Autót bérelnénk, fizetés természetben. GYMSM. Részleteket üzenetben.
Zöldterület kezelést,illetve kisebb ház körüli munkát vállalok Csorna, Kapuvár környékén.
Fizetés természetben.
Fizetés természetben.
írjatok privátban
(Ez egy válasz X5frappáns üzenetére (2024. 07. 08. hétfő 16:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 08. hétfő 16:48

Szia érdeklődnék a részleteket privátba beszéljük meg. Ezen a héten hétvégén lenne érdekes. 2024,07, 12-15é íg péntek től hétfőig. Valamikor.
Sziasztok,
Mosózsákos klímakarbantartást, javítást, telepítést vállalok.
Nagy melegre való tekintettel, keressen minél hamarabb, kevés a szabad időpontom.
Érdeklődni privát üzenetben.
Mosózsákos klímakarbantartást, javítást, telepítést vállalok.
Nagy melegre való tekintettel, keressen minél hamarabb, kevés a szabad időpontom.
Érdeklődni privát üzenetben.
Valamit, valamiért?

Sziasztok!
SOS. Költözésben segíteni tudó, kissebb platós kocsival rendelkező férfit keresek. Minden segítő szándékú levélre válaszolok. Levelet privátba várom. Szép napot mindenkinek!
SOS. Költözésben segíteni tudó, kissebb platós kocsival rendelkező férfit keresek. Minden segítő szándékú levélre válaszolok. Levelet privátba várom. Szép napot mindenkinek!
Sziasztok !
Szívesen elviszlek benneteket hajózni a Balatonon, Keszthely környéken, ha pár vagytok , vagy csak egyedül jönnél az sem probléma ( hölgyre gondoltam)dob fel a nyarakat egy kis izgalommal leveleket privátban várom .
Üdv Gy.
Szívesen elviszlek benneteket hajózni a Balatonon, Keszthely környéken, ha pár vagytok , vagy csak egyedül jönnél az sem probléma ( hölgyre gondoltam)dob fel a nyarakat egy kis izgalommal leveleket privátban várom .
Üdv Gy.
Sziasztok! Továbbra is keresi az új gazdáját.
(Ez egy válasz Keményfarkú üzenetére (2024. 07. 07. vasárnap 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 07. vasárnap 19:41

Sziasztok! Előző szezonban kb 3 hetet használt 4.57 méteres Bestway medence minden tartozékával, dobozában gazdát cserélne. Hölgynek, párnak, fizetés természetben.
Ford focus meg mindig keresi gazdajat.
Barcikáról furva ózdra nem ingyen
Sziasztok !
Üdv Gy.
Üdv Gy.
Sziasztok!
Zamárdi nyaralómat alkalmanként lánynak, lányoknak ajánlanám fel.
(Nyáron korlátozottabb, ősztől tavaszig kb. bármikor.)
Zamárdi nyaralómat alkalmanként lánynak, lányoknak ajánlanám fel.

(Nyáron korlátozottabb, ősztől tavaszig kb. bármikor.)
Ismét közeledik Debrecen legnagyobb Fesztiválja!! a CAMPUS!
Nem szeretnél, nem szeretnétek a belépő és pián túl szállásra is költekezni?
Tavaly nagyon sok szép és kellemes emléket szereztem a néhány nap alatt, amire idén is van lehetőség!
Szóló Hölgyként, barátnőkként, vagy párként a fesztiválhoz közeli újkerti lakásomon megpihenhetsz-pihenhettek
a témának megfelelően, fizetség természetben! privát levelet írj, kérlek!
Nem szeretnél, nem szeretnétek a belépő és pián túl szállásra is költekezni?
Tavaly nagyon sok szép és kellemes emléket szereztem a néhány nap alatt, amire idén is van lehetőség!
Szóló Hölgyként, barátnőkként, vagy párként a fesztiválhoz közeli újkerti lakásomon megpihenhetsz-pihenhettek
a témának megfelelően, fizetség természetben! privát levelet írj, kérlek!
Sziasztok.autó fényezés.làmpa polírozás.autó polírozás lányoknak.hölgyeknek .pároknak.csak hetero alapon.keszthely környékén
Ráckevei nyaralomat ki vehetik lányok párok 3 szoba konyha fürdő zárt kért és parkolási lehetőség fizetés természetben.
Fotóst keresek akthoz

Kecskeméti uraknàl vállalok kisebb festést közben kielégítelek passzív pasi vagyok.
Esztergom árnyékolás szúnyogháló szerelés fuvarozás várom jelentkezésed.
Huawei MP 11 tablet,nem használt. Keresi hölgy tulajdonosát
Fizetés természetben

Fizetés természetben

Szia érdeklődnék a részleteket privátba beszéljük meg. Ezen a héten hétvégén lenne érdekes. 2024,07, 12-15é íg péntek től hétfőig. Valamikor.
(Ez egy válasz dithpran üzenetére (2024. 07. 07. vasárnap 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 07. vasárnap 15:15

Ha szeretnétek Budapesten egy új kis garzonban eltölteni pár napot, vagy szükséged van néhány napra egy budapesti szállásra, írj, megbeszéljük
A lakás a Keleti Pályaudvartól öt percre van, tényleg szinte új. Egyedül lehetsz, lehettek benne.

A lakás a Keleti Pályaudvartól öt percre van, tényleg szinte új. Egyedül lehetsz, lehettek benne.