weszi onnan a kezét de röktön!
neki a farod jut nekünk legalább a látványod jusson! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 09. szerda 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 09. szerda 14:10
neki a farod jut nekünk legalább a látványod jusson! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 09. szerda 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)

ezen a gg-n egyre többször kell "átmenni" buta szökébe..hogy megértsen dolgokat az ember leánya..
no..de...még ezen a foton is "olyannak" tartod?

(egy romantikus pillanatunk)...

ezen a gg-n egyre többször kell "átmenni" buta szökébe..hogy megértsen dolgokat az ember leánya..

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 09. szerda 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 09. szerda 13:54

én eddig azt hittem, hogy a hajad vörös és nem a kendőd!
mit ne mondjak az urad elég mackósnak tűnik!

én eddig azt hittem, hogy a hajad vörös és nem a kendőd!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 09. szerda 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 09. szerda 13:37

a hétvégén kirándultunk....ime egy foto Rolunk...
az ugy volt...hogy...elmentünk az urammal málnászni...

azota csak "macikámnak" becézgetem...

a hétvégén kirándultunk....ime egy foto Rolunk...

Majd adok én Neked olyan "rendelkezésre állást!"...
Bezzeg ha Szilva akarnak a "rendelkezésemre térdelni", azt már nem lehet?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 09. szerda 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 09. szerda 08:56

Bezzeg ha Szilva akarnak a "rendelkezésemre térdelni", azt már nem lehet?

jo reggelt....
nem is azt irtam..hogy TE "állj"a rendelkezésére a Bandinak...majd állok Én...
..meg.. a Gyurinak is...no meg a surdinak..is....nem hagytam ki senkit...ugye?

Pedig ezt a "kommuna" dolgot már a királylány is felvetette...
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2008. 04. 09. szerda 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 09. szerda 08:54

Szép jó reggelt a szoba gazdájának, gazdaasszonyának, és kedves vendégeinek!
Te Gyurci, Én egyetlen helyen fogadom el a bi-, illetve poligámiát, az pedig a nappali kommunája!
A barátaim szobájában maximum flörtölök!
Te Gyurci, Én egyetlen helyen fogadom el a bi-, illetve poligámiát, az pedig a nappali kommunája!

Semmiféle bigámija!!!
Az ide belépő hölgyek (és urak) örömmel szívesen látott vendégek!
Mit csinálok hajnalban? Mikor mit... Ma éjjel speciel nem tudtam aludni, az egész napos dolgaim voltak a fejemben, nem hagytak aludni.
De szeretek éjszakai is dolgozgatni. (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 04. 09. szerda 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 09. szerda 08:30

Az ide belépő hölgyek (és urak) örömmel szívesen látott vendégek!
Mit csinálok hajnalban? Mikor mit... Ma éjjel speciel nem tudtam aludni, az egész napos dolgaim voltak a fejemben, nem hagytak aludni.
De szeretek éjszakai is dolgozgatni. (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 04. 09. szerda 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Úúúúúúú...bigámija..jah...
....
Dokker mi a fenét bírol hajnalok hajnálán gépezni...mikor alszol?...w mennyit?...ez mán régóta furdalja a zoldalam...

Dokker mi a fenét bírol hajnalok hajnálán gépezni...mikor alszol?...w mennyit?...ez mán régóta furdalja a zoldalam...

jo reggelt....
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 08. kedd 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 08. kedd 21:03

Én hadd ne "állajak" már a Bandur rendelkezésére...
Korrekt, udvarias embereket, barátokat mindig jó szívvel és szívélyes vendéglátóként fogadunk és látunk itt Veled.
Ostobaság, udvariatlanság, értetlenség, butaság otrombaság meg épp elég van a "külvilágban", maradjon is ott!

Korrekt, udvarias embereket, barátokat mindig jó szívvel és szívélyes vendéglátóként fogadunk és látunk itt Veled.
Ostobaság, udvariatlanság, értetlenség, butaság otrombaság meg épp elég van a "külvilágban", maradjon is ott!

Szép jó reggelt a szoba gazdájának, gazdaasszonyának, és kedves vendégeinek!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 04. 09. szerda 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 09. szerda 08:30

....

