Hát még kúratlanul?!!!!
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 12. 13. szerda 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 12. 13. szerda 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Kúrva vicces...
a szemem még jó
aztán utána figyeltem jobban a képet: a disznó is chuck norris
két chuck norris egy képen
aztán utána figyeltem jobban a képet: a disznó is chuck norris
két chuck norris egy képen
héééé! ez chuck norris! mit keres chuck norris egy disznóölésen 1933-ban???
Kit érdekel???
Gyökerek mindig lesznek és akkor jön a hős gonoszKismalac és megvéd benneteket.
Gyökerek mindig lesznek és akkor jön a hős gonoszKismalac és megvéd benneteket.
Mééé csak a nicknévtől? A fórumtól miért nem??? :) Ne megyek, lelövöm magam... :)
Mindenesetre, ez telitalálat!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 11. hétfő 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 11. hétfő 17:38

Na, hogy lehet offolni az OFF TOPIC-ot?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 11. hétfő 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

jaj
kedves alina. a "kianagyobbmagyarozást" tessék elfelejteni itten. nem helyénvaló ez a meglátás.
Azt hiszem,ilyen rövid idö alatt még senkinek a Fórum történetében nem sikerült ennyire magútáltania magat mint Alinának.
Ez is egy "rekord"!
Ez is egy "rekord"!
Nem azzal van a bajom, hogy kötekedik, mert az néha velem is előszokott fordulni, de a hazudozást NEM tudom tolerálni!!!
Toni Alina hívjátok fel egymást telefonon, Szép jövője lehet még kapcsolatotoknak!
De ne itt könyörgöm!
De ne itt könyörgöm!
Az én értelmi szintemet szerintem eléggé levágta mindenki. Mert az legalább van. Ellentétben a te értelmetlenségi szinteddel. Hsz-eid primitivizmusa csak téged minősít, s lassan szánakozva gondolnak rád... Akinek már csak ennyi maradt... Szegény... Tényleg, csak sajnálni tudlak. Erőtlen, sótlan, vérszegény minden, amit művelsz, s ha ez nem megy, jön a gusztustalan szitkozódás. Nesze neked! Ügyes!
Szóval maradjunk annyiban, hazugságaiddal kőkeményen felsültél, s ezen nincs mit szépítgetni. Lehet utána mocskolódni, primitíven szemétkedni, de az sajna csak annak a jele, hogy belebuktál egy hazugságba, és próbálod menteni a menthetőt, de sajna, nem sikerül, csak újabb baromságot csinálsz.
Erről ennyit. Szánalmas vagy... Szánnivaló... (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 10. vasárnap 23:05
Szóval maradjunk annyiban, hazugságaiddal kőkeményen felsültél, s ezen nincs mit szépítgetni. Lehet utána mocskolódni, primitíven szemétkedni, de az sajna csak annak a jele, hogy belebuktál egy hazugságba, és próbálod menteni a menthetőt, de sajna, nem sikerül, csak újabb baromságot csinálsz.
Erről ennyit. Szánalmas vagy... Szánnivaló... (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagy öröm szamomra,ez a hsz.
Sokan latjak "ertelmisegi szintedet"
Ennyi eleg nekem.
Puszi! Nyomjad tovabb a szilikont!!
Ennyi eleg nekem.
Puszi! Nyomjad tovabb a szilikont!!
Nagy öröm szamomra,ez a hsz.
Ennyi eleg nekem.
Puszi! Nyomjad tovabb a szilikont!! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 10. vasárnap 22:47
Ennyi eleg nekem.
Puszi! Nyomjad tovabb a szilikont!! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem is jobb, ha meghúzod magad! Úgyis csak magadat égetted, a hazugságaiddal, a rágalmaiddal, a szánalmasan gyenge próbálkozásaiddal. Annyira gyenge és erőtlen volt minden, s ha ez nem ment, jött a mocskolódás... Jellemző a fajtádra, származásodra. India elég messze van, bár Mátészalka ideális hely neked.
Neked is minden jót, és sok sikert a vibriddel estére!
Neked is minden jót, és sok sikert a vibriddel estére!
Szerintem is jobb, ha meghúzod magad! Úgyis csak magadat égetted, a hazugságaiddal, a rágalmaiddal, a szánalmasan gyenge próbálkozásaiddal. Annyira gyenge és erőtlen volt minden, s ha ez nem ment, jött a mocskolódás... Jellemző a fajtádra, származásodra. India elég messze van, bár Mátészalka ideális hely neked.
Neked is minden jót, és sok sikert a vibriddel estére! (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 10. vasárnap 22:43
Neked is minden jót, és sok sikert a vibriddel estére! (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Oriasi valaszt beirtam... de csak törültem...es : Csak minden jot kivanok neked a sajat Sz.....ban....
Oriasi valaszt beirtam... de csak törültem...es : Csak minden jot kivanok neked a sajat Sz.....ban....
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 10. vasárnap 22:21
Ja, és én állítottam magamról, hogy "nem magyarul gondolkodom". Akkor ki is a magyar? lol
Alina, anyanyelved, a lovári nyelv nem tartozik a magyar nyelv "kategóriájába".
Lassan kezdesz nevetségessé válni a hazugságaiddal, hülyeségeiddel. Keresed a fogást rajtam, de minden beszólásod megcáfolom, akkor meg (származádoshoz híven) mocskolódsz, vádaskodsz. Szánalmas...
"Magyarságod" csak úgy süt hozzászólásaidból!
Szánalmas...
Lassan kezdesz nevetségessé válni a hazugságaiddal, hülyeségeiddel. Keresed a fogást rajtam, de minden beszólásod megcáfolom, akkor meg (származádoshoz híven) mocskolódsz, vádaskodsz. Szánalmas...
Szánalmas...
Ja, és én állítottam magamról, hogy "nem magyarul gondolkodom". Akkor ki is a magyar? lol
Szánalmas...
Szánalmas...

riska

gipszkartoncsavar