Komolyan találkozni akaró, nem kamus, 20 éves, ápolt, intelligens, diszkrét,figyelmes, kissé félénk Nyíregyházi fiú vagyok, 173cm magas, 62 kg, vékony testalkatú, átlagos intim mérettel rendelkezem, nem feltétlenül sex céljából keresem idősebb női partnerem,de akármi kialakulhat, kor és testalkat nem számít, ha találkoznánk hellyel rendelkezz, lehetőleg csak Nyíregyházán, amit elvárok tőled az diszkréció,ápoltság, ha felkeltettem az
PÁRCSERÉS SZEXET SZERETNÉNK NŐI BIVEL....HA LÉTEZIK
EGYÁLTALÁN ILYEN PÁR....MI VÁRJUK....
EGYÁLTALÁN ILYEN PÁR....MI VÁRJUK....
35-től Ismerkednék Barátkoznék Igényes Intelligens Budapesti vagy Környéki Biszex Házaspárral!!
Közös Programok: Strandolás Nyaralás Szaunázás Nudizás és Szimpátia esetén Szex is Mindenki Örömére!
Tartós de Laza Igényes Kötetlen Baráti Kapcsolatot Keresek.
CSAK KOMOLYAK JELENTKEZÉSÉT VÁROM!!
Közös Programok: Strandolás Nyaralás Szaunázás Nudizás és Szimpátia esetén Szex is Mindenki Örömére!
Tartós de Laza Igényes Kötetlen Baráti Kapcsolatot Keresek.
CSAK KOMOLYAK JELENTKEZÉSÉT VÁROM!!
20 éves, ápolt, intelligens, diszkrét,figyelmes, kissé félénk Nyíregyházi fiú vagyok, 173cm magas, 62 kg, vékony testalkatú, átlagos intim mérettel rendelkezem, nem feltétlenül sex céljából keresem idősebb női partnerem,de akármi kialakulhat, kor és testalkat nem számít, ha találkoznánk hellyel rendelkezz, lehetőleg csak Nyíregyházán, amit elvárok tőled az diszkréció,ápoltság, ha felkeltettem az érdeklődésed írj belső levelet! ígérem válaszolok.
20 éves, ápolt, intelligens, diszkrét,figyelmes, kissé félénk Nyíregyházi fiú vagyok, 173cm magas, 62 kg, vékony testalkatú, átlagos intim mérettel rendelkezem, nem feltétlenül sex céljából keresem idősebb női partnerem,de akármi kialakulhat, kor és testalkat nem számít, ha találkoznánk hellyel rendelkezz, lehetőleg csak Nyíregyházán, amit elvárok tőled az diszkréció,ápoltság, ha felkeltettem az érdeklődésed írj belső levelet! ígérem válaszolok.
hölgyel párral ismerkednénk
sziasztok!én egy 23 éves helyes,magára és környezetére igényes,eredetileg egri srác vagyok de 1 éve mezőkövesden lakom egy albérletben és ott is dolgozok!!!szeretnék alkalmi,titkos vagy akár tartós,komoly kapcsolatot keresni 20-45 éves korig!!akit érdekel az írjon légyszives!!!!párok is írhatnak!!
Duci nagy mellü fiatal lányt keresek minden jóra, ha érdekel írj üzit itt, vagy küldj ide: valami_22@hotmail.hu
Kedves, barátságos, független, 47 éves férfi vagyok. 180cm magas, borotvált, magas szex kultúrával rendelkezem. BUDAPESTI telt alkatú hölggyel foglalkoznék, akár egész éjszakára. Búvóhelyet biztosítsál...Ha szenvedéllyel fűszerezett szexre vágysz írjál. ( via.estates.co@gmail.com )
duci nagyonmacis házaspár vagyunk 33-40 évesek párral ismerkednénk estleg hölgyel
Sziasztok.. telt hölgyet keresnék Fejér megyéböl illetve környékéröl..én 187-98-37éves pasi vagyok...nagyfonok75@freemail.hu
Sziasztok.30 éves férfi vagyok.Ma éjszakára keresek nyalás imádó hölgyet,párt veszprém és környékéröl.E-mail:vboy8181@freemail.hu
Kedves Hölgyem! Ha valamely szélsőséges értéket (pl.: nagyon magas vagy kifejezetten alacsony a magasságod, extra vékony vagy nagyon telt alkatú vagy, a cicid kifejezetten apró vagy hatalmas, a fanszőrzeted szinte dzsungel vagy nagyon ritka, esetleg teljesen borotvált) képviseled, akkor téged kereslek! Kérlek jelentkezz egy 30-as potens férfi hirdetésére és érezzük jól magunkat! Válaszodat előre is köszönöm! Puszi: Gábor
38 186 80 Sportos Budapesti Férfi Keres:
Budapesten és környékén keresünk Hölgyet! 40-60 között mi lány 44 fiú 43
sziasztok!
Hölgyet keresünk magunk mellé hosszútávon.
imádjuk a sex minden formáját adni és kapni.
Várunk otthonunkba ha komolyan gondolod velünk.
Éva és józsi!
blaszlone@hotmail.com
sziasztok!
Hölgyet keresünk magunk mellé hosszútávon.
imádjuk a sex minden formáját adni és kapni.
Várunk otthonunkba ha komolyan gondolod velünk.
Éva és józsi!
blaszlone@hotmail.com
38 186 80 Sportos Budapesti Férfi Keres:

Kellemes megjelenésű jóképű sportos alkatú elfoglalt 40-es férfi keres alkalmi, akár titkos kapcsolatra, csinos, jó alakú, helyes(kicsit telt is lehet), ápolt, szexcentrikus budapesti, lehetőleg belvárosi hölgyet! (a bemutatkozó szöveg kissé konzervatívra sikeredett, de ígérem az együttlétek messze nem ilyenek lesznek!
))A "Hivatásos" verzió nem érdekel!
Sokan mondták, hogy nem működnek a belső üzenetek, ezért kérlek ide írj!
biorgana@gmail.com

Sokan mondták, hogy nem működnek a belső üzenetek, ezért kérlek ide írj!
biorgana@gmail.com