....
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 09. szerda 01:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 09. szerda 01:22

Akkor szeretettel várunk! Gyere néhanap a szobámba is, szívesen látlak!
Akkor szeretettel várunk! Gyere néhanap a szobámba is, szívesen látlak!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2008. 04. 09. szerda 00:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Használj borotvát! Nem félreétreni!
Szőrtelenítésre!
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 08. kedd 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Szőrtelenítésre!

Szia Drága Doki!
Igyekszem szép lassan visszatérni hozzátok!

Most már igen
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 08. kedd 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 08. kedd 21:18

(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 08. kedd 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Bandi, Te sem tudod, mi a különbség a "Beretta" és a "Barrett" közt???
Én nem Berettát emlegettem.
(kimoderálva: ezen az oldalon semmi fegyver, semmi erőszak, még kioktatási célból sem! :tom)
(kimoderálva: ezen az oldalon semmi fegyver, semmi erőszak, még kioktatási célból sem! :tom)
Bandi, Te sem tudod, mi a különbség a "Beretta" és a "Barrett" közt???
(kimoderálva: ezen az oldalon semmi fegyver, semmi erőszak, még kioktatási célból sem! :tom) (Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 08. kedd 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 08. kedd 21:04
(kimoderálva: ezen az oldalon semmi fegyver, semmi erőszak, még kioktatási célból sem! :tom) (Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 08. kedd 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Én is irtam valamikor verseket,na de ez egy hosszú történet
Belucsis topicban csak a jó szándék vezérelt

Én is irtam valamikor verseket,na de ez egy hosszú történet
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 08. kedd 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 08. kedd 20:56

Igencsak benéztél egy "C" betűt... Mondjuk a törölt topicban szereplő művésznő nagyon tetszik nekem, mert 44 évesen is (1964-ben született) szerintem gyönyörű asszony!
A vers? Akinek szólt, az döntse el, hogy idegen tollakkal ékeskedtem-e...

Én hadd ne "állajak" már a Bandur rendelkezésére...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 08. kedd 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 08. kedd 17:55

itt mindig kellemes volt a légkör...
kisebb -nagyobb zörrenések meg minden házban vannak...
ezután is..minden kedves vendéget...ööö..izzzzéééé..."állunk" rendelkezésükre....

kisebb -nagyobb zörrenések meg minden házban vannak...
ezután is..minden kedves vendéget...ööö..izzzzéééé..."állunk" rendelkezésükre....

Igencsak benéztél egy "C" betűt... Mondjuk a törölt topicban szereplő művésznő nagyon tetszik nekem, mert 44 évesen is (1964-ben született) szerintem gyönyörű asszony!
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 08. kedd 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 08. kedd 17:33

Hogy itt mennyivel kellemeseb lett a légkör
Te doki,én utána néztem és nem midegy hogy bellucci,vagy belluci
bocs de elnéztem egy c- betüt
Amugy szép vers saját?de mindegy a tartalom a lényeg

Te doki,én utána néztem és nem midegy hogy bellucci,vagy belluci

Amugy szép vers saját?de mindegy a tartalom a lényeg
Hadd ne írjak már Neked ilyet, lécci... (Ez Neked a köztünk marad???
).
Kedélyek? Lenyugvóban... Széllel szemben nem brunzolok, és betartom az eszkimók első számú szabályát: "Iglu mögül sárga hóból NEM zabálunk!".
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 04. 08. kedd 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 08. kedd 15:20

Kedélyek? Lenyugvóban... Széllel szemben nem brunzolok, és betartom az eszkimók első számú szabályát: "Iglu mögül sárga hóból NEM zabálunk!".

Nyah...úgy látom ez nem nekem szólt...
!!!
Minden rendben Doki?...kedélyek lenyugodtak?

Minden rendben Doki?...kedélyek lenyugodtak?
Á én már szerető se merek lenni ebbe a szobában
Doki kumarint emlegetett,meg valami berettát
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 08. kedd 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 08. kedd 18:21

Doki kumarint emlegetett,meg valami berettát

ugy sem hagytam volna...hogy kidobjon...mikor szeretöt elbujtatni a szekrényben szokás...
amugy meg...az ablakon ki is lehet mászni...nem fáj annyira

amugy meg...az ablakon ki is lehet mászni...nem fáj annyira