Talán ilyenekre gondoltál???
Meglincselsz megint, ha beteszek a KVÍZ-be egy történelmi kérdést???
lol lol
OK, de azóta beírtam a megfejtést... Na, majd egy következőt...
Csak megjegyzem, hogy a Tuning topicban vannak csajokról is képek! Kérem látogassátok!
Üdv a fedélzeten! A KVÍZ-ben besértődtél a "kakis" beszólásomon? Poénnak szántam... Csak mert utána le is léptél, és nem válaszoltál tegnap. Vagy megint meló volt?
hogy még több hülye legyen????
így sem jó az oktatási rendszer!
így sem jó az oktatási rendszer!
dako84 #464 | ma 15:49
Hát megnyugtatlak, hogy nem írsz olyat ami miatt össze lehetne hozni valakivel! Ott áll a hátadmögött? Akkor ketten vagytok ennyire okosak! Gratulálok!
Válasz mari18 üzenetére (463)
mari18 #463 | ma 15:45
sziasztok nekem is néha tényleg tele van a hócipőm a párommal kapcsolatba, mert mindig amikor a forumon vagyok akkor, mindig a hátam mögött áll és olvassa azt amit irok és ha olyat irok ami nem teszik neki akor, fétékeny és össze szokot hozni mindenkivel és én néha a falra mászok tölle meg különben nem adtol lesz hosszú párkapcsolata valakinek ha mindennap sexelnek ez nem igaz én már kétszer is csalodtam az életben mert mindig az idösebb nöket kereste és meg csalt vele, mind a két pasim pedig mindent meg tetem és csak két évig, tartot mire rá jötem, hogy mit tett velem mostani kapcsolatom már 10 éve tart és nem sexelünk minden pillanatban pedig megtehetnénk de nem remélem nem bántotam meg senkit további szép napt mindenkinek puszika
Hát megnyugtatlak, hogy nem írsz olyat ami miatt össze lehetne hozni valakivel! Ott áll a hátadmögött? Akkor ketten vagytok ennyire okosak! Gratulálok!
Válasz mari18 üzenetére (463)
mari18 #463 | ma 15:45
sziasztok nekem is néha tényleg tele van a hócipőm a párommal kapcsolatba, mert mindig amikor a forumon vagyok akkor, mindig a hátam mögött áll és olvassa azt amit irok és ha olyat irok ami nem teszik neki akor, fétékeny és össze szokot hozni mindenkivel és én néha a falra mászok tölle meg különben nem adtol lesz hosszú párkapcsolata valakinek ha mindennap sexelnek ez nem igaz én már kétszer is csalodtam az életben mert mindig az idösebb nöket kereste és meg csalt vele, mind a két pasim pedig mindent meg tetem és csak két évig, tartot mire rá jötem, hogy mit tett velem mostani kapcsolatom már 10 éve tart és nem sexelünk minden pillanatban pedig megtehetnénk de nem remélem nem bántotam meg senkit további szép napt mindenkinek puszika
Baccameg, jó sokáig nem volt GG az éjszaka... Meg ahogy nézem, még kora délelőtt sem... Már azt hittem, az új fórumot nyomták be, azért nem volt GG, de ezek szerint tévedtem...
szerettem régen! azóta nem is nagyon láttam!
aham. a miki mókatára. s a tábla csoki. :) tudod. :)
hakapeszi maki? vagy ki!
OKÉ rendben én befejeztem!
emlékeztek rá? egyik kedvencem volt rég. :)
javaslom a figyelmedbe! szal ki okoskodik?
tom1019[VIP][ADMIN] #21599 | ma 21:26
Katicika igaz, hogy a párom egy kicsit felbaszta az agyamat, ezért most visszafogom magamat és állandó és KURVA uncsi okoskodásodat benyelem (na meg egy kicsit valóban félreérthető volt a hsz-m is)
magyarul = fonetikusan kiejtve (puszi)
vazzzeg én is tudom szótár nélkül is hogy mit jelent a pussy!
PINA? PINA? PINA és PINA! mint az okos eszed és tudálékos - kioktató agyad!
Legközelebb, ha ilyen baromsággal beszólsz, kapásból brigittánknak foglak nézni és kibaszlak, mint macskát szarni az udvarra! (kell valami elfogadható indok is)
Válasz Katicika üzenetére (21589)
Tom bocs de be kellett szúrnom ide! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 18. vasárnap 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 18. vasárnap 21:24
tom1019[VIP][ADMIN] #21599 | ma 21:26
Katicika igaz, hogy a párom egy kicsit felbaszta az agyamat, ezért most visszafogom magamat és állandó és KURVA uncsi okoskodásodat benyelem (na meg egy kicsit valóban félreérthető volt a hsz-m is)
magyarul = fonetikusan kiejtve (puszi)
vazzzeg én is tudom szótár nélkül is hogy mit jelent a pussy!
PINA? PINA? PINA és PINA! mint az okos eszed és tudálékos - kioktató agyad!
Legközelebb, ha ilyen baromsággal beszólsz, kapásból brigittánknak foglak nézni és kibaszlak, mint macskát szarni az udvarra! (kell valami elfogadható indok is)
Válasz Katicika üzenetére (21589)
Tom bocs de be kellett szúrnom ide! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 18. vasárnap 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
Ne kárörvendezz, Te, mert gombostűre szúrlak, oszt feszenghetsz a hungarocellen!
.
Egyébként, lécci, közöld vele, hogy hess, mert én már "elpilledtem"!
.Egyébként, lécci, közöld vele, hogy hess, mert én már "elpilledtem"!
katicika, ne szúrkálj, te meg dako hess! :)
egyébként nem is kárörvendek. próbálom itten a feszültséget oldani épp.
egyébként nem is kárörvendek. próbálom itten a feszültséget oldani épp.
nem hess! Hassis, alkossis, gyarapítsis! :)))
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 18. vasárnap 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 18. vasárnap 21:24
Törölt felhasználó (7767)
Ne kárörvendezz, Te, mert gombostűre szúrlak, oszt feszenghetsz a hungarocellen!
.
.
Vin

riska

Tripluxxx
Anna Cermakova