg Én is elférnék fűrészelés nélkül, pedig nem vagyok kis darab...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 13. szerda 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 13. szerda 15:12

Törölt felhasználó (7767)

Hát igen: fürészelés nélkül elférnek a bőröndödben!

Bár nagy bőröndbe jó pakolni, csak égő vele utazni...

Na, ne is reménykedj, hogy megúszod fűrészelés nélkül!
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 12. 13. szerda 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 13. szerda 15:16

A Te bőröndödben valószínüleg Én is elférnék fűrészelés nélkül, pedig nem vagyok kis darab...

Nem bánom, csak ÉLVEZD!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 13. szerda 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 13. szerda 15:17

Na, ne is reménykedj, hogy megúszod fűrészelés nélkül!

Nagyon élvezném: a bátyám állatorvos, már "asszisztáltam" neki malacherélésnél!
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 12. 13. szerda 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Csak ha megeszed...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 13. szerda 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 13. szerda 15:22

Meg egyébként is csak malacokat, szoktak herélni, de olyan tökéletes vagyok, hogy meghagytak kannak...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 13. szerda 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 13. szerda 15:22

Doki!(balu)
Te Erdelyi-becsi vagy?
Te Erdelyi-becsi vagy?

Bocs attól, aki most, nrmrég szúrta be e képet, de nagyon tetszik. Most ezzel offolok! :))))

ki ez a vadállat? mármint: -Katicika

ne tiltsd mán le karácsonyra lécci... tom, vajszived? aki a cicákat szereti... tom, ne hosszabbitsd!
bevesztek negyediknek?

kiket tervezel a négyes grupiba? :)
na, oldod akkor?
most akkor nekem is áldoznom kell? már ifjonti koromban is kellemetlenül éreztem magam áldozáskor...
na, oldod akkor?
most akkor nekem is áldoznom kell? már ifjonti koromban is kellemetlenül éreztem magam áldozáskor...
hát mekkora kapacitással rendelkezel? gondolod, elbirnál minket?

Rám bármikor számithatsz!
ha jól sejtem, akkor a felénk vezető ösvényt már mi magunk kiköveztük a biztonságos célbaérés érdekében, ugye lányok?
és én is áldozok, ha kell...karácsony van tom, ne legyél kőszívű...majd leszel jövőre...én bizalmat szavazok a hétpettyesnek

charlotte megbízásából(
)helyeslek és igenlek

te tom. nem igazán azért "harcolok" (nem is harcolok, csak megkértelek a visszaerisztésére), hogy köszönethalmokat zsebeljek be.
önző vagyok, felettébb, de sokmindent megtesz ember lánya önzetlenül is.
(a grupit hétvégére szervezzétek, ki tudjuk pihenni magunk
)
önző vagyok, felettébb, de sokmindent megtesz ember lánya önzetlenül is.
(a grupit hétvégére szervezzétek, ki tudjuk pihenni magunk

Bár a nevemben már nyilatkoztak, azért én is szeretném kinyilvánítani akaratomat:

Üdvözletem!
Sajnos vége a szabimnak, úgyhogy újra gonoszkodhatok, nem kis örömömre.
Sajnos vége a szabimnak, úgyhogy újra gonoszkodhatok, nem kis örömömre.