Sziasztok!
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.
Sziasztok! 9.-e,vagy 10.-ére keresünk korban hozzánk illő párt szauna programra. Vas,Zala,Veszprém megyében.

Holnap napközben Egerszalókon a Salirisbe ismerkednék
Sziasztok lánnyal párral ismerkednènk Budapest ès környékén.
Decemberben 23-27 között Gyulán leszünk ott is szívesen talizunk.
Decemberben 23-27 között Gyulán leszünk ott is szívesen talizunk.
Szia . Meghívlak ausztriába egy napi wellnesszre -szaunázásra .Hölgyek , csajok !
Sziasztok!November 12.-én igényes pár,illetve hölgy a Bük-i szaunavilágban?További szép estét!Üdv
Péntek esti wellnessprogramra (Pest megxe) keresek ismerkedni vágyó, igényes, értelmes párost, akik nyitottak egy 30-as, kedves, sportos srácra, aki profin masszírozni is tud. Beszélgetés, kukkolás, kalandozás, mind szóba jöhet hetero alapon. Privátban keressetek kérlek!
Sziasztok!
Szombat esti izgalmas négyes programot keresünk!
Ismerkedés beszélgetés, szimpátia esetén szex egymás előtt…
Szombat esti izgalmas négyes programot keresünk!
Ismerkedés beszélgetés, szimpátia esetén szex egymás előtt…
Sziasztok!
Hölgy vagy pár lesz esetleg a Balaton környéken hotelben november 12-14 között?
Szívesen csatlakoznék, igényes pasi vagyok, irjatok privatban
Hölgy vagy pár lesz esetleg a Balaton környéken hotelben november 12-14 között?
Szívesen csatlakoznék, igényes pasi vagyok, irjatok privatban
Sziasztok!
Debrecen-Nyíregyháza-Tiszaújváros körzetben keresek egy kedves, vidámságot kedvelő hölgyet kellemes közös programokra, lehetőleg hosszabb távra. Minden megbeszélés kérdése. Diszkréció biztosított. Keress bizalommal!
Debrecen-Nyíregyháza-Tiszaújváros körzetben keresek egy kedves, vidámságot kedvelő hölgyet kellemes közös programokra, lehetőleg hosszabb távra. Minden megbeszélés kérdése. Diszkréció biztosított. Keress bizalommal!
Kellemes napot mindenkinek!
Olyan hölgyet szeretnék elsősorban talàlni aki érzékien reagál a gyengéd izgató ,teljes testre kiterjedő érintésre. De ilyen hölgytagú kellemes pàr is írhat bátran! Bp és környéke!!
Olyan hölgyet szeretnék elsősorban talàlni aki érzékien reagál a gyengéd izgató ,teljes testre kiterjedő érintésre. De ilyen hölgytagú kellemes pàr is írhat bátran! Bp és környéke!!
Sziasztok!
Lesz esetleg nyitott pár a Shirazban 11.10-12?
Lesz esetleg nyitott pár a Shirazban 11.10-12?
Textilmentes szauna és páros masszázs nagyon sok helyen van, de az messze van a pajzánkodástól.
(Ez egy válasz lalvin üzenetére (2024. 11. 05. kedd 05:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 05. kedd 05:33

Olyan wellness szállodában szeretnék eltölteni egy hétvégét, ahol textilmentes a szauna. Esetleg más pajzánkodásra is van lehetőség. Például páros masszázs... Érettebb házaspár vagyunk.
Előre is köszönjük az ötleteket!
Zala Vas megyéből ismerkednék párral kellemes időtöltéshez kedves ápolt diszkrét pasi vagyok
hölgyekkel ismerkednék
közös programok,utazás
közös programok,utazás
Olyan wellness szállodában szeretnék eltölteni egy hétvégét, ahol textilmentes a szauna. Esetleg más pajzánkodásra is van lehetőség. Például páros masszázs... Érettebb házaspár vagyunk.
Párként lesztek ott? Harmadik félként fiatal, előzékeny sráccal ismerkednétek?
(Ez egy válasz orsolya üzenetére (2024. 11. 04. hétfő 07:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Engem érdekelne egy ilyen
(Ez egy válasz Kezdőbisrác1994 üzenetére (2024. 11. 01. péntek 11:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 01. péntek 11:10

Sziasztok!
Budapesten fiatalos pasit masszíroznék a végén happy finish-el, helyem van.
Max. 45 éves korig keresek!
Budapesten fiatalos pasit masszíroznék a végén happy finish-el, helyem van.
Max. 45 éves korig keresek!
Ohh kár hogy szinte hétköznapra esik.:/
Pedig szívesen ismerkednék veletek. (Ez egy válasz Stg74 üzenetére (2024. 11. 04. hétfő 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 04. hétfő 13:52
Pedig szívesen ismerkednék veletek. (Ez egy válasz Stg74 üzenetére (2024. 11. 04. hétfő 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
November 10-12 között Bükfürdőn üdülünk.
Szívesen ismerkednénk.
November 10-12 között Bükfürdőn üdülünk.
Szívesen ismerkednénk.
Sziasztok! Párosunk férfi tagja egy másik férfival hétvégén Sárváron ismerkednének.Szívesen kényesztetnénk feleséged,esetleg szoló hölyet,hölgyeket.