pfúúúú! már megijedtem!

nekem csapsz a számra?

Wazzeg a pupillám olyan tág mint a husos sebváltó!
Majd akkor spamelek :-)
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2007. 01. 26. péntek 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
basszus, profi gépiró vagyok, s kihagytam egy E-betűt! ezt a szégyent!
jaj! azt hittem, ez is a reklámokra vonatkozik...
itt a fórumon megbeszélték már jópárszor, hogy a helyesirás... nem is tudom..., szóval, hogy ne a helyesirást figyelgessék a kedves fórumozók...
most felszólitalak: ne a helyesirással foglalkozz!
mielőtt megjegyznéd: nem használom a hosszú i-t... igen, gépirást tanultam, s évekig gépeltem a hosszú i-t, csak épp nem a kisujjal lefelé irányban, hanem a kisujj felfelé irányban... rohadt nehéz átszokni (évek óta!), de nem is akarok igazából. ez az én háborúm a gépesitéssel szemben.
szép kis háború :)

itt a fórumon megbeszélték már jópárszor, hogy a helyesirás... nem is tudom..., szóval, hogy ne a helyesirást figyelgessék a kedves fórumozók...
most felszólitalak: ne a helyesirással foglalkozz!

mielőtt megjegyznéd: nem használom a hosszú i-t... igen, gépirást tanultam, s évekig gépeltem a hosszú i-t, csak épp nem a kisujjal lefelé irányban, hanem a kisujj felfelé irányban... rohadt nehéz átszokni (évek óta!), de nem is akarok igazából. ez az én háborúm a gépesitéssel szemben.

s képes voltál átmásolni?
a reklámokban talán azért hangsúlyozhatják felkiáltójellel a mondatokat, mert ezzel FELSZÓLITANAK arra, hogy VÁSÁROLJ!!!
tán az AKCIÓ szó sem létezett addig, mig be nem jöttek az országba a multik...

a reklámokban talán azért hangsúlyozhatják felkiáltójellel a mondatokat, mert ezzel FELSZÓLITANAK arra, hogy VÁSÁROLJ!!!
tán az AKCIÓ szó sem létezett addig, mig be nem jöttek az országba a multik...
Miért nem emlékeztetsz erre többször? :)
(Ez egy válasz riska üzenetére (2007. 01. 26. péntek 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
De rég írtunk ide is, up a topiknak!
Hááát, apja, ez annyira, de annyira eltérő... Embere válogatja. Volt olyan haverom, aki elélvezett, bennemaradtr a csajban, és 2-3 perc után folytatta, újra erektálva.
OLyan is van, akinek 15-20 perc, van, akinek fél óra, van akinek órák.. De olyan is van, akinek akár egy nap is kellhet. Ráadásul mindez függ az életkortól (minél öregebb valaki, általában annál jobban meghosszabodik az idő), munkától, stressztő, étkezéstő, a NŐTŐL... Plusz manapság vannak olyan szerek, amelyek elősegítik vagy meggyorsítják a folyamatot. Összegezve: Nincs (mert nem lehet) általános időtartam. (Ez egy válasz bandi99 üzenetére (2007. 01. 02. kedd 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 02. kedd 12:00
OLyan is van, akinek 15-20 perc, van, akinek fél óra, van akinek órák.. De olyan is van, akinek akár egy nap is kellhet. Ráadásul mindez függ az életkortól (minél öregebb valaki, általában annál jobban meghosszabodik az idő), munkától, stressztő, étkezéstő, a NŐTŐL... Plusz manapság vannak olyan szerek, amelyek elősegítik vagy meggyorsítják a folyamatot. Összegezve: Nincs (mert nem lehet) általános időtartam. (Ez egy válasz bandi99 üzenetére (2007. 01. 02. kedd 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)

hali. két dugás között mennyit kell várni, amig ujra használható lesz a szerszám ? :) amig ujratermelődik a két cent kókuszlikőr és merev lesz a fagyott kutyaláb. valahol olvastam talán fél óra. de tapasztalt emberek biztos megtudják mondani :) BUÉK. bocs nem találtam topicot a kérdésemnek.
látta valaki szilveszter óta???
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 01. 15. hétfő 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 15. hétfő 22:36

Hol vagy KicsigonoszDiszno??!!
Mar kezdtem aggodni,nincs valami komoly bajod?

Hol vagy KicsigonoszDiszno??!!

mondjuk elég naív kérdés bizonyos, de hátha nem kamu:)
Tehát: olvasgathatnál szexuális felvilágosító könyveket...
De anélkül is beláthatod: az emberek amilyen sokan vannak, szinte olyan sokfélék..
szélsőségek: vannak, akik havi 1 dugással már egész elvannak...
vannak, akik meg 10 perc után már keresgélik a repdeső legyet:)
Az átlag valahol a kettő között van.
De pl. az én csúcsom két lövés közt - kis segítséggel:) (és ez a honlap pl. nagy segítség:) - negyed óra... tehát szerintem, ha jól összejön minden 5 perc pihi is elég. (Ez egy válasz bandi99 üzenetére (2007. 01. 02. kedd 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 02. kedd 12:00
Tehát: olvasgathatnál szexuális felvilágosító könyveket...
De anélkül is beláthatod: az emberek amilyen sokan vannak, szinte olyan sokfélék..
szélsőségek: vannak, akik havi 1 dugással már egész elvannak...
vannak, akik meg 10 perc után már keresgélik a repdeső legyet:)
Az átlag valahol a kettő között van.
De pl. az én csúcsom két lövés közt - kis segítséggel:) (és ez a honlap pl. nagy segítség:) - negyed óra... tehát szerintem, ha jól összejön minden 5 perc pihi is elég. (Ez egy válasz bandi99 üzenetére (2007. 01. 02. kedd 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)

hali. két dugás között mennyit kell várni, amig ujra használható lesz a szerszám ? :) amig ujratermelődik a két cent kókuszlikőr és merev lesz a fagyott kutyaláb. valahol olvastam talán fél óra. de tapasztalt emberek biztos megtudják mondani :) BUÉK. bocs nem találtam topicot a kérdésemnek.
10:40-kor ez volt a hivatalos árfolyam
1.00 SKK
Slovakia Koruny = 7.33373 HUF
Hungary Forint
Slovakia Koruny = 7.33373 HUF
Hungary Forint
az index.hu-n a lap alján vannak az aktuális árfolyamok
(Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2007. 01. 04. csütörtök 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 04. csütörtök 09:11

sziasztok!
OFF, bocs, nem ide való, de hirtelen ezt találtam a legjobbank: a szlovák koronát hol váltják a legjobb áron, mennyiért!?? (FT-ot koronára). pl É-Komáromban mennyiért?
köszi!
OFF, bocs, nem ide való, de hirtelen ezt találtam a legjobbank: a szlovák koronát hol váltják a legjobb áron, mennyiért!?? (FT-ot koronára). pl É-Komáromban mennyiért?
köszi!
sziasztok!
köszi!
köszi!

láttál te már makkot és diót?
és kukit?
a méret melyikhez hasonlít inkább?
és kukit?
a méret melyikhez hasonlít inkább?