Szombat estére keresünk hellyel rendelkező,dohányzó, alkoholt fogyasztó,valóban szexelni akaró,telt női taggal,nem extra szőrős férfi taggal rendelkező,nem modell alkatú,igényes, a higéniát nem elhanyagóló,egyszerű valós párt.Női bi ok.Kiskunhalas+150km.ilzso@freemail.hu
sziasztok nagymaci szivesen csatlakozna hozzátok
(Ez egy válasz harmas3 üzenetére (2014. 02. 16. vasárnap 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 16. vasárnap 10:47

Sziasztok! 41-42 éves duci pár vagyunk kereünk Borsod és környező megyéiből Max 150 km ,helyel redelkező bi férfit 50 év alattit .Diszkréció adott és elvárt. Ne légy szőrös intim részen sem.Ismerkedés Skypen , mailon fotód legyen és elképzelésed. Elegünk van a kamusokból.Panzió motel barát lakása nem érdekel
Tabumentes szexre keresem partnereim! Hölgyek,párok személyében!
Nem levelezni akarok! Találkozzunk és ha megvan a szimpátia vágjunk bele!
Nem levelezni akarok! Találkozzunk és ha megvan a szimpátia vágjunk bele!

177/100/39 ápolt fiú vagyok.Nyitott gondolkodású, és sok mindent szerető vagyok!
Szerintem az a lényeg, hogy jól érezzük magunkat!
Hölgyek , párok ismeretségét keresem kellemes időtöltésre!
Tartós , hosszú távú kapcsolatban is benne vagyok!
Szerintem az a lényeg, hogy jól érezzük magunkat!
Hölgyek , párok ismeretségét keresem kellemes időtöltésre!
Tartós , hosszú távú kapcsolatban is benne vagyok!
Molett formák kedvelője, magas, borotvált, kulturált 50-es férfi budapesti hölgy társaságát keresné.
Helyem van, de mehetek is. Intim: 17... kb...
Helyem van, de mehetek is. Intim: 17... kb...
Sziasztok !
Csongrád megyei Hölgy illetve párok mellé beszállni hetero ,intim-szőrtelen fiú vagyok de egyben erőteljes és szexualitás téren elég bevállalós illetve az új dolgoktól nem el zárkózó amit még nem próbáltam volna ! ! Írjatok bátran ! Kép ha kell küldök !
Csongrád megyei Hölgy illetve párok mellé beszállni hetero ,intim-szőrtelen fiú vagyok de egyben erőteljes és szexualitás téren elég bevállalós illetve az új dolgoktól nem el zárkózó amit még nem próbáltam volna ! ! Írjatok bátran ! Kép ha kell küldök !

Sziasztok! 41-42 éves duci pár vagyunk kereünk Borsod és környező megyéiből Max 150 km ,helyel redelkező bi férfit 50 év alattit .Diszkréció adott és elvárt. Ne légy szőrös intim részen sem.Ismerkedés Skypen , mailon fotód legyen és elképzelésed. Elegünk van a kamusokból.Panzió motel barát lakása nem érdekel
Teltebb formák kedvelője, magas, borotvált, kulturált 50-es férfi budapesti hölgy társaságát keresné a mai napra. Helyem van, de mehetek is. Intim: 17... kb...

Sziasztok! Vecsés és Cegléd között ismerkednék párral és hölggyel.Telt,duci vagy extraduci alkat előny kor nem számít.
Sziasztok. Borsodból pár vagy lány?
Hölgyet keresek ma estére!Helyem van!
Szia! Én csak kérdeznék: sikerült valakivel összejönnöd? Azért kérdezem, mert hasonló hirdetésen gondolkozok én is...
Segítség lenne, ha átadnád a tapasztalataidat. Köszi előre is. (Ez egy válasz rozsoma78 üzenetére (2014. 02. 03. hétfő 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 03. hétfő 09:10
Segítség lenne, ha átadnád a tapasztalataidat. Köszi előre is. (Ez egy válasz rozsoma78 üzenetére (2014. 02. 03. hétfő 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Bpesti 50-es nem független ápolt pasi hölgy partnert keres alkat nem számit légy ápolt szeresd ha nyalják a puncidat,pepirozsa@citromail.hu
nagykanizsai duci nagy popós csajszival ismerkednék.
Sziasztok!
Csak duci,telt lányt/hölgyet keresek alkalmi kapcsolatra (Nagy mell,popsi,comb kötelező)
188/108 kigyúrt,izmos fiatal srác vagyok. Budapest és környéke.
Párok nem érdekelnek.
Csak duci,telt lányt/hölgyet keresek alkalmi kapcsolatra (Nagy mell,popsi,comb kötelező)
188/108 kigyúrt,izmos fiatal srác vagyok. Budapest és környéke.
Párok nem érdekelnek.
Sziasztok. Most hétvégére keresek párt vagy lányt a közelemből. Írjatok.
Sziasztok, Sopron és környékén keresek egy érett nőt 45-től, lényeg szeresd és kívánd a szexet.
feri196906@citromail.hu
feri196906@citromail.hu
Nógrád megyéből keresek telt hölgyet! Én ápolt fiatal pasi vagyok!

duci kövér mackós párral ismerkednék
Sziasztok! 29 éves nemfüggetlen hajdúdorogi srác vagyok! Duci hölgyekkel vagy lányokkal ismiznék! Írj privire!