Hosszú távra keresem női partnerem max 50.-éves korig. Elérhetőségem:neo19800830@gmail.com
Sziasztok. Ma du. keresek Cegléden hölgyet vagy párt kellemes időtöltésre.
Sziasztok!
Holnap este (csütörtökön) Budapesten csatlakoznék lányokhoz, hölgyekhez, párokhoz kukkolásra, be is szállok igény szerit vagy szeretném ha egy pár kielégítene, esetleg fiúkhoz közös hokira. Kor, testalkat nem számít. Levelet írjatok.
Holnap este (csütörtökön) Budapesten csatlakoznék lányokhoz, hölgyekhez, párokhoz kukkolásra, be is szállok igény szerit vagy szeretném ha egy pár kielégítene, esetleg fiúkhoz közös hokira. Kor, testalkat nem számít. Levelet írjatok.
Sziasztok! Pest megyében Monor vonzás körzetében keresek elsősorban duci hölgyet vagy hölgytagú párt, Budapest is. üdv

Törölt felhasználó (3959702)

Mi is teltek vagyunk
Mi is teltek vagyunk
Nagyon molett(kövér) ROMA nővel szeretnék ismerkedni.(tüzes szemek, fekete bimbóudvar, stb.)
Hogyha magadra ismertél, vagy ismersz ilyen nőt, kérlek írj privátot!
Segítesz összehozni minket(pl. Megadod neki az email címem) akkor cserébe én is segítek neked.
Nem próbanyuszit keresek, összes exem ilyen testalkatú volt.
Hogyha magadra ismertél, vagy ismersz ilyen nőt, kérlek írj privátot!
Segítesz összehozni minket(pl. Megadod neki az email címem) akkor cserébe én is segítek neked.
Nem próbanyuszit keresek, összes exem ilyen testalkatú volt.
Kecskeméti párt keresek
Pécsen, vagy környékén kényeztetnék telt lányt, asszonyt!
Ma estére keresek Budapesten telt hölgyet, akit orálisan kényeztethetek. Akár viszonzás nélkül is
. Helyem van.

Bp.-i vagy Pest megyei, 40 és 55 év közötti, biszex vagy csak "kiváncsi" férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
extra molett Budapest vagy környéki nagyon vastag combú,hófehér bőrű nővel ismerkednék. 37/173/96, Szökés barna hajú, kék szemű, izmos pasi vagyok
Sziasztok! Ismerkednék találkoznék Szekszárdon kellemes intim kapcsolatra megbízható nyitott párral/házaspárral a hölgy örömére kényeztetésére tartósan! Levelet privát üzenetben várok!
Sziasztok ! Mehet az ismeretséged? Benne vagyok mindenjoban
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 06. szombat 06:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 06. szombat 06:48
Törölt felhasználó (3950942)

sziasztok
Házibarátot keresünk vagy párt kis mérettel aki éjjel is ráér és szeret bulizni is.Ha a szimpátia megvan szombat este várunk.iszogatás-beszélgetés,barátkozás és sex hármasban.négyesben.Nem egyből ágyba ahogy sokan elképzelik,mert ahhoz azért kell egy kis ismerkedés. Csak Hetero pasi érdekel. A csaj lehet bisex,mert nálunk is az. A többit levélben és fotó nélkül nincs ismerkedés senkivel még veled sem
renault68@freemail.hu
Házibarátot keresünk vagy párt kis mérettel aki éjjel is ráér és szeret bulizni is.Ha a szimpátia megvan szombat este várunk.iszogatás-beszélgetés,barátkozás és sex hármasban.négyesben.Nem egyből ágyba ahogy sokan elképzelik,mert ahhoz azért kell egy kis ismerkedés. Csak Hetero pasi érdekel. A csaj lehet bisex,mert nálunk is az. A többit levélben és fotó nélkül nincs ismerkedés senkivel még veled sem
renault68@freemail.hu
sziasztok
renault68@freemail.hu
renault68@freemail.hu
Telt hölgyet nyalnék most, Budapesten. Helyem van

Sziasztok ! Telt duci nőt -lányt keresek Pest megye Vác és környéke ,utazni tudok ! 49 év pasi vagyok !
Sziasztok! Ketten egy puncibA ILLETVE spermas punci kinyalásához dugasahoz keresnenk ezekre nyitott párokat akknek lenne helyuk! S tudnanak minket fogadni
Sziasztok!Párral ismerkednék .
Sziasztok!
Ma este 10 órától szívesen vendégül látnék párokat egy kis kikapcsolódásra kerék utcai lakásomban (3. kerület, Flórián tér mellett). Kötetlen beszélgetés, ismerkedés, bor és persze szex. Csak komoly érdeklődők levelét várom. Az ismerkedés menete: privát levél itt, majd viberen, a leegyeztetés. Duci hölgy tagú párok előnyben, de természetesen kellő szimpátia esetén bárki jöhet.
Üdv
David
Ma este 10 órától szívesen vendégül látnék párokat egy kis kikapcsolódásra kerék utcai lakásomban (3. kerület, Flórián tér mellett). Kötetlen beszélgetés, ismerkedés, bor és persze szex. Csak komoly érdeklődők levelét várom. Az ismerkedés menete: privát levél itt, majd viberen, a leegyeztetés. Duci hölgy tagú párok előnyben, de természetesen kellő szimpátia esetén bárki jöhet.
Üdv
David