Én mentem volna csak letiltotatok mert közbe jött egy vmi elötte meg nektek
(Ez egy válasz mrxyz78 üzenetére (2024. 06. 10. hétfő 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 10. hétfő 17:41

Festőt keresünk Tata és környékéről. Olyat aki el is jön, emrt a hitegetésből elegünk van!
Sziasztok ! Pároknak vagy szoló hölgyeknek búvóhelyet biztosítanék egy kis orális kényeztetésért cserében. Természetesen olyan párokat keresek akiket maga a szituáció izgat és egy kellemes kalanddal fonnák körbe a szexuális életüket. Természetesen akár csak mint kukkoló is részt vennék vagy csak egy kis simogatás vagy amit a hölgy megenged a párjával. Semmi több ! Privátban válaszolok a kérdésekre ha érdekelne valakit.
Gyors műszaki vizsgában tudok segíteni, pároknak , hölgyeknek. Fizetés természetben.
Sziasztok. Szobafestőként szívesen besegítek hölgyeknek, pároknak Bp-en
Kert karbantartást vállalok! Pasik is írhatnak! A többit privátban. Szigetszentmiklos
Sziasztok. Bpn keresek albérletet kiadó szobát! Sokféle megoldás érdekel.
Valamint lakásfelújításban, lakás karbantartási munkákban tudok segíteni. Írj privát.
Valamint lakásfelújításban, lakás karbantartási munkákban tudok segíteni. Írj privát.
Festőt keresünk Tata és környékéről. Olyat aki el is jön, emrt a hitegetésből elegünk van!
Sziasztok!
Hölgyekkel párokkal ismerkednék masszázsra illetve intim erotikus masszázsra Szegeden, okleveles masszőr vagyok
Hölgyekkel párokkal ismerkednék masszázsra illetve intim erotikus masszázsra Szegeden, okleveles masszőr vagyok

Járművezető oktatót keresek.

Sziasztok!Rovarírtást ès rágcsáló irtást vállalok hölgyeknèl, pároknál, elhanyagolt felesègeknèl (csótány, poloska, pók,Darázs,hangya,egèr,patkány)keress bátran,fizetès termèszetben
Sziasztok!
Klíma tisztítást vállalok hölgynek/párnak!(vegyszerrel,géppel!!Nem a sprays karbantartó vagyok .)
Fizetés természetben!
Klíma tisztítást vállalok hölgynek/párnak!(vegyszerrel,géppel!!Nem a sprays karbantartó vagyok .)
Fizetés természetben!
Bükfürdői szaunázást állom nőnek, párnak, egy kis ellenszolgáltatás fejében. Privát üzenetet várok.
Sziasztok! Hölgyek egy szép új tetkó a strandszezonra? Fizetes természetben. A szalon pest megyében található. Írj ha érdekel
Sziasztok ! Bp-n egy szoló hölgynek vagy pár hölgy tagjának ( párja is jelen lehet akár a bizalom vagy a cuckold élvezet végett akár ) feltudnék ajánlani egy jó állapotban lévő , nagyméretű szekrényt egy kis orális kalandért cserében amit a hölgy nyújtana nekem. Szállításban sajnos nem, de pakolásban tudok segíteni
.
Természetesen engem maga az izgalom vonz , hogy ilyen helyzetet teremtünk. Ápolt és igényes férfi vagyok. Adatlapom van

Természetesen engem maga az izgalom vonz , hogy ilyen helyzetet teremtünk. Ápolt és igényes férfi vagyok. Adatlapom van
Szobafestés szakembertől....kérdezz bàtran

A Velencei-tónál nyaraló, kiránduló hölgyet, párt vinnék hajókázni, ha szeretnétek nem csak a partról látni a tavat. Hogy cserébe mit kapok azt megbeszéljük smile
Bevásárlásban segítek Veszprém megyében.
Autó fényezés,polírozás,lámpa polírozás .Keszthely környékén.fizetés megbeszélés szerint
Sziasztok.hölgyek ,pàrok.esetleg laptop nem érdekelne valakit?keszthely környéke?van asztali szàmitógép is akàr gamerkedni is.privàtban jelezz