Sziasztok! Kizárólag Csongrád megyei 27-40 év közötti ápolt, kedves, intelligens, határozott, gyengéd, de férfias házibarátot keresünk a párommal (én 26 (nő), ő 41(ffi)Hosszú távú hármas kapcsolatra gondoltunk!! Legyen időd erre a kapcsolatra!!!
....hozzátennénk még azt is, hogy mielőtt írsz tisztázd magadban mennyire komolyak a szándékaid.Mi tudjuk mit szeretnénk
mail:pasit3nak@gmail.com
....hozzátennénk még azt is, hogy mielőtt írsz tisztázd magadban mennyire komolyak a szándékaid.Mi tudjuk mit szeretnénk
Dél balatoni 34/38 éves pár keres hölgyet.
Pusz
Pusz
Kaposvári telt,molett hölgyet keresek.Független hellyel rendelkező srác vagyok.
Duci telt keblü nöknek lennék a szeretöje esetleg hasonlo hölgytagu pár?tyimpa@hotmail.com msn
Sziasztok! Kizárólag Csongrád megyei 27-40 év közötti ápolt, kedves, intelligens, határozott, gyengéd, de férfias házibarátot keresünk a párommal (én 26 (nő), ő 41(ffi)Hosszú távú hármas kapcsolatra gondoltunk!! Legyen időd erre a kapcsolatra!!!
....hozzátennénk még azt is, hogy mielőtt írsz tisztázd magadban mennyire komolyak a szándékaid.Mi tudjuk mit szeretnénk smile
....hozzátennénk még azt is, hogy mielőtt írsz tisztázd magadban mennyire komolyak a szándékaid.Mi tudjuk mit szeretnénk smile
sziasztok 30-36 éves házaspár vagyunk hölgyel párral ismerkednénk utazni tudunk
Szombatra keresek kielégűletlen szexéhes FÉRFIT,molett tokaji nő vagyok.Kamusok kiméljenek,helyem nincs.
székesfehérvári,hölgyet keresek, tartos kapcsolatra.. laki55@citromail.hu
duci mackós párral ismerkednénk mi is azok vagyunk
bp-i telt 30-as pár vunk a lány nagyfenekü nagymellü vastag combu a ffi nagydb erösen szöröstestü.part keresünk bp-röl esetleg közvetlen közeléböl esetleg ffit szolo ffinél nagy méret és vagy sok geci feltétel ill higiénia hely szükséges csak esti idöpont jo jelentkezés emailben képpel mertezigyjo@freemail.hu
házaspár vagyunk hölgyel párral ismerkedünk
Szia!
Hosszútávú, laza kapcsolatra keresek egy bp.-i/Pest m.-i 30-45 éves hölgyet!
Pest m.-i, nem függ. ffi. (41é/178cm/97kg) vagyok. Ápoltság és diszkréció!
email: sony309@gmail.com
Üdv
Üdv
Mikor?
Ja és hol?
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 31. szerda 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 31. szerda 22:50
Ja és hol?
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 31. szerda 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (455255)
Benyalna valaki(,tokaji nő vagyok)
Szegedenkeresek nagypopsis barátnőt. Nem baj, ha szereti az orális kényeztetést...
Duci nönek lennék a szeretöje illetve hasonlo hölgytagu párnak a hazi baratja!tyimpa@hotmail.com msn
Titkos kapcsira keresek duci hölgyet lehetőleg vas megyéből!!
Szia!
Üdv
Üdv
Egy somogy megyei 34 éves férfi keres Párt hosszútávra hely megoldott írjatok köszi
telt lánnyal ismerkednék utazni tudok
szeretőmmel keresünk harmadikat
aktív biség előny, de nem feltétel
elsősorban borsod vagy hajdú-bihar megyéből
aktív biség előny, de nem feltétel
elsősorban borsod vagy hajdú-bihar megyéből

teltcica36