Sziasztok!
Kisebb köműves munkát vállalnék hölgyeknél!
Kortől függetlenül.
Kisebb köműves munkát vállalnék hölgyeknél!
Kortől függetlenül.
Sziasztok. Mikor időm úgy engedi, szivesen fuvaroznék hölgyeket, párokat személyautommal, illetve talán (nem saját tulajdon, hanem családon belül van, ezért csak talán) két személyes puttonyos autóval is. "Ár" megegyezés szerint, sok mindenre nyitott vagyok.
Fiatal nőnek-lánynak stúdió apartman kiadó, természetben fizetés könnyités lehetséges
20. ker kertes övezet,jó kölekedés stb.

Asztalos munkakat vallalok, csucsminosegu szerszammal es nagy tapasztalattal, tudassal, lelkiismeretesen holgyeknek, paroknak, Diszkreten! Debrecen es kornyeken! Privatban jelentkezz legy’szi.
Albertirsa környéki számitógépes fiatal?
Kár hogy messze vagytok
(Ez egy válasz Szolidan feleséggel üzenetére (2024. 02. 04. vasárnap 06:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Vas(vár) megyében informatikában jártas szakembert keresek hálózattal kapcsolatos problémára!
Hölgyeknek villanyszerelés....
Sziasztok!
Asztalos munkákban szívesen segítek pároknak, hölgyeknek!
Fizetés természetben!
Asztalos munkákban szívesen segítek pároknak, hölgyeknek!
Fizetés természetben!

Sziasztok!
Romapár vizszerelöt keres Szolnok megyében
Romapár vizszerelöt keres Szolnok megyében
Sziasztok!
Van pár nap szabadidőm,szívesen segítenék Hölgynek vagy Párnak kisebb javításokban , bútor összeszerelés, laminált parketta lerakás akár ház körüli munkában.
Írj és megbeszéljük Te vagy Ti mit szeretnétek és Én miben tudok segíteni!
Középkorú Férfi vagyok
Budapest és Dél vonzáskörzetében gondoltam
A hirdetés címe szerint
Van pár nap szabadidőm,szívesen segítenék Hölgynek vagy Párnak kisebb javításokban , bútor összeszerelés, laminált parketta lerakás akár ház körüli munkában.
Írj és megbeszéljük Te vagy Ti mit szeretnétek és Én miben tudok segíteni!
Középkorú Férfi vagyok
Budapest és Dél vonzáskörzetében gondoltam
A hirdetés címe szerint
Sziasztok!Rovarírtást vállalok hölgyeknèl, pároknál, elhanyagolt felesègeknèl (csótány, poloska, pók, hangya,)keress bátran,fizetès termèszetben
Hivatásos masszőr?
Februárra már csak egy hely maradt pároknak vagy lányoknak a fotózásra, ha érdekes lehet vedd fel velem a kapcsolatot üzenetben
(Ez egy válasz FotósBudapest üzenetére (2024. 01. 30. kedd 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 30. kedd 14:45

Sziasztok, Ha Valentin napi fotózáson gondolkoztok, keressetek bizalommal! 100% diszkréció, a fotózás stúdióban zajlik.
Festés kartonozásba segitenék hölgyeknek pároknak fizetés természetben
Masszázs nálam Miskolcon
Sziasztok! Átlagos vagy vékonyabb lányt, hölgyet masszíroznék intelligens, jóképű pasikent. Privátot kérnék. Köszönöm!
Jo napot.
Jön a tavasz jön a jóidő.
Kertel kapcsolatos tevékenységet vállalok a környékemen.
Keress nyugodtan levélben.
Üdv. Albert
Jön a tavasz jön a jóidő.
Kertel kapcsolatos tevékenységet vállalok a környékemen.
Keress nyugodtan levélben.
Üdv. Albert
Budapest XI. ker gyereknek való ágy nagyon jó minőség, állíthattó magasság, fizetés természetben
Sziasztok! Automentés, autószállitás hölgyeknek, pároknak.