párt keresünk
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest m.-i, 35-45 év közötti hölgyet keresek ismerkedésre, kapcsolatra!
46 éves, Pest m.-i, független, egyedül élő férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest m.-i, 35-45 év közötti hölgyet keresek ismerkedésre, kapcsolatra!
kedd, azaz holnap délelőtti huncutkodásra hölgyet és vagy párt keresünk Szekszárd+10km közeléből!!!
A mostani hosszúhétvégére keresek lányt/nőt akik szeretnének szórakozni kicsit Szegeden vagy környékén. 18 éves srác vagyok
Sziasztok!
A hosszú hétvégére keresek igényes, telt hölgyet, esetleg párt (elsődleges a kölcsönös szimpátia) Budapestről és környékéről. Akár hosszú távra is szólhat. 26 éves budapesti fiú vagyok. Többit privátban.
A hosszú hétvégére keresek igényes, telt hölgyet, esetleg párt (elsődleges a kölcsönös szimpátia) Budapestről és környékéről. Akár hosszú távra is szólhat. 26 éves budapesti fiú vagyok. Többit privátban.
Sziasztok!
Sziasztok ! 36 / 39 pár vagyunk,párcseréhez hasonló korú párt keresünk .....
Ma estére keresem hölgy partnerem!Helyem van!
Sziasztok!
Sziasztok-

Sziasztok , 44éves pasi vagyok lányt hölgyet keresek minden jóra hely kell , átlagos alkat borotvált , 77kg ,172cm barna haj szem ! Választ lendrodi20@gmail.com
Sziasztok!
45 éves, pasiként keresem párok és hölgyek ismeretségét
kellemes szexkapcsolatra. Kor alkat mellékes,csak a szimpátia fontos.
Hely van Budapesten. Akár ma is.
45 éves, pasiként keresem párok és hölgyek ismeretségét
kellemes szexkapcsolatra. Kor alkat mellékes,csak a szimpátia fontos.
Hely van Budapesten. Akár ma is.
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest m.-i, 35-45 év közötti hölgyet keresek!
Sziasztok Hétfőn napközben. keresnék Veszprémben partner közös kényeztetésre, esetleg 3nak beszállnék csak a hölgy örömére.
Sziasztok,
Holnap szívesen tölteném szabadidőmet telt, igényes hölggyel (elsődleges a kölcsönös szimpátia). Fogadni a kora délutáni órákig tudok, a többi megbeszélés kérdése
Holnap szívesen tölteném szabadidőmet telt, igényes hölggyel (elsődleges a kölcsönös szimpátia). Fogadni a kora délutáni órákig tudok, a többi megbeszélés kérdése

Sziasztok! 24 éves budapesti srácként 18-45 év közti, erős erotikus kisugárzással rendelkező telt, duci vagy molett hölgyek, asszonyok társaságát keresem mai napra, ma éjjelre vagy holnap délelőttre, minden jóra. Nem független hölgyek esetén diszkréció értelemszerűen adott és elvárt. Szép arc és/vagy dús keblek előny, de nem feltétel.
Sziasztok!
Sziasztok! Ma hölgy vagy pár Tolna, Szekszárd környékén?
sziasztok! ma Vecsésen leszünk a Marika lángos sütőjénél!!! kb 12 kór
Sziasztok! 40-es duci holgyet keresek nem baj ha nincs egyedul csak hetero,