Ezermester és nyílászáró beépítő árnyékolástechnikai szerelő hölgyeknek, pároknak segítene Borsod és Szabolcs megyéből
Sziasztok! Olyan személyt keresek aki tud németül és tud segíteni megtanulni! Zala megyében, köszönöm
Sziasztok!Rovarírtást vállalok hölgyeknèl, pároknál, elhanyagolt felesègeknèl (csótány, poloska, pók, hangya,)keress bátran,fizetès termèszetben
Profi fotósként vallok glamour, akt , fél akt , takart akt fotózást ingyen!! Keressetek bizalommal! Portfolióm bővitésére Kellene cserébe pár darab takart kép. Helyileg Győr szombathely Kecskemét , Budapest, Tatabánya és környéke. De megbeszéllés alapján máshol is lehetséges. Privát üzenet után adok elérhetőséget. Referenciával rendelkező hivatásos fotós vagyok!!! Amennyiben szeretnél magadról profi képeket keress bizalommal!!
Beázás javítására keresek szakembert, Kisebb belső munka. Kecskemét-Szolnok vonal.
Autóvezetés tanulása, jogsi szerzés, valódi oktatóval. Ha érdekel írj privátban, kérdezz, és megoldjuk !
Asztalos munkakat vallalok, csucsminosegu szerszammal es nagy tapasztalattal, tudassal, lelkiismeretesen holgyeknek, paroknak, Diszkreten! Debrecen es kornyeken! Privatban jelentkezz legy’szi.
sziasztok
Kisebb lakásfelújítási munkában tudok segíteni...
Moto
Kisebb lakásfelújítási munkában tudok segíteni...

Moto
Sziasztok platos kisteherautoval koltoztetes vagy barmi aru szallitast vallalok Hajdu,Bekes Szabolcsban fizetes megegyezes szerint paroknak,noknek
Sziasztok! Festésben,burkolásban,segítenék hölgyeknek!
Győr és környékén.
Győr és környékén.
Kisebb kőműves munkát vállalok hölgyeknél, kortól függetlenül.Leginkább pestmegyeben
Jóképű, magas, sportos, jó kondiban lévő férfiként Budapest és Pest megye területén nőket masszíroznék, pár nőjét is. Illetve rendelt áru kiszállítását is vállalom. Fizetes természetben

Eger és környékén villanyszerelést vállalok, párok, hölgyek részére
Sziasztok ! Gyerek felügyeletet vállalnék pároknak pár órára, hogy egy moziba esetleg vagy egy étterembe el tudjanak menni . Természetesen előtte megnéznénk egymást, ismerkednénk és a gyerekekkel is , hogy meg van e a kellő bizalom egymás iránt. 3 gyermekes apuka vagyok így tudom milyen nehéz . Utána egy kellemes fizetés természetben , természetesen ezt is lebeszélve mi fér bele a hölgynek a párnak. Autóval rendelkezem, ápolt és diszkrét férfi vagyok. ( természetesen akár kamerán is figyelheti a pár , hogy a gyerekekre vigyázom, és valóban azt teszem !!!) Ha érdekes lehet egy ismerkedést akár megérhet.
Sziasztok! Budapest és környékén szívesen segítenék Hölgynek vagy Párnak egy kis huncut viszonzásèrt cserében! Kisebb javításokban akár ház körüli munkában
Futás- faragás, bútor összeszerelés,fa vágás,stb
Futás- faragás, bútor összeszerelés,fa vágás,stb
Sziasztok! Van itt esetleg olyan személyi edző, aki segítene nekem átformálni a testemet, elindítana egy úton, hogy valódi változást érjek el az útmutatása segítségével? Nem mindig vagyok kitartó, ezen szeretnék változtatni. Természetesen mindenre nyitott vagyok viszonzásul.
Sziasztok! Budapest és környékén szívesen segítenék Hölgynek vagy Párnak kisebb javításokban akár ház körüli munkában, fő profilom a laminált parketta és a beltéri ajtó beépítés
Sziasztok... Korrekt, apolt normalis srácot keresek, aki tisztasági festésben lenne segitségemre. Budapesten, kis lakas (konyha, és bejarat), fehér. MInimalis. (maga a lakas is pici).. Köszi
Ugyanitt fuvart keresek Szombathely-Bp vonalon holnapra.
Ugyanitt fuvart keresek Szombathely-Bp vonalon holnapra.
?
(Ez egy válasz Szabólaller40 üzenetére (2024. 02. 17. szombat 02:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Hy