párként párokkal ismerkednénk
Nagyfenekü csajt dugnék popsiba, napközben!
sziasztok
Házibarátot keresünk vagy párt kis mérettel aki éjjel is ráér és szeret bulizni is.Ha a szimpátia megvan szombat este várunk.iszogatás-beszélgetés,barátkozás és sex hármasban.négyesben.Nem egyből ágyba ahogy sokan elképzelik,mert ahhoz azért kell egy kis ismerkedés. Csak Hetero pasi érdekel. A csaj lehet bisex,mert nálunk is az. A többit levélben és fotó nélkül nincs ismerkedés senkivel még veled sem
renault68@freemail.hu
Házibarátot keresünk vagy párt kis mérettel aki éjjel is ráér és szeret bulizni is.Ha a szimpátia megvan szombat este várunk.iszogatás-beszélgetés,barátkozás és sex hármasban.négyesben.Nem egyből ágyba ahogy sokan elképzelik,mert ahhoz azért kell egy kis ismerkedés. Csak Hetero pasi érdekel. A csaj lehet bisex,mert nálunk is az. A többit levélben és fotó nélkül nincs ismerkedés senkivel még veled sem
renault68@freemail.hu
Zalai duci molett nagyseggű lányokkal ismerkednék
Bp.-i vagy Pest megyei, 40 és 55 év közötti, biszex vagy csak "kiváncsi" férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
ma delelotre keresek part not minnel koverebbet kor nem szamit
kecskeméti párt keresek
Sziasztok!
Budapesti duci(!!) pár keres párt. Nem keresünk külön.
Ffi 172/120/47 barna hajú és barna szemű, 160/100/44 festett vörös hajú és barna szemű.
Kevés szabadidőnk van, havonta egy hetet van itthon a pár Ffi tagja csak akkor tudunk találkozni. Helyünk nincs, de megoldható (panzió stb)
Fotót előre nem küldünk!
Nem feltétlenül csak szexre keresünk, ami alakul. smile
Sikeres keresést mindenkinek
Email címünk: csaken911@gmail.com
Budapesti duci(!!) pár keres párt. Nem keresünk külön.
Ffi 172/120/47 barna hajú és barna szemű, 160/100/44 festett vörös hajú és barna szemű.
Kevés szabadidőnk van, havonta egy hetet van itthon a pár Ffi tagja csak akkor tudunk találkozni. Helyünk nincs, de megoldható (panzió stb)
Fotót előre nem küldünk!
Nem feltétlenül csak szexre keresünk, ami alakul. smile
Sikeres keresést mindenkinek
Email címünk: csaken911@gmail.com
Szívesen ismerkedem.

not part keresek kover duci not part kor nem szamit
Nagyfenekű hölgyet, hölgytagú párt keresek elsősorban BAZ megyèben! Rutinos vagyok !
Sziasztok! Gyöngyös környéki Bi pasiként keresek parntert, partnereket a Március 15.-ei hosszú hétévégére.
Párok, aktív srácok írjanak.
Csak üzenetben, fórumot nem olvasok!
Üdv
Péter
Párok, aktív srácok írjanak.
Csak üzenetben, fórumot nem olvasok!
Üdv
Péter
Asszony popót nyalnék rendszeresen......
Sziasztok!
Fiatal srácként ismerkednék.
Kérlek írjatok levelet, mert nem tudom mindig nézni a fórumot.
Fiatal srácként ismerkednék.
Kérlek írjatok levelet, mert nem tudom mindig nézni a fórumot.

Sziasztok! Most hétvégén március 8-9 estére lenne ismerkedni és találkozni is akaró pár házaspár? Szekszárd és környékéről? Jelentkezéseteket privibe várom!
Telt hölgyel,telt hölgytagú párral találkoznék Pécsen péntek este!
Normális,megbízható férfi vagyok!
Normális,megbízható férfi vagyok!
not part keresek 40-70 ev kozott nem szamit az alkatod ill imadom minnel nagyobb vagy
Ha létezik egy egy elhanyagolt nagyon kövér kb 150 kg vagy nagyobb darab, óriási combú nő elsősorban Budapest és környéki Hölgy, várom a jelentkezését!!!!! Nagyon szeretnék ilyet. De ha van egy soványabb hölgy, aki vágyik egy kis találkozásra, simogatásra, akkor vele is szívesen randizom, csak légyszi gyere szoknyába, hogy a lábaid kint legyenek. Imádom a női lábakat. Lényeg hogy nagyon kövér, duci, vagy telt legyél, de ne sovány, elsősorban nagyon extra molett Högy érdekelne. Én egy 37/173/96 Budapesten élő kék szemű, szökés barna hajú pasi vagyok
Sziasztok! 50 éves, pasiként
keresem párok és hölgyek ismeretségét
kellemes szexkapcsolatra. Kor alkat mellékes,csak a szimpátia fontos. Imádom a molettebb hölgyeket is.
Hely van.
keresem párok és hölgyek ismeretségét
kellemes szexkapcsolatra. Kor alkat mellékes,csak a szimpátia fontos. Imádom a molettebb hölgyeket is.
Hely van.
Sziasztok ma este raéro pár vagy holgy aki tudna fogadni egy keményfarku fiatalembert?