párt nöt keresek kor alkat nem számit
kövér tulsujos nöt párt keresek
párt nöt bi ffit keresek
Ma estére keresek hölgyet!
Sziasztok!
Bács M-ben Kecskemét-Kkfháza kk keresek párt,hölgyet!Sportos-átlagos alkatú pasi vagyok
Bács M-ben Kecskemét-Kkfháza kk keresek párt,hölgyet!Sportos-átlagos alkatú pasi vagyok
Sziasztok. 1500 éves azaz, vén jeges pasi fehér medveként szívesen élvezkedne kettesben hármasban.
Szia! Negyven alatti? (37)?
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 17. péntek 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 17. péntek 10:03
Törölt felhasználó (1345692)

Sziasztok!Nagyfenekü molett feleségemet aki gátlásos is,hármasban dugnám egy normális nagyméretü 40 év feletti férfival.
Egy kissebb swinger partit rendeznénk hajdú biharban akit érdekel írjon
Molett v duci hölgy???
Aki kedveli a nagyott
Aki kedveli a nagyott
Sziasztok!Nagyfenekü molett feleségemet aki gátlásos is,hármasban dugnám egy normális nagyméretü 40 év feletti férfival.
Sziasztok!
Zalai duci csajokkal ismerkednék!!!
Sziasztok! Duci, extra duci Hölgyeket is kényeztetnék hosszasan : D
bevallalos csajok, parok.....irjatok privin.....telt alkatuak.....

Lánynak vagy párnak érzed magad?

Sehol senki?

Kaposvàr v körny???
Bük környékén keresek lányt-asszonyt -párt 18-60-ig csak szexre. Egy normális ápolt pasi vagyok.
26 éves sportos pasi ismerkedne, imádom a nagy kerek seggeket. Veszprémben élek, de szivesen utazok 120 km távolságban(nagyságrendileg Pestig).
párt nöt keresel kor alkat nem számit