Nemigaz. Minden bitekből áll. És csak a mátrix hiteti el veled,hogy az a szelet hús ott van!:D
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 25. vasárnap 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 25. vasárnap 16:28
Törölt felhasználó (69371)

ugye minden rezgésekből áll, és minden rezgés valamilyen kölcsönhatásban van valamilyen másik rezgéssel. a teleportálás elviekben nem bonyolult, csak a kivitelezése nem egyszerű. hiszen rezgéseket tudunk továbbítani, de egy ember teleportálásánál az lenne a baj, hogy a rezgéseket nem tudnánk úgy összeállítani, mint ahogy az volt a teleportálás előtt. azaz lehet az orrod helyén a füled lenne, stb. ugye egyéb szervi nem megfelelőségek, ha nem oda kerűl a teleportálás után mint ahol volt, nem azokkal a rezgésekkel kerül újra kölcsönhatásba, akkor az az életünkbe kerülne.
S ezt pont te kérded????
(Ez egy válasz -xxxjani üzenetére (2007. 02. 27. kedd 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)

...és eddig hol voltál?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 27. kedd 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 27. kedd 12:54

Törölt felhasználó (29760)

kicsit átugrottam a chat-ra

kicsit átugrottam a chat-ra

konkrétan én inkább ezekre a rezgés dolgokra gondolok. próbáld ki, hogy ha lázas vagy, akkor a gyógyszert ne vedd be, csak magát a pirulát fogd a kezedbe. a gyógyszer rezgése úgy fog hatni a te rezgésedre, hogy a lázad le fog menni. lásd a kocsinál a horpadás!
egyébként tudom nem nagyon érdekel az amit mondok, de pl. megálmodok egy csomó dolgot, és olyan is volt, hogy tudtam mire gondol az ember akivel beszélek. ráadásul nem egyszer mondták, hogy boszorkány vagyok, nem a kinézet miatt.
visszatérve a rezgésekre. a hegyikristályoknak is olyan energiájuk van, hogy ha napi kétszer 10 percig a kristály két csúcsát a két tenyered közé szorítva meditálsz, akkor sok betegség elkerülhető ill. a gyógyulási folyamatokat is elősegítheted.
egyébként tudom nem nagyon érdekel az amit mondok, de pl. megálmodok egy csomó dolgot, és olyan is volt, hogy tudtam mire gondol az ember akivel beszélek. ráadásul nem egyszer mondták, hogy boszorkány vagyok, nem a kinézet miatt.
visszatérve a rezgésekre. a hegyikristályoknak is olyan energiájuk van, hogy ha napi kétszer 10 percig a kristály két csúcsát a két tenyered közé szorítva meditálsz, akkor sok betegség elkerülhető ill. a gyógyulási folyamatokat is elősegítheted.
erre egyszerű magyarázat az, hogy pl.: mikor volt a nagy jégeső! ismerősöm kocsiján több mint 300 horpadás lett, ezt a casco miatt meg kellett számolni UV fény segítségével. a kocsira olyan frekvenciájú rezgéseket bombáztak, amik a karrosszériát alkotó fém rezgéseivel kölcsönhatásba tudtak lépni és a lemezek újra az eredeti alakjukat vették fel, festés sérülése nélkül!
ugye minden rezgésekből áll, és minden rezgés valamilyen kölcsönhatásban van valamilyen másik rezgéssel. a teleportálás elviekben nem bonyolult, csak a kivitelezése nem egyszerű. hiszen rezgéseket tudunk továbbítani, de egy ember teleportálásánál az lenne a baj, hogy a rezgéseket nem tudnánk úgy összeállítani, mint ahogy az volt a teleportálás előtt. azaz lehet az orrod helyén a füled lenne, stb. ugye egyéb szervi nem megfelelőségek, ha nem oda kerűl a teleportálás után mint ahol volt, nem azokkal a rezgésekkel kerül újra kölcsönhatásba, akkor az az életünkbe kerülne.
én nem hogy hiszek, de meg is valósítható!
Szerintem inkább ehhez vezet egyenes út:

hehehe.... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 24. szombat 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)

hehehe.... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 24. szombat 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
én meg rólad adok ki könyvet, Prune-szútra címmel!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 24. szombat 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)

ezután egyenes út vezet ehhez:

Na és a völgye is megy??
Tegyeföl a kezét aki meg tudja még!
És az orrod hegyét??
HÁt majd az élet oktat téged kicsávóó.Én tuti nem, mert ijen hülyetanitványt keveset lehetne találni.Na menyé ozt tuningojá vazeg.
Nyíregyháza-Szolnoki Olaj KK, 1. félidő: 27 - 32!! Yesss, vezetünk!!!
nem vagyok egyedül, aki nem tudta!
amúgy MSN-ben is pont ez a szar, hogy hiába vannak hangulatjelek, a valós érzelmet nem lehet egyikkel sem kifejezni!
amúgy MSN-ben is pont ez a szar, hogy hiába vannak hangulatjelek, a valós érzelmet nem lehet egyikkel sem kifejezni!
Talán akkor gondolkoznod kéne egy kicsit ,hogy bened van a hiba.Egyébként mi az a "szvsz".
Ha ez igy lesz képet rakjatok fel rola.
egy kibaszott felkiáltójelen idegesíted magad! elég stresszes életed lehet! egyébként kössz az infót az szvsz-el kapcsolatban, én nem tudtam mit jelent, mert eddig még nem találkoztam vele! és nem hiszem magam jobbnak senkinél! de amit én írok majdnem mindenki félre értelmezi, közben semmi ártó nincs benne. Zombiee@-val is így vannak sokkan, pedig ő még nálam is durvább szokott lenni!