Amúgy Te csaj vagy?
Olyan szép a szíved
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 12. 28. csütörtök 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 28. csütörtök 10:11

Üdvözletem!
Sajnos vége a szabimnak, úgyhogy újra gonoszkodhatok, nem kis örömömre.
Sajnos vége a szabimnak, úgyhogy újra gonoszkodhatok, nem kis örömömre.

jöttem offolni :)
tom és gonoszkismalac nagytalálkozása :) :) :)
tom és gonoszkismalac nagytalálkozása :) :) :)

Szia tom1019!

Katicika, egy általam régebben felrakott képet szúrt be ide!
Ha ez sértene, már rég, megkértelek volna téged, vagy a kedves Freya-t, hogy töröljétek a "képtárból". Szívesen vállalom közöttetek a jelenlétemet.
Ha gépközelben járok, soha nem hagyom ki, azt hogy a GG -fórumra rákattintsak.
Sajnos mostanában ez elég ritkán fordul elő, így nem vagyok képben.
Látom, azért jól elvagytok.
Nagyon jólesik, hogy Katicika nem feledkezett meg rólam!
Örülök, hogy te is emlékszel még rám.
Ha tehetem ismét több időt, töltök itt!
Üdv!
Boldog újévet és sok jó szexet kívánok minden kedves fórumozónak!

Katicika, egy általam régebben felrakott képet szúrt be ide!
Ha ez sértene, már rég, megkértelek volna téged, vagy a kedves Freya-t, hogy töröljétek a "képtárból". Szívesen vállalom közöttetek a jelenlétemet.
Ha gépközelben járok, soha nem hagyom ki, azt hogy a GG -fórumra rákattintsak.
Sajnos mostanában ez elég ritkán fordul elő, így nem vagyok képben.
Látom, azért jól elvagytok.
Nagyon jólesik, hogy Katicika nem feledkezett meg rólam!
Örülök, hogy te is emlékszel még rám.
Ha tehetem ismét több időt, töltök itt!
Üdv!
Boldog újévet és sok jó szexet kívánok minden kedves fórumozónak!
Szia, kedves Zénó!
Minden, általatok "éppencsakhogy" elképzelt jóban és szépben gazdag, boldog újévet kiván Neked és kedves családodnak: Katinka.

és mit fogjon Katicika,ha kéményseprö helyett engem lát?
a makkodat?
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 12. 30. szombat 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
tudom,hogy igy hívják,de inkább dió az.....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 30. szombat 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)

dió? hát mé' dió az?
láttál te már makkot és diót?
és kukit?
a méret melyikhez hasonlít inkább?
és kukit?
a méret melyikhez hasonlít inkább?

hali. két dugás között mennyit kell várni, amig ujra használható lesz a szerszám ? :) amig ujratermelődik a két cent kókuszlikőr és merev lesz a fagyott kutyaláb. valahol olvastam talán fél óra. de tapasztalt emberek biztos megtudják mondani :) BUÉK. bocs nem találtam topicot a kérdésemnek.
sziasztok!
OFF, bocs, nem ide való, de hirtelen ezt találtam a legjobbank: a szlovák koronát hol váltják a legjobb áron, mennyiért!?? (FT-ot koronára). pl É-Komáromban mennyiért?
köszi!
OFF, bocs, nem ide való, de hirtelen ezt találtam a legjobbank: a szlovák koronát hol váltják a legjobb áron, mennyiért!?? (FT-ot koronára). pl É-Komáromban mennyiért?
köszi!
az index.hu-n a lap alján vannak az aktuális árfolyamok
(Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2007. 01. 04. csütörtök 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 04. csütörtök 09:11

sziasztok!
köszi!
köszi!
1.00 SKK
Slovakia Koruny = 7.33373 HUF
Hungary Forint
Slovakia Koruny = 7.33373 HUF
Hungary Forint
10:40-kor ez volt a hivatalos árfolyam
mondjuk elég naív kérdés bizonyos, de hátha nem kamu:)
Tehát: olvasgathatnál szexuális felvilágosító könyveket...
De anélkül is beláthatod: az emberek amilyen sokan vannak, szinte olyan sokfélék..
szélsőségek: vannak, akik havi 1 dugással már egész elvannak...
vannak, akik meg 10 perc után már keresgélik a repdeső legyet:)
Az átlag valahol a kettő között van.
De pl. az én csúcsom két lövés közt - kis segítséggel:) (és ez a honlap pl. nagy segítség:) - negyed óra... tehát szerintem, ha jól összejön minden 5 perc pihi is elég. (Ez egy válasz bandi99 üzenetére (2007. 01. 02. kedd 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 02. kedd 12:00
Tehát: olvasgathatnál szexuális felvilágosító könyveket...
De anélkül is beláthatod: az emberek amilyen sokan vannak, szinte olyan sokfélék..
szélsőségek: vannak, akik havi 1 dugással már egész elvannak...
vannak, akik meg 10 perc után már keresgélik a repdeső legyet:)
Az átlag valahol a kettő között van.
De pl. az én csúcsom két lövés közt - kis segítséggel:) (és ez a honlap pl. nagy segítség:) - negyed óra... tehát szerintem, ha jól összejön minden 5 perc pihi is elég. (Ez egy válasz bandi99 üzenetére (2007. 01. 02. kedd 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)

hali. két dugás között mennyit kell várni, amig ujra használható lesz a szerszám ? :) amig ujratermelődik a két cent kókuszlikőr és merev lesz a fagyott kutyaláb. valahol olvastam talán fél óra. de tapasztalt emberek biztos megtudják mondani :) BUÉK. bocs nem találtam topicot a kérdésemnek.
Hol vagy KicsigonoszDiszno??!!
Mar kezdtem aggodni,nincs valami komoly bajod?

látta valaki szilveszter óta???
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 01. 15. hétfő 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 15. hétfő 22:36

Hol vagy KicsigonoszDiszno??!!

Hááát, apja, ez annyira, de annyira eltérő... Embere válogatja. Volt olyan haverom, aki elélvezett, bennemaradtr a csajban, és 2-3 perc után folytatta, újra erektálva.
OLyan is van, akinek 15-20 perc, van, akinek fél óra, van akinek órák.. De olyan is van, akinek akár egy nap is kellhet. Ráadásul mindez függ az életkortól (minél öregebb valaki, általában annál jobban meghosszabodik az idő), munkától, stressztő, étkezéstő, a NŐTŐL... Plusz manapság vannak olyan szerek, amelyek elősegítik vagy meggyorsítják a folyamatot. Összegezve: Nincs (mert nem lehet) általános időtartam. (Ez egy válasz bandi99 üzenetére (2007. 01. 02. kedd 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 02. kedd 12:00
OLyan is van, akinek 15-20 perc, van, akinek fél óra, van akinek órák.. De olyan is van, akinek akár egy nap is kellhet. Ráadásul mindez függ az életkortól (minél öregebb valaki, általában annál jobban meghosszabodik az idő), munkától, stressztő, étkezéstő, a NŐTŐL... Plusz manapság vannak olyan szerek, amelyek elősegítik vagy meggyorsítják a folyamatot. Összegezve: Nincs (mert nem lehet) általános időtartam. (Ez egy válasz bandi99 üzenetére (2007. 01. 02. kedd 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)

De rég írtunk ide is, up a topiknak!