Sziasztok!
Csütörtökön lesz valaki Gyulán a fürdőben?
Csütörtökön lesz valaki Gyulán a fürdőben?

Miért nem mondtad el ott és akkor? A legjobb példa arra, hogy csak a neten vagyunk nagylegények, szemtől szemben már csend van a kissrácoknak.
(Ez egy válasz for.us üzenetére (2024. 04. 30. kedd 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 30. kedd 22:20

Esetleg itt fent van itt az a szőkés-barna hajú hölgy, akihez ma a spiritben a stollen szaunába bekéredzkedtem, és ő teljesen meztelenül szaunázott olyan 7 óra körül? Nagyon szívesen elmondanám, hogy mit okozott a látvány….
Sziasztok szép estét. Mi Ráckevére tervezünk menni! Szauna nagyon jó szokott lenni. A kinti medence felettébb szórakoztató pihenés szokott lenni!
(Ez egy válasz Kira77 üzenetére (2024. 04. 30. kedd 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Esetleg itt fent van itt az a szőkés-barna hajú hölgy, akihez ma a spiritben a stollen szaunába bekéredzkedtem, és ő teljesen meztelenül szaunázott olyan 7 óra körül? Nagyon szívesen elmondanám, hogy mit okozott a látvány….
Sziasztok
Szombaton celldömölk vulkánfürdő vagy sárvára szauna részlegére megyünk. Barátnőmet lehet kukkolni. Valaki?
Szombaton celldömölk vulkánfürdő vagy sárvára szauna részlegére megyünk. Barátnőmet lehet kukkolni. Valaki?
Sziasztok ! Párral ismerkednék házibarát jelleggel , határozott, intelligens, céltudatos 37 éves férfi vagyok 182 cm magas, 85 kg , voltam már házibarát ,szeretnék találni egy pár hosszabb távon előre is köszönöm. Szeretek szaunázni, nudizni ,wellnesbe járni , amatőr módon masszírozni. Csak komoly határozott pár levelét várom a 40-es vagy 50-es korosztályból a többit privátban.
Köszi
(Ez egy válasz Janika0738 üzenetére (2024. 04. 30. kedd 04:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 30. kedd 04:40

Sziasztok!
Jómagam esztergomi vagyok. Kérdezgettemtöbbeket is az Aqausziget naturista szaunájában, párkányiakat is S azt mondták csak nyáron szokott lenni naturista napozó a régi furdőben.
De onnan is inkább ide járnak át.
Amúgy az esztergomit ajánlom nagyon jó.
S jóka képek, videók szexi a hölgy.
Remélem össze futunk
Jómagam esztergomi vagyok. Kérdezgettemtöbbeket is az Aqausziget naturista szaunájában, párkányiakat is S azt mondták csak nyáron szokott lenni naturista napozó a régi furdőben.
Remélem össze futunk
Az jó munkahely, ha tudsz közben szaunázni...
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 30. kedd 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 30. kedd 15:02
Törölt felhasználó (4650775)

munkahelyre
munkahelyre
(Ez egy válasz Kira77 üzenetére (2024. 04. 30. kedd 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Ki, és merre megy holnap szaunázni?
Ma délután a Tiszakécskei termálfürdőben valaki?
Köszi szépen
(Ez egy válasz vipboy üzenetére (2024. 04. 29. hétfő 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 29. hétfő 22:23

A szauna rész jó! A kinti medencék kicsit retrók de nekünk bejön.Mi olyankor szeretünk menni mikor a kinti medencéket is lehet használni.
Jövő szombaton megyünk! Reméljük jó lesz
(Ez egy válasz 30aspaross üzenetére (2024. 04. 29. hétfő 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Remélem össze futunk (Ez egy válasz vipboy üzenetére (2024. 04. 29. hétfő 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Remélem össze futunk (Ez egy válasz vipboy üzenetére (2024. 04. 29. hétfő 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)

A szauna rész jó! A kinti medencék kicsit retrók de nekünk bejön.Mi olyankor szeretünk menni mikor a kinti medencéket is lehet használni.
Szia szép napot. Mi Ráckevére szoktunk menni. Szerdán jó a kinti medence! Jobb a Kerekdombi?
(Ez egy válasz vipboy üzenetére (2024. 04. 29. hétfő 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 29. hétfő 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 29. hétfő 19:12
Törölt felhasználó (4687297)

Sziasztok! Van tapasztalatotok a kerékdombi naturista napokról?
Párok, Egerben ma ismerkedés, párral?
Sziasztok! Van tapasztalatotok a kerékdombi naturista napokról?
Sziasztok!
Hölgyekkel párokkal ismerkednék masszázsra, intim erotikus masszázsra Szegedről.
Okleveles masszőr vagyok.
Hölgyekkel párokkal ismerkednék masszázsra, intim erotikus masszázsra Szegedről.
Okleveles masszőr vagyok.
Üdv.Párkányról van valakinek infója,véleménye?