Holnapra keresnék Budapesten, telt, duci hölgyet, vagy párt, akik fogadni is tudnának! (De szép álom!!!!) wwwxxx@citromail.hu
Teltkeblü békéscsabai nőkkel ismerkednék.
Teltkeblü husis holgyet vagy hasonlo holgytagu párral ismerkednek ahol a holgy szereti ha ö van a középpontban! Hely kellene utazni tudok! jegestejecske@citromail.hu
sziasztok lánnyal párral ismerkednék
Sziasztok!35 éves pasi keres duci hölgyet Budapestről,kölcsönös örömszerzésre.Szeretem az érettebb korosztályt.Kérlek küldj üzit ide,vagy smst erre a számra. 06305422138
Ápolt sok mindenre nyitott szexuálisan túlfűtött enyhén perverz középkorú (41-43) budapesti pár vagyunk, szép arcú igényes teltkarcsú hölgytaggal. A hölgy örömére (creampie, tehát beleélvezős szexre) keresünk egy -azaz egy- nyitott gondolkodású, enyhén perverz, szexuálisan kiéhezett és nálunk jóval idősebb de azért potens urat 55-75 év közt, csak hosszabb távra. A vastag és nagy méret előny, de nem feltétel. Kis méret is lehet, de akkor rengeteg spermád legyen. A hely megoldott de te is vendégül láthatsz minket. Anyagiaktól mentesen gondoltuk!
lányt keresek lehetőleg bp-n, én 18 éves fiú vagyok 17cm-es intim mérettel https://photo.static.goldengate.hu/goldengate_users//8/3/1/831311/- ff_831311_200x150_1.jpg?78575400
Sopronba keresek hölgyet tartós szex partnernek. 43 éves pasi vagyok
feri259@citromail.hu
feri259@citromail.hu
Sziasztok!Nyíregyházán keresnék pasit 40éves korig,a párommal kipróbálnánk a 3as szexet.Kizárólag a hölgy örömére.Hellyel rendelkezők jelentkezzenek!Hely mindenképp kellene!!!!!!. És akik szeretik a duci nőket.Duci pár vagyunk.A hölgy 175magas 136kg. Bemutatkozo üzit várunk.pistike74@indamail.hu
Sziaszok!
Szívesen megismerkednék hölggyel,párral Bács-m Kecskemét kk.
Nyitott vagyok mindenre ,de többes együttlétbe még kezdő!De kíváncsi és nincs olyan a szex terén amibe nem lennék benne!
Én egy 186/88/39é sportos testalkatú srác vagyok
Érd: sanchopancho@freemail.hu v belső üzenetre
Köszi
Szívesen megismerkednék hölggyel,párral Bács-m Kecskemét kk.
Nyitott vagyok mindenre ,de többes együttlétbe még kezdő!De kíváncsi és nincs olyan a szex terén amibe nem lennék benne!
Én egy 186/88/39é sportos testalkatú srác vagyok
Érd: sanchopancho@freemail.hu v belső üzenetre
Köszi
Jászberénybe keresek hölgyet,lányt,asszonyt(kor nem számít)aki végre segítene rajtam.....,már nagyon vágyom egy kis szexre,kérlek segítsetek
Szép jó napot minden Goldengate lakóknak! Szeretnék csatlakozni Debrecenben Lányokhoz, Hölgyekhez, vagy Párokhoz, csak a Hölgy-Hölgyek örömére természetesen! A szex minden formáját szeretem és imádok pinát nyalni hosszasan, amíg a Hölgy el nem élvez vagy azt nem mondja hogy elég lesz! Szeretem még a szexházibulikat és a gang bang partikat! Ha valaki tud ilyen bulikról az nyugodtan szólhat nekem is, mert szívesen csatlakozom! Írjatok belső üzenetet vagy e-mail címet és már indulok is hozzátok! Szép napot mindenkinek sziasztok!

Budapesti Hölgyet keresek.
Sziasztok!Nyíregyházán keresnék pasit 40éves korig,a párommal kipróbálnánk a 3as szexet.Kizárólag a hölgy örömére.Hellyel rendelkezők jelentkezzenek!Hely mindenképp kellene!!!!!!. És akik szeretik a duci nőket.Duci pár vagyunk.A hölgy 175magas 136kg. Bemutatkozo üzit várunk.pistike74@indamail.hu
Vannak-e itt olyan duci holgytagu párok ahol a holgy kedveli az erotikus masszirozast elojatekként? Hely kellene utazni tudok!jegestejecske@citromail.hu
Sziasztok!50-éves telt nemfüggetlen férfi vagyok.Elhanyagolt érett telt hölgyet kényeztetnék.
telt nagy cicis pár keres párt
növel párral ismerkednék
Sziasztok.31 éves férfi vagyok. Telt,nagy cicis hölggyel ismerkednék Veszprém és környékéről.E-mail:vboy8181@freemail.hu
Jászberénybe keresek hölgyet,lányt,asszonyt(kor nem számít)aki végre segítene rajtam.....,már nagyon vágyom egy kis szexre,kérlek segítsetek