Budapesten klima szereleseben es karbatartasbanntisztitasba segitenek parnak vagy holgynek

Ha találsz és jófej az illető, engem is érdekelne
(Ez egy válasz petymeg üzenetére (ma 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 21:54

Keresek egy helyet Bp-en, vagy a közelében, ahol lehetne jogosítvány nélkül vezetést gyakorolni. Tehát magánterületet. Nekem van jogsim én lennék az oktató, csak helyet keresek.
Kisebb festést vállalok hölgyeknek pároknak!
Sziasztok! Holnaptól keresek párt Balatonberényi nudi strandon leszek, helyem van , keresetek 3 napig leszek, élvezzük a nyarat! zsolti
Keresek egy helyet Bp-en, vagy a közelében, ahol lehetne jogosítvány nélkül vezetést gyakorolni. Tehát magánterületet. Nekem van jogsim én lennék az oktató, csak helyet keresek.
Nő vagy pár utitársat keresek.
Csütörtök délután 5kor indulok Kremsből , Ausztria, Bécs , Sopron , Hévíz utvonalon , Kaposvárra.
Kissebb kitérő megoldható.
Fizetség egy oral, csak heteró.
ui. Vasárnap délután jövök vissza
Csütörtök délután 5kor indulok Kremsből , Ausztria, Bécs , Sopron , Hévíz utvonalon , Kaposvárra.
Kissebb kitérő megoldható.
Fizetség egy oral, csak heteró.
ui. Vasárnap délután jövök vissza
Hölgyeknek szívesen segít jófej sportos úr!
edzés, masszázs, fotózás, laptop karbantartás, fuvarok, egyéb kívánság is jöhet privátban
Intelligens, izmos (nem izomagyú
) FÉRFI, jelenleg független!!
Esti vidám borozgatás, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére!
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!

Intelligens, izmos (nem izomagyú

Esti vidám borozgatás, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére!
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!

Inssbruckban költözés lesz városon belül. Kb 1 hónap múlva. Ha itt laksz, laktok, szívesen vennénk erős kitartó fiúk, lányok jelentkezését! Bármelyikünk tud fizetni természetesen!

Leszek a sofőröd Budapesten, szobával is tudlak segíteni.
Sziasztok ! Kisseb vízszerelési munkák hölgyeknek , mindenki ott segít ahol tud .
Sziasztok. Vasárnap reggel autóval megyek Budapestről Győrbe, délután meg vissza. Ha érdekel valakit szívesen elviszem vagy elhozom. Egyedül megyek. Írj privát.
Hali min 150 k értékű robogó csere termeszetbeli jutatasert kaposvar és környékén.
Minden szerdán fuvar Bajára........ledolgozható
Sziasztok.
Hölgyeknél fűnyírást , fuvarozás,kisebb "ház"körülit vállalok .
Bp. És szűk környéke.
csoport tematikája szerint
Hölgyeknél fűnyírást , fuvarozás,kisebb "ház"körülit vállalok .
Bp. És szűk környéke.
csoport tematikája szerint

Sziasztok. Balatonkenesei nyaralómba szívesen fogadném párokat,hölgyeket.

Sziasztok
Hölgyeknek, vagy pároknak akár, új autóalkatrészek.
Hölgyeknek, vagy pároknak akár, új autóalkatrészek.
Körbe b...nánk a Balatont augusztus közepe felé. Ehhez keresnénk érdekes partnereket, esetleg szállást, egyéb felajánlást, ötleteket. A ... kitölthető vérmérséklet szerint (bringáznánk, buliznánk, boroznánk b... satöbbi)

szia! ezt mégis hol olvastad hogy randizok velük?
(Ez egy válasz Pedellus üzenetére (2025. 07. 28. hétfő 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Debrecenben pároknak, hölyeknek egyetemista lányoknak szoba kiadó. Privátban részletek!
Sziasztok,
Jövő csütörtökön (augusztus 7) Sziget fesztiválon Hölgyet szívesen vendégül látnék, a fórum címe szerint kölcsönös szimpátia esetén
Jövő csütörtökön (augusztus 7) Sziget fesztiválon Hölgyet szívesen vendégül látnék, a fórum címe szerint kölcsönös szimpátia esetén