Szilveszterre keresünk korunk beli párt fogadni tudunk adatlapot olvassatok Györ melett lakunk
Debreceni 47éves, 183cm,90kg borotvált, Bi-re nyitott férfi párt,házaspárt keres. Külső nem, ápoltság fontos!
SZIASZTOK
PÁRT KERESÜNK PÁRCSERÉRE
PÁRT KERESÜNK PÁRCSERÉRE
Dec 27 vagy 28-ra hölgyet vagy párt keresünk, üzeneteket várjuk
sziasztok!Extra duci 35 éves nőként keresem partnerem inteligens férfi személyében 30-50 éves kor között.Hely szükséges.Oda-vissza alapon szeretek kényeztetni,és a szex minden formáját szeretem.Légy ápolt,diszkrét!
Szép jó napot mindenkinek! Szeretnék csatlakozni Debrecenben a hosszú ünnepek és szilveszteri
szexházibuliban, Lányokhoz, Hölgyekhez, vagy Párokhoz, csak a Hölgy-Hölgyek örömére természetesen! A szex minden formáját szeretem! Szeretem még a gang bang partikat! Ha valaki tud ilyen bulikról az nyugodtan szólhat nekem is, mert szívesen csatlakozom! Írjatok belső üzenetet vagy e-mail címem: tico79@citromail.hu Szép napot mindenkinek sziasztok!
szexházibuliban, Lányokhoz, Hölgyekhez, vagy Párokhoz, csak a Hölgy-Hölgyek örömére természetesen! A szex minden formáját szeretem! Szeretem még a gang bang partikat! Ha valaki tud ilyen bulikról az nyugodtan szólhat nekem is, mert szívesen csatlakozom! Írjatok belső üzenetet vagy e-mail címem: tico79@citromail.hu Szép napot mindenkinek sziasztok!

Sziasztok! Győr+környékéről bi nőcit keresünk!(Esetleg bi nő tagú párt.)
Levelet priviben,vagy tibe38@freemail.hu-ra
Sikeres keresgélést kívánunk mindenkinek!
Levelet priviben,vagy tibe38@freemail.hu-ra
Sikeres keresgélést kívánunk mindenkinek!
Szép jó napot mindenkinek! Szeretnék csatlakozni Debrecenben a hosszú ünnepek és szilveszteri

Sziasztok. Sopron és környékén keresek lányt-hölgyet tartós diszkrét kapcsira. Olyan jelentkezzen akivel tovább kereshetnénk párként is. feri259@citromail.hu

növel párral ismerkednék
Ha van kedved 16-17-18-án eljönni velem 3 napra Harkányba, szívesen látlak egy ismerkedésre
Dumcsi, wellness, jókedv
természetesen a vendégem vagy

Dumcsi, wellness, jókedv

Párokat, lányokat keresek szexre hetero alapon. Úgy is jó ha én csak masztizom miközben nézlek titeket.
Társulnák nőkhöz vagy párokhoz!!!
Sziasztok. Sopron és környékén keresek lányt-hölgyet tartós diszkrét kapcsira. Olyan jelentkezzen akivel tovább kereshetnénk párként is. feri259@citromail.hu
Budapesti független csajok járnak erre?????????????
Hétköznapra keresek hölgyet hetero
kapcsolatra, párt vagy baráti
társaságot ahol bi aktívként szerepet
vállalnék
kapcsolatra, párt vagy baráti
társaságot ahol bi aktívként szerepet
vállalnék
Szép jó napot mindenkinek! Szeretnék csatlakozni Debrecenben szilveszteri szexházibuliban, Lányokhoz, Hölgyekhez, vagy Párokhoz, csak a Hölgy-Hölgyek örömére természetesen! A szex minden formáját szeretem! Szeretem még a gang bang partikat! Ha valaki tud ilyen bulikról az nyugodtan szólhat nekem is, mert szívesen csatlakozom! Írjatok belső üzenetet vagy e-mail címem: tico79@citromail.hu Szép napot mindenkinek sziasztok!
Halli! Budapesti férfi Krampuszként meglátogatna, Csak hölgyeket.
Hali!estére valaki,?