Hello.vizvezeték szerelö?
Hajdu Biharba búrkolót keresünk.
Angol nyelv és matematika oktatás hölgyeknek és pároknak. Budapest Győr vonalon.
Érdeklődni privátban.
Érdeklődni privátban.
Parketta fektetést stb vállalok. Gipszlap stb. Hölgynek elhanyagolt anyukának sexi nagymamának ill ha csak képet kell felfurni vagy apró munka abban is segítek.
Fuvart keresek Kiskőrösről Soltra,majd vissza.
Autó takarítást vállalok! Irj privátban ha érdekel.
Sziasztok!
Fuvart vállalok hölgyeknek, távolság nem gond, írj ha érdekel!
Fuvart vállalok hölgyeknek, távolság nem gond, írj ha érdekel!
Nógrád Heves megyében kisteher autóval fuvart vállalok hölgynek párnak
Képes vagy angol nyelvet tanítani? 50 feletti, budapesti pasi vagy? Szívesen fizetne neked természetben egy 40-es évei végén járó hapsi.
Sziasztok,Bpi csajszinak,hölgynek,párnák kisebb villanyszerelést vállalók.Én 46 éves nem független ff vagyok,kb 30 éves villanyszerelési tapasztalattal.
Kisebb ácsmunkák hölgynek, Párnak... Privát üzenet várok.
Sziasztok, burkolást vállalok heves megyében, fizetni csak természetben!!!
Idősebb 50+ os elhanyagolt diszkrét hölgyeknek ház körüli munkákat és javításokat vallalok. Szeretem a nagy telt idomokat. Írj privatban és beszélünk. Debrecen és környéke.
Szobafestőt keresünk!
Sziasztok!
Van egy felesleges Iphone 11-em. Szívesen felajánlanám egy lánynak, akinek ötlete is van mit tenne meg érte
. Kép előny.
Van egy felesleges Iphone 11-em. Szívesen felajánlanám egy lánynak, akinek ötlete is van mit tenne meg érte

Ózonos lakás,- autó, esetleg iroda fertőtlenítést vállalok profi berendezéssel, hölgyeknek, pároknak.
Sziasztok,Bpi csajszinak,hölgynek,párnák kisebb villanyszerelést vállalók.Én 46 éves nem független ff vagyok,kb 30 éves villanyszerelési tapasztalattal.
Hello! Villanyszeréls Budapesten. Fizetés természetben. Hölgyeknek ,pároknak,fiatalos mamák nak . Részletek üzenetben.
Szívesen segítek pároknak lányoknak , problémáit megoldani fejér megyében!
Sziasztok!
Közeledik a nyár!
Ne hagyd az utólsó pillanatra a klímád tisztítását!
Ha gondod, én szívesen megcsinálom, neked(nektek)
Csak heteró alapon!
(Szerintem korrekt ajánlat)
Budapest, Pest megye!
Közeledik a nyár!
Ne hagyd az utólsó pillanatra a klímád tisztítását!
Ha gondod, én szívesen megcsinálom, neked(nektek)
Csak heteró alapon!
(Szerintem korrekt ajánlat)
Budapest, Pest megye!