Hello.13 keruletben alberlet meg mindig kiado.
Kiadó szobát keresek Budapesten, vagy albérletbe társulnék. 50-es aktív bi férfi vagyok. Minden megoldás érdekel.
Masszázs, kertrendezési, ültetési tanácsadás csinos hölgynek mobilis, diszkrét, diplomás pasitól. Fizetés természetben
Privátot kérnék, ha felkeltettem az érdeklődésedet.

Szállítást vállalok kisteherautóval. Bp és vidék.
Fizetés természetben
Fizetés természetben
Víllanyszerelésbem segétkeznék hölgynek,párnak!Megbízható férfi vagyok!Részletek üzenetben Pécs és környéke
Budapesten . Konvektor tisztítás ??
Szobafestést, glettelést, butorszerelést-javitast, illetve kisebb villanyszereléseket vállalok! Írj ha kellek!
Hello. Budapesten kisebb vill szerelés. Üzenetben
Szia! Írj rám privát üzenetet
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 18. szerda 02:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 18. szerda 02:55
Törölt felhasználó (1226482)

Monoron jó közlekedéssel albérlet kiadó.
Víllanyszerelésbem segétkeznék hölgynek,párnak!Megbízható férfi vagyok!Részletek üzenetben
Víz,gázszerelésbem segétkeznék hölgynek,párnak!Megbízható férfi vagyok!Részletek privátban.
Ház körüli karbantartási és kerti munkákban segítek Csongrád megyében
Sziasztok!Rovarírtást vállalok hölgyeknèl, pároknál, elhanyagolt felesègeknèl (csótány, poloska, pók, hangya,)keress bátran,fizetès termèszetben
Szi! Mik a részletek?
(Ez egy válasz szexparty üzenetére (2023. 10. 17. kedd 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 17. kedd 10:28

Sziasztok! 1 szobás kis házikó Zalában kiadó. Csak hölgy, vagy párnak, Részleteket üzenetben.
Sziasztok!
Takarítani szeretőt keresésnek!
Fizetés megbeszélés szerint!
Rendszeresen
Takarítani szeretőt keresésnek!
Fizetés megbeszélés szerint!
Rendszeresen
Monoron jó közlekedéssel albérlet kiadó.
Telefont adnék hölgynek vagy párnak privátban várom az üzeneteket!
Sziasztok! Most, hogy itt van a fűtési szezon, kémény ellenőrzésben, tisztításban tudok segíteni. Megfelelő műszerekkel /füstgázelemző, ipari kamera/, szerszámokkal és szaktudással rendelkezem. Elsősorban Hölgyek, esetlegesen párok keressenek ez ügyben. Szolnok megye és környéke. Időpont egyeztetés és részletek privát üzenetben. Köszönöm.
Budapesten masszőr (aki tud is) ?
Sziasztok! 1 szobás kis házikó Zalában kiadó. Csak hölgy, vagy párnak, Részleteket üzenetben.