Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest m.-i, 35-45 év közötti hölgyet keresek!
46 éves, Pest m.-i, független, egyedül élő férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest m.-i, 35-45 év közötti hölgyet keresek!
Sziasztok! Ma hölgy vagy pár Tolna, Szekszárd környékén?
sziasztok! ma Vecsésen leszünk a Marika lángos sütőjénél!!! kb 12 kór
Sziasztok! 40-es duci holgyet keresek nem baj ha nincs egyedul csak hetero,
hali! telt hölgy aki a számra ülne és hosszan nyalatná magát? kecskemét és kiskunfélegyháza. akár viszonzás nélkül is
párt ill bi ffit keresünk
sziasztok bács megyei duci nöt néznék ahogy masztizik.
Sziasztok! 192/98/36 budapesti férfiként keresek telt, duci hölgyet, illetve párt 16/4-es borotvát, körülmetélt intimmel. Üziket itt, privátban, vagy a n.zs.78@freemail.hu levélcímen várok
Párhoz szívesen csatlakoznék.

Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest m.-i, 35-45 év közötti, bevállalós hölgyet keresek, akivel közösen keresnénk párt egymás előtti és/vagy párcserés szexre vagy biszex férfit harmadiknak!
Bp.-i vagy Pest m.-i, 35-45 év közötti, bevállalós hölgyet keresek, akivel közösen keresnénk párt egymás előtti és/vagy párcserés szexre vagy biszex férfit harmadiknak!
Hölgyet keresek ma estére! Helyem van
Sziasztok ! 36 / 39 pár vagyunk,párcseréhez hasonló korú párt keresünk .....
párt keresünk
Sziasztok! 41-42 éves duci pár vagyunk kereünk Borsod és környező megyéiből Max 150 km ,helyel redelkező bi férfit 50 év alattit .Diszkréció adott és elvárt. Ne légy szőrös intim részen sem.Ismerkedés Skypen , mailon fotód legyen és elképzelésed. Elegünk van a kamusokból.Panzió motel barát lakása nem érdekel
Sziasztok!
Sziasztok MA Pár vagy hölgy ki jönne Tatára klubba akár velünk
Hölgyet keresek ma estére!
Sziasztok ! 36 / 39 pár vagyunk,párcseréhez hasonló korú párt keresünk .....
Sziasztok! 41-42 éves duci pár vagyunk kereünk Borsod és környező megyéiből Max 150 km ,helyel redelkező bi férfit 50 év alattit .Diszkréció adott és elvárt. Ne légy szőrös intim részen sem.Ismerkedés Skypen , mailon fotód legyen és elképzelésed. Elegünk van a kamusokból.Panzió motel barát lakása nem érdekel
Sziasztok 19. szombat Pár vagy hölgy ki jönne Tatára klubba akár velünk