35 éves, kisgyermekes telt pár Vas megyéből,hosszútávú szexkapcsolatra keres, intelligens, diszkrét, ápolt, utazni tudó, szombaton késő esti szabadidővel rendelkező párt 30-40év között. A férfiaknál abszolult hetero beállítottság elvárás. Szükségünk van némi ismerkedésre, ezért olyanok írjanak akik vállalni tudnak 1-2 előzetes találkozót. Várjuk a jelentkezéseket, lehetőleg fényképpel (nem intim).vasparos01@gmail.com
Bp.-i vagy Pest megyei hölgyet (35-50 év között) keresek szimpátián alapuló, laza, hosszútávú kapcsolatra!
Pest megyei, nem független férfi (43 év/178 cm/ 97 kg) vagyok!
Autóval, délelőtti és esti szabadidővel rendelkezek!
Ápoltság és diszkréció fontos!
E-mail címem: sony309@gmail.com
Pest megyei, nem független férfi (43 év/178 cm/ 97 kg) vagyok!
Autóval, délelőtti és esti szabadidővel rendelkezek!
Ápoltság és diszkréció fontos!
E-mail címem: sony309@gmail.com
Pár vagyunk.Nagy méretű férfit keresünk Nyíregyházán aki el is jön és nem kamus!
Sziasztok, éri még a keresés és merre laktok? Én a dunakanyarban. Péter.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 29. péntek 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 29. péntek 08:45
Törölt felhasználó (76919)

Sziasztok!
Két fiatalos, bp.-i pasi (44 és 43 éves) keres ma estére budapesti hölgyet (20 és 45 év között) 2+1 felálláshoz!
Autó és lakás megoldott!
Ápoltság és diszkréció!
email: sony309@gmail.com (fényképcsere és részletek itt)
Két fiatalos, bp.-i pasi (44 és 43 éves) keres ma estére budapesti hölgyet (20 és 45 év között) 2+1 felálláshoz!
Autó és lakás megoldott!
Ápoltság és diszkréció!
email: sony309@gmail.com (fényképcsere és részletek itt)
Elolvastad a hirdetésem, amire válaszoltál???
(Ez egy válasz Hessz 3 üzenetére (2012. 07. 20. péntek 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 20. péntek 08:30

Sziasztok, éri még a keresés és merre laktok? Én a dunakanyarban. Péter.
35 éves, kisgyermekes telt pár Vas megyéből,hosszútávú szexkapcsolatra keres, intelligens, diszkrét, ápolt, utazni tudó, szombaton késő esti szabadidővel rendelkező párt 30-40év között. A férfiaknál abszolult hetero beállítottság elvárás. Szükségünk van némi ismerkedésre, ezért olyanok írjanak akik vállalni tudnak 1-2 előzetes találkozót. Várjuk a jelentkezéseket, lehetőleg fényképpel (nem intim).vasparos01@gmail.com
Nudizáshoz / Ismerkedéshez / Barátkozáshoz / Erotikához Keresek 35-től Mindkét Részről BISZEXRE is NYITOTT KOMOLY PÁRT Budapesten vagy környékén.
Várom mindazok levelét akik tudatosan keresnek!
Hétvégén valaki / valakik a Velencei tó Gárdonyba vagy a Luppa szigetre??
Szeptemberben Rovinj Punta Crísa 12-nap!!
Sex On The Beach
Várom mindazok levelét akik tudatosan keresnek!
Hétvégén valaki / valakik a Velencei tó Gárdonyba vagy a Luppa szigetre??
Szeptemberben Rovinj Punta Crísa 12-nap!!
Sex On The Beach
olyan vékony alkatú pasit keresek, aki szereti a telt lányokat és imád nyalni. írj privát üzenetet. Budapestiek levelét várom
Hello!
Komárom környékéről keresek lányokat szabadidő kellemes eltöltéséhez. Részletek üzenetben.
Komárom környékéről keresek lányokat szabadidő kellemes eltöltéséhez. Részletek üzenetben.
Imádom a telt hölgyeket kényeztetni épp ezért keresnék telt nagy darab hölgyet vagy hasonlo hölgytagu párt örömszerzés gyanant! Hely kellene utazni tudok! jegestejecske@citromail.hu
Sziasztok!Gyöngyösi popó kedvelő hölgyet keresek alkalmi randikhoz
duci telt kövér lánnyal párral ismerkednék
Szeximádó hölgyet kényeztetnék, kor, alkat nem számít, csak az a lényeg, hogy nagyokat élvezzünk
növel párral idösebb ffi ismerkednénk
SZIA ÉDES KERESS ENGEM!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 24. kedd 07:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 24. kedd 07:33
Törölt felhasználó (838469)

duci telt kövér lánnyal párral ismerkednék
kukkolnék párokat , lányokat budapesten. 190/80 és 20/5
minden jóban benne vagyok, de hetero vagyok
minden jóban benne vagyok, de hetero vagyok
Sziasztok.30 éves férfi vagyok.Nyalás imádó hölgyet, párt keresek Veszprém és környékéröl,idősebb hölgyel is kipróbálnám.Balatonfüreden akár napközbeni találkára is.E-mail:vboy8181@freemail.hu
Sziasztok.30 éves férfi vagyok.Erotikát kedvelő hölgyet, párt keresek Veszprém és környékéröl akár ma estére is.Idősebb hölgyel is ismerkednék.Balatonfüreden akár napközbeni találkára is.E-mail:vboy8181@freemail.hu
Budapesti férfi! Hölgyet keresek! Létezik itt ?
sziasztok
Györ meletti 40-es valós pár vagyunk párcserés sex-re keresünk korban hozzánkillö párt
Aug 18-21 között szabin vagyunk utazni tudunk
picur6312@hotmail .com az e mail+MSN
Györ meletti 40-es valós pár vagyunk párcserés sex-re keresünk korban hozzánkillö párt
Aug 18-21 között szabin vagyunk utazni tudunk
picur6312@hotmail .com az e mail+MSN