Sziaszok párt keresnénk akik el is mernek jönni Tatára kluba szombaton
Születésnapra szeretném meglepni nejemet egy lánnyal.Mi 30-as pár vagyunk és még nem voltunk soha többesben most ismerkednénk vele,egyelőre csak lányok. Különös elvárás nincs,csak legyen igényes,de ne legyen hivatásos.
Sziasztok! Keresek Debrecenben Párokat akiket meg lehet nézni ahogy szexelnek, nagyon izgat ha látom hogy intenzíven megy a szex! Ha akarjátok akkor be is szállnék a kényeztetésbe, persze ha benne vagytok a játékban és csak a Hölgy örömére persze! De szex közben fényképeket is csinálhatok vagy videót is ha úgy akarjátok! Semmi jónak nem vagyok az elrontója!
Nyugodtan írjatok privát üzenetet és meg beszéljük a részleteket! További szép napot sziasztok!

Szombat estére keresünk hellyel rendelkező,dohányzó, alkoholt fogyasztó,valóban szexelni akaró,telt női taggal,nem extra szőrős férfi taggal rendelkező,nem modell alkatú,igényes, a higéniát nem elhanyagóló,egyszerű valós párt.Női bi ok.Kiskunhalas+150km.ilzso@freemail.hu
sziasztok nagymaci szivesen csatlakozna hozzátok
(Ez egy válasz harmas3 üzenetére (2014. 02. 16. vasárnap 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 16. vasárnap 10:47

Sziasztok! 41-42 éves duci pár vagyunk kereünk Borsod és környező megyéiből Max 150 km ,helyel redelkező bi férfit 50 év alattit .Diszkréció adott és elvárt. Ne légy szőrös intim részen sem.Ismerkedés Skypen , mailon fotód legyen és elképzelésed. Elegünk van a kamusokból.Panzió motel barát lakása nem érdekel
Tabumentes szexre keresem partnereim! Hölgyek,párok személyében!
Nem levelezni akarok! Találkozzunk és ha megvan a szimpátia vágjunk bele!
Nem levelezni akarok! Találkozzunk és ha megvan a szimpátia vágjunk bele!

177/100/39 ápolt fiú vagyok.Nyitott gondolkodású, és sok mindent szerető vagyok!
Szerintem az a lényeg, hogy jól érezzük magunkat!
Hölgyek , párok ismeretségét keresem kellemes időtöltésre!
Tartós , hosszú távú kapcsolatban is benne vagyok!
Szerintem az a lényeg, hogy jól érezzük magunkat!
Hölgyek , párok ismeretségét keresem kellemes időtöltésre!
Tartós , hosszú távú kapcsolatban is benne vagyok!
Molett formák kedvelője, magas, borotvált, kulturált 50-es férfi budapesti hölgy társaságát keresné.
Helyem van, de mehetek is. Intim: 17... kb...
Helyem van, de mehetek is. Intim: 17... kb...
Sziasztok !
Csongrád megyei Hölgy illetve párok mellé beszállni hetero ,intim-szőrtelen fiú vagyok de egyben erőteljes és szexualitás téren elég bevállalós illetve az új dolgoktól nem el zárkózó amit még nem próbáltam volna ! ! Írjatok bátran ! Kép ha kell küldök !
Csongrád megyei Hölgy illetve párok mellé beszállni hetero ,intim-szőrtelen fiú vagyok de egyben erőteljes és szexualitás téren elég bevállalós illetve az új dolgoktól nem el zárkózó amit még nem próbáltam volna ! ! Írjatok bátran ! Kép ha kell küldök !

Sziasztok! 41-42 éves duci pár vagyunk kereünk Borsod és környező megyéiből Max 150 km ,helyel redelkező bi férfit 50 év alattit .Diszkréció adott és elvárt. Ne légy szőrös intim részen sem.Ismerkedés Skypen , mailon fotód legyen és elképzelésed. Elegünk van a kamusokból.Panzió motel barát lakása nem érdekel
Teltebb formák kedvelője, magas, borotvált, kulturált 50-es férfi budapesti hölgy társaságát keresné a mai napra. Helyem van, de mehetek is. Intim: 17... kb...

Sziasztok! Vecsés és Cegléd között ismerkednék párral és hölggyel.Telt,duci vagy extraduci alkat előny kor nem számít.
Sziasztok. Borsodból pár vagy lány?
Hölgyet keresek ma estére!Helyem van!
Szia! Én csak kérdeznék: sikerült valakivel összejönnöd? Azért kérdezem, mert hasonló hirdetésen gondolkozok én is...
Segítség lenne, ha átadnád a tapasztalataidat. Köszi előre is. (Ez egy válasz rozsoma78 üzenetére (2014. 02. 03. hétfő 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 03. hétfő 09:10
Segítség lenne, ha átadnád a tapasztalataidat. Köszi előre is. (Ez egy válasz rozsoma78 üzenetére (2014. 02. 03. hétfő 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Bpesti 50-es nem független ápolt pasi hölgy partnert keres alkat nem számit légy ápolt szeresd ha nyalják a puncidat,pepirozsa@citromail.hu
nagykanizsai duci nagy popós csajszival ismerkednék.
Sziasztok!
Csak duci,telt lányt/hölgyet keresek alkalmi kapcsolatra (Nagy mell,popsi,comb kötelező)
188/108 kigyúrt,izmos fiatal srác vagyok. Budapest és környéke.
Párok nem érdekelnek.
Csak duci,telt lányt/hölgyet keresek alkalmi kapcsolatra (Nagy mell,popsi,comb kötelező)
188/108 kigyúrt,izmos fiatal srác vagyok. Budapest és környéke.
Párok nem érdekelnek.
Sziasztok. Most hétvégére keresek párt vagy lányt a közelemből. Írjatok.
Sziasztok, Sopron és környékén keresek egy érett nőt 45-től, lényeg szeresd és kívánd a szexet.
feri196906@citromail.hu
feri196906@citromail.hu