Hát ezekre a képekre csak annyi"haver ez nagyon odabasz,kurva frankó"
Megálapitom hogy nem szenvedsz izzlés ficamban
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 06. csütörtök 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 06. csütörtök 19:08

Végezetül pedig ismét Eufrat:

(Így is lehet étékelni).
Megálapitom hogy nem szenvedsz izzlés ficamban
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 06. csütörtök 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Végezetül pedig ismét Eufrat:

(Így is lehet étékelni).
Segitek neked!Ilyen:
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 07. péntek 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 07. péntek 18:05
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 07. péntek 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
"sima szem fétis"?? az meg milyen???
De ez a "kacér-ártatlanság" stimmel!
De ez a "kacér-ártatlanság" stimmel!
Húúúú...ez nagyon drakulás...
...wagy inkább olyan démoni...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 10. hétfő 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 10. hétfő 18:58
...wagy inkább olyan démoni...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 10. hétfő 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (20803)
VIP
Admin
Segitek neked!Ilyen:
Biztos örülne doki egy ilyen démonak
De én is
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 03. 10. hétfő 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
De én is
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 03. 10. hétfő 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Várj, akkor értelmezem, a "szem-fétis" a zöld szem iránti vágyakozást jelenti, avagy a cumedli közbei szemkontaktus-iránti igényt?
De értem... Naaa... Nem véletlen egyik kedvenc topicon az "Igéző női tekintetek...".
2008. 03. 10. hétfő 18:58
De értem... Naaa... Nem véletlen egyik kedvenc topicon az "Igéző női tekintetek...".
Törölt felhasználó (20803)
VIP
Admin
Segitek neked!Ilyen:
nem számoltad Te ezt el?
mert egzotikus barna bőr igéző tekintettel az a 7. kép ... télleg bejövős ... na talán még az egyedik képen lévő nő felel meg az ízlésemnek
oóóóó doki megkavarta! a 769-ről beszélek ... a 770-ben lemaradt a 769-es első csaj...
tehát amit írtam az a 769-ben van, azaz ugyanarról a nőről beszélünk!
a doki kedvencéről meg nem is tudom mé VéresAlexa jut eszembe
talán mert ugyanoljan lóképű!
de vmiért az arcos sorozatban a 3. és a doki kedvence előtti is bejövős... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 07. péntek 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 07. péntek 08:06
mert egzotikus barna bőr igéző tekintettel az a 7. kép ... télleg bejövős ... na talán még az egyedik képen lévő nő felel meg az ízlésemnek
oóóóó doki megkavarta! a 769-ről beszélek ... a 770-ben lemaradt a 769-es első csaj...
talán mert ugyanoljan lóképű!de vmiért az arcos sorozatban a 3. és a doki kedvence előtti is bejövős... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 07. péntek 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
VIP
Szia Dokikám!
Nem akarok illúzióromboló lenni, de mivel véleményt kértél, őszinte leszek. Szépek, szépek, de mindegyikből hiányzik az a bizonyos plusz, amitől én egy nőt igazán szépnek tartok.
Hozzá kell tenni, hogy nekem nőben leginkább az egzotikus, barna bőrű, gyönyörű igéző tekintetű csajok tetszenek. Ennek leginkább a hatodik képen lévő hölgy felel meg. Szóval nekem ő lett a kedvencem.
Szép napot, kellemes pénteket, jó hétvégét!
Nem akarok illúzióromboló lenni, de mivel véleményt kértél, őszinte leszek. Szépek, szépek, de mindegyikből hiányzik az a bizonyos plusz, amitől én egy nőt igazán szépnek tartok.
Hozzá kell tenni, hogy nekem nőben leginkább az egzotikus, barna bőrű, gyönyörű igéző tekintetű csajok tetszenek. Ennek leginkább a hatodik képen lévő hölgy felel meg. Szóval nekem ő lett a kedvencem.
Szép napot, kellemes pénteket, jó hétvégét!
ÁÁÁ doki tehet fel akármilyen csajt ide nekünk az admin csajok a legszebbek,legszexisebbek,legkreativebbek,
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 03. 11. kedd 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 11. kedd 09:36
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 03. 11. kedd 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
nem számoltad Te ezt el?
talán mert ugyanoljan lóképű!
de vmiért az arcos sorozatban a 3. és a doki kedvence előtti is bejövős...
talán mert ugyanoljan lóképű!de vmiért az arcos sorozatban a 3. és a doki kedvence előtti is bejövős...
ááá nemondmá, h biciglista típus vagy! felfelé hajtasz lefelé meg taposol ...
neked lehet, h az adminok jönnek csak be! de közlöm, h sárl csak a nappaliban és a pléhbojban admin ... királylány pedig egyáltalán nem admin /csak adminné
/
ezek szerint neked Ők nem jönnek bé? mer nekem mindkettő nagyon! (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2008. 03. 11. kedd 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 11. kedd 09:44
neked lehet, h az adminok jönnek csak be! de közlöm, h sárl csak a nappaliban és a pléhbojban admin ... királylány pedig egyáltalán nem admin /csak adminné
/ezek szerint neked Ők nem jönnek bé? mer nekem mindkettő nagyon! (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2008. 03. 11. kedd 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
ÁÁÁ doki tehet fel akármilyen csajt ide nekünk az admin csajok a legszebbek,legszexisebbek,legkreativebbek,
nah...most ugy látom...szintén egyetértünk..Nekem is kissé loképü a Drága...
ja..abba meg sajnos Nekem bele kell törödnöm,hogy itt minden forumos pasinak csak az adminasszonyságok jönnek be...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 03. 11. kedd 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 11. kedd 09:51
ja..abba meg sajnos Nekem bele kell törödnöm,hogy itt minden forumos pasinak csak az adminasszonyságok jönnek be...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 03. 11. kedd 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
ááá nemondmá, h biciglista típus vagy! felfelé hajtasz lefelé meg taposol ...
/
ezek szerint neked Ők nem jönnek bé? mer nekem mindkettő nagyon!
/ezek szerint neked Ők nem jönnek bé? mer nekem mindkettő nagyon!
Tudom jól, megbántottalak,
Hiányoznak a bocsánatkérő
Szavak.
Nem tudom, mi bánt jobban,
Ha ellöksz s szívem már nem
Dobban.
Vagy ha elhiszed, ez vagyok én:
Hiába fuldoklok a Föld kemény
Peremén.
Nem tudom, de bocsáss meg nekem!
Mindenkinek van hibája, ezt én most
Elismerem.
Kicsit kívülről néztem ezt a Világot,
Nem vettem észre, szemem lát, de én
Nem látok.
Fájt belül: kiadtam magamból a bánatot,
Most már érzek s mosolygok, köszönöm
Jól vagyok.
De zavar, mert tudom jól, megbántottalak.
Lehet megkésve jönnek hát e bocsánatkérő
Szavak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 11. kedd 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 11. kedd 09:59
Szavak.
Dobban.
Peremén.
Elismerem.
Nem látok.
Jól vagyok.
Szavak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 11. kedd 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)
Ezt a szépet....biztos...hogy....ööö...izzééé...Én kapom?
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2008. 03. 11. kedd 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 11. kedd 10:09
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2008. 03. 11. kedd 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Tudom jól, megbántottalak,
Szavak.
Dobban.
Peremén.
Elismerem.
Nem látok.
Jól vagyok.
Szavak.
Szavak.
Dobban.
Peremén.
Elismerem.
Nem látok.
Jól vagyok.
Szavak.
IGEN
hisz teljesen jogos észrevétel nem csak az admin csajok vannak a fórumon,igy minden nőnek akit kihagytam
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 11. kedd 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezt a szépet....biztos...hogy....ööö...izzééé...Én kapom?
Üdv nálam!!! Ja, és köszi, hogy benéztél!
Nananana!! Azért vannak kivételek, főleg a "csak" részében!
Szegény Eufrat... Le-"lóarcú"-ztátok... Na, szépen vagyunk, mondhatom...
Na mindegy, én elfogadom a negatív kritikát, is, nekem tetszik a lány. Evvan...
2008. 03. 11. kedd 09:59
surdinak cici, punci és popsi fétise van!!!!
"amelynek érintése oly jó!
Mert lágyabb a selyemnél
S a bölcső vánkosánál..."
Te meg bekaphatoooood..ha ráérsz...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 03. 12. szerda 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 03. 12. szerda 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
.......
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 12. szerda 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 12. szerda 09:37
Mert lágyabb a selyemnél
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 12. szerda 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Mert lágyabb a selyemnél
Érdekes én azt hittem hogy a lóarcú az neked szól
,mert ezt a csajokról azért nem lehet elmondani
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 11. kedd 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 11. kedd 18:56
,mert ezt a csajokról azért nem lehet elmondani
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 11. kedd 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Nananana!! Azért vannak kivételek, főleg a "csak" részében!
"másodsorban pedig annyira nem jön be a csaj, mint KA.."
te doki! ezt úgy is értelmezhetem, hogy neked KA bejön, HB viszont kevésbé?
te doki! ezt úgy is értelmezhetem, hogy neked KA bejön, HB viszont kevésbé?

DrAnthony

macika65
Lenka H