akkor én ki estem
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 18. kedd 07:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 18. kedd 07:04

Törölt felhasználó (812613)

növel párral ismerkednénk mi 33-40 évesek vagyunk duci mackós
növel párral ismerkednénk mi 33-40 évesek vagyunk duci mackós
duci telt lánnyal párral ismerkednék
Szívesen fotóznám párok együttlétét. (Természetesen a ti gépetekkel.) Így csak a szexre kell koncentrálnotok és minőségi fotókon lesztek megörökítve. Maximálisan diszkrét, intelligens férfi vagyok. Helyem nincs, utazni tudok.
Sziasztok!Nyíregyházán vagy esetleg Kisvárdán keresnék pasit 40éves korig,a párommal kipróbálnánk a 3as szexet.Kizárólag a hölgy örömére.Hellyel rendelkezők jelentkezzenek!Hely mindenképp kellene!!!!!!. És akik szeretik a duci nőket.Duci pár vagyunk.A hölgy 175magas 136kg. Bemutatkozo üzit várunk.pistike74@indamail.hu
hetero párral ismerkednénk hosszutávu kapcsolatra,tatabánya,komárom,györ környékéröl
Sziasztok!Nyíregyházán vagy esetleg Kisvárdán keresnék pasit 40éves korig,a párommal kipróbálnánk a 3as szexet.Kizárólag a hölgy örömére.Hellyel rendelkezők jelentkezzenek!Hely mindenképp kellene!!!!!!. És akik szeretik a duci nőket.Duci pár vagyunk. Bemutatkozo üzit várunk.pistike74@indamail.hu
Sziasztok.31 éves férfi vagyok.Erotikát kedvelő hölgyet párt keresek ma estére Veszprém és környékéről.Idősebb korosztállyal is ismerkednék.E-mail:vboy8181@freemail.hu
SZIASZTOK.........párt keresnék!.....31 éves.115 kg...srác..Pest megyéből !....

Sziasztok! Duci hölgyet vagy párt keresek.Kor nem számít,Pest megye:Monor és környéke előnyben.
szivesen ismerkednénk párral
Igen!?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 10. hétfő 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 10. hétfő 14:25
Törölt felhasználó (851276)

Törölt felhasználó (833306)

Érdekelne!
Akit érdekel az belső üzenetben írjon.köszönjük
(Ez egy válasz husospunci üzenetére (2012. 09. 10. hétfő 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 10. hétfő 13:44

Pest megyei duci hölgytagu 28/27 éves pár férfit keres 3-ashoz vagy duci párt csak hosszutávú kapcsolatra.
Érdekelne!
(Ez egy válasz husospunci üzenetére (2012. 09. 10. hétfő 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 10. hétfő 13:44

Pest megyei duci hölgytagu 28/27 éves pár férfit keres 3-ashoz vagy duci párt csak hosszutávú kapcsolatra.
Sziasztok! Párt keresek kukkoláshoz, többes játékokhoz Bp-en! Igényes, potens, nagy szerszámú, többest és kukkolást imádó férfi vagyok. Ha úgy gondoljátok, hogy egymást keressük, írjatok nekem! Fontos, hogy én valóban szeretek szexelni, a chat is jó, de azért ez mégsem az igazi.
Norbi

Halli! Budapesti hetero férfi vagyok 40-es. Telt alkatu hölgyet keresek. Belsö üzit irj.