Sziasztok!Igényes masször pasit keresek borsodban a páromnak 20 pluszos farokkal.Írj és megbeszéljük.
Van
(Ez egy válasz womankiss üzenetére (2024. 08. 11. vasárnap 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Masszőr Pesten?
Balaton környékén párokkal ismerkednénk! Üdv Klau Peti
A berényi strandon van masszőr?
Gyula , Éjszakai Wellness most..
☺️☺️ (Ez egy válasz kellavonzalom üzenetére (2024. 08. 10. szombat 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
☺️☺️ (Ez egy válasz kellavonzalom üzenetére (2024. 08. 10. szombat 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Helloo Gyula vàrfürdő szaunás kaland? Szép napos napot.
Zalakarosban párokkal ismerkednénk
de a környéken is jó! Klau&Peti

Pest megyei masszőrt keresek.
Sziasztok,
Ha van olyan pár/hölgy aki szívesen strandolna holnap, akkor írjon privátban.
Ha van olyan pár/hölgy aki szívesen strandolna holnap, akkor írjon privátban.
Sziasztok, vasárnap kedves párral ismerkednék Zala Vas Somogy Veszprém megyéből utazni tudok ápolt intelligens diszkrét 37 éves pasi vagyok
Ma Körmenden Mjus-ban " ismerkednék" .Női partnert keresek
Sziasztok! Valaki holnap Sárváron?

Valaki tudja milyen mostanában az Esztergomi sauna?
Sziasztok! Hölgyet keresek, vagy párhoz csatlakoznék Miskolcon, Borsod megyében. Ideális lenne ma, vagy holnap délután/este megbeszélés szerint, ha van olyan, aki komolyan partner ebben.

Ezen a hétvégén esti Ráckevei naturista programra keresek nyitott párt ismerkedni, kalandozni.
Profi masszázs a hölgy részére! Igényesség, diszkréció adott és elvárt! Privátban írjatok kérlek!

Budapesten ma masszőr?
Sziasztok! Masszázs és/vagy yoni masszázs nem áll messze tőlem, sőt!, van benne gyakorlatom bőven és tanultam is, tehát végzettséggel rendelkező vagyok. Levezetésként és/vagy az esetleges folytatáshoz különböző elemes"játékok"bevonása lehetséges. Jelszó! Ma este... Fizetés a topic címe szerint. Beszéljünk privátban. Szép napot mindenkinek!
Sziasztok! Én itt vagyok
(Ez egy válasz platon7477 üzenetére (2024. 08. 09. péntek 06:57), amit ide kattintva olvashatsz)
párok nem megy valaki ma Sárvári fürdöbe vagy hévizre a kifolyó hoz ?szívese csatlakoznék