Sziasztok,25eves fiatal srac vagyok,parok holgyek jelentkezeset varom akik tudnak szatmarnemetiben utazni,hejel rendelkezem,nem Vagyok Kamus!!!en a hatar kozvetlen kozelebe at tudok meni de akor buvo hejet kell keresni vagy akar a kocsiba!Apolt,borotvalt,18cm,170magas,88kg,vices,diskret srac vagyok,barna haj,barna szem!varom belso uzeneteket
Sziasztok.30 éves férfi vagyok.Péntek vagy szombat éjszakára keresek hölgyet,párt veszprém és környékéröl.E-mail:vboy8181@freemail.hu
Kedves, barátságos, független, igényes, szolizott 47 éves férfi vagyok. 180cm magas, borotvált, magas szex kultúrával rendelkezem. Telt alkatú hölggyel foglalkoznék, akár egész éjszakára. Ha szenvedéllyel fűszerezett szexre vágysz írjál. ( via.estates.co@gmail.com )
Sziasztok.30 éves férfi vagyok.Péntek vagy szombat éjszakára keresek nyaláscentrikus hölgyet,párt veszprém és környékéröl.E-mail:vboy8181@freemail.hu
duci nagyonmacis pár vagyunk hasonló alkatu párral ismerkednénk kor nem számit
Duci hölgytagú pár, párt esetleg hölgyet keres ma napközben!!
Hello..mi 31-36éves pár vagyunk telt keblü hölgytaggal...párt keresünk Fejér m ill környéke.....nagyfonok75@freemail.hu
28éves Keszthelyi pár Bi-t és Anál szexet kedvelő hölgyet keres esti party-hoz. Levelet a dj.seny@freemail.hu-ra kérnénk, ilyen beállítottságú párok se kíméljenek. Solo pasik köszi, de most nem!
kecskemeti 50-es srac keres holgyet ,diszkret kapcsolatra.
Üdv! 40-50 körüli házaspárral barátkoznék. Szívesen lennék néző, kíváncsi 3.ik, és ami alakul. Hölgy örömére!Alkat nem, szimpátia lényeges számomra. Én 30 éves férfi vagyok. Belső mail , vagy : bonaparte30@freemail.hu
Szia
Budapesti mobilis macis srác keres párt vagy lányt közös játékra örömökre.
Akár most is
Budapesti mobilis macis srác keres párt vagy lányt közös játékra örömökre.
Akár most is

Duci hölgytagú pár szombat estére párt vagy lányt keres
duci mackós pár vagyunk hölgyel párral ismerkednénk
Párom szülinapjára,keresek molett(popós,cicis)Hölgyet,harmadiknak.Régi álma teljesülne!Esetleg,párt is,ha a pasi belemenne,hogy a páromat kényeztessük(végül is ő az ünnepelt
)Utána egymás előtti szex...Ha van jelentkező,priviben kérem

Duci hölgytagú pár szombat estére párt vagy lányt keres

Ma délelöttre duci hölgyet keresünk 3-as szexhez! mi szentendrén vagyunk
Szegedről keresek ma estére telt alaktu hölgyet,vagy párt,belsö levelet várok,köszönöm.
Debrecen és környékén fényképeznék ill. videóznék hölgyet, párokat. Teljes diszkréció.
Nyíregyházi hellyel rendelkező pár keres ma estére nagy és vastag intim méretű férfit (min: 20/5), a hölgy kényeztetésére. Írj tel számot belső üzenetben és visszahívunk.
Sziasztok!
Köszönjük szépen a rengeteg jelentkezést, nem is gondoltuk volna, hogy ilyen sok vállalkozó szellemű férfi és pár fog jelentkezni a hirdetésünkre. A szerencsés kiválasztottakat levélben értesítettük, a többieknek viszont itt szeretnénk megköszönni az érdeklődésüket!
Köszönjük szépen a rengeteg jelentkezést, nem is gondoltuk volna, hogy ilyen sok vállalkozó szellemű férfi és pár fog jelentkezni a hirdetésünkre. A szerencsés kiválasztottakat levélben értesítettük, a többieknek viszont itt szeretnénk megköszönni az érdeklődésüket